- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- iPhone topik
- Yettel topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
exelsior1 #33252 üzenetére
Ez így a One X-nél sem volt igaz.
Eddig minden HTC-nél a kezdeti példányok voltak függetlenek. Gondolom az lehet a dologban, hogy a megjelenés után mihamarabb szeretnék elkezdeni forgalmazni a készülékeket (aki először jön ki egy új típussal az mindig nagyobbat szakít) és ilyenkor még nem állnak rendelkezésre hálózat függő készüléket.Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy hol kerül rá a készülékekre a hálózati zár (szolgáltató vagy gyártó). Ugyanakkor sokan nem tudják, hogy minden alaplap cserén átesett HTC független alaplapot kap a szervizben, akkor is, ha korábban hálózat függő volt a készülék. (persze csak a hivatalos szervizben, nem a sufni szervizre gondoltam)
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
exelsior1 #12550 üzenetére
egy fehér ragasztóval van visszarakva,az enyémet tuti szédszedték,de nem gány módon,karcmentesen kaptam vissza és működik.
de egy két helyen látszik kb 0.2mm ragasztócsík.
amikor én leadtam,ott is tovább küldték,szlovákiában van egy htc és lengyelben.
az enyém nem tudom hova ment.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 13 Pro Max 128 GB /// 86% Akku // Számlával és Garaniával
- Iphone 12 Pro Max 128 GB /// 88% Akku // Számlával és Garanciával
- Xiaomi Redmi 9A 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest