- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ferob
őstag
válasz
MerLinh #30487 üzenetére
Sajnos jelen állapotába ezzel a telefonnal mikrofon problémái vannak, mert bármi, ami használja a mikrofont az elsőre működik és utána többet nem, míg újra nem indítja az ember a telefont.
Vasárnapra ígérte az új verziót, amibe most már tényleg javította ezt a problémát, bár a jelenlegi verzió is így indult, de reméljük most már tényleg jó lesz. -
Szpisti
addikt
válasz
MerLinh #29375 üzenetére
T a szolgáltató mint nekem, de ő csak pár éve van ott... Csak 40-50ezres forgalmat csinál... Valszeg ez lehet a magyarázat. Én 15 éve vagyok 30-as ugyanazon a számon, 4 társkártyával, és komplett itthoni vezetékes csomaggal, mégse vették figyelembe a cseretelefon szempontjából...
-
Nightfall75
tag
válasz
MerLinh #26166 üzenetére
Az új 24 második részében felbukkan egy fekete is, az egyik rosszfiúé. Olyan ez akárcsak a régi spagettiwesternekben: fehér kalap a jóknak, fekete kalap a rosszaknak.
A fenti kép alapján úgy tűnik ez a fekete teló valamilyen special edition verzió boomsound 2-vel, mert fejjel lefelé is lehet rajta beszélni.
De komolyra fordítva a szót, jó látni, hogy a HTC is próbál nyomulni a mozifilmekben és TV sorozatokban (az apple már elég régóta komoly tényező itt is), csak ne engednék az ilyen bakikat, mert az átlag amerikai is rosszul tartja majd a telefont, és jön a sírás, hogy milyen szar a HTC, nem lehet hallani a másik felet a vonalban.
-
markyy18
aktív tag
válasz
MerLinh #25483 üzenetére
Nem is azt mondom, hogy nem lehetne megoldani hiszen java része most is működik a telefonomban fűzött rommal, de nem lepődnék ha ezzel magyarázzák, hogy miért nem kapjuk meg ezeket a dolgokat mert nekünk nincs Smart Sensors így a fogyasztás és a felhasználói élmény csökkenne ezért nekünk nem adják ki a frissítésben. Érdekes nekem nem fogyaszt többet a telefon így sem.
-
Balinov
titán
válasz
MerLinh #24953 üzenetére
Hat ez az, 4.4.2 (Sense 5.5-tel) mar megvan par hete, jelenlegi SW verzio 4.19.401.9 , SDK API level 5.68, ezert is allok itt ertetlenkedve, hogy mi ez a 4.19.401.11
szerk: gugliztam most 1 kicsit, de kb az elso 10-15 talalat ugyanaz a hirrol szol, kisse atdolgozva az adott site izlesenek megfeleloen.
-
g.gergo
senior tag
válasz
MerLinh #24938 üzenetére
Lehet, nem tudom, de azért jó lenne, ha következetesek lennének ez ügyben. De lehet, hogy jött az M8, az lett a No1 telefonjuk, aztán az M7-el már kicsit elnézőbbek.
Egyébként miket cserélnek rajta automatikusan (pl. akksi), függetlenül attól, hogy milyen hibával adod be?
-
BenHans
addikt
válasz
MerLinh #23666 üzenetére
Ez annyiból is jó hír, hogy már a szerviznek is szóltak hogy bug van, ne tegyék fel a még nem frissítettekre, és akkor most már tuti hogy gőzerővel dolgoznak rajta.
Ajánlom is mert már igencsak ránk fér.(#23628) hurrikan: +1 Én is leszedtem az új frissítést ma délután, és láttam az újdonságokat. De időm csak most lesz játszani
Ez a játék még úgy is addiktív, hogy várni kell, mert mókolás nélkül játszom, és a HTC hangszórók is nagyot dobnak rajta.
-
kdennis
aktív tag
válasz
MerLinh #21915 üzenetére
Szerintem meg próbálkozzon mindenki a PC-n. Annyira egyszerű mint a pofon. Be kell hozni a YouTube TV-t másik ablakba a sima YouTube-ot. Mind a két helyen be kell jelentkezni, és a sima yutub érzékeli hogy be vagyok jelentkezve a YT TV-re akárhol!!! És már megy is a vezérlés... YouTube app-al is így működik. Akinek meg nem máködik így se akkor ott a YouTube Remote. Semmi fizikai kapcsolat nincs se wifin se kábelen. Egyszerüen a YouTube szerver érzékeli ha bejelentkezett valaki a YouTubeTV-re.
Még ennyi lehet hogy bizonyos smart tv-k gyártanak külön saját alkalmazást, (szarva a youtube-éra) és akkor lehet emiatt nem működik. Ezért mondom hogy próbáljátok ki PC-n. Ugyanaz!
-
Zirowe
nagyúr
válasz
MerLinh #21915 üzenetére
Most direkt toroltem minden eszkozt, eszkozok ujrainditva, tv is.
Tv yt appom NEM vagyok bejelentkezve, a tv egyaltalan nem ismeri a google fiokomat (aztan foleg mert anyu tabja nem is az en nevemen van).
Mind a harom ezkozon rogton inditaskor szerepelt a miracast jel yt appon belul es azonnal kuldte ki a videot a tvre, minden tovabbi engedely keres es parositas nelkul, ezutan ismet szerepeltek az eszkozok a parositott listaban.
Termeszetesen mindegyik eszkoz ugyanazon a halozaton van. -
BenHans
addikt
válasz
MerLinh #21832 üzenetére
Ha ez számít, [ebben a sorozatban] rendszeresen feltűnnek HTC-k, One X, One, Chacha.
De [ebben] is találkoztam már szeretett gyártónkkal.
(Én csak ez utóbbit nézem)
De ezentúl majd figyelem ezekben is: [link] & [link]
HUTCHDB: A HTC-től nem lenne rossz húzás ez a facebook reklámkampány, meg a champions és european league. Ehhez kéne még hogy az RDJ reklám menjen TV-ben, vagy akár mozifilm előtt a reklámok közt. De ha jól emlékszem régebben volt valami pletyka arról hogy lesz HTC márkabolt, na ez sem lenne rossz, talán egy fajta rejtett biztonságérzetet adna az embereknek (bemegy az átlag ember a plázába és ott a márkabolt, fel lehet keresni őket személyesen, nem egy megfoghatatlan márkanév... szóval értitek). Ez azért sokat nyomna.
Az Apple, az más. Az egy kultusz. Azzal nem is lehet összehasonlítani, mert aki munkára (pl. zene) vásárolja meg, vagy mert ez felel meg legjobban a valós igényeinek az oké, de ez a divat imajomkodás a kultuszból fakad, mint kölyökkoromban a PEZ adagoló, csak ez drágább, de ha van ilyened mégis menőbb leszel vele.
(pl franciáknál ha bemész egy mekibe és leülsz majd a kis burgered mellől figyeled az embereket, 10ből kb 7-8 tuti iPhone-t rak ki az asztalra legyen 16 vagy 56éves, persze ebben szerepet játszhat a szolgáltató is na de ennyire???)
NandorHUN: Jó kép
le is mentettem
-
-
enginev3.0
félisten
válasz
MerLinh #20150 üzenetére
Hál Istennek van egy S3 is bent, ma egymás mellett használva az S3 gyorsabb volt, szemmel láthatóan, az s3 tulaj is meglepődött, nem mondott semmit, de láttam rajta, hogy megnyomja a back gombot, és elgondolkodott hogy most megnyomta vagy nem, mert várni kellett hogy kilépjen, ő is gyorsabbhoz van szokva
(mindkettőn 4.3 volt, gyári)
Szerintem irtó gáz, de hát na -
g0n21
senior tag
válasz
MerLinh #16607 üzenetére
Köszönöm, akkor már csak arra kell rájöjjek , hogy por-piszok, vagy valami más.
Nekem 40-60%- -kal gyengédebb a felső.
Azt hozzátenném az előző kérdéshez, hogy az első tíz válaszadó között egy doboz sört sorsolok ki, és postázom is, ajánlva, elsőbbségivel, ha nem pesti!
-
NandorHUN
addikt
válasz
MerLinh #15910 üzenetére
Akkor lehet csak nem tudták megoldani, mert ugye ha szétszedik, akkor alapból foglalkozniuk kell az illesztéssekkel, amit nyilván megcsinálnak olyan jól amennyire csak tudják. Engem spec. az annyira nem is zavart, csak a ki-be kapcsolgatás az inkább.
Még abban reménykedem, hogy nem frissitik a HBOOt-ot, mert akor várhatok még heteket is mire kijön egy rendes S-OFF. -
ForRedGlory
félisten
válasz
MerLinh #12785 üzenetére
Megvettem, feltettem...es szarul tettem fel. Azon a szar hatoldalon forditva irtak es keson vettem eszre hogy nem ugy kell, igy hozzaertem a tapados felulethez kezzel...ott is a nyoma. Mivel lehet normalisan megtakaritani? Gondolom sima alkohol jo lenne... Meg jo hogy uveg, elvileg annyiszor teszem fel, ahanyszor akarom. Leginkabb a sarka szar, az nem tapadt oda.
-
F_Gergely
őstag
válasz
MerLinh #12374 üzenetére
Motorolám volt az első készülékem amin GG volt, de azt simán hordtam a kulcsommal együtt (az is teljesen fém telefon) és makulátlan állapotban adtam el, még a festése sem kopott meg, pedig tényleg nem vigyáztam rá, igaz nem is kellett. Én nagyon szerettem, és picit zavar is hogy a HTC ezt a szintet nem tudta hozni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Goddess of Victory:Nikke
- Steam Deck
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest