- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Óriáskészülék, kis akksival
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gh0sT
addikt
Mit kell ahhoz telepitsek, hogy felismerje a beszédet a telefon? Nem a felolvasás érdekel, hanem hogy amit mondok, azt szöveggé alakítsa. Valami TTS rémlik, de lehet hogy az pont az ellenkezője.
-
Xaels
félisten
válasz
Valkűr #10692 üzenetére
Ez az összehasonlítás azért nem feltétlenül fer, mert a One OIS(optikai képstabilizátora) hardveres míg az S4-ben nincs ilyen hardver, ott szoftveresen próbál korrigálni a mozgáson ami minden esetben minőség romlással jár. Vannak esetek amikor a One jobb és vannak amikor az S4 ez inkább felhasználási mód és elvárásoktól függ.
-
Gh0sT
addikt
Nem tudom volt-e már téma a HTC Tv app, de azt nem csak Tv-hez lehet használni, hanem bármilyen infras eszközhöz. Én ma a klímát programoztam rá, mivel tanítható a telefon.
-
Valkűr
addikt
Ennek örömére mindenki vegyen egy jó fülest is a telójához...Én hozom magammal amit a HOX mellé vettem. Ki mit használ zenélni?
-
zack
nagyúr
-
Kevin's
senior tag
zack !
Én is most akarok venni egy HTC One -t t mobile-nál .. viszont nekem rootra szükségem van és nem feltétlen akarom frissíteni 4.2.2 re! Tehát a hsz-ed alapján a 4.1.2 re van s-off ? Ami bármikor vissza állítható a gyári állapotra ?
bootloader nyitás nélkül
Hol tálálok, olyan leírást ahol ez le van írva,hogyan tudom s-off ni a készüléket
-
Red@Arc
tag
-
zack
nagyúr
válasz
migabi24 #10665 üzenetére
Grat hozzá!
Jó döntés volt.
4.2.2-re frissítetted? Ha igen, kár volt. Nincs még rá S-OFF csak 4.1.2-re, tehát egyelőre csak a HTC dev megoldással tudod nyitni a bootloader-t, de az nem visszazárható.
(#10677) Szpisti
Mondtam, hogy nem a ROM-ban van a hiba, hanem valahol nálad.
-
Szpisti
addikt
Lecseréltem az InsertCoin-t a Venom Viper ROM-ra, de a "Hitelesítési probléma" ugyanúgy fentáll... Mintha a facebook nem engedélyezné a Sense-nek a hozzáférést. Illetve tényleg pontosan ez a probléma... Nem tudom hogy mit tehetnék...
-
Krisz0630
senior tag
Üdv srácok!
Használ valaki Tom Tailor XL-es bőrtokot? Ma láttam a Mediaban és megtetszett.
Aki huzamosabb ideje használja, mennyire tágul ki?
-
mtibusz
tag
válasz
migabi24 #10672 üzenetére
a ONE mögött brutális hardver van, ez köztudott....
így ajánlanék hozzá egy vaddisznó élő háttérképet...
igaz fizetős, de cserébe brutálisan néz ki....
Ja, és nagyon mutatóssá teszi a gyári sense felületet is...Eddig aki látta a telomon, csak pislogott...
és egy ajánlott beállítás, ehhez a háttérhez:
Camera and Screen Panning ---> Auto PanningSok sikert neked is az új telódhoz....
-
migabi24
nagyúr
Na megjöttem, tegnap cseréltem le az S4-et, kíváncsi leszek beválik-e a gépezet, egyenlőre nagy a káosz, van ami tetszik van ami nem, de azt már látom, hogy sokkal simább az S4-től, beigazolódott számomra is, hogy nem az android a szar, hanem a samsung nem tud normális szoftvert kiadni, mindjárt volna is pár kérdésem, frissítettem a telót, de nem tudom, hogy lehet a menüsávot eltüntetni, nekem nem tetszik a sense, ha másik launchert állítok be alapértelmezettnek, akkor remélem a sense nem fut a háttérbe
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10663 üzenetére
Köszi szépen, már ez is sok segítség...
-
Nightfall75
tag
válasz
Valkűr #10661 üzenetére
Nem tudom mi van a galériával, csak tippelni tudok. Lehet hogy oda is a friss fotókat teszi ki, de mivel én nem túl sokat fényképezek, így nincs empirikus tapasztalatom. A TV mód itthon felejtős, az a digitális műsorújságban lévő és éppen kezdődő kedvenc adásokat tenné ki, de mivel a magyarországi TV csatornák nincsenek benne, ez nem fog menni.
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10660 üzenetére
ÉS mi a helyzet a galériával? Azt miért nem mutatja, vagy ott mit kellene mutasson? Mert ugye 4 menű van alatta, a galéria, a naptár, a tv, meg a gyermek mód... Valami ilyesmi..
Köszi a naptárt igy most berakta...De a galéria továbbra is érthetetlen..
-
Nightfall75
tag
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10643 üzenetére
Látja, és ez jelenik meg a blinkfeed oldalon...
-
Valkűr
addikt
válasz
Nightfall75 #10643 üzenetére
És a galéria? Annak is látszódnia kell, vagy az mi?
-
zack
nagyúr
válasz
Piazza #10645 üzenetére
Root jog kell a Ti Backup-hoz. Nem feltétlen kell fagyasztani. Fel kellene hogy kínálja melyiket akarod használni alapértelmezettként. Menj be a beállítások - alkalmazások menüpontba, ott keresd ki a galériát, majd ha lefelé görgetsz lesz ott olyan hogy alapértelmezés törlése. Töröld ki, és úgy menj a QuickPic-be.
A BT-on érkezett fájlok máshol lesznek. Fájlkezelővel nézd meg...Így elsőre a beérkezett fájlok, letöltés, hasonló mappákban lehet. -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
Nightfall75 #10641 üzenetére
Jónak néz ki,rem. Lesz mihamarabb.
-
capulet75
addikt
Hogyan tudom a 4.1.2-őt 4.2.2-re frissíteni? És érdemes?
-
Xaels
félisten
válasz
Nightfall75 #10641 üzenetére
Gyakorlatilag a kickstarteres is ugyanazt tudja mint amit vettem csak picivel szolidabban. Talán előbb utóbb lesz nagyobb választék ebből a fajta kiegészítőből.
-
Piazza
tag
Nekem még a gyári Sense van fenn. Itt is tudom valahogy fagyasztani vagy törölni a galériát?
Most pl fenn van QuickPic és a bluetooth-on kapott képeket a gyári galériában nem is látom, miért lehet ez?
És amikor a telefonkönyvben szeretnék egy névhez hozzárendelni egy ilyen képet akkor nem kínálja fel a QuickPic-ből való választási lehetőséget. Miért lehet ez?
Hová mentődik a bt-on érkezett kép hogy a gyári galéria nem látja? -
Nightfall75
tag
válasz
Red Bull fan #10634 üzenetére
Hagyományos USB OTG-vel megy a 64GB-os exFAT-re formázott microSD is. Gondolom akkor ezzel is menne. Bár costum ROM-on vagyok (InsertCoin), de a kernel gyári.
Engem ez érdekelne, csak csúsznak a gyártással, remélem augusztusban lesz már belőle valami.
-
Xaels
félisten
válasz
Red Bull fan #10634 üzenetére
Nem tudom, de úton van 1 32-es is eBay-ről, ha megjön megnézem. Szerintem a 32-est simán kellene neki.
-
Xaels
félisten
Na megjött az eBay-ről rendelt mUSB-s OTG mSD olvasó. Csomagolásban , kibontva , kupak nélkül , mSD-vel betárazva , első találkozás , leválasztás menüpont.
Észrevételek:
- a kupakja nem valami stabil, nagyon könnyen jár valószínűleg előbb-utóbb el fogom hagyni de ez legyen a legnagyobb gond.
- mint ahogy a képen is látszik a mSD nem megy bele teljesen, nincs semmiféle rugós mechanika, de működik csak így nem a legszebb, hogy még a mSD is kilóg belőle. -
zack
nagyúr
válasz
mézespálinka #10628 üzenetére
Ha a kamera rész nagyon fontos, akkor inkább S4, és a többit áldozd be, bár én inkább bevállalnám a kicsit rosszabb kamerát a többi pozitívumért cserébe. Szerintem S4-el azért könnyebb jobb képeket lőni napsütésben, és talán univerzálisabban használható. Gyengébb fényviszonyok között jobb a One.
Ezt a "jobb felbontás" dolgot nem értem, meg azt sem, hogy ez miért szempont.
Mind a kettő 1080p, de mivel a One 4,7 colon így 469 PPI-t tud szemben az S4 441 PPI szemben. Gyakorlatban ez észrevehetetlen.
-
spawn21
veterán
válasz
mézespálinka #10622 üzenetére
Amiben jobb a One :
Ahogy Zack is írta, anyagminőség, kijelzőben kinek mi. (nekem mind a kettő bejön)
Gyorsabb, tényleg jobb hangszórók. (néha csak azért nézek valamit a Youtubon, hogy halljam milyen jól szól. Persze csak otthon)
Amiben rosszabb: Valóban jobb, de ezzel az a baj, hogy sérülékenyebb. Míg az s4-et nem féltettem (annyira), addig ezt tutujgatom, nehogy baja legyen. Kamerában sajnos az s4 az élmezőnybe tartozik.
De azt nem tudom, hogy a frissítés óta milyen sebességben az s4. Kérdezd Gizmo kollégát ha pontos infkat szeretnél.Javaslatom tehát a következő. Mindegy melyik készüléket választod. Jól jársz
(vedd a One-t
)
Szerk: kisebb felbontás az ami miatt rosszabb.
-
mézespálinka
senior tag
Akkor igazából csak a kamera ami az s4 felé húz engemet'. Saját tapasztalatod alapján, van e annyival rosszabb a HO által készített képek, hogy csak emiatt megérje S4-et venni, ha fontos lenne a - telefonhoz mérten- jobb képkészítés? (Vagy használható annyira a HO kamerája is - sőt ahogy láttam tesztképeket, kevés fényben talán még jobb is - hogy inkább megéri a többi előnye miatt?)
(Bocsi ha úgy érzed/érzitek, hogy nagyon nyaggatlak/~titeket de eszméletlen kétségek között vagyok :S) -
zack
nagyúr
válasz
mézespálinka #10622 üzenetére
Amiben jobb a One:
Kompaktabb méret, dizájn, jobb anyagminőség, jobb külső hangszóró (ami sztereó), szebb kijelző (IPS, napfényben sokkal jobban látható), jobb digitizer (érintésérzékenység), folyamatosabb működés, szoftveresen jóval kiforrottabb, nincs lag, jobb RAM menedzsment, hibamentes minőségi főzött ROM-ok, jobb értékállóság.
Amiben jobb az S4:
+0,3 col nagyobb kijelző, MicroSD bővíthetőség, aksi cserélhetőség, könnyebb szerelhetőség, 2 éves Premium garancia háznál, fényképezési képesség (jobb optika).
Amiben kb egyformák:
1080p videó rögzítés, zene minősége fülessel.
Próbáltam objektív lenni, de nem kizárt hogy itt-ott kihagytam 1-2 dolgot.
-
rol33
aktív tag
bocs ha már volt róla szó, de valakinek lenne ötlete, hogy a hátulján a fehér csíkot mivel lehetne tisztítani?sajna mind a két csík közepe eléggé elszíneződött már...
-
mézespálinka
senior tag
-
Valkűr
addikt
-
Szpisti
addikt
Mióta felraktam az InsertCoin-t, ez a problémám:
/L]
Ha rányomok, egy pillanatra felvillan ez:/L]
De a Fiókoknál a Facebooknál is van egy gondom:/L]
Nem tudom, hogy ez összefügg-e... -
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10605 üzenetére
Ebben igazad van, de alapvetően a 4S és az i5 működési sebessége közel azonos, ill nincs számottevő különbség. Össze lehetett volna hasonlítani az i5-tel is, ami max aksiban lett volna jobb az összehasonlítást tekintve. Persze jobb telefon az i5 mint az i4S, de szerintem általános összehasonlításban simán lehet i4S vs One. Nem nyers erőről volt szó, és benchmark ill 3D teljesítményről játékok alatt, ahol számíthat a 4S i5 közötti különbség. Amiket leírt, és amik nem tetszettek neki, azok i5 alatt is fennálló hibák lennének.
-
spawn21
veterán
válasz
mézespálinka #10607 üzenetére
Ez szubjektív dolog.
Számomra gyorsabb, de a HW ugyan az!!! Ha csak nem az octas verzióra gondolsz.
Ezen nem kell romolni, ha egy pöpec telefont akarsz. A memória szerintem elég.
Mindenkinek más az igénye.
Szerintem egy szinten áll a kettő, mert van amiben az, van amiben ez jobb.(s4-rol váltottam)
-
mézespálinka
senior tag
Üdv!
Szeretném kérdezni tőletek valamit! Miben jobb a HO mint az S4? (eddigi internetes információk alapján: kijelző, anyaghasználat, viszont más tényezők az s4 mellett szólnak: hw erőssége, kamera, akksi+sdkártya, várható újabb sw) No offense, de nagyon csúnyán örlődök a két készülék között
Tudnátok mondani -ti, akik használjátok a telefont- olyan sarkallatos pontokat mondani, ami miatt jobban megéri a HO?
Előre is köszi! -
csacsi67
addikt
Én hiszek biztos jo telefon az one a piacon tényleg a legjobb.Nálam nem azt verte ki a biztosotékot ha nem amit a forumtárs irt.Tudod Te is nem rossz telefon az Iphone és nem egy 2011 es termékkel kell összzehasonlitani egy 2013 csucs gépet amit ki tudja elötte hogyan használtak.
-
zack
nagyúr
válasz
csacsi67 #10592 üzenetére
Az pedig hogy mi a jó, és éppen melyiket favorizálom...Lényegében igen sok droidos tulaj döntött a véleményezésem alapján a One mellett, és eddig még egy elégedetlen tulajjal se találkoztam. Tehát akkor most azt mondod, hogy ezek az emberek vakon követnek engem, és ami nekem jó az jó nekik is? Nem hiszem.
Az, hogy 1-2 júzer felfújt az utóbbi 2-3 hónapban bizonyos dolgokat, elsősorban unszimpátiából adódóan, az engem nem érdekel. Mindennek megvan a miértje, még ha az ott maradt tulajok ezt zokon is veszik. De egyébként S2, Note2, i4-et sosem szidtam még eladás után se. Biztos nem véletlenül. A Nexus 4, S4 más tészta. Voltak pozitívumok itt is, első benyomások nagyon jók voltak, de ahogy másztam bele egyre mélyebben, jöttek elő a hibák. S4-nél ahogy előjött a WiFi probléma, és ahogy láttam, hogy nem lesz ez megoldva a közel jövőben, és problémás lesz a továbbiakban a főzelékek használata, kissé csalódott lettem egy olyan Note2 után, amit így utólag mindenképpen jobb telefonnak tartok globálisan. Persze nem full HD, meg nyáron túl nagy rövid gatyába téve, de mégis valahogy olyan hibákkal sosem küzdött mint az S4.
Most is kaptam pü-t, hogy átjönne valaki One-ra S4-ről, és írjam le a véleményemet, mert elege van a ROM helyzetből, és semmi javulás. -
Valkűr
addikt
Na de maradva a témánál , kellene egy kis segítség...HTC blinkfeedben kellene segíteni..A bellításokban rámegyek a témakörök és szolgáltatások menüre, majd a szolgáltatások és alkalmazások opcióba. Ott van egy pár dolog, de van egy csomó ami hiányzik a videóhoz képest. Érdekelne, h nekem miért nincs és ami van miért nem működik, vagy ha működik miért nem látom és mi akar lenni.
Szóval a témakörök és alkalmazások fülön van olyan, h a szolgáltatásokban: facebook, Flickr, instagram, linkedin...Az alkalmazásokban pedig: naptár, galéria, gyermek mód, tv...
Ez utóbbik mit szolgálnak, mert hiába van kipipálva nekem semmiféle galéria nem jelenik meg a blinkfeedben. Vagy ezek itt mik egyáltalán? És miért nincs az ami a videóban pedig szerepel? Pld HTC share, ZOE share, és nekem a kalendár, meg a galéria sem mutat semmit...
-
Valkűr
addikt
Mondjuk köztem és az utalkozok közt az a különbség, hogy én ettől független nem xarozom le a többi márkát, nem csinálok geriila marketinget a HTC-nek, h mindenki azt vegye, szívesen nézek meg és próbálok ki más termékeket.. Annak oka van amiéra hhibák és xarsagok ellenére mégis a HTC mellett maradtam. Nem részletezem, sok dolog van és az is sok ami nem tetszik, de kompromisszumot kotottem a nekem legmegfelelőbb termékkel...Lehet meg valaha megfordul és más lesz, de oda nagy fordulás kell és tuti innováció...
Addig is hajrá HTC. Kívánom, h álljanak talpra, mert megérdemlik...Ezt kívánom az Iosnak is, maradjon talpon és legyen igazi innováció...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest