- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
ezekben a csúcs mobilokban amúgy sincs már rossz,egyszerűen nem lehetne eladni őket.
amiben én látom,az a technológia,hogy amoled vagy ips stb.
a jelenlegi mobilok között kétségtelen hogy a htc one-nak van az egyik legjobb kijelzője,amiket láttam.
nekem pl az amoled nem tetszik.
ezért is vettem most tartalék telefonnak lumia 625-öt,ami szintén ips,míg vissza nem kapom a htc-t. -
Giovanny
őstag
Úgy néz ki hogy sikerült,köszi! Lenne még két apróság,ha kapok e-mailt,akkor jelezz a telefon,de a képernyő nem kapcsol be,illetve tegnap a lányom nyomkodta a telefonomat és elállította valamit,minden képernyő érintésre megjelenik egy kis kör,azt hol lehet kikapcsolni? Köszönöm.
-
kazsolt
tag
-
mumk1
addikt
Ahogy Loboda írta. S-OFF-ot csak 1.44-el lehet, de utána gond nélkül lehet updatetolni a firmwarét. Sőt, ha bootloader vissza van zárva, mehet fel gyári rendszer is, akár másik CID-el, az S-OFF megmarad. Nekem is 1.54 a HBOOT-om jelenleg.
Jól gondolod, annyi csak, hogy az S-OFF és a kinyitott bootloader HTC esetében két külön fogalom. -
BenHans
addikt
A note3 árával kapcsolatban annyit még hozzátennék, hogy nem véletlenül várok még pár hónapot vele. Kb az új HTC és SGS megjelenésekor fogom eldönteni amúgy is és addigra a Note sem lesz ennyi.
Ja és One X-et használok, örülök neki mert jó telefon, de nem akarom 2évnél tovább megtartani. Persze mindig csábító évente az újabb kütyü(idén nekem a One), de ezt viszonylag kevesen engedhetik meg, hogy ilyen sűrűn cserélgessék. Amire lecserélem a OneX-et az is meglesz 2évig, persze az előfordulha hogy mikor még pár hónapos 1-1ben cserélek valami másra. -
lofagi
addikt
-
Kevin's
senior tag
Akkor jöhetne minél hamarább, mert nekem 27-30 óra amit kibír 4.2.2 vel nap végén már tölteni kell
Szmúúútságra mennyit javult ?
Nekem vannak kisebb fagyások 4.2.2 vel, bár sose kapcsolom ki és nem is szoktam újra indítani, ha 1 hónapba egyszer van ilyen akkor az is azért mert lemerült
Remélem ezeket a dolgokat javították 4.3 nál
-
vkp
aktív tag
Felraktam a romot, full wipe után azzal fogadott, hogy olyan bootloopba került, hogy nem tudtam rebootolni a telefont, hiába nyomtam percekig a kikapcsgombot!!! ADB reboot megoldotta, ezután elindult, majd ezek után felraktam a legújabb ElementalX-m7-5.4 *beta* kernelt, ezzel most megy.
Aztán kiderül. -
lofagi
addikt
Sajnos annyira nem vagyok még járatos az Android világában, főleg ebben a főzött ROMokban, de ha egy dolgot kellene mondani, hogy miért jobb egy főzött ROM, mint mondjuk az alap, vagy maradjunk a Sense-nél, akkor mit mondanál? Mert annyit talán jól szűrtem le, hogy ha főzött ROMot felpakolsz akkor bukod a garit is, vagy már erre is van megoldás?
-
WinZol
aktív tag
Szia!
Mi lehet a hiba, hogy nem megy fel az S-OFF?
HBOOT 1.44.0000
Android 4.1.2
Senese 5.0
Software version 1.29.401.16
HTC SDK API 5.12
Kernel 3.4.10-g91c239d
Build 1.29.401.16 CL177101A renove 0.2.1 mindig elszáll "faild to map memory" üzenette.
S.O.S kellene a segítség.
renove 0.2 nincs valakinek?
hátha azzal menne.Köszi
WinZol
-
WinZol
aktív tag
Lehet, hogy valamit elrontok CWM-nél, de mit.
Kezdjük a környezettel:
HTC One S-OFF
InsertCoin 3.0-4
Firmware: 2.24.401.1 CL211355 release-key
CWR v6.0.3.1Ahogy csinálom:
1. Új ROM felmásolva az SDCARD-ra
2. Reboot / Recovery (directly to recovery)
3 (újraindul és bejön a CWR)
4. kiválasztom install zip fromsdcard
5. chose zip from sdcard
6. kiválasztom a filet (/sdcard/0/insertcoin-m7-3.4-2.zip
7.Kiválaszot : Yes - Install insertcoin-m7-3.4-2.zip
8.ekkor elindul a telepítő és megjelenik a grafikus felület (Welcome You're about to flesh Insercoin by ...)
Itt kellene a NEXT-re pacsiznom, de a képernyő érzéketlen.
A 3 gombbal (Power, + 2 hangerő) tovább nagy nehezen tovább tudok lépni, de a licence felételeket
ezekkel már nem tudom elfogadtatni.
9. Igy hát a 3 gomb segítségével visszalépek a recoverybe.
10 Majd reboot és már fut is a régi ROMPS: Ugyanezt csinálja az ARHD 21 esetében is.
Köszi a segítséget!
WinZol
-
hurrikan
addikt
A Sonyknál egyszerűbben semmit sem hekkelsz
külső fejlesztésű programmal nyitod/zárod nyom nélkül.
Rootolni/unrootolni szintén lehet nyom nélkül.ráadásul ha kijön egy szoft bármikor felteheted flashtoolal garivesztés nélkül, nem kell megvárnod míg elér a frissítési hullám a régiódhoz, vagy a szolgáltatódhoz.
A szervizük az meg olyan amilyen sajnos....
bár nekem még nem volt bajom velük. Az elmúlt 7-8évben minden SE/S-em megcsinálták ha baj volt velük. -
Loboda
senior tag
Én firmwaret frissítettem, ebbe benne van a radio is!
Külön nem kerestem radiot hozzá!
3.09.401.1-es van fenn nálam! -
B-L-A-C-K
titán
Van itthon Note2 is, ha már olyan lesz már nem zavar, az a baj nekem is jobban tetszik az One háza jóval, viszont ez az illesztés meg a kopás eltántorít tőle... S4-nek meg ha összeb@szom a hátlapját 3 ezerért veszek új gyárit rá...De még tényleg nem fogtam ONE-t, lehet tényleg annyira megtetszik hogy az lesz...
-
nikilauda
senior tag
-
Én 10 napja használom a ONE-t és teljesen egyet kell értsek pedig nagy Samsung b.zi vagyok
Több mint 4 hónapig használtam az S4-et, gyári rommal főzött rommal de mindegyikkel akadozott lagolt, pedig van jó pár vásárlásom a playről a legjobb launcherek/ NOVA PRIME, Next 3D/ mindenféle RAM aplikátor-gyorsító stb...de nem tudtam belőni úgy az S4-et még így se ezekkel 4 hónap után, így dobtam a francba
Ezzel a HTC-vel eddig nagyon megvagyok elégedve, ez az első olyan Androidos telefonnom aminél nem érzek késztetést a Romolásra, mert így jó ahogy van, egyszerűen tökéletes
Ja és nem kell semmilyen segítő, hogy a ramokat optimalizáljam -
Nightfall75
tag
A levehető hátlapos "China only" modell lesz. A sima HTC One is levehető hátlapos, microSD-vel bővíthető Kínában.
-
Zirowe
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Philips LCD és LED TV-k
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Nintendo Switch 2
- Túra és kirándulás topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Macska topik
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest