Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Bemutatta a Vivo az Y29s 5G-t
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferob
őstag
válasz
Dexter-2000 #37429 üzenetére
Bár kérdést nem tettél fel, de az oka az, hogy nem tud semmilyen frissítést alkalmazni a készülék, hogy egy nem európai régióba szánt készülékre felrakták az európai ROM-ot, ráadásul egy jó régit.
Te magad nem fogod tudni megcsinálni, mivel ehhez nem elég önmagában egy SuperCID, ha szeretnéd, hogy segítsek, akkor keress meg privát üzenetben. -
ferob
őstag
válasz
Dexter-2000 #37420 üzenetére
Nem a telefon típusától függ, minden készülékkel működik, amin van micro USB.
Ha gond lenne vele, akkor nem is említettem volna ezt a fajtát. -
ferob
őstag
válasz
Dexter-2000 #37407 üzenetére
Az S-OFF többek között azért kell, hogy tudj pl. firmwaret és MID-et módosítani, ami a GPE variánshoz kell.
-
ferob
őstag
válasz
Dexter-2000 #37403 üzenetére
Ez csak rajtad áll, mivel különösebb eltérés nem lesz a magasabb verzió miatt, maximum annyi, hogy a GPE a mai napig kapja a biztonsági frissítéseket minden hónapban, viszont S-OFF nélkül nem lehet GPE variánsra konvertálni.
-
toeki
senior tag
válasz
Dexter-2000 #24304 üzenetére
-
NandorHUN
addikt
válasz
Dexter-2000 #19484 üzenetére
Lehet hogy automatikusan kikapcsol a wifi, vagy valamilyen aksi kimélő app kikapcsolja az értesítését.
-
válasz
Dexter-2000 #19484 üzenetére
Nem kapcsol ki a wifi?
-
MaddeNNNN
őstag
válasz
Dexter-2000 #18709 üzenetére
Én t-nél vettem és Shanghai, szeptemberi gyártmány, bár nem hiszem hogy összefüggne.
-
toeki
senior tag
válasz
Dexter-2000 #18709 üzenetére
ott amelyik gyárban gyártották...
nem szolgáltatófüggő, hogy a htc melyik gyárból küldi a készüléket.
az enyém pl taiwani -
Bar1
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #18253 üzenetére
Bár átlagfelhasználó lévén nem nagyon érdekelnek ezek a benchmark-tesztek, de marketingszempontból processzorból jobb lenne egy legújabb generációs vagy Snapdragonból 805-ös, mert a Galaxy S5-nek elég elég erős specifikáció vannak. Míg a One és az S4 kb. egy szinten voltak, itt az S5 lesz egyértelműen elől, jobb processzor, 4 giga Ram. Másrészt ha marad az 1080 p felbontás az M8-ban, az szerintem sokkal praktikusabb, mint az S5 felesleges 2K-s kijelzője, mert szabad szemmel már nem látható a különbség. A kép alapján viszont onscreen érintőgombok lesznek, amit nem szeretek, de ha a telefon ugyanakkora lesz vagy kisebb, mint a mostani minimális kerettel, akkor rendben van.
Ha a kamera felbontásán javítanak -ami alapelvárás, annyian kritizálták, jogosan- akkor jövőre is a HTC zászlóshajója lesz egyértelműen a legjobb vétel! -
válasz
iphone copy
-
yodee_
őstag
válasz
Dexter-2000 #18244 üzenetére
Ez lesz
-
Nuada herceg
őstag
válasz
A beats felirat biztos hogy nem lesz rajta...
-
Xaels
félisten
válasz
Antutu
Másodszor meg az a terv egy vicc már ne haragudj.
-
Szpisti
addikt
válasz
Dexter-2000 #18239 üzenetére
Én például a T-nél...
-
lofagi
addikt
válasz
Dexter-2000 #18031 üzenetére
Nekem fut, este... szóval hajnalban toltam is vele egy kört! :] Elég nehézkes ráhúzni a kis ikonokat a megfelelő helyre, de fut rajta, és jól fut. Ha valaki érdekel itt lehet letölteni a BF4 commanderhez az apk-t illetve a hozzá tartozó obb-t. Letölt, megfelelő helyre bemásol, majd játszik! :]
-
Skilly
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #18088 üzenetére
2013. júliusban vettem. T-nel. Gari van ra + fizetek biztositast is...
Kinek ne reszletezzem?! Bocsi ha faraszto vagyok, de mar en is faradt vagyok...
A biztit a T-nel kotottem mikor a telot hoztam.
-
Skilly
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #18083 üzenetére
De az lesz, holnap viszem.
Direkt telepitek appokat, mobil halot kikapcs.
Wi-Fi-n keresztul egy halal telepiteni... valami gebasz lett benne..
sajnalom nagyon.
Eddig pislogtam 1-2 es mar megvolt a cucc. Viszont most, kitepem az osszes hajam es falnak megyek....
Csak kerdes, hogy attol hogy megy a Wi-Fi de olyan lassu mint egy csiga hattal?! arra mit mondanak vajon? Varjak turelemmel? Mert akkor bedobom a folyoba....
-
vkp
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #18031 üzenetére
One nem kompatibilis.
-
djapor96
senior tag
válasz
Dexter-2000 #17862 üzenetére
a hivatalos márkaszerviz legalább nem keres kibúvókat.... lehet 3x vissza kell küldeni, hogy 1x jó legyen.... a bolt igari meg..... ha sokba kerül a javítás, akkor minden a te hibád.....
-
SimonYana
addikt
válasz
Dexter-2000 #17856 üzenetére
Egész EU tele fan a mókolt telefonokkal! Még Írből is járt nálam olyan ami mókolt volt!
A telefonos cégek egy része itthon is tolja a számla nélkül seftes garlevélel!
Sajnos csak szolgáltató és a MM , meg a szaküzlet ad neked frankót! Azt viszont szerintem 160 alatt nem úszod meg! Vagy veszel 100-ért és rettegsz , hogy minden rendben legyen vele! -
Badboys
őstag
válasz
Dexter-2000 #17842 üzenetére
Nekem fekete van május óta Nilkin tokban kijelzőn fólia elöl,hátul hibátlan,volt ezüst is,de az nem tettszett, Szerintem azt vedd amelyik tettszik.Legfeljebb elcseréled. Láttam már olyant aki csak szint cserélt.
-
Gulyopapa
addikt
válasz
Nekem fekete van és hibátlan.
Az az érvem mellette hogy szép
Az ezüst eszembe sem jutott ... -
spawn21
veterán
válasz
Enyém kb 6-7 hónapos ,olyan mintha most venned meg.
Fekete . Szerintem mindre vigyázni kell -
válasz
Dexter-2000 #15489 üzenetére
Helium
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #15150 üzenetére
Mert a T nem akciózhat
-
spawn21
veterán
válasz
Dexter-2000 #14688 üzenetére
Van. Mikor osszedugod a gépet a telefonnal. A telefon felajánl ja, hogy telepíti.
Mocsyzozi :ki tudja honnan származik. Lehet rakerdeznek a boltban.
-
karesz72
csendes tag
válasz
Dexter-2000 #14680 üzenetére
Jól néz ki, de nem szállítanak Magyarországra.
-
válasz
Dexter-2000 #14680 üzenetére
Ebay-en vettem egy Slim tokot, mint amilyet Te is linkeltél, vagy hasonló, átlátszó, nem szeretem mert elveszi a telefon szépségét, hogy vékony, úgy voltam vele, hogy csak munkába használom, de rájöttem hogy rossz ötlet, mert mindig levenni visszatenni nem biztos hogy jót tesz neki, úgy hogy mióta megjött benne van
Zavar a tudat, de azért nem rossz, elején fólia, így szinte teljes a védelem, kivéve alul és felül -
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #14546 üzenetére
Speedshop, edigital például. Persze ezek drágábbak. Viszont az utóbbinál van most lehetőség 0%THM-el elhozni.
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #13838 üzenetére
Hivatalosan tudtommal nem.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #13664 üzenetére
Üveg befele, füles felfele, ha esetleg külső behatás érné, akkor inkább a hátlapot kapja el.
Ezért is kicsit zavaró, hogy a sensation és az x után a másik oldalra került a füles csati, mert így ilyenkor nem kívül, hanem belül van. -
balika333
tag
válasz
Dexter-2000 #13664 üzenetére
Kijelzővel a combom felé, fejjel lefelé
Így a hátlap íve felveszi a comb ívét és kevésbé áll ki
-
Laca1212
őstag
válasz
Dexter-2000 #12925 üzenetére
Nyugodtan használhatod a dominós One-t a flottás sim-el.
-
Bilux
veterán
válasz
Dexter-2000 #12896 üzenetére
Van...Telemax
aki tovább küldi cseh partnernak aki szintén továbbküldi lengyel szervizbe. -
válasz
Dexter-2000 #12846 üzenetére
Mire ?
Hát használni.A 2. az asszonyé egyébként.
A 3. az enyém lesz 2. telefonként másik telszámmal.#12847 BenHans : Szerencsére nálam nincs ilyen gond.
Egyik munkatársam mondta.
Hétfőn visszük vissza a szolgáltatóhoz (segítek neki).Eddig még sehol nem olvastam vagy hallottam ilyesmit a telefonnal kapcsolatban.
És ezt csinálta neki 4.1.2-vel majd a szolgáltató által kibocsájtott frissités után is 4.2.2-re is megtartotta ezt a fajta tulajdonságát a telefon.
Majd kideritik simkártya hiba vagy telefon. -
GALARDO
addikt
válasz
Dexter-2000 #12781 üzenetére
Szerk: Pontosítom, hol lehet beszerezni?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dexter-2000 #12761 üzenetére
Ja, csak ez nem kapható itt éás nem várok két hetet, mire kihozzák, mert addigra tuti hajszálkarcos lesz.
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #12696 üzenetére
Ha valaki behozza amcsiból igen. Egyébként hivatalosan csak USA és csak fejlesztői verzióban van.
(#12698) Szakiii: VPN-en külföldi proxy-ra kellett csatlakozni.
-
Bilux
veterán
válasz
Dexter-2000 #12668 üzenetére
nem gumi az!
-
toeki
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12525 üzenetére
messze északon
szerk : megelőzött
-
Avicularia
veterán
válasz
Dexter-2000 #12525 üzenetére
Svédország
-
Laca1212
őstag
válasz
Dexter-2000 #12455 üzenetére
Kb. egy hete vettem. Pixelhibát nem találtam, illesztések is rendben vannak.
-
Bilux
veterán
válasz
Dexter-2000 #12455 üzenetére
Jaja, meg kopik is, sőt az akksit sem lehet benne cserélni, de talán már nem hullámzik a kép ha ráülsz
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12384 üzenetére
Hát.. ha megmondják és igazat mondanak akkor azzal lehet valamit kezdeni. De az is megoldás, hogy ott a boltban előttük kibontod, beteszed a SIM-et, bekapcsolod, letöltöd az alkalmazást és megnézed.
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12378 üzenetére
Nem, sajnos le kell tölteni Play-ről egy CID Getter nevű alkalmazást és az kiírja egyből.
MÁS
Szerintem sose állítsátok be a HTC-s zenelejátszóban, hogy az albumadatokat és számadatokat, borítókat keressen a számokhoz ha Wifi-n van a teló
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #12275 üzenetére
Megveheted ott, de előbb ezeket kérdezd meg még mielőtt kifizetnéd. Illetve kérd meg őket, hogy előbb a CID-et had ellenőrizd le gyorsba, mert az talán nem mindegy. Tavaly One X-et vett GSM boltban egy barátom és CID alapján Dél-Afrikába szánták a Vodafone-nak... 1-2 hónappal később kap minden frissítést mint az EU-s modellek.
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #11917 üzenetére
Ha a GPE-re gondolsz, akkor az külön telefonként jelent meg, de ha nem vagy még 4.2-n akkor S-OFF után azt raksz rá amit akarsz.
-
zack
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #11887 üzenetére
A Max pedig nem a One kategóriájában fog versenyezni...Note 3 ellenfele lesz. 5,9 col, Snapdragon 800, Krait 400 (2,3Ghz), Adreno 330, 3300mAh aksival.
A One biztos nem kap mást a jövőben házon belül. Egyébként meg már kapott. Butterfly X920d személyében, ami itt-ott jobb, itt-ott rosszabb a One-nál.
-
GALARDO
addikt
válasz
Dexter-2000 #11887 üzenetére
Nem lesz One+, One Max lesz "csak".
-
Koris
aktív tag
válasz
Dexter-2000 #9131 üzenetére
Markyy18:
(az UAG-ért)
-
keIdor
titán
válasz
Dexter-2000 #7575 üzenetére
Fekete van, lassan 1 hónap után is makulátlan... persze tokban van.
-
k.soma
senior tag
válasz
Dexter-2000 #7492 üzenetére
Ha így állnának hozzá az emberek, mint te akkor senki sem venne semmit
Ha kicsit később megveszed újra akkor is buksz rajta, csak addig van egy (feltehetőleg) szarabb telefonod.
Viszont ha azzal is elvagy akkor minek neked a One?
Ha később megveszed akkor is esni fog az ára amikor kidobják a kövi HTC-t. Ez minden évben így van.. Ez ellen nem tudsz mit tenni, ezt el kell fogadni. -
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #7488 üzenetére
Pedig a HTC is oem-kent kezdte.. Nem mellesleg a Huawei egy "kicsit" nagyobb ceg, mint a HTC es nem regota vannak a mobil iparban, de ha igy haladnak (meg a HTC is..), akkor bizony hamar az elmezönybe kerülhetnek..
Egyebkent en sem vennek Huaweit, nem tetszik a nevük.. -
Bdanyy
addikt
válasz
Dexter-2000 #7451 üzenetére
szürke
voltam t pontban még tegnap csereltetni az illesztesi hibák meg a pixelhiba miatt, de a májusiak közt meg a feketék közt is csak rosszabbak voltak, feladom, marad ez. De nagyon gáz hogy 10 db közül egy sem hibátlan, áprilisi, májusi, ezüst, fekete mindegy.
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #7389 üzenetére
Pontosan mi a kerdes/problema?
Mitöl miben különbözik?
Attol függ, milyen csomagot valasztasz.. (Egyebkent szerintem rohadt dragak az elöfizetesek amcsiban..) -
F_Gergely
őstag
válasz
Dexter-2000 #7334 üzenetére
Másfél hét de rendes volt a srác. Viszont banner a készülék ami lett volna a csere meg jobban szetallt a teteje mint az enyimnek, így nem csereltuk. De mondta hogy a jegyzőkönyvek bárhol adnak új készüléket de ha ők kapnak akkor hív ha addig nem csereltetnem ki.
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #7096 üzenetére
Nem.
Pont ez a lenyegük ezeknek a "maszek" S-OFF-oknak, hogy ha kell, nyom nelkül vissza is tudod zarni a bootloadert utana. Ellenben ha a HTC hivatalos megoldasaval csinalod, akkor ök azt eltaroljak a rendszerben, igy hiaba is zarnad vissza, mert amint megcsinalod, ugrott a gari..
-
ffodi
veterán
válasz
Dexter-2000 #7083 üzenetére
Az S-ON/S-OFF egy biztonsági kapcsoló (security flag). Azért van, hogy a NAND-on adott partíciókhoz ne férj hozzá, vagy számodra (mint user) csak olvasható legyen. S-ON esetben az imént leírt dolog van életben, S-OFF esetben pedig lényegében teljes hozzáférésed van.
Ahhoz, hogy rootolj, kell az S-OFF, mert pl. a /system-et is szükséges írni, ami alap esetben nem lehetséges.....
HUTCHDB:
T-nél fekete készülék 3/1 volt pixelhiba mentes.
-
Nightfall75
tag
válasz
Dexter-2000 #7039 üzenetére
"ezeknél a telóknál hogyan működik az első töltés?"
Itt nincs olyan, hogy első töltés. Feltöltöd, használod.
Ha nagyon oda akarsz figyelni az akku hosszútávú élettartamára, akkor ne engedd nagyon lemerülni, inkább gyakrabban tölts rá. A litium alapú akksikban nincs memóriaeffektus, viszont érzékenyek a teljes merülésre, túltöltésre, extrém hideg és meleg körülményekre. Nem is kell megvárni hogy teljesen feltöltődjön, nyugodtan lehúzhatod a töltőről bármikor.
Itt egy táblázat, hogy attól függően hány százalékot töltesz az akksin, kb hány töltési ciklust fog kibírni, mielőtt jelentősen degradálódna:
Ui:
Azt ne feledd, hogy a telefon csak egy használati tárgy, ő szolgál ki téged, nem pedig fordítva. Nincs mindig ideje, lehetősége az embernek így tölteni, és nincs is azzal semmi baj. -
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #7014 üzenetére
Ha van S-OFF akkor bármit csinálhatsz és nyom nélkül vissza is tudod csinálni.
-
i400
senior tag
válasz
Dexter-2000 #6982 üzenetére
Csak nem motorozol?
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6980 üzenetére
Igen, az valamivel jobban csuszik. Ha csak kijelzöre kell, nem full body, akkor inkabb a HD-t ajanlom.
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6978 üzenetére
De nem csak most, mar eleg regota ingyenes.
A HD egy kicsit kemenyebb, simabb a felülete, az Origi kicsit "gumi-szerübb". -
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6917 üzenetére
En rendeltem egyet, meg egy Atmospheret is, ha az Atmosphere olyan lesz, amilyenre szamitok, akkor a Palette elado lesz..
De majd csak honap vegen valoszinü..
-
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6854 üzenetére
A Zagg foliat meg lehet, postaznak Magyarorszagra is, paypallal tudsz fizetni. Az emlitett tokot sajnos egyelöre nem tudok rola, hogy lehetne, nekem egy itteni kollega segitett a beszerzesben, ha minden jol megy, nehany heten belül kezhez is kapom.
De valaki biztos tud olyant is ajanlani, amit nalunk is be lehet szerezni. -
dani3l
őstag
válasz
Dexter-2000 #6847 üzenetére
"esetleg van valami szériahibáj (nem találtam) vagy bármi amire oda kell figyelnem amikor megérezik a telefon??"
Nem talaltal? Erdekes, pedig a fel topik erröl szol.. Az illeszteseket mindenkeppen nezd at, ahogy kiveszed a dobozbol, kijelzö sarkainal, sim talcanal, ket elülsö femdarab körül ahol a hangszoro van, ezen kivül a kijelzöt nezd at alaposan pixelhibak utan kutatva, akar a Storebol letölthetö valamelyik dead pixel test-tel, mivel sajnos ez is eleg gyakori hiba.
#6850: En tovabbra is csak ajanlani tudom a Zagg InvisibleShield HD-t, nekem tökeletesen bevalt.
Tokbol meg sokfele van, attol függ, milyen tetszik, pl Poetic Atmosphere egesz jol nez ki, az atlatszo hatlap miatt nem takarja el teljesen a telefont, de a gumi keretek megis vedik valamennyire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Renault, Dacia topik
- 3D nyomtatás
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest