Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dreamie
őstag
válasz
trémobil #29421 üzenetére
Most az akksira gondolsz, mert nálam már egy éve megvan a teló, és hibátlan!
Nyilván, ha egész nap nyúzod akkor nem fogja kibírni, de nem is fogsz olyan telefont találni, ami ezt kibírja... Keresel egy lyukat a falon és töltöd, esetleg viszel valami hordozható aksit hozzá... -
Dreamie
őstag
Vodásra még nem jött meg!
Valami infot tud erről valaki?
-
Dreamie
őstag
válasz
Laca1212 #13378 üzenetére
Semmi extrát nem kell tőle várni, tölti a telefont és nálam lötyögésmentesen tartja. Elégedett vagyok vele. Én speedshopban csalódtam, arra is képtelenek, hogy szóljanak, hogy megérkezett(2 hétig vártam)... Azért is rendeltem Angliából, 3 nap alatt itt volt. Pár embernél olvastam, hogy kopik a telefon hátulja tőle, és ha nincs bedugva az usb kábel akkor lötyög a telefon. kb. ennyi.
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz
Dr.Anonymus #11717 üzenetére
Igen, kb, 1-2 mm.
-
Dreamie
őstag
Toltam a klímát, ezt ki fogom próbálni, köszi! :-)
-
Dreamie
őstag
Egy tapasztalat : vettem telóhoz gyári autós tartót töltővel. Ebben a melegben nem nagyon mertem használni, mert 48,5 fokra melegedett a telefon. Inkább levettem. Elég durván kente a nap is a telefont. Szóval autóban óvatosan vele. Télen gondolom nem lesz ilyen gond... :-)
-
Dreamie
őstag
Én juice defender-t használom a Razr-en és ezen is, nekem az nagyon bevált, a fizetősön meg te állítgathatod be, hogy mit szeretnél.
-
Dreamie
őstag
Parancsolj! Minőségben is ott van és elég jó áron van, fólia is kiváló.
(#9547) dani3l: Köszi, ez jó lesz!
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
válasz
Nightfall75 #9408 üzenetére
Köszi. Kipróbálom, nem is árt, ha van valami ilyesmi belőve. Arcfelismerést használja valaki? Jól műxik?
-
Dreamie
őstag
Tanácsot szeretnék kérni. Mit tudok csinálni, ha viberen kapok üzenetet feloldja a billentyű zárat, zsebemben nem olyan mókás, felhívok pár arcot emiatt véletlen...
Ugyanez van, ha kocsiban zsebben a teló és kihangosítón beszélek, ezután is ez történik... feloldja a bill zárat és összevissza nyomódik a telefon.
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
Valami normális autós tartót, töltőt tud valaki javasolni? Gyárit nem nagyon lehet beszerezni, már 3. hete várok a speedre, hogy szerezzen egyet...
-
Dreamie
őstag
válasz
MonkeyMoon #8596 üzenetére
Köszönöm Uram, pont ezzel szoptam, most már jó!
Most csak az a problémám, hogy a Htcsyncmanager.exe kifagy... Van másnak is probléma ezzel?
-
Dreamie
őstag
Nekem a Voda szó nélkül küldte a micro simet+ adaptert, pedig nem kértem. piros pont nekik.
-
Dreamie
őstag
Nem tudtok javasolni valami appot amivel idáhöz, helyzhez tudnám kötni a telefon némítást, mint a motorolánál a smartaction?
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory #6342 üzenetére
Én meg már azt hittem megfáztál
-
Dreamie
őstag
Az nem elképzelhető, hogy a fólia mesérült és inkább leszedték róla, hogy kinézzen valahogyan?
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory #4791 üzenetére
Ezt én sem hiszem el... Istencsászár felvétel lett! Le a kalappal a készülék előtt!
-
Dreamie
őstag
Nincs, nem találok ilyet. Én a vodásra várok... Itt van a speedshop mellettem 20 méterre, nagyon nehezen állom meg én is, de még bírom...
-
Dreamie
őstag
A speedshopból aki vett a mostani szállítmányból, annak mi a tapasztalata? Azok közt is van hibás?
-
Dreamie
őstag
Vodánál vett már valaki?
-
Dreamie
őstag
Elvileg holnaptól.fenti reklámcsík.
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
-
Dreamie
őstag
Keddre be van állítva az emberem a vodához!
Kíváncsi vagyok, elfogy-e még délelőtt... vagy egyáltalán lesz-e...
-
Dreamie
őstag
Htc Magyarország kitette ezt a képet a facera, azzal a szöveggel, hogy figyeljük a boltok polcait jövő héttől. Talán valami történik!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Milyen TV-t vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BestBuy topik
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest