-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Solid explorer kizárólag.
Más
Mai tapasztalat. Gariba leadott fekete one. Tampered felirattal, rosszul lett vissszazárva S-ON-ra, CWM bootloaderral leadva. Akksi felpúposodott benne kinyomta a kijelzőt belőle. Fossá karcolt keret és karcos kijelző. Egy idő után már be sem kapcsolt, így lett leadva a telemax-nál 2 hete. Ma visszajött, kicserélték a hátlapot, kijelzőt, akksit, kamerát. Gyakorlatilag új a telefon külsőleg. Viszont a htc a buherálás miatt megvonta a garanciát.
Szóval megcsinálták a hardveres hibákat annak ellenére, hogy nyitva volt már a telefon, bár nem htc bin-el, hanem még megjelenés után lett S-OFF-olva. -
Avicularia
veterán
Elköszönök a topiktól, tegnap elkelt a One-om. Egy M8-al folytatom a htc-zést
-
Avicularia
veterán
Másik fórumon felmerült és mivel ide elég sokan járnak és értenek is a géphez, kérdezném. Ha lekéri az ember a htc-től a bin fáljt, amivel nyitja a bootloadert, akkor azt a htc érzékeli-e vagy sem?
Idézek a másik fórumról:
tehát a htc max azt tudja, hogy le kerted a bin-t de, hogy te azt felhasznaltad vagy nem csak abból tudja, hogy mi van a bootloaderben, ha ott locked van máris köteles javítani garanciaban. Nem bizonyítható az ha lekered fel is hasznaltad. Erre utalt Nteeb mikor azt írta locked és ne relocked legyen a bootloaderben.Ellenben én úgy tudom, ha nyitsz akkor azt a htc percre pontosan meg tudja mondani, hogy mikor és hányszor tetted meg. Mi az igazság?
-
Avicularia
veterán
Szintén sygic eredeti, 5K-t megért akcióban a full Európa lifetime térképfrissítéssel.
-
Avicularia
veterán
Egy kép tegnapról one-al. A tulaj megmutatta a motort, mert mindkettőnknek olasz kocsija van és az olasz kocsi elég ritka svédben. Igaz a Grande Puntot kevesebbet lehet látni mint Ferrarit. Ez egy kombi ferrari volt.
[link] -
Avicularia
veterán
válasz
kiseper #29388 üzenetére
Ugyaninnen vettünk asszonynak február elején egy one x-et ami vacsi új volt, az ember kapta a munkahelyén amikor megjelent a telefon 2012-ben, de nem kellett neki és bedobta a szekrénybe és megfeledkezett róla. Aztán másfél év múlva megtalálta és kitette ezer koronáért a facebookra (34K), úgy hogy még a gyári fólia is rajta volt.
-
Avicularia
veterán
Facebookon a Malmöi adok-veszek csoportban volt tegnap egy One eladó hibátlan állapotban számlával augusztusi és 50-51K volt az ára. Sajnos lemaradtam róla
-
Avicularia
veterán
Pesten hol lehet leadni javításra EU garanciás one-t? Osztrák mediamarktos vásárlás.
-
Avicularia
veterán
válasz
s3nsitivity #28380 üzenetére
Tehát ha ezzel rootolsz, akkor utána firewater S-OFF megy?
-
-
Avicularia
veterán
válasz
jozso1989 #28361 üzenetére
Nekem meg van véve, már elég régóta használom. Tehát úgy érzem ha letöltök egy régebbi verziót, mert az újat elbarmolták, akkor az nem warez, legalábbis az én meglátásom szerint. Ugyanez volt a TuneIn Radio Pro-nál. Régen megvettem, aztán telenyomták social cuccal, meg megosztással és nyakonöntötték undorító zöld színnel, úgyhogy ment vissza egy régebbi apk. Persze ha van helium vagy titanium mentés az elöző verzióról, akkor könnyebb. Csak sajnos olyan stabil a telefon és megbízható, hogy leszoktam a backup-ról, egyedül a képeket szoktam róla lementeni.
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
válasz
Badboys #27930 üzenetére
Augusztusban én is megyek haza 3 hétre, akkor szükségem lenne rá, de félek pont addigra fogja beadni a kulcsot. Hétvégén voltam repülőbemutatón és mikor kifogyott a szusz a fényképező akksijából akkor a one-al lőttem még képeket, de nem vettem észre, hogy rosszabb lett volna. [link]
Lehet az update cseszett el valamit. -
Avicularia
veterán
válasz
Badboys #27922 üzenetére
Nem tudom, hogy update előtt milyen volt, nem szoktam sötétben nyomkodni a kamerát, csak tegnap este az ágyban fekve át akartam nézni az új beállításokat és megnéztem a kamerát is és akkor tűnt fel. Májusban volt 1 éves, októberben volt rajta a második kameracsere.
Megnéztem, nagyon jó vd6869 van benne. Októberben még ezt rakták bele, bár akkor volt alaplap csere is. -
Avicularia
veterán
Próbáltam visszaolvasni, de nem találom, hogy tudom megnézni a lilulós optika verziószámát. Tegnap láttam ezt. Eddig 2 kameracserén vagyok túl, illetve volt alaplapcsere is, szerintetek kezdjek aggódni? Bár elvileg azt mondták a boltban, hogy errefelé harmadik hiba után választhatok új készüléket a kínálatból.
-
Avicularia
veterán
Y13 a cid-em, nordisk, eddig mindig európai cidekkel együtt jött a frissítés, de most nincs. Hboot változott? Nehogy az legyen, mint 4.4.2 előtt, hogy pár nappal a frissítés után jött ki új S-OFF lehetőség, természetesen csak azoknak akik nem frissítettek.
-
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #25717 üzenetére
Errefelé nincs locsolkodás, viszont mindig nyitva vannak a boltok, húsvét karácsony nem számít, szóval 11kor nyit a bolt ahova megyek tápot venni egy htpc-be. De délután grillezünk, mikor asszony hazajött a munkából, be kellene rúgni húsvét tiszteletére
-
Avicularia
veterán
válasz
Szpisti #25202 üzenetére
Így van ahogy írtad, viszont mind a one mind a tabletem ami egy lg gpad 8.3, 2.4Ghz-en csak 72Mbps-el csatlakozik, viszont 5 Ghz-en 150 Mbps-el mindkettő. Mikor NAS-ról másolok egy filmet a telefonra 5Ghz-es csatlakotáson, akkor 10 megabájt fölé is fel szokott menni a sebesség, míg 2.4 Ghz-en soha.
-
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #25106 üzenetére
Ha most is veszteséges, akkor jó lesz az már a harmadik veszteséges negyedévre is.
szerk.
Elnéztem a negyedik negyedév nem volt veszteséges, mert eladták a beats-et -
-
Avicularia
veterán
válasz
CptAdamica #24967 üzenetére
Miért ne? Sőt több készüléken egyszerre is használhatod.
-
Avicularia
veterán
válasz
Sheepczx #24774 üzenetére
Itt a szolgáltatásukkal nem volt baj, ezért is kötöttem 2 éve hűséget mobilnetre, amit otthon használtam fixen, adtak hozzá routert meg sticket is. Aztán az ügyfélszolgálatos saját elmondása szerint az emberek elkezdték kihasználni a lehetőséget a korlátlan netre és ez nem tetszett nekik. Simán felrúgták a szerződést, de a hűségből már nem akartak kiengedni, csak cirkusz meg a fogyasztóvédelemhez fordulás után.
-
Avicularia
veterán
válasz
Sheepczx #24758 üzenetére
Akkor ez a cég máshol is pocsék. Itt svédben is megcsinálták, hogy hűségidőben egyszercsak azt mondták a korlátlannak eladott mobilnetre, hogy innentől csak 50 giga van havonta. A svéd fogyvéd szerint is szerződésszegést követtek el, és csak 3 hónapos felmondási idővel tudtam kibújni a hűségből. Mehettem volna bíróságra is, de ahhoz nem volt kedvem, inkább beleegyeztem a 3 hónapba.
-
Avicularia
veterán
válasz
Avicularia #22259 üzenetére
-
Avicularia
veterán
válasz
BenHans #22258 üzenetére
Nekem ilyen van feketében, nem koptatja a telefont. Viszont egyszer sikerült ágyból kb. 40 centiről leejteni a linóleumra és pont úgy esett, hogy a bal felső sarkára ahol már nem takarja a tok a telefont. Kicsit ellapult az alumínium keret, de inkább csak körömmel érezhető, vagy ha nagyon megnézi az ember.
Azért jó tok, de ha sokat dobálod akkor ez nem a te tokod. -
Avicularia
veterán
Kicsit OFF
Mára nekem is eltűntek a magyar névnapok a google naptárból. Mit lehet csinálni vele? -
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #21576 üzenetére
-
Avicularia
veterán
válasz
grunge #21530 üzenetére
Ahogy pont most van róla szó, eddig nem lehetett garanciavesztés nélkül még root-ot sem csinálni. Van új metódus amivel megy, de most jött ki a 4.4.2 amin megint nem megy a dolog. Úgy látszik a htc minden erején ezen van, hogy megakadályozza a buherálást, mintha nem lenne nekik jobb dolguk.
-
Avicularia
veterán
Kiadhatták volna kicsit előbb ezt az S-OFF-ot. Most hogy sok ember már frissített 4.4.2-re.
-
Avicularia
veterán
Elakad nálam is a temprootnál 4.4.2 alatt
-
Avicularia
veterán
Vettünk asszonynak egy vacsi új fehér one x-et ami csak a szekrény alján állt egy fickónál. 1000 koronáért adta, ami 35K kb. Asszem ennyit bőven megért.
-
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #21204 üzenetére
Meg tudom én is erősíteni az akksiidő javulást. Érezhetően tovább tart az akksi ugyanolyan használattal.
-
Avicularia
veterán
HTC-Y13 ide is megérkezett a kitkat.
-
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #20400 üzenetére
Igazi rajos színek is megtalálhatók a portfólióban
-
Avicularia
veterán
válasz
Vivira #20347 üzenetére
Nem csak a magyar szervizelés sz@r, a svéd sem különb semmivel. Nagyon rossz tapasztalataim vannak a htc szervizelésével kapcsolatban. Ennek lehet az oka talán, hogy lengyelben vagy csehben szervizelik a telefonokat és az összes EU országból oda szállítják. Hiába a htc mindenen spórol, pedig nem kellene, mert ezért fordulnak el tőle az emberek és került mára csődközelbe. Pár napos hír, hogy nem lesz 4.3- 4.4 one x és x+-ra. A one x+ 2012 októberében mutatkozott be, tehát másfél éves sincs és a htc kijelentette, hogy nem kap frissítést
-
Avicularia
veterán
-
Avicularia
veterán
Ide is beírom, hátha érdekel valakit. Most egyet fizet kettőt kap akció van a sygicnál. A full Európa térkép 35€, ha valakit érdekelne szintén egy full EU, akkor meg tudnánk venni felesbe. [link]
-
Avicularia
veterán
S-OFF? Amit itt sokan szeretnének ha lenne. Illletve meg lehet csinálni most is de csak garivesztéssel. A tieden még meg lehet úgy csinálni, hogy a htc- nem tud róla. Egyébként ezzel teljes szabadságot nyersz a telefon felett, olyan romot és bootloadert illetve CID-et raksz fel amilyet csak akarsz, és megy a downgrade bármikor. De ha nem tudod, igazából nincs is rá szükséged
-
Avicularia
veterán
Úgy látszik nem elég a htcnek a saját baja. [link]
-
Avicularia
veterán
Mostanában én is a nova-t használom, még transformerre vettem meg.
-
Avicularia
veterán
Solid explorer féláron megy ha valaki nem vette volna meg, 99 centért megvehető most.
-
Avicularia
veterán
válasz
Laca1212 #19062 üzenetére
Különválasztom a saját igényeimet és azt hogy valójában mit kellene belerakni. A kijelzőt azért írtam mert 44 évesen már nem olyan penge a látásom és sajnos nem mindenhol lehet nagyobb betűméreteket állítani programon belül. Ha ezt megoldanák akkor semmi kifogásom a nagyobb felbontású kijelző ellen.(pld dead trigger 2-ben nem látom rendesen mikor készülnek el az upgrade-ek)
Azt viszont tartom, hogy nem látszik a különbség a fullhd és a videóban látott nagyobb felbontás között. Miután több pixel van a képen erősebb grafikus gyorsító kell bele illetve a megnövelt pixelszám az akksit is jobban húzza, nem biztos hogy van értelme a felbontás növelésének az e-péniszen kívül. A gyorsabb processzornak viszont van, ha ugyanannyit fogyasztanak, a gyorsabb proci hamarabb végzi el a munkát és hamarabb csökkentheti az órajelet ezáltal kevesebbet fogyaszt. -
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #19054 üzenetére
Szépnek szép vitán felül, ebben mindig is nagyon jó volt a htc.
-
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #19051 üzenetére
Bekapcsológomb még mindig felül lenne? Egyébként jól néz ki, de minek kell bele nagyobb felbontás mint full hd. Mintha látná valaki a különbséget. Ha már nem tökéletes az ember szeme akkor már a one-on is sok mindent nem tud elolvasni. Közben meg 15.6-os laptopok még mindig 1366x768-as felbontással jönnek ki.
Na majd elválik mennyi lesz ebből a valóság. -
Avicularia
veterán
válasz
Valkűr #19046 üzenetére
Nem nem jobb , de nézz meg bármilyen tesztet, mindenhol le fogják húzni, mert ez egy zászlóshajó és abban alapfeltétel a pillanatnyilag elérhető legfejlettebb hardver. Ha ez nincs benne akkor igenis le fogják húzni tesztekben és sok ember megnéz-elolvas teszteket és ezután dönt. Egyébként bárki bármit mond a htc nem tűnik úgy mintha olyan jó döntéseket hoztak volna a vezetők az elmúlt években. Ez meg is látszik a 60% piaci csökkenésről 3%-ra. Szóval valamit nagyon elszúrtak. Valami mindig rosszabb volt mint a konkurenciánál. Rendre akksiidő valamint kameraproblémák, illetve garanciális gondok és összeszerelési problémák. Véleményem szerint ezek elég komoly problémák voltak és mára szvsz ez a cég nem fog talpraállni.
-
Avicularia
veterán
válasz
Gulyopapa #19043 üzenetére
Nem a one nem kullogott, de a one max le volt maradva. Már mindenki kiadta a maga snapi800-as 5 collos készülékét csak a htc nem. Engem nem érdekel, de a tesztekben simán lehúzzák ezért a telefont.
Én meg az olyan embereket imádom akik megvesznek valami használati tárgyat és saját gyerekükként dajkálják azonkívül úgy viselkednek mint egy részvényes vagy tulajdonos. Ha valaki rosszat mer írni a szeretett készülékükre akkor felbőszült anyatigrisként védelmezik egy fórumon -
Avicularia
veterán
válasz
enginev3.0 #19040 üzenetére
Megint kullognak a specifikációk terén a konkurencia után. 805-öst kellene már belerakniuk.
-
Avicularia
veterán
válasz
Nuada herceg #18821 üzenetére
Másodikos-harmadikos lehettem mikor megszüntették általános iskolában a kéthetenkénti szombati tanítást. Az se most volt, akkor még kellett szombaton dolgozni
-
Avicularia
veterán
Igen, sajnos olyan mintha elsőre nem tudnák megcsinálni, ráadásul direkt g@ciznek az emberrel is. Ezért ha cserére kerül a sor semmiképp sem htc-ben fogok gondolkodni. Eddig 2x szívtam meg jócskán, egy one x-el és a one-al nemrég. Nem akarok olyan lenni mint a viccben a vadász és a medve.
-
Avicularia
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest