-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Csináltam egy factory resetet, de előtte direkt toltam egy bizt mentést a htc acc-ra, hogy minden beállításomat, home screen-t, témákat, stb. visszaállítson (ahogy eddig is). Írta is, hogy megvolt a mai dátummal a mentés. Reset megvolt, mondom akkor jöhet a visszaállítás, htc acc-ba bejelentkez, és legfrissebb backup dátum 2013-as... ide-oda kattingattam, aztán rányomtam h restore, elkezdte telepítgetni az előző rendszeren használt programokat (vagyis azoknak csak 1 részét), sms-eket is visszaállította, de ahogy nézem kb ennyi. Se a beállításaim, se homescreen ikonjait, hátteret, semmit nem töltött vissza, ez most mi a hekk?
Meg az is fura, hogy régen weben meg tudtam nézni asszem a htcsense oldalon a mentéseket és azok tartalmát, most htcsense alatt kb csak annyit ír hogy mi a neven meg a mail címem, mi a szar történt?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Stock ROM másnak is érezhetően lassú már? Utóbbi pár hétben már párszor elkezdett remegni a szemem tőle... Nem ehhez vagyok hozzászokva, hogy mp-ig tekeregjen a telefon. És sajnos már a Factory reset se orvosolja jelentősen, hosszú távon a dolgot...
Egyre inkább ideje lenne 10-re váltani, csak az meg kurva sok della jelenleg... :/
-
TheProb
veterán
Erre már én is gondoltam amúgy, más szolgáltatójával nem tudom, mert trénor függő, de majd vhogy lehet letesztelem. Amúgy SIM cserét azért nem forszíroztam mert ez még a mobiltárca tesztelés spec sim kártya, ha meg esetleg vmi hiba folytán telenornál is lehetne végre telefonnal fizetni akkor sztem felszámolnának még ezért is zsét... De egyelőre ez a veszély nem fenyeget...
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Már többször írtam, hogy telefonálás közben a másik fél panaszkodik a hangminőségre, elmegy a hang, halkan hall, stb. A 2 év alatt 3x küldtem szervízbe ezzel a hibával, ezek szerint még mindig nem jó a dolog...
Mit lehet még ezzel kezdeni? Gar. ugye már lejárt és ha eddig 3x nem tudták rendesen megcisnálni akkor nemtom hogy van-e értelme erre még pénzt költeni...Ötlet, tanács? Vagy másik szerviz lehet, hogy tényleg megcsinálná? Bár tudtommal minden hivatalos dolgot ugyan úgy a cseheknél csinálnak.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Pénteken megvettem életem első kocsiját és kellene egy jó autós töltő, spirál kábellel. Ki mit használ, mert ugye az se mindegy milyen az adapter/kábel, tipikus példa erre, amikor valakinek a samu töltőjével akarom tölteni a telefonomat és 1óra alatt tol bele kb 5%-ot...
Mit kell nézni ami normális időn belül tölti fel a telefont, vagy terhelés alatt (pl navi) is képes legalább szinten tartani a telefont?
Aliexpress-t nézegetem, mert pl edigitálnál egyáltalán nincs spirál kábel. Csak ott meg rengeteg a gagyi, mert hiába olcsó, de szart nem akarok venni.
-
TheProb
veterán
Üdv!
W10-et használókat kérdem, hogy nekik nincs-e gondjuk azzal, hogy nem látja a rendszer a telefont ha rádugjuk kábelen? Felraktam a HTCDriver-t is, de semmi...
EsFile Explorer se találja meg a gépemet hálózaton, kezdek pipa lenni... (utóbbi lenne a legegyszerűbb...)
-
TheProb
veterán
Most jött Trénor-tól az SMS, hogy még nem készül el a telefon és a türelmemet kérik... 1 hete már megcsinálta a VSP, akkor mi a szart tökölnek ezek?
-
TheProb
veterán
válasz
ScrapUnit #36146 üzenetére
No, tegnap érkezett be a VSP-hez, ma már azt írja, hogy megjavítva. 1 hét volt mire megkapták és 1 nap alatt megcsinálják. Én ezt kb fordítva képzeltem el. De amin hangosan gondolkozok az ez:
Minek cseréltek kijelzőt? Mi az a flex alaplap, hátlapot hogy cserélnek unibody telón, netán az egész házat cserélték, ha igen akkor minek (bár a beats felirat már lekopott, bár nem hiszem h csak ezért...)?
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Másnak mi a tapasztalata szervízelés nyomonkövetésével kapcs?
1 Hete adtam le a telót egyik trénor üzletben javításra és még mindig azt írja a vspdata oldala, hogy nincs ilyen munkabejegyzés a megadott adatokkal. -
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
Kicsit megörültem, hogy ez a "kijelző rögzítése" cucc azt tudja, hogy egyszerre 2 program is aktív lehet egymás mellett fél-fél képernyőn, de nem egészen ezt tudja. Egyébként ez miért ilyen ritka cucc, samuk már régóta tudják ezt ha jól tévedek.
-
TheProb
veterán
válasz
no more #34244 üzenetére
Ami hajaz az M7-re, már randa nem lehet...
Ennek ellenére jobban örültem vna ha kicsit újabb design-t, vonalakat csempésznek az új telóba.
Bár terveim szerint abban bízok, hogy a kövi telóm majd a modulári telók közül lesz, persze ez még nagyon "raw" elgondolás, mert még semmi komoly nincs ezekkel kapcs. -
-
TheProb
veterán
válasz
Ununqatrium #34228 üzenetére
azért nem csúnya az, nem sok különbség van az előző 2 modellhez képest, mondjuk személy szerint épp ezért örültem vna vmi vérfrissítésnek, nehogy az legyen, mint a hulladék samsungokkal, hogy 120ból 123 telefon ugyan úgy néz ki, igaz ott amúgy is gusztustalanul igénytelen és fapados volt a design, itt legalább szép. Amúgy egy 2 leak képből nekem volt ami sokkal jobb tetszett, linkelni nem tudnám de qrva szép volt.
-
TheProb
veterán
Tegye fel a kezét akit kirázott a hideg!
Jelen!
Most már hivatalos az M9 design-ja is, vagy inkább M8.2 vagy inább M7.3?
-
TheProb
veterán
válasz
Nuada herceg #34172 üzenetére
tervben van, de juni/júli még messze van. Addig még hátha kijön vmi...
Amúgy csak nálam tűnik lassabbnak a telefon update óta?
-
TheProb
veterán
Egy gyors észrevétel, nemtom másnál, hogy van.
Mióta frissítettem nyalókára azóta permanens a kamera lilulás, előtte csak akkor lilult ha kevés volt a fény vagy le volt takarva a kamera. -
TheProb
veterán
Alapból ART-on megy a teló a frissítés után? Mert nem látok állítási lehetőséget dev opt-ban.
Ui.: Nem akarom elkiabálni, de lehet a frissítés/reset megoldotta a 4G gondot, kíváncsi leszek mi lesz a vonaton.
+Hogy rohadna meg, resetnél alapból be van jelölve, hogy takarítsa a belső tárhelyet is?
Mindent lepucolt a telóról
-
TheProb
veterán
Reagálva a lassú frissítéses dologra, nálam pár perc alatt lejött a ~800mega.
-
TheProb
veterán
nyílván olyan helyre értem ahol papíron van legalább 3G...
De hogy konkretizáljam, Győr, győr-tatabánya vasútvonal, Oroszlány. Mind3 említett városban van LTE is, a vasútvonalon meg 3G-nek kéne lennie végig. Nyílván tisztában vagyok vele, hogy menetközben lassabb a kapcsolat, de akkor se kéne, hogy használhatatlan lassúságú legyen. Valamint az előző hsz-ben írt, kv EDGE only kapcsolatnak se szabadna lennie szvsz.u.i.: Látom egyeseknek már kijött az update, telenorra esetleg valakinek valami infó?
-
TheProb
veterán
Trénorosokat kérdezem elsősorban, nálatok általában milyen kapcsolat van mobilnetezés közben? Mert nálam az esetek 90%-ban csak EDGE, ami elég gáz sztem. Valamint azt se értem, hogy anno mikor olyan helyen voltam ahol van LTE is akkor automat arra váltott át, jó ideje már ott se. Bár gyanítom, hogy időközben ezt a trénor változtatta meg, hogy csak drágább csomagok kapjanak 4G-t...
-
TheProb
veterán
ez alapján jónak tűnt, de érdekes. Mert azt vettem észre, hogy ha pl úgy fogom a telefont hogy esetleg egy másik ujjam hozzáérhet a vhol a képernyőhöz akkor nem érzékeli ott ahol valóvan tevékenykedni szeretnék. Biztos hülyén fogalmaztam meg, de arra gondolok, hogy esetleg a multi touch zavarja össze az egyes appokat vagy nemtom.
A másik amit megfigyeltem, hogy Vonaton az utazás alatt 95%-ban nincs vagy eszméletlen lassú a mobilnet, először arra gyanakodtam, hogy biztos a trénornak szar a lefedettsége, de ismerősöm aki velem szokott utazni kb gond nélkül fb-zik egész úton, egy Ace3-al és ő is a kékeknél van.
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Lehetséges lehet az, hogy csak az érintésérzékelő szarakszik a telón? Sokszor nem érzékeli a "swipe"-olást a telefon és elég idegesítő.
-
TheProb
veterán
válasz
CptAdamica #33717 üzenetére
én a nyalókával vagyok már így...
-
TheProb
veterán
Most kezdtem el nézni az újra indított 24-et (sorozat) és jó volt látni, hogy végre valahol nem a hulladék, szarrá majmolt szifont használják, hanem ONE-t
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
"anti-finger print" fóliát tervezek venni a kijelzőre és érdeklődnék, hogy van-e valakinek vmi tapasztalata, melyiket érdemes venni vagy tökre ugyen az mind? Ezt a 2-t néztem, bár őszintén nem jöttem rá, hogy mi a különbség a 2 között (már ha van, gyanítom nincs). [link] [link] + 1 [link]
Más: Utóbbi időben kezdem észre venni, hogy néha-néha gondolkozik, laggol a telefon. Hiába csináltam factory resetet a legutolsó nagyobb frissítés óta, az se oldotta meg a dolgot. Pl. komolyabb hw-t igénylő játék alatt van, hogy megáll a kép kicsit, bár ez sztem inkább az appnak a baja lehet. Viszont ami zavaróbb, hogy ha több alkalmazás meg volt nyitva és telefonálni akarok, akkor miután ráböktem egy tfon számra 1-4 mp is eltelhet mire ténylegesen megkezdi a tárcsázást. Ezt orvosolni lehet ha mindent bezárok, de azért ez eddig nem volt jellemző...
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
MHL adapter szeretnék venni, van valami amire oda kell figyelni vagy mindegyik kompatibilis a telefonnal?
-
-
TheProb
veterán
Lapozgattam a kontaktjaimat és látom, hogy a fotók nincsenek szinkronizálva a fb-al (manuálisan talán frissíti a képeket, de ugye ez nem játszik sok telefonszámnál...), valamint akik eddig össze voltak csatolva most nem mutatja. Azt se értem, hogy ha manuálisan akarok valakit csatolni akkor mindenki felhoz csak azt nem akit hozzá akarnék rendelni az adott névjegyhez, hiába keresek rá a nevére... A sync mindenhol be van kapcsolva, szal nem értem mi a gond, de elég unalmas már, hogy a fb fotó sync-el folyamatosan gondom van... Valakinek valami tipp?
-
TheProb
veterán
Szerintetek
normális? Ráadásul 30%-ot merül 1 este alatt a telefon...
-
TheProb
veterán
4.4-ben mi ez az "érintse meg és fizessen" dolog az nfc alatt? Sajnos a mobiltárca appot most nem tudom felrakni a 4.4-re így ezért lennék rá kíváncsi. Valamint, tud valaki valamit, hogy hogyan működik a gyakorlatban a Host Card Emulation? Szeretném az egyetemi kártyámat emulálni a telefonnal.
-
TheProb
veterán
válasz
HUTCHDB #19454 üzenetére
Igen ez így van, ez a DLNA-t használja, ez ugye csak mediastreaming, viszont ha a teljes képes akarjuk "tükrözni", az már a miracast, amit még relatív kevés tv tud, az újak leginkább. Nézegettem a chromecast-ot, de az se elsősorban erre van, hanem inkább a tv "okosításra". legegyszerűbb módszer egy MHL átalakító, csak az meg kábeles, a többi wireless megoldás már jóval drágább
-
TheProb
veterán
Milyen appot tudtok ajánlani amivel tv-re tudom streamelni a kijelző tartalmát? Nincs semmi speckó kütyüm, tv rákötve a wifi routerre, dlna-t tudja.
-
TheProb
veterán
Huh, lehet volt már de ez nagyon ott van/lesz.
Kár, hogy megint az van, hogy sokadik modellre lesznek csak orvosolva az olyan banális hibák, mint a gagyi kamera, bár ez még nem jelenti azt jobb ez is jó lesz... meg itt is jön a fingerprint hype, stb. Kifejezetten tetszik, hogy a képernyőnek kb semmilyen szinten nem lesz "kávája"
-
TheProb
veterán
-
TheProb
veterán
válasz
NandorHUN #18621 üzenetére
garancia nem ugrik! Legalábbis nincs kőbe vésve. Persze ettől függetlenül és is ezen vacilálok :S Nagyon szeretném a 4.4-et kipróbálni, de nem tudom, hogy most pontosan mivan ezzel a garancia üggyel, mert hol ezt, hol azt írják... Lehet írok a htc supportnak unalmos óráimba h ők mit mondanak erre. Bár Gondolom a fő gond azzal van, hogy csak "Relocked" lesz a BL ha visszazárod, meg ugye, ahogy az oldalon is írják. Akkor ugrik a garancia ha brickeled a telefont, hiába nem a nyitás okozta.
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb #18570 üzenetére
Most akkor hogy is van a htc dev-es nyitás és a gar vesztés? Mert itt kihangúlyozzák, hogy nem ugrik a garancia. vagy a szervízben azért volna gond mert "relocked" lenne?
-
TheProb
veterán
NEM HtcDev-es bootloader open-ről van már valami hír vagy még mindig semmi? 1.5x-es hboot esetén természetesen.
sveczo: Ha lehet mellőzzük a dupla posztokat...
Főleg ha még szerkesztési időn belül vagy
-
TheProb
veterán
Más nem tapasztal olyan gondot, hogy ha kilép mondjuk 1 játékból akkor csak a hátteret látja valamint a legalsó menüsort, abból is csak a középső app drrawer gombot? és kell pár mp mire újra hazsnálható a telefon? Elég idegelő, kb 4.3 óta csinálja
-
TheProb
veterán
Sokaknak volt gondja, hogy lassan tölt a teló. Nekem eddig ezzel nem volt gondom, most viszont mióta a 4.3 van fent vagy pedig mióta visszajött a szervízből, szerintem érezhetően lassabban tölt a telefon. Más nem tapasztalt ilyet?
-
TheProb
veterán
válasz
Zirowe #17151 üzenetére
Köszi, már írtam is. Hát remélem lesz valami hatása annak, hogy írtam... Nagyon felb@szta az agyamat, ilyen arrogáns, nagyképű, a másikat totálisan lenéző "emberrel" még szerintem a való életben sem találkoztam... Lehet azért mert ő "PH! addikt" azt hiszi már bárkivel úgy beszélhet, mint más a kapcarongyal (se)...
-
TheProb
veterán
Van itt a fórumon topic vagy moderátor akinél lehet reportolni egy adott usert?
-
TheProb
veterán
válasz
Derrewyn #16776 üzenetére
Csak azért gondoltam, mert elég húzós ára van 1 külön iylen kamerának. Feltételeztem ha van egyáltalán ilyen akkor olcsóbb így mint 1 külön kamera. Persze megfelelő védelemmel, nem akarom én se korrekt biztosítás nélkül szétverni a telefont..
Tudom, hogy vannak olcsón is kamerán ebayen de az nemtom milyen minőségű
-
TheProb
veterán
válasz
Badboys #16677 üzenetére
Nekem magával a szervízeléssel nem volt gondom, amit leírtam azt mindent megcsináltak. Ez illesztési hibákat, hangerőgomb kopást jelentett, valamint, hogy nem hallottak rendesen telefonálás közben. Ami számomra negatívum volt, hogy 3hétig nélkülöznöm kellett a telefont. Telenoron keresztül adtam le.
u.i.: Senkit se tud olyan megoldást amivel bukóra lehetne applikálni a telefont, hogy felvegyen közben? Tartóra és valami erősebb tokra gondolok.
-
-
TheProb
veterán
Másnak nem szaggat 1-2 komolyabb grafikájú 3D játék? (pl. real racing 3, iron man, stb.)
Ismerősöm Xperia L-jén, ami azért messze nem 1 csúcskategóriás telefon meg simán futnak... -
TheProb
veterán
NFC tag emulálásról tud valaki valamit? valóban csak főzött romon lehetséges?
-
TheProb
veterán
4.4 nemsokára, remélem minél előbb élvezhetjük majd mi is, nem mellesleg a nexus 5 se néz ki szarul
-
TheProb
veterán
Amúgy tud valaki valamilyen Expert Nfc oldalt/topicot vagy bármi leírást? Olyat szeretnék csinálni, hogy Az egyetemi kártyám NFC adatait lemásolni és a telefont használni NFC ként. Ergo a kártya helyett a telefont használnám belépésre, stb. Egyáltalán lehetséges ilyen szerintetek? Kerestem ilyen appokat eddig nem sok sikerrel.
-
TheProb
veterán
válasz
farena #16428 üzenetére
Igen, mert a legfrissebb fw-t ajánlja és abban a hboot ezen verziója is benne van. Ez nem gond, mert amíg S-OFF a telefon addig tudod downgradelni ha úgy van. ami egyelőre csak azért kellene ha S-ON-ra akarnád visszaállítani majd újra szeretnél rootolni-soffolni. pl szervíz miatt. Ez miatt nem kell félni
Más: Még nem kérdeztem mert elfelejtettem, a dobozban lévő 2db kis matrica az csak sima matrica vagy netán NFC Tag?
(#16437) farena: Odexed a ROM akkor ha tudod vele fogadni az OTA frissítéseket
-
TheProb
veterán
Ez az MTP a sátán találmánya esküszöm... Aki kitalálta a kezét törném szilákonsra kalapáccsal. Hihetetlen hogy nem lehet 1 tetves mappát felmásolni a telefonra...
-
TheProb
veterán
válasz
enginev3.0 #16222 üzenetére
Köszi megoldotta
(#16223) csacsi67: igen, 4.3-as
U.i.: Egy kis vélemény, gondolom már páran hallottak mobiltárca tesztről, ma kaptam meg a trénortól 3 hónap után a szükséges cuccokat. Erre kiderül plusszba, hogy a One nincs benne a tezstben szereplő NFC-s telefonok között, gondolhatjátok hogy azt hittem felborítom az asztalt... Undorító, hogy egy csúcskategóriás telefont nem lehet használni...
-
TheProb
veterán
Hali!
A következőre szeretnék egy tokot vagy valamilyen megoldást:
Feburárban megyek snowboardzni és fun lenne megörökíteni a csúszásokat, hallott, látott már valaki ilyen jellegű tokot vagy megoldást? Akár bukóra pimpelhető valami vagy nemtom. -
TheProb
veterán
válasz
enginev3.0 #15034 üzenetére
csak 3-4hónap után kicsit fura, persze nem panaszkodok
csak általában az a tapasztalatom hogy amit kéne meg nem csinálnak meg.. remélem jövő7en már visszakapom.. nehéz az élet dezsővel (desire)...
-
TheProb
veterán
Garancia report:
Múlt hét kedden adtam le a telefont a telenornál, az alábbi hibákkal lett lejeletne:
"Hívás közben a másik fél nem hall.Több helyen illesztési hibák,pl:készülék teteje.A hangerő szabályozó gomb kopik"Most néztem, hogy hogyan áll a javítás erre azt látom többek közt ha akksi csere is volt, wtf?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Házimozi belépő szinten
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen processzort vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Interactive Brokers társalgó
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Samsung Galaxy J6 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest