Hirdetés
- Yettel topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
szegto
senior tag
válasz
Badboys #36540 üzenetére
Ezt tervezem én is hamarosan ha lejár a gari.
Valaki írna pár mondatot, hogy custom Sense 7 ROM van e olyan stabil mint a gyári?
Gyorsaságban gyorsabb esetleg a Sense7 custom rom?BTW néhány oldallal fentébb volt egy ilyen, esetleg ezt próbálhatod:
hsz_36362[ Szerkesztve ]
-
Nightfall75
tag
-
Nightfall75
tag
válasz
Badboys #36517 üzenetére
Pedig a honlapon keresztül működik a dolog, most kipróbáltam. A Maker Pro használatához be kell lépned a honlapon. Ugyanazzal a profillal belépsz a telón lévő Themes appba és ott a saját témák között meg fog jelenni amit a honlapon alkottál. Letöltöd és alkalmazod.
Úgy tudom, hogy minden téma amit a honlapon létrehozol alapesetben privát lesz, csak te láthatod. Ha rákattintsz egy elkészült témára, ott fogja felajánlani a megosztást.
[ Szerkesztve ]
-
Nightfall75
tag
válasz
Badboys #36515 üzenetére
A HTC témázós oldalán lévő Maker Pro-val már próbáltad?
-
Mano66
senior tag
válasz
Badboys #35949 üzenetére
Itt az írás a HTC DEV nyitásról:
Következő lépés a recovery letöltése innen:
Telepítés mini-SDK alól.
1. Nevezzük át a letöltött file-t recovery.img-re és másoljuk be a mini-sdk mappába
2. Csatlakoztassuk a One-t bootloader/fastboot módban a pc-hez
3. A mini-sdk mappából nyissunk egy parancssort(pl.:Intézőben navigáljunk a mini-sdk mappához, nyissuk meg, majd egy üres területen SHIFT+jobb egérklikk>Parancsablak nyitása itt)"fastboot flash recovery recovery.img" parancs beillesztése és Enter.
Ha ezzel is meg vagy már töltheted is fel a főzött romokat,de minden romnál a boot.img-t recoveryből telepitsd.
Ferob válasza nekem a 35765-as hozzászólásban.
Ha itt nem akarsz megállni,mehet a SunShine módszer.SunShine.apk letöltése a playstorról.25$ utalása és kb 10 perc és kész az S-OFF.
Tampared felirat eltüntetése 35798-as hozzászólásban.
Spash képernyőn lévő piros felirat eltüntetése 35815-as hozzászólásban.
Mindenért köszönet Ferob-nak!!!
Ha valamit kihagytam majd Ferob kijavít.
-
BenHans
addikt
válasz
Badboys #35484 üzenetére
Külföldön van náluk HTC, de itthon simán elképzelhető amilyen egy rühes csürhe... De amúgy telenyomornál sincs. Szerintem simán elképzelhető hogy nem lesz, mert ha a voda megoldotta akkor náluk is lehetne már ha akarnák. De ha ez igaz, akkor van még egy ok a sok között hogy még véletlenül se gondoljak rájuk,(na nem mintha eddig gondoltam volna) és 10+ év után is maradok vodás. TV/net is sokkal jobb és olcsóbb mióta van digi.
szerk. Lehet a Csamcsung megvette őket kilóra...
[ Szerkesztve ]
-
ferob
őstag
válasz
Badboys #34667 üzenetére
Egyrészt a GPE mindenképp megkapja az 5.1-et, de annak is ugyanúgy vannak ismert hibái, mivel minden új dolog hoz új hibákat, valamint az 5.0.2 nem küzd az M7 készüléken semmilyen komoly hibával, ami egy alkalmazás frissítésével ne lenne orvosolható, másrészt a jelen álláspont az, hogy van esélye a frissítésnek, de a legtöbb probléma így is javítható lesz a HTC alkalmazásainak frissítésével ugyanúgy, ahogyan eddig is.
Ez elég rossz gondolkodásmód, hogy nem jön több frissítés, ezért soha többet ilyen telefont, de próbálj ki más gyártótól készüléket és meg fogod érteni, mert ott vagy eladod, vagy egyből custom ROM-ot teszel rá.
Mi több, ha már nincs rá garancia, akkor miért probléma, hogy nyitod a bootloader-t, elvégre azzal frissebb ROM-ot tudsz rakni utána is a telefonra, sőt akár a későbbi portolt Sense alapú ROM-okat is.[ Szerkesztve ]
-
-
jeni
félisten
válasz
Badboys #34140 üzenetére
A HTC One M7 erősebb az S IV-nél?
Az SIV-re van Lollipop,vagy lesz. Ezért kérdezném,hogy érdemes-e még HTC-t venni?
Az aksi csere a gari után mennyibe kerülne a márkaszervizben és szépen megcsinálják? Esetleg máshol is vállalják?
Egy ilyen üveg fóliával használja-e valaki?[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz
Badboys #34142 üzenetére
Igen, S4 LTE+ a neve. Nem rossz telefon, pont onnan jöttem most, két hónapig birtam vele, de számomra túlságosan "gagyi". Ugyanez volt az érzésem az LG G2-vel is, azt kb. két hét után elpasszoltam (főleg a dizájn, az anyaghasználat és a csicsás, óvodás menürendszer nem jött be - és ez utóbbit egy launcherrel se lehet teljesen megváltoztatni, mert az egyes alkalmazások - Beállitások, Telefon, SMS, Naptár stb. - mind a gyártó saját arculatát viselik).
Egyébként hiába az S800, gyorsnak gyors, de az M7 működése a szemnek sokkal folyamatosabb.
-
Ingyom
csendes tag
válasz
Badboys #34036 üzenetére
Kösz a gyors választ. Közöltem az álláspontot, miszerint szarul fogja a telefont beszélgetés közben. Jól megkaptam a magamét, mert nem szokott hadonászni vele beszélgetés közben, meg egyébként is én dumáltam rá HTC-re. Ugyanakkor, én is furcsállom a dolgot. A kihangosító billentyű a képernyő alján van, el nem tudom képzelni hogyan sikerül megérinteni. Szép napot.
-
-
ferob
őstag
válasz
Badboys #33432 üzenetére
Nem értem, hogy miről beszélsz, mert értelmetlen és nem létező verziószámokat írtál és láthatóan egyáltalán nem vagy képben, de a lényegen nem változtat, hogy kap még frissítést a készülék, mivel abban javítják még, amit kell.
Kevered a GPE és Sense frissítéseket, valamint azzal sem vagy tisztában, hogy a Sense frissítés már 5.0.2-vel érkezik, míg később a GPE biztos megkapja az 5.1-et, mivel az fogja megoldani a jelenlegi hiányosságokat, amit az 5.0.1 tartalmaz.Mellesleg nem tudom, hogy ki vette észre az új 5.0.2 alapú Sense ROM-ban, hogy a gyári AccuWeather-es időjárás alkalmazás, amikor átvált a böngészős részletekre, akkor már a partner=HTCSENSE7 kerül elküldésre, bár nagyon sokat ez sem jelent.
[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
válasz
Badboys #31868 üzenetére
hm...
ez elgondolkodtató. Direkt váltogattam a tárhelyeket (dropbox, hTc, google), nehogy beleszaladjak valami placeboba, de nem, ezúttal problémamentesen végigmegy minden mentés (itt egy példa), így megnyugvással tájékoztatlak Benneteket, h tényleg működik a hTc-felhője már ami a backupot illeti. -
Sheepczx
tag
válasz
Badboys #31124 üzenetére
szerintem amig az összes M8 garija le nem jár lesz nekik UP moduljuk.
Igy lenne logikus...(#31127) Cortez71: szerintem ez csak arra jó hogy pontosan jelezze az akksi a százalékokat, de mivel kb 5 perc az egész inkább próbáld ki, biztos tudják mit beszélnek!
[ Szerkesztve ]
-
-
Avicularia
veterán
válasz
Badboys #27930 üzenetére
Augusztusban én is megyek haza 3 hétre, akkor szükségem lenne rá, de félek pont addigra fogja beadni a kulcsot. Hétvégén voltam repülőbemutatón és mikor kifogyott a szusz a fényképező akksijából akkor a one-al lőttem még képeket, de nem vettem észre, hogy rosszabb lett volna. [link]
Lehet az update cseszett el valamit.[ Szerkesztve ]
-
Avicularia
veterán
válasz
Badboys #27922 üzenetére
Nem tudom, hogy update előtt milyen volt, nem szoktam sötétben nyomkodni a kamerát, csak tegnap este az ágyban fekve át akartam nézni az új beállításokat és megnéztem a kamerát is és akkor tűnt fel. Májusban volt 1 éves, októberben volt rajta a második kameracsere.
Megnéztem, nagyon jó vd6869 van benne. Októberben még ezt rakták bele, bár akkor volt alaplap csere is.[ Szerkesztve ]
-
Steve1207
veterán
válasz
Badboys #27512 üzenetére
A Sense 6 csak egy GUI és töltelék appmódosítás sokasága nagyvonalakban, attól, hogy új Sense-et kaptunk az alaprendszer még változhat több ponton fő verziófrissítés nélkül is.
A google meg azt csinál a droidjával, amit szeretne, ha holnaptól átnyergel csempére, akkor azt használod, ha biztonsági megoldásokat alkalmaz, akkor úgy kell használni. Úgyhogy a Sense 6-ot ne keverd ide, az alaprendszer pedig ilyen lesz mindenhol előbb vagy utóbb. Nem hinném, hogy ne lenne alapja az ilyen biztonsági változtatásoknak, ez simán a mi érdekünk.[ Szerkesztve ]
-
Redplee
senior tag
válasz
Badboys #27181 üzenetére
Csak mint jogász, kijavítanálak. Azért ez nem így van, ebben a tekintetben nem változott a 19/2014. (IV. 29.) NGM rendelettel a szavatossági / jótállási törvény. A 15 nap nem azt jelenti, hogy el kell végezni 15 napon belül, hanem törekedni kell a 15 napon belüli elvégzésre. Ha a bolt elküldte a szervizbe, azzal ő már törekedett arra, hogy elkészüljön a javítás.
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Badboys #27165 üzenetére
FR-nél a tárolót is törlöd vagy csak telefont állítod alapba? Bootloaderből vagy rendszerből csinálod?
Amit meg nem mondasz, arra nem tudunk megoldást találni. Részemről nincs hiba az updattel, de ahogy olvasom max a folyamatra panaszkodnak, akinek az updater cache törlése és kényszerített leállítása után sem frissül, abban a régióban leállították általában. Nem csodálom, úgy rákattantak mindenhol az emberek a frissítésre.A widget hibát írtam mi okozhatja, de amúgy se ártana egy FR, aki hibát tapasztal, legalább ne 10x legyen ugyanaz leírva, hanem lássunk valami konkrétumot, hogy utána is jelen van-e. Ez nem kis update, rengeteg progit kiszedtek és sok a módosítás, ajánlott a gyári azért.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz
Badboys #27165 üzenetére
Ugyan ez volt a minivel is ez az istenek nem ment fel rá [link] ezt pedig simán felment nézd meg ezt menyivel késöbb adták ki[link] . Olyan nem létezik ,hogy ha nem hibás az OTA fájl gyári recovery alol ne lehessen telepiteni.It valamit elszurt a htc . Valamint a 2 fájl mérete sem egyezik .
[ Szerkesztve ]
-
dani3l
őstag
válasz
Badboys #27086 üzenetére
Hat ha restore elött illusztraltad volna, amire gondolsz, megmondtuk volna.
Tudom, hogy haromszor is leirtad, de en egyszer sem ertettem, mire gondolsz, ugyhogy inkabb nem ugattam bele.
Szpisti: 5-nel (nem tudom, 5.5 is olyan-e) mondjuk szerintem jobban meg volt oldva, hogy ha kicsit lehuztad a menüben barmelyik oldalon az ujjad es ugy tartottad egy pillanatra, akkor jött elö.
[ Szerkesztve ]
-
Juliuska
senior tag
válasz
Badboys #27032 üzenetére
eddig minden szuperál, hibát (Steve1207-hez hasonlóan) még én sem tapasztaltam. Viszont ezt a "lehúzós dokk"-os hibádat nem igazán értem, hogy mi akarna lenni. Volnál olyan kedves kifejteni?
Avicularia ha így történne, nem verném a seggemet a földhöz bánatomban -> együtt tudok élni a Sense 6.0-val kapott fjúcsörökkel. Mondom ezt úgy, 4.3 + 5.5-ről ugrottam (4.4.2 + 5.5-öt mindössze ~10-15 percig használtam, amíg lejött a Sense 6...)
-
Steve1207
veterán
válasz
Badboys #27032 üzenetére
Notifi sávra gondolsz és ott a beállítások részre? Nem teljesen értem, de hibát még nem tapasztaltam, minden megy, ahogy régen.
(#27035) Avicularia: Már néztem a WeakSauce-t, de nem megy rajta most se, hogy megoldja a temproot-ot (pedig reménykedtem benne). Az elég mák volt, most nem hinném, hogy a réginél bármit is tudnának, eléggé törték a fejüket. Inkább bízok ebben, hátha valaki M8 guru kitalálna valamit.
Frissítés max pár nap lehet, ne aggódj
-
Stunts666
őstag
válasz
Badboys #25315 üzenetére
Nekem sem volt gondom sosem, bár most Nokia 3510-et használok...
-
BenHans
addikt
válasz
Badboys #23266 üzenetére
Ma délelőtt letöröltem a chrome összes frissítését és gyárin használtam de ezután kikapcsoltam és újraindítottam a telefont.
Nem segített. Összesen 3hívást indítottam és ebből 2x kihangosított. Több mint biztos, hogy a 4.4-ben valami alapból sz@r, mert több gyártó több modellje is szenved tőle, illetve a felrakása utáni gebaszoktól.
Mindemellett ma csinált egy olyat, hogy hiába volt wifi, nem töltötte be az oldalakat, csak szenvedett vele, de miután bezártam a tabot nyitottam egy újat és újranyomtam a keresett oldalt, betöltötte gond nélkül(1helyben álltam közben).
Még az is lehet hogy a Chrome-ban csesztek el valamit de nagyon, és ugye a kitkat előtti gyárira nem tudjuk visszarakni... De jó lenne ha most jól átnéznék a teljes szoftvert, és minden ilyen nyavalyát kukáznak, aztán a végén hátha csiszolnak a hangján is(mondjuk nekem így is megfelel és bőven lenyomja a konkurenciát).[ Szerkesztve ]
-
-
Steve1207
veterán
válasz
Badboys #22642 üzenetére
Szerintem az eladók buták, sokan pl csak cserélgetik, erre az idióta átlaguserek is beállnak arra a szintre és megy lefelé. Ki se lép a piacról az előző flagship, még a másikat is megszivatják ezzel, mert neki új kell megint 2 hónapra vagy gyorsan akarja eladni... De ez az összes gyártónál megfigyelhető sajnos.
Inkább az előző gen-t olyan semmilyennek mondanám (a hozott sokat, de ugyanúgy határeseten döcögő droid kategória), de ők se akarnak leadni az árából ugye, mert ott meg még az előző gen
Ez az erős snapi vonal végre kiszolgál mindent és sokan látják.
-
szekra
addikt
válasz
Badboys #22642 üzenetére
Nem tudom te mit néztél, független garanciális készülékek 100 felett mennek, most a sufni garis (vagy garancia nélkül 80-ért kínált m7-eket ne vegyük már komolyan..). Egyébként kit érdekel mennyiért adják? Lassan 1 éves telefon, még mindig jobban tartja az árát a többihez képest.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Yettel topik
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- PlayStation 5
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple asztali gépek
- Túra és kirándulás topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Mekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest