- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
-
Caaabi
senior tag
válasz
k.soma #13366 üzenetére
Egyenlőre bogarásztam a ONE on és találtam olyat hogy playböl letöltöttem a htc átviteli eszköz progit s4 re és azon keresztül üzentek, képek, videok, névjegyek átkerülnek, a programokat meg már egyszer próbáltam én menteni heliummal, de valamiért nem müködött. Teszek még egy próbát vele, de a pc miért is kell hozzá? Ennek valami magyar leírása van amúgy? én annó talán dropboxba akartam mentést csinálni, lehet az volt a baj
-
-
NandorHUN
addikt
válasz
k.soma #13204 üzenetére
Nem értek hozzá pontsan, de én arra használom,hogy a telefon OP-val lehessen trükközni pl."wake by volume " és hasonló baromságok vannak még benne..de ehhez az Xposed-en kivül egyéb modulokat is telepíteni kell.... gondolom hozzáértők mégtöbbet ki tudnak belőle hozni,
Mellesleg ezeknek a nagyrészét a ROM telepítőben be tudod állítani, csak én azért szeretem jobban a Xposedeset, mert itt nem kell ujratelepíteni semmit, ha vissza akarom állítani.Más: Most tettem fel az InsertCoin 3.2 -4 et (4.3 Android) és ha sok dolgot futtatok vagy pl még le is töltök akkor a telefon ujrainditja magát.... (elöször lefagy , majd ujraindul) idáig ilyesmit soha nem csinált... mi lehet a baj?
Köszi a segítséget. -
vkp
aktív tag
válasz
k.soma #12627 üzenetére
Van nekem programom, afirewall a neve, az tud olyat, hogy bizonyos számokat protected státuszba rak, sőt, még olyan is van benne, hogy hamis jelszó, amit ha muszájból beírsz, akkor mindent mutat, kivéve a protected státuszú sms-t/hívást.
szerk:magát az alkalmazást is lehet rejteni
-
zack
nagyúr
válasz
k.soma #12566 üzenetére
Bár ha igazán stabil rendszert akarsz, akkor full wipe-ot célszerű csinálni. Abban a szerencsés és kivételes helyzetben vagyunk, hogy nem kell szükségszerűen romokat cserélgetnünk, mert az összes rom stabil, és jó, amit egyik konkurens cég sem mondhat el magáról. Tehát 1-1 rom felrakása után nem szükséges mindig az újabb verzió felrakása, csak ha az tényleg olyan módosításokat tartalmaz, ami miatt érdemes lehet.
-
Bilux
veterán
válasz
k.soma #12568 üzenetére
Ráleltél a hozzászólásomra? csak 3 napos hír...
Egyébként elvileg a mai napon teszik közzé a 4.3-as gyári romot
-
toeki
senior tag
válasz
k.soma #12417 üzenetére
Mert ez hardveres nyitás [java card] alkalmazásával - ezt nem lehetséges megosztani vagy elmondani, ez egy teljesen más útja a s-off-nak mint a szoftveres kiskapuk keresgélése ami alapján pl a revoneSOFF működik.
-
zack
nagyúr
válasz
k.soma #11743 üzenetére
A Revo HD is jó. Egyéni ízlés kérdése ki melyiket preferálja. Azért is írtam úgy, hogy nálam ezek a favoritok...Másnál meg mások lesznek. Sok romot kipróbáltam már, meg nem mondom, melyik hol és milyen apróságon vérzett el, de sok ilyen eset volt. Ha neked bejön a Revo HD, akkor használd, aztán ha így is úgy is cserélni akarsz, majd úgyis ki fogsz próbálni másikat. Mike1986 romjait még az S2-es korszakomból követem, ami nem most volt. Próbálkoztam vele elég sokszor, de sosem maradt fent hetekig.
Egy kis S4 "reklám"
: [link]
-
bihod
csendes tag
válasz
k.soma #10926 üzenetére
Igen, jöhet!
Még gondolkozom a teló megvásárlásán (amit eléggé megnehezít, hogy most furamód eltűnt a tmobile webshopból a teló), de nagy MIUI fan vagyok, hosszabb távon biztos hogy valamilyen custom miui builddel fogom hajtani (ahogy 2+ éve a mostani öregecske galaxy s1-emet is). Jöhet minden tapasztalat ami ér vele, pozitív és negatív egyaránt, előre is kösz. -
zack
nagyúr
Ezt nem mondanám...
Gyári kamera app teljesen jó. [link]
A Pro Capture Panorama, Vignette, Camera Zoom FX mind trágya minőséget produkálnak. pedig utóbbi kettő S2, Note2, S4-el remekül teljesített. Gondolom ez az Ultra pixel Technológia miatt van, hogy eddig csak a gyár a jó.
-
Loboda
senior tag
Nekem is régi volt a sim kártyám, a vágóél kicsit belevágott a chip szélébe, de ettől függetlenül tökéletesen működöt!
A T-Mobile cseréli ingyen ha azt mondod hogy valami baja van, dobálja a hálózatot stb...!(#8533) k.soma
Megbecsülik szépen a régi ügyfeleket!
Nagy a gazdasági válság náluk! -
markyy18
aktív tag
Azért annyira nem rossz ez a HTC logós megoldás. Persze nem a logón érzékel hanem felette de mégis csak jobb mint a semmi meg a hosszan nyomás.
Meg lehet szokni. Érdekes h mióta ez a kernel van fent abban a programban amiben ott van gyárilag a 3 pötty onnan is kivette pl Play, Gsam.
-
dani3l
őstag
Ez nyilt titok volt eddig is.. Eleg ergya megoldas, szerintem ezert nem is müködik sokszor.
Most akarom atallitani s2w/s2s-re, hatha swipeolassal normalisan müködik, bar attol felek a közepsö gomb hianya miatt ott is a kijelzö aljat kell majd simogatni..
Mondjuk annyibol jo a logo2wake, hogy amikor müködik, akkor ugyanazzal a mozdulattal fel is oldhatom mindjart a telefont, eleg csak elhuzni az ujjam fölfele.Mi a baj a kameraval?
Azon kivül, hogy szar? -
one esetén nem tudom, mivel azzal nem teszteltem huzamosabb ideig, de amivel használtam és használom; korábban xperia z, most pedig s4 - semmivel sem eszi jobban az akkumulátort az lte, mint bármelyik 3g hálózat, sőt!
díjcsomag függvénye, kihozható jó kombináció, hogy még olcsóbban és több adatmennyiséggel jöjjön ki az ember, mint a sima netes csomagok kiegészítésével.
milyen díjcsomagod és mobilinterneted van?
a papíros sebességi értékeket ne nézd lte esetén, (még?) nem érvényesülnek a korlátozások, én is bőven a kiírt sebesség felett mérek! -
Loboda
senior tag
Ehhez a romhoz jó lenne az ElementalX 2.2 kernel!
Valamint még ezek is:
teaMSeven-2.1.3
Bulletproof-3.2
Van még több is, de azokat nem próbáltam, nem tudom milyenek! -
Loboda
senior tag
Melyik romhoz, és pontosan melyik kernelt akartad feltenni?
markyy18:
Például,ElementalX 2.2 kernel!
4.2.2 romokhoz is, OC-UV-S2W-L2W, HTC logóra ébresztés- menü funkció, minden mi szem szájnak ingere!
És Viper rom alatt is működnek a funkciói (teaMSeven 2.1-nél nem működnek) -
dani3l
őstag
XDA-s hozzaszolasok alapjan müködik.
Viszont csalodottan allapitottam meg, hogy meg a custom kernelben sem sikerült megoldani, hogy ne csak 5 percig villogjon az a nyamvadt led..
Igy kb 0 haszna van.
Bdanyy: Dupla tap a home gombra es ott vannak, notif barrol se ered el gyorsabban. (Egyebkent szerintem az ritka igenytelen megoldas volt, azt oda tudtak tenni, de a gyorskapcsolokat meg mindig nem sikerült normalisan megcsinalniuk..)
-
dani3l
őstag
2.0.0 stable verziot tettem föl, eddig ugy nez ki, rendben van, eltüntek azok a bugok, amik a korabbiban voltak.
Logo2wake/logo2sleep long tap-et allitottam be, meg a button light notificationt, azt vettem eszre, hogy neha mintha nem erzekelne elsöre az erintest, illetve elöször a gombok villogasa sem müködött, de fölflasheltem megegyszert, utana jo lett.
Egyebet eddig nem vettem eszre.
Vagyis meg annyi, hogy idönkent, ha nem akar a logora fölebredni, akkor ha megnyomom valamelyik hangerö gombot, utana egyböl erzekeli. Erdekes.. -
F_Gergely
őstag
Ez sajnos egy ördögi kör, amit kikerülni nem lehet. Én azért vettem meg. mert szükségem volt rá és bízva a 2 giga ramban hogy kitart egy darabig amíg a 2 év husegem lejar. meg ugyis megvettem hogy tudtam a keszulekem hibas, azota is varok a csere, de legalabb tudom hasznalni. Egyenlore azt mondom megerte
-
markyy18
aktív tag
-
-
dani3l
őstag
De ez nem maga a galery, hanem a nevjegyzeken belül es kizarolag a sajat profilnal jön elö a galery fülön.
Egyebkent nem nagyon erdekel, mert ez az egyetlen bug, amivel eddig talalkoztam es ezzel is tök veletlenül, mert egyebkent nem jarok arra, szoval amig csak ez a baj egy szavam sincs..11-et wipe-pal tetted föl vagy csak siman?
Csak mert van egy ilyen a changelog alatt: "If your current firmware version doesn't match ROM firmware version, wiping data inside AROMA is highly recommended!"
De most nem egyertelmü nekem, hogy ez magara a data particiora vonatkozik, vagy csak az aroma installerre (?)..
Mivel a 10.x-ekben korabbi firmware verzio volt.. -
dani3l
őstag
Te föltetted mar?
Egyebkent tapasztaltam egy erdekes bugot a 10.2-vel, nem tudom, masnal is megvan-e. Megpedig ha megnyitom a nevjegyzekben a sajat profilomat es ellapozok a galeriaig, par pillanat mulva kiirja, hogy a people alkalmazas sajnos leallt es visszaugrik a nevjegyzekbe..
-
dani3l
őstag
En ugy vettem eszre, hogy ez teljesen veletlenszerü. Nekem a legtöbb kontakt kepe fb-rol van es amelyiknel nem is jelent meg elöször rendesen, ha rakattintottam a kepre, betöltötte. Viszont volt egy-ket nevjegy, akinel nem, nem jöttem ra, mi az oka..
Jah egyebkent van olyan kontakt, akinek a google-s kepe van kint es az öve is megjelenik rendesen.De van egy elmeletem a ket mintakepedröl, hogy elöbbit miert nem, mig utobbit miert töltötte be..
-
dani3l
őstag
Nem, ez engem is rohadtul idegesit, mert en is mindig azt böködöm megszokasbol.. Pedig azt remeltem a frissitesben ezt is javitjak.
Wiki ahogy nezem csak a hivatalos orajeleket irja, amivel gyarilag erkeztek a soc-ok. Desirenel is max 1 giga van irva, aztan az is megy 1,2-n ha nagyon akar, meg meg biztos sok masiknal is igy van, többit nem ismerem..
Elöször en sem figyeltem, szepen föl is flasheltem a 4.1-hez valo kernelt, aztan vartam a csodara, mikor nem töltött be a rendszer..
Szerencsere eleg volt a kernelt visszaallitani.
Egyebkent nem tudom, meg hova kellene gyorsulnia, szerintem mar ez is böven eleg mindenre, söt, en többnyire energiatakarekos modban hasznalam es meg az 1,1 ghz-en is röccenes nelkül fut minden, gta is..
Egyedül az zavar az energiatakarekoson, hogy nem rezeg a billentyüzet ha irok, mert ugy sokkal többet tevesztek, ezert ha sokat irok, kikapcsolom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Nagyrobogósok baráti topikja
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Íme az új Android Auto!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 06.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged