Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Ekkor startol és ennyit gyártanak a Galaxy TriFoldból
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Mobil flották
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
exelsior1
üzenetére
Ez így a One X-nél sem volt igaz.
Eddig minden HTC-nél a kezdeti példányok voltak függetlenek. Gondolom az lehet a dologban, hogy a megjelenés után mihamarabb szeretnék elkezdeni forgalmazni a készülékeket (aki először jön ki egy új típussal az mindig nagyobbat szakít) és ilyenkor még nem állnak rendelkezésre hálózat függő készüléket.Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy hol kerül rá a készülékekre a hálózati zár (szolgáltató vagy gyártó). Ugyanakkor sokan nem tudják, hogy minden alaplap cserén átesett HTC független alaplapot kap a szervizben, akkor is, ha korábban hálózat függő volt a készülék. (persze csak a hivatalos szervizben, nem a sufni szervizre gondoltam)
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
exelsior1
üzenetére
egy fehér ragasztóval van visszarakva,az enyémet tuti szédszedték,de nem gány módon,karcmentesen kaptam vissza és működik.
de egy két helyen látszik kb 0.2mm ragasztócsík.
amikor én leadtam,ott is tovább küldték,szlovákiában van egy htc és lengyelben.
az enyém nem tudom hova ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Autós kamerák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Assetto Corsa Rally
- Gitáros topic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- További aktív témák...
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 2in1 WUXGA Touch i5-1135G7 16GB 256GB Intel Iris XE 4G LTE W11 Pro Garancia
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő