- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kevin's
senior tag
Na nekem is megjött
Már jön is lefele remélem jobb lett, mint a 4.2.2
-
Kevin's
senior tag
Nem tudom volt e már
, de ha nem akkor itt a HTC One Max Review videója [link]
-
Kevin's
senior tag
Lehet már tudni vmit a 4.3 érkezéséről ? Esetleg vami hír a 4.2.2 S-OFF ról
-
Kevin's
senior tag
Hát én bökdöstem a frissítést ,de még semmi, felénk valszeg okt. elején ér ide
-
Kevin's
senior tag
Akkor jöhetne minél hamarább, mert nekem 27-30 óra amit kibír 4.2.2 vel nap végén már tölteni kell
Szmúúútságra mennyit javult ?
Nekem vannak kisebb fagyások 4.2.2 vel, bár sose kapcsolom ki és nem is szoktam újra indítani, ha 1 hónapba egyszer van ilyen akkor az is azért mert lemerült
Remélem ezeket a dolgokat javították 4.3 nál
-
Kevin's
senior tag
-
Kevin's
senior tag
Hát lemondok a HTC One eladásról, eddig iPhone 5 öt akartam, de most szedtem le ezt az iLauncher 3.1.1 et . Nekem nem rootolt, nem s-off -olt a készülékem gyári rom 4.2.2 + sense 5.0. Így megvettem az appot és annyira smooth ,hogy olyan mint ha iphone om lenne csak éppen nagyobb a kijelző és jobb a formavilág na meg k..a jól szól
Próbáljátok ki a launcher-t, ja míg el nem felejtem van ios 7 settings app is ha felfelé húzod az ujjad akkor feljön a gyors ikon zene lejátszó stb fényerő állítás és egyéb dolgok, mint az ios7 nél
-
Kevin's
senior tag
válasz
NandorHUN #13513 üzenetére
Próbáld ki a Weather Locker HD-t -t én ezt használom nagyon nagyon szuper és ráadásul még ingyenes is
-
Kevin's
senior tag
Tud vki vmi infot arról, mikor érkezik a 4.3 as frissítés ? A 4.3 frissítéssel a sense is frissülni fog vagy marad a sense 5
Valahol olvastam , hogy 5.5 sense lesz a 4.3 nál
De lehet tévedek
-
Kevin's
senior tag
válasz
torrente777_ #13077 üzenetére
Térj át a sötét oldalra
Lassan a One topicból S4 topic lesz, ha ide tévednek az emberek
-
Kevin's
senior tag
Igen ez volt az első amit megcsináltam ,de ez sem segített a problémán .. így ezért gondolom , hogy garancia lesz ebből . Ami a legjobb , hogy egyik napról a másikra lett ilyen csak tudnám miért
Nem ejtettem le és nem is telepítettem semmit sem mégse érzékel jól a kijelző
-
Kevin's
senior tag
Na gyerekek meglett az első gondom a készülékkel. Amit viszek is hétfőn a garanciába javításra ... olyan gondom lett, hogy a kijelző nem érzékel normálisan már , mint úgy értem hogy 8 -9 x is rá kell böknöm hogy végre be vegye.Csináltam restet hátha segít ,de semmi . Szóval szerintem ez kijelző hiba lesz vagy nem tudom eddig jó volt csak most kezdte ezt csinálni
olyan mintha nem érzékelné jól a nyomást és ez idegesítő ha telefonkönyvbe egy emberkét keresek
vagy épp zene hallgatásnál ha zenét váltanák ott is 15 x is rá kell bökni mire érzékeli mit akarok, vagy épp ha lapozgatok az oldalak között ez biza garancia lesz !
-
Kevin's
senior tag
Megvaaaaaaaaaaaaaaan Ezt kerestem
Kösziiiiii
-
Kevin's
senior tag
válasz
Dr.Anonymus #11981 üzenetére
Ilyen állapot sor kapcsoló régen sokat használtam .. csak nem tudom a nevét és idegesít ez a dolog navi bar szerűség
-
Kevin's
senior tag
Melyik az a program amelyik a status bar -ba elhelyez a kapcsolókat értem azt wifi gps adatkapcsolat lámpa .. és stb nem jut eszembe a neve .. ha lehúzom a status bar-t akkor ezek a kapcsolók jelenjenek meg rögtön vki tud segíteni
-
Kevin's
senior tag
Egy kis off
I5 kontra HTC One Ezt érdemes megnézni én szétröhögtem rajta magam
-
Kevin's
senior tag
Nekem is jött a frissítés ... mivel úgy sincs S-off így ugyan mind1 frissítem- e a 4.2.2 vagy sem
fontos a garancia
-
Kevin's
senior tag
válasz
spawn21 #11902 üzenetére
Pontosan !
Toeki: Ugyan is nem tud feléledni egy androidos telefon sem mutass egy olyat ami képes erre most kivéve a HTC One -t
? Még a csúcsok csúcsa S4 sem tudja ezt ... akkor innentől kezdve nincs miről beszélni ... És nem utolsó sorban rengeteg androidos telefonom volt már, de eddig egy sem ébresztett ha kikapcsoltam a telefont ..!
-
-
Kevin's
senior tag
Na gyerekek egy újabb különlegesség.
Mivel köztudott az android készülékek nem ébresztenek ha kikapcsoljuk azokat ! Nos ezt megcáfolom, idáig ez az egyetlen készülék ami igen is ébreszt, sőt mi több nem akartam hinni a szememnek. Ezért beállítottam egy időt és ki kapcsoltam lás csodát percre pontosan be kapcsolt fél másodperccel később már nyomta is a zenét , le a kalappal a HTC előtt!
Off : Pezzeg a Samsung Note 2 telefonom nem volt hajlandó ébreszteni csak ha be volt kapcsolva
-
Kevin's
senior tag
válasz
Nuada herceg #11807 üzenetére
Hehe
Én helyedben azt mondtam volna neki veszed- e le róla a mocskos kezed
-
Kevin's
senior tag
Annyira gyönyörű ez a telefon , hogy nincs hozzá fogható szépség
Link Az S4 elbújhat mellette jó mélyre
-
Kevin's
senior tag
Na meglett az első problémám fel léptem délután mobil netre ... aztán ki kapcsoltam és azóta nem hajlandó csatlakozni ! Nincs mobil internetem ez miért van
Többször újra indítottam a telefont akkor sem javult meg .. vki tudna adni tippet, miért van ez
-
Kevin's
senior tag
válasz
migabi24 #11397 üzenetére
Hát észrevehetően jobban vissza veszi néha meg akad a rendszer, de ki lehet kapcsolni mit vegyen vissza. ?Minden mást lekapcsol csak cpu t nem pl ,de annak semmi értelme mivel a proci zabálja le jobban az akkut szerintem. Én nem használom ezt a funkciót ,de így is kibír 1 napot
-
Kevin's
senior tag
-
Kevin's
senior tag
Tudna vki linkelni a HTC Dev-es root hoz egy linket hogyan kell véghez vinni a rootolást
-
Kevin's
senior tag
válasz
Avicularia #11368 üzenetére
Na és a 4.2.2 hogyan tudom nyitni
Erre nincs leírás csak a 4.1.2 re amire persze s-off is van !
-
Kevin's
senior tag
Vki tudna válaszolni az előbb feltett kérdésemre
Vki vitt már vissza gariba így One -t hogy nyitva volt a telefon ?
-
Kevin's
senior tag
Olyan kérdésem van ha rootolom a készülékem jelenleg 4.2.2 gyári van rajta sajna nekem már ezzel jött a készülék ! Ha lecserélem a romot ami jelenleg rajta van és rootolom, ugrott a garancia a készülékről ? Persze a gyáriról készítek mentést ha gariztatni kellene, akkor a gyárival vigyem vissza
Fogják ezt nézni a T mobilnál hogy ki nyitottam a telefont
-
Kevin's
senior tag
Na Hoztam egy újabb képet,szerintetek ezt is a HTC vel csináltam ?
Katt a linkre
-
Kevin's
senior tag
Na és itt a képek Katt ide !
-
Kevin's
senior tag
Na fotóztam egy párat, majd feltöltöm a dropbox ba viszont érdekes dologra lettem figyelmes 2-3 kép elkészítése után 46 Fok-os a telefon ez normális ? Valahogy nem vagyok kibékülve ezzel a melegedéssel .. nyár ide vagy oda ez még attól is melegebb
46 fok
a battery gsm app al néztem !
Bocs, de tetszett
remélem nincs harag +1
-
Kevin's
senior tag
Helyesbítek ez volt a gond már ki jött JB re is működő verzió frissítették most már jó
Nuance 1.0.2.3c
-
Kevin's
senior tag
Tud vki olyan szövegfelolvasót ami magyar és működik 4.2.2 őn
Mert a nuance nem igazán akar működni
-
Kevin's
senior tag
Vki használja a Nuance magyar szövegfelolvasót 4.2.2 alatt
Sikeresen fel raktam, ahogy eddig minden telefonomra ennél vmiért nem akarja felolvasni ha vki hív pl
-
Kevin's
senior tag
válasz
joey04 #11212 üzenetére
Hát én nem bántam meg , hogy a webshopból vettem !! Hibátlan készüléket kaptam és a kamera is tökéletes nincs lila színeződés ! Ez a melegedés már annyira nem is meleg kezd be állni most fel raktam töltőre bár 100 % on volt az akku mikor ki bontottam
Ki próbáltam ezt a zoé dolgot hát gyerekek ez vmi eszméletlen a képekből videót csinál és még zenét is tesz alá na meg ez a Booom Sound brutál . Nuance -t fel is dobom rá idáig nagyon elégedett vagyok!! Köszönöm mindenkinek a sok sok szakértői véleményét és örülök annak, hogy végre itt lehetek köztettek sokáig gondolkodtam , hogy S4 vagy HO .. de éljen a fém érzett amúgy is CNC programozó vagyok szal a fém dukkál egy ilyen szakmához nem a műanyag
Bilux : Igazad van én is ennek tudom be a nagy meleget nem bírja , télen már biztos stabil 25 fok-os lesz
-
Kevin's
senior tag
Na megjött hát nincs illesztési hiba
pedig neten keresztül rendeltem a webshop ba a t mobilnál látatlanba
Viszont a telefon egyszerűen gyönyörű
a kijelző pedig áhh nincsenek rá szavak . Viszont első benyomásra ez normális dolog ,hogy a készülék a szokottnál is melegebb
Szó szerint meleg .. a note 2-nél nem éreztem ilyen melegedést csak akkor ha játszok ..
-
Kevin's
senior tag
Holnap érkezik a telefonom és azon gondolkodom milyen tokot vegyek hozzá szerintetek ez HTC Double dip tok ? Érdemes egy ilyenre beruházni ? Esetleg más alternatívát is el fogadok ha vki jobbat tud mutatni
-
Kevin's
senior tag
válasz
Valkűr #11177 üzenetére
Ki lehet hozni a legjobbat is egy telefonból, ha az ember nem automatán fotóz vele, hanem magának állítja. Csak egy telefon esetében sokáig tart ezt beállítani, mint egy DSRL gépen amin már rá van állva a kezed és tudod mikor mit kell alkalmazni ,bár annál is vannak durva dolgok. Ha AF nélkül fotózol és elakarod mosni a hátteret magadnak állítasz mindent mennyi mindennek kell stimmelni rekeszidőt beállítani ISO értéket nem beszélve az exponálásról ,de ezekről nem itt kell beszélni van ennek topicja
-
Kevin's
senior tag
válasz
#71028224 #11166 üzenetére
Akkor nálad nem működik az iso érték beállítás
ugyanis ha 1600 ra állítod vagy 3200 ra világosodnia kellene a képnek. Ez pont olyan , mint az én (Canon EOS 500D) gépemnél mikor tanultam a záridő és a rekeszidő beállítását kb 50 kép után sikerült megtanulnom , hogyan kell állítani, ma már szép képeket tudok készíteni vele, de egy kor még nem így volt
Kezdő fotósoknak egy remek kis segítség nyújtás az ISO értékekről: Link
-
Kevin's
senior tag
válasz
szekra #11093 üzenetére
Csak neked Tovább is van mondjam még ?
Téma lezárva
-
Kevin's
senior tag
Jön az új Tizen OS érdemes elolvasni
demonstrációs videó a tizen os ről talán még be is futhat az android mellé, ami szintén nyílt forráskódú OS lesz ..
-
Kevin's
senior tag
Na csütörtökön érkezik a HTC One készülékem a t-mobile - nál vettem
Ma hívtak , hogy Aug 8 án szállítják ki
Már nagyon várom
-
Kevin's
senior tag
zack !
Én is most akarok venni egy HTC One -t t mobile-nál .. viszont nekem rootra szükségem van és nem feltétlen akarom frissíteni 4.2.2 re! Tehát a hsz-ed alapján a 4.1.2 re van s-off ? Ami bármikor vissza állítható a gyári állapotra ?
bootloader nyitás nélkül
Hol tálálok, olyan leírást ahol ez le van írva,hogyan tudom s-off ni a készüléket
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest