- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13499 üzenetére
De hiába cseréltetem ki, tudom, h a másik is lefog kopni. Na meg egy 100 ezres telefont ne hasonlítsunk milliós nagyságrendű autókhoz. Azért teljesen másról szól a téma. Nem gondolom, h a telefon csúnyább vagy csúnya lenne a beats logo nélkül, és a működését sem befolyásolja. Nyilván ha a HTC felirat esne le a hátlapon, attól már agyfaxt kapnék én is
Ahogy az Autóról sem a kocsi neve kopik le, de lehet egy mellé pakolt matrica ugyan úgy lekopik és nem indulsz vele ez végett a szervizbe..
-
csacsi67
addikt
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13496 üzenetére
De könyörgöm, itt most nem magáról az Androidról, hanem márkákról beszéltetek. Mi köze az Androidnak ahhoz, h a telefon milyen minőséget képvisel? Ez azt jelenti, ha valamin android van és nem IOS akkor az csak szar lehet? Mert ez nekem nagyon annak tűnik az olvasottak alapján. Ha a droid maga mint operációs rendszer gyenge azzal nincs mit tenni, de ezért ne a telefonokat húzzuk le..A szoftveres problémák a szoftverben keresendők, na meg persze az optimalizálásban is. De én pld soha nem mentem az iPhone topikba az iPhone termékeket kritizálni, lebecsmérelni, fikázni. Még akkor sem, ha netalán valami negatív dolgot tapasztaltam, láttam, olvastam. Egyszerűen kezd már unalmas lenni az olyan olvasnivaló ahol minden mondat valami problémával, nyűggel kezdődik. Nyilván vannak hibák, hol itt hol ott, de nem értem miért kell ezt katasztrófaként megélni és kezelni. Főleg egy olyan topikban olyan embernek aki nem One , hanem mondjuk pld Samsung vagy iPhone tulajdonos.
Nekem is lekopott a Beats Audio felirat, csak annyi a különbség, hogy én lexarom, nem érdekel. Nem azért vettem , mert rajta egy vacak festett logó, aki ráadásul már ki is vált a cégtől.
-
csacsi67
addikt
válasz
Badboys #13495 üzenetére
Nem vagyunk almás fanok a hibákat elismerjük ott is vannak.De látjuk a fától az erdöt .Ez a külömbség.Nekem is cseréltek 2 honapos I5 bekapcsologomb hibával.Szerinted engem nem bosszantott a dolog meg a kopás.Szerencsére az ujjak már nem kopnak.
Ne általánosits senkit ismeretlenül .Volt droidom nem egy nem kettő ismerem.Az átlag felhasználokat kell nézni .Ö irta le az igazat. [link]
-
Badboys
őstag
toeki:
Bocs nem neked akartam hanem az almás fannak. Szerintem annak meg hiába. Az a társaság egy elvakult réteg. Gondolom azért veszik mert tök egyszerű az egész mint a fa ék.
-
dave182
senior tag
Sziasztok, új One tulaj vagyok, és nekem sincs magyar nyelve...hogy tudnám a legegyszerűbben rootolni a telót?Mennyire brickelhető ez a telefon?
Köszönöm a válaszokat! -
toeki
senior tag
válasz
Valkűr #13490 üzenetére
Irtam már régebben is, főleg azok irnak a fórumon akiknek valamivel problémái vannak, tehát ha valaki idetéved azt látja, hogy 10 hozzászólóból 7 panaszkodik valamire.
Aki ez alapján akar megitélni egy telefont az inkább maradjon annál amit próbált már / bevált neki - jelen esetben az iphone5. Az is egy jó telefon de ott is vannak hiányosságok. Ha azokkal valaki könnyebben megbékül mint azzal hogy lekopik a beats felirat... akkor jól választott és kész.13491. Badboys :
Énis problémamentesen használom, nekem nem kell bemutatni -
Badboys
őstag
Június óta van meg a telefon sem egy akadás,lassulás vagy egyéb probléma zökkenő mentesen teszi a dolgát. Első pillanattól Nlkin tokba fólia a kijelzőn gyakorlatilag makulátlan. Mivel a Nilkin a fölső éleket nem takarja így fostam,hogy az élek kopni fognak,de nem teljesen épek. Gyári 4.2.2 semmi bajom vele. Volt sok androidos,de ez az első ami 100% os teljesítményt ad kihangsúlyozom számomra.Nem baszirgálom és teszi a dolgát. Nincs újra indítás nincs semmi igaz kétszer újra indítottan mert eltünt a számok körül a kék keret ennyi volt a gondom összesen. Most vennék telefont megint One lenne.
-
Valkűr
addikt
válasz
csacsi67 #13486 üzenetére
One fun? Miért is? Sokfajta telefonom volt, de soha egyikre sem mondtam azt, még utólag sem hogy rossz lett volna. Minden terméknek vannak gyermekbetegségei, teljesen mindegy , h az HTC, Samsung, vagy iPhone. Ezekkel együtt kell élni, ahogy együtt élnek a Samsungosok a Samsung betegségekkel, és az iPhonosok az iPhone bajokkal. Én csak azt mondom, h nekem eddig egyik telefonommal sem voltak olyan problémáim amikkel mások rémálmaiból felriadva is találkoztak. A Nokiámmal sem volt ilyen gondom, pedig arról is írtak rémhíreket, és a HTC telefonokkal sem voltak olyan bajaim amiket olvasni lehetett. Szoftveres gondok voltak, ahogy vannak is más termékeknél is, de ezek a frissítésekkel korrigálva voltak eddig is. Amit mondani szerettem volna, hogy attól mert valaki találkozott problémás készülékkel, még nem jelenti azt, h a gyártó xar és nem kell tőle vásárolni. Felrobbannak a mai napig a Samsungok is, mégis megveszik őket, és van aki hibamentesen használja, nagy megelégedéssel.
-
adodaniel
őstag
válasz
csacsi67 #13486 üzenetére
A hibák többsége egyébként az első szériás One-okra a jellemzőbb szerintem. Kérdem én, az iPhone-okkal nem szokott gond lenni? Antennagate, 5-nél is voltak kopásproblémák az elején, kieső Home gomb... stb. Samsungokkal is vannak gondok, szóval amit írtál, így ebben a formában nem teljesen igaz szvsz.
-
nikilauda
senior tag
válasz
#33101952 #13477 üzenetére
Szerintem azt kell eldöntened, hogy melyik rendszert szereted jobban. Ha az IOS-t,akkor nincs min gondolkodnod. Ha viszont csak a telefon minősége aggaszt,akkor szerintem nyugodtan megvehetsz egy jó példányt. Azért a One-ok nagy része rendben van és az androidos csúcstelók között tanyázik.
Én nem cserélgetek romokat, mert egyszerűen csak használom. Sok embert megzavar az ha feljön,hogy android, akkor egyből a rendszer kötelező cseréjére/buherálására gondolnak. Nincs szó ilyenről. Itt tökéletesen használható a gyári rendszer és frissítve is lesz még egy darabig. Ha pedig érdekel a romcsere,akkor azt is megteheted és kihozhatsz egy jobb/másabb kis rendszert magadnak. Ez is egy lehetőség.
Próbáltam az i5-öt és elismerem, hogy jó telefon, de számomra inkább a One a megfelelőbb. Elsősorban a mérete miatt.
(dupla zárójelben: az iphone 4-et megjelenése után néhány hónappal vettem meg. Ott eszembe nem jutott volna, hogy mást használjak 8-9 hónapig, remélem így lesz a one-nal is)Csacsi67: Teljesen igazat adok. Csúcstermék, hibás darabokkal, de nem találsz hibátlant! S4, i5,Lumia920 (ezeket használtam) és folytathatnám. Ez a mai trend. Kidobnak hamar egy készüléket,mert kell a piac. Utólag pedig javítgatnak szoftveresen, toldozgatnak-foltozgatnak a fizikai hibásakat pedig szervizelik. Szerintem ez bele van kalkulálva egy megjelenéskor a gyártónál az árba. Ahogy folyamatosan javul egy termék, úgy megy le az ára. Kevesebb hiba, kevesebb a gyártó költsége is. Nyilván nem csak ezért, de ez is benne van picit.
-
boksz
senior tag
válasz
#33101952 #13477 üzenetére
"De szerintem még nem forrta ki magát a cég úgymint régen!A legjobb készülékeket ők gyártották"
MIVAN ??
Én is csak beleteszem a kártyát és kész, semmit nem babráltam a telefonnal, sőt még csak nem is szarakodtam vele !
Szerintem te félreérted, a szarakodás a root-ra vonatkozik, de az meg nem kötelező.Béke...
-
Kokufuu1986
tag
Lenne egy kérdésem: ha én 4.1-el vettem még anno a telefont, megvolt az S-OFF, de közben frissítettem az hboot-ot 1.54-re, akkor ezzel veszítettem valamit (megszívattam magam?
). Arra gondolok, hogy így még vissza tudok állítani egy gariztatható állapotot, de mire visszakapom, addigra valószínűleg már gyári 4.2 lesz rajta (mindenképp? vagy egy pl. USB vagy jack kontakt hibánál nem biztos?) és akkor csak root marad egyenlőre, S-OFF és következő gari kilőve.
Jól gondolom? (szerencsére nem kell gariztatni, csak jó tudni előre)
Szerk: nekem is Double dip tokom van már régóta, pár naponta leveszem, kifújom a port és semmi karc nincs rajta, nekem nem okoz gondot, meg vagyok elégedve vele.
-
törölt tag
válasz
Valkűr #13472 üzenetére
Nem tudod milyen hibákról beszélek?olvasod egyátalán a topikot?Nem fikázni akarom a htc-t, mert volt nekem is vagy 3, samsung vagy 2, imádtam a htc-t és most hogy kidobták a one-t,erre mondtam először, hogy ez igen ezt már szeretném!!!De szerintem még nem forrta ki magát a cég úgymint régen!A legjobb készülékeket ők gyártották.És kérdezed, hogy milyen hibákról beszélek?Olvass vissza rendesen az egész topikon és vond le a következtetést.Mióta iphone-t használok 3-tól felfelé mindegyik, semmit nem kell babrálnom, csak bele a kártya és kész!Nem kell szarakodni semmivel, csak használni
-
-
ForRedGlory
félisten
-
Valkűr
addikt
Na ezt nevezem tipikus iPhone mentalitasnak, mikor úgy ítél meg valaki egy terméket, hogy elolvas néhány rossz véleményt és egyből rahuzza a vizes lepedot a Htc-re. Legalább ennyi, hanem több kritikát lehet olvasni az iPhonrol is. Nálam ezekből a hibákból egy sem jelentkezett. Most akkor hogy is van ez? Ugyan így nem volt hiba a Hoxnal sem. Ennyit erről, használjuk utána velemenyezzunk, ne hallomásból. A volt feleségemnek végig iPhone telefonjai voltak, mindegyiknek volt valami hibája. Akkor most szar az iPhone is? Nem hinném...
-
balika333
tag
válasz
NandorHUN #13468 üzenetére
Én mindig teszek rá fóliát. A legolcsóbbat amit lehet kapni eBayen. Ugyanazt tudja mint a drága. 4 hónapja van fent no name fólia valami 200Ft volt. Alig van rajta karc, teljesen jó. 6-7 hónap után úgyis cserélem max. Ez a fólia ami fogja a port s összecseszi a kijelzőt nagy marhaság. Több éve foliázva használom telefonjaimat, soha nem volt ilyen panaszom. Én azt tanácsolom hogy vagy egy olcsó sima fóliát ( kapsz 5 darabot 800-1000Ftért) vagy egy Spigen Glas tR. Az üveg és brutális. Barátnőm i5-én van rajta lassan 9 hónapja és hibátlan. Szerintem 1-2 héten belül veszek is egyet!
Ja igen és abszolút nem érzek változást az érintőkijelző érzékenységében
Nem simogatom én a telefont
-
zack
nagyúr
A T csak átvevőhely, ott nem javítják. Leadod, és tovább küldik a HTC-nek. Tök mindegy hol adod le, ők csak eljuttatják a HTC-hez.
(#13468) NandorHUN
Leginkább semelyiket.
Kajázz az árából egy jó nagyot, jobban jársz.
A fóliáknál is megfigyelhető az, ami a fix tokoknál. A fólia vastagságából adódóan is fogja a port és szennyeződést a kijelző pereménél. Egy ideig takarítható, de eljön az az idő környezettől függően, hogy ronda lesz, kirívó esetekben pedig árthat is a kijelző védelmének, amit fólia nélkül ragyogóan tisztán, és pormenetesen lehet tartani.
A lilulás nálam sosem jelentkezett, pedig 4.1.2, 4.2.2, és 4.3 is használtam. Elképzelhető, hogy bár minden One egyforma, a kameramodulban vannak illetve lehetnek eltérések. Ezek esetleg lilulhatnak, míg másoknak semmi baja egyik Androidos verzió alatt se. Ha szoftveres,akkor az van amit fentebb írtam, kicsit másabbak a modulok, és másként reagálnak. Ha viszont nem lesz javulás, akkor egyértelműen hardveres a hiba. Én egyébként ez utóbbit valószínűsítem. Az is lehet, hogy mind a két eset jelen van, és ezek keverednek. Kiderül.
-
NandorHUN
addikt
válasz
hurrikan #13460 üzenetére
Nekem fekete van és én is a szürkéről hallottam több rossz hírt... azt nem tudom hogy javítják e , sanszos, hogy Rom hibás volt...
Nekem is utobbi időben állandoan ujraindított, de az lehet romhiba, kernel hiba, xposed hiba, Tasker okozta hiba.
Most tesztelem másik rommal és a fent említett progik nélkül -
hurrikan
addikt
Ez a kamera hiba az enyémen is jelentkezett, de nem tulajdonítottam neki akkora jelentőséget, egyrészt mert ritkán használom ennyire gyér fényviszonyok közötti fotózásra, másrészt meg szoftveres hibának gondoltam.
De én is kezdek kételkedni. Ugyanis cseretelefonként is egy One-t kaptam, egy feketét, ugyan az a 4.2.2 van rajta és ez meg nem lilul.... érdekes.Külső kamera alkalmazással próbálkozott esetleg valaki?
-
Xaels
félisten
Ez gyakorlatilag nem csak a tok hanem az alá kerülő por hibája. Ezeket a tokokat idővel le kell szedni és ki kell takarítani, párom Lumia 800-asának a háta is rémesen néz ki emiatt pedig az anyagában festett pcb.
Amúgy az enyém még mindig olyan mintha a dobozból vettem volna ki.
-
hurrikan
addikt
válasz
NandorHUN #13457 üzenetére
Sajnos én ezt nem mondhatom el
Az enyém jelenleg szervizben van. Több gond van vele sajnos.1. Kopik a burkolat, a feliratok (beats audio és régiós jelzések) valamint a műanyag keretről a Micro USB körül lepattog a festék a műanyagról és alatta szürke
2. Sajnos egyre rosszabb állapotba került a közelítés érzékelő, utóbbi időben már fél centiről sem működött, csak pár mm-ről, így állandóan kinyomtam a fülemmel, mert sokszor nem kapcsolt ki, vagy bekapcsolt hívás közben
3. Hívás közben rossz volt a minőség, volt hogy teljesen elment a hangja, volt hogy kihangosodott, volt pedig hogy ilyen doboz hangja lett, váltogatta ezeket a "hatásokat" nagyon zavaró volt.Az 1-es hiba nem érdekelt volna ha a 2-3-as nincs biztos nem küldöm be kopás miatt. De legalább rájöttem hogy a fém ház sem jobb egy szemmel sem mint a többi.
Üveg törik, fém kopik-karcolódik, műanyag fényesedik-színeződik..... egyik sem időtállóbb.
Kíváncsi leszek rá hogy vajon a burkolatot is lecserélik e. Vagy csak a hibás belső alkatrészeket.Ja és szürke színű az enyém. Tehát nem csak a feketékkel vannak kopási gondok.
-
Koris
aktív tag
Double dip tokban kezdettől 3 hónapig:
link -
NandorHUN
addikt
válasz
#33101952 #13446 üzenetére
Vicces, nekem sokáig ezek fel se tüntek, és nem tudom hol hallottál olyat, hogy könnyen kopna, neke volt iPhoneom és állíthatom, hogy a One 10x strapabíróbb, már többször ejtettem le, és gyakorlatilag semmi baja, csodával határos modon a fémburkolata érintetlen 1 kissebb karctól eltekintve. A One sokkal jobb minőségűbb, mint az i5. Ha nekem nem hiszel akkor youtube on nézz meg egy i5 v One droptesztet.
Szoftverrel sincsenek gondok, én spec. nem találkoztam ezzel az elvörösödéssel kamerán, igaz az ISO-t beállítottam, nem auton van.
Ha már i5-m lenne lehet én se váltanék, már csak kényelmességi okokbol, de ha választanom kéne a 2 telo között, akkor 100% hogy a One lenne a jobb döntés.Visszatérve, valaki nem akar válaszolni a kérdésemre? (#13445)
-
Bossi
őstag
Nem keltek pánikot! Csak kértem, hogy más is nézze meg, és nem én találtam ki, hanem a linkelt cikkben írták, hogy így lehet legegyszerűbben kiszűrni a hibát!
Azt nem tudom milyen volt 4.1.2 alatt én már így vettem 4.2.2-vel
A másik dolog, ha szoftveres akkor meg gyorsba ki lehetne adni javítást rá gondolom. -
Red@Arc
tag
-
saintex72
aktív tag
Nem csinálja mind. Szerencsére az enyém sem. Gyári 4.2.2. De nem kell a pánikot kelteni az igaz. Ha azt mondták, hogy kijavítják akkor meg főleg nem.
Az Xperia T amikor megvettem video felvétel közben szó szerint kerregett, azt hittem meg üt a guta. Aztán az első frissítés megoldotta. A másik mikrofont használták felvételre. Előfordulnak bakik. Az a baj ha nem is reagálnak rá. Itt nincs ilyenről szó. -
törölt tag
válasz
NandorHUN #13445 üzenetére
Elgondolkodtam, egy One-on de amit itt olvasok az elrettentett teljesen
Pixelhibás kijelzők, napi használatból eredendően lekopnak a feliratok+fényezés stb..Szoftveres gondokról nem is beszélve.Azt hiszem maradok az i5-nél, csak a nagy kijelző és végre a minőségi ház/ami nem is annyira minőségi mint kiderült/ csábitott volna... -
NandorHUN
addikt
Ha van egy kissebb kosz a kamerán belül, illetve egy pixel hibám, akkor szerintetek ezt cserélik/javítják?
(speedshopos telo) .. -
Bossi
őstag
Átnéztem a cikket jobban, és az ott leírtak alapján leteszteltem, azaz letettem egy sima felületre, ami takarja a kamera részt és nem fekete hanem lilás.
Erre írják, hogy ez probléma... megnézné nekem valaki ezt tesztelés végett és leírná a tapasztalatát??
Azt is írják, hogy a HTC cseréli a készüléket ezzel a hibával, a kérdés, hogy erre hivatkozva bemegyek a T.-hez és kérek cserét megteszik-e?
Tud valaki korrekt szervizzel rendelkező T-mobil üzletet? -
lupus1337
csendes tag
Ha 4.2.2 van a telómon, akkor tudom még rootolni, vagy csak korábbi verziókat lehet?
-
Badboys
őstag
A HTC is be állt fikázni az új almás telókat. Íme kiragadva a lényeg,
" A HTC is beszállt a ringbe, a tajvaniak azonban fotókkal, montázsokkal meg sem próbálkoztak, egyszerűen az Apple mobilok kamerájának 15%-os pixelszámemelését szólják le, és azt javasolják, hogy váltsanak HTC One re."
-
Bossi
őstag
sziasztok
sokan írtatok a lilás képekre, amire jutottam a tegnapi napon, azt is írta valaki, ha va tud mire fókuszálni akkor normális a kép, ha nem akkor f...s lilás.
De én rendesen megijedtem első körben, hogy szar a készülék... -
Bilux
veterán
Igen, de ha nem tud fókuszálni - márpedig nem tud olyan gyorsan - akkor jön a lila meg mosott sötétszobás képek. De ha előtte a fókuszálás közben nyomna egy nyamvadt világítást mint a samu és utána ha ráfókuszált arra amire akartál utána ha nem rángatod a kezed akkor exponálhatsz és éles lesz a kép is.
Kiváncsi vagyok az ápdétra benne lesz e ez amit itt hiányolok. -
Bilux
veterán
I have insider information that the upcoming 3.17.x.x update will feature a newer Adreno 320 driver with ES 3.0 support, the same version number as Adreno 330 drivers (up from the current v14 drivers)
OpenGL ES 3.0 V@45.0 AU@04.03.00.109.001
Egypt HD offscreen seems to have jumped from 40fps to 42fps on stock 400mhz clock, which means it should scored 47-48fps on 450mhzguess there is a bright side to wait with HTC
HTC One 3.17.502.2 GPU drivers, Android 4.3, OpenGL ES 3.0 V@45.0 AU@04.03.00.109.001
-
Bilux
veterán
[ROM] HTC One – MaximusHD 13.0.0
New Base 3.17.401.2 Android 4.3
Updated Kernel
Updated Aroma Installer
Added 15 new Aroma Installer Languages
Fixed SU
Fixed System RW issue
Updated OEM Apps
General ROM Improvements
Many other changes -
hurrikan
addikt
-
Bilux
veterán
Ott elbaszta a HTC hogy fókuszálásnál nincs segédfény, mint samsungnál.
Ahova fókuszálsz ujjaddal azt meg is világítja közben. -
Xaels
félisten
Üdv. Ha érdekel a véleményem akkor nem veszel Lumia 925-öt. Hardveresen nincs benne semmi ami indokolná a jelenlegi árát, a rendszer sincs eléggé kiforrva még. Ha mindenképpen WP felé nézelődsz akkor a Lumia1020-at várd meg, ott legalább a kamera durrant az áráért.
One: nem szokása akadozni, fagyni és stb. Jelly Bean 4.2 van rajta jelenleg, de elég hamar jön rá a 4.3 is elvileg. Szerviz sajnos ilyen körülményes, de van hazai átvevő nem neked kell külföldre küldeni. Sok tapasztalat nincs a One szervizelésével kapcsolatban.
-
zack
nagyúr
válasz
Zirowe #13410 üzenetére
Félreolvastam...
A készülék ház cserét indokolatlanul kizárt hogy megteszik. Fényezés hibája miatt biztos, mert ezzel a hibával ők is tisztában vannak, és javítani nem lehet.
El kell gondolkodni mikor és mivel adod be, mert 30 nap környéke mire visszakapod, és ha nem volt jogos, akkor még értelme sem volt.
Az enyém tuti cserélve lesz, de még én is várok vele. 1 pixel hibám van, ami lényegében észrevehetetlen helyen van, illetve a keret is meg van kopva 1mm-en. Ha jövő ilyenkor adom be, még akkor sem leszek semmiről lekésve, és a felhasználói élményben, használatban, és esztétikailag jelenleg nem okoz gondot.(#13412) Edenyke
Ha kopott, akkor lehet maguktól cserélni fogják itt is. Ez csak hozzáállás kérdése. De erre szerintem apellálni nem lehet.
-
Zirowe
nagyúr
Csak azért kérdem, mert mintha one x-nél majdnem mindig új házat adnak ha meg kell bontani.
Leadtam kijelző hibával, kaptam új házat és álmait.Ez csak azért lenne érdekes, mert ha mondjuk veszek egy használt fekete kopott (elől/hátul) készüléket, és vmi hiba miatt leadom, akkor vajon raknak-e rá új házat..
-
zack
nagyúr
válasz
gergobox #13409 üzenetére
Passz. Ezekben a szerviz dönt. Ilyen kopásokra mondjuk simán ráfoghatják, hogy természetes kopás. Nekem 3 hónapos, de semmi ilyen gond nincs, viszont folyamatosan tokban hurcolom ha elmegyek valahova. Ha kereten levő festék lenne megkopva, az más. Ott nem tud megkopni használatból eredően, ezt ők is tudják, és azt is, hogy a fekete példányoknak ez típus hibája. A Beats logó viszont simán lehet zsebkopástól, tehát akár az is lehet hogy visszadobják, hogy nem jogos a kérelem. Várj vele, és ha megkopik máshol, ezt hozzáteheted, hogy a Beats logó is megkopott. Csak ezért én nem adnám be.
(#13410) Edenyke
Nincs tapasztalatom. Gondolom szituáció válogatja. A legnehezebben szerelhető telefon, de kizártnak tartom az indokolatlan készülék cseréket, csak azért mert nehezen szerelhető. Ha a kijelzőt + házat kell cserélni, lehet arra azt mondják, nem szenvednek vele, és újat adnak, de csak egy kijelző, vagy egyéb más alkatrész miatt kétlem.
-
gergobox
tag
Sziasztok, elkezdett lekopni a telomrol a Beats felirat es eleg csunyan nez ki, szerintetek van valami esely a hatlap cserejere gariban Telekomnal?
-
czzz
újonc
válasz
Luser2000 #13405 üzenetére
Sziasztok!
Agyalok, hogy HTC DHD után HTC one-t, vagy lumia 925-öt vegyek. Bár a One egy gyönyörű telefon, de az androidban csalódtam az elmúlt években, illetve a htc szervizzel is vannak fenntartásaim, így elbizonytalanodtam. Ha jól tudom minden szervizelés esetén Cseho-ba kell küldeni a telefont és nagyon lassú a javítás. A DHD-vel is pórul jártam párszol, minimum 3-4 hétre eltűnt a telefon...
Akik már használnak One-t mik a tapasztalatok? Nem akadozik az android? Szervizről tudtok valamit? Jelly Bean verzió van rajta? Arról mik a tapasztalatok?
Köszi előre is!
-
Luser2000
addikt
Érdekes reakció és vélemény a tegnap este bemutatottak után:
http://www.thestreet.mobi/story/12033242/1/google-laughs-at-the-new-iphones.html -
Bossi
őstag
Természetesen vakuztam is amikor szinte teljes sötétben fényképeztem...
Most sok képet csináltam és az van, hogy :
"távolra" 3-4 méter szar lilás a kép néha de, tényleg néha jó...
amikor van neki egy kis fény, vagy valami ahová tud fókuszálni akkor közelre 70-80 cm jó távolra is jobb, ha tud egy kis fényre fokuszálni
tök sötétben monitort fényképezve jó
egyéb estek szar... gondolom mivel tudok "jó" képet is csinálni nem kamera hiba ill. már bizonytalan vagyok.(#13403) Xaels igen ez lehet a megoldás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- DraXoN: Utolsó 2011-3 rendszerem
- Nyaralás topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- UHD filmek lejátszása
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 128GB Onyx Black Megkímélt állapot, 100% akku!
- Honor X6a 4/128GB, Újszer, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor X6 4/64GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest