Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
vöröske valakinek?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
NandorHUN #11691 üzenetére
még nem vettem hozzá tokot
de ezzel szemezek -
radi8tor
MODERÁTOR
-
NandorHUN
addikt
válasz
Dr.Anonymus #11636 üzenetére
Jelenleg melyik tok a legszebb, legjobb minőség? Poeticot akartam venni, de néven sok jó új tokot is látni, illetve Poeticot is van aki szidja...
?? -
Exelsior
senior tag
T-MOB101-hez T-Mobile DE (Germany) megjött a 4.2.2 hát sokkal jobb lett mint volt.
Kicsit meg késve de csak megjött.
Érezhetően jobb a telefon sebessége. Amúgy van esély hogy a 4.3-at megkapjuk One-ra majd idővel?
-
-
N4ri87
senior tag
Fórumtársak között nincs valaki, aki foglalkozik Poetic Atmosphere tokokkal? Akoska azt hiszem felmondott.
-
joey04
titán
Ja meg ami még kellhet esetleg: Olyan füles, amivel rendesen lehet vezérelni az összes lejátszót, tehát mondjuk a podcast lejátszókat is. pl. Erre gondolom a külön megvehető gyári füles jó, de jobb lenne olyan, ami nem agybadugós. És lehetőleg az is Y legyen.
-
Koris
aktív tag
válasz
Red Bull fan #11620 üzenetére
Nekem az UAG tokom már többszösen visszahozta az árát.
-
Ed Parker
nagyúr
na meg volt az első napos teszt,az akksi idő sztem ugyanaz,ebben nem történt változás,gondolom maradt a régi.
sikerült leejteni is kőre,jól bírja az aluhátlap -
BenHans
addikt
Erre az Amoled--->SLCD váltásra emlékszem. Kb Bp összes boltját körbetelefonáltam, hogy amoledes van-e még(ebből még csak amoledeset akartam, nem véletlen), és össz 2 volt mikor ősszel én vettem és mindkettő az xxl-nél, egyet gyorsan le is foglaltam, hogy megyek érte még aznap, és mire odaértem a másik nem volt ott, csak a nekem félretett.
-
balika333
tag
válasz
nikilauda #11671 üzenetére
Nekem is van egy nagyon pici pötty, pedig tokban tartom. De i5-ről váltottam, ott sokkal durvább volt. Engem nem érdekel, mert tényleg parányi, használatot nem befolyásolja. Ezzel úgy elhajt a T, ami valamilyen szinten kopás a rendszeres használatból adódik. Gondolj bele. Az autót se viszed vissza 3000km múlva, mert felkenődött pár bogár s nyomot hagy. Te tudod, szerintem hagyd a fenébe
(#11674) nikilauda: Nekem is fekete van, de sokat szemeztem a fehérrel. Viszont nekem elegánsabb és visszafogottabb a fekete. Ennyi baja legyen azt mondom. Ha műanyag lenne nem kopna
-
nikilauda
senior tag
Bekövetkezett amitől tartottam.
A bal felső sarkán a telefonnak van egy kis festékleválás. A 45 fokos élen. Nem érte fizikai behatás és vigyázok is rá nagyon. Nem zavaró nagyon, mert kisebb,mint egy gombostű feje(kb negyede). Viszont a feketének ez az átka.
Szerintetek érdemes ezzel reklamálni a T-mobile-nál? Volt valaki akinek sikerült ezt garanciában megoldani? Vagy tegyek egy fekete alkoholos filctollal egy pöttyöt a hibára? -
Az normális, hogy tegnap lejött a 4.2.2? tegnap felajánlotta ls frissült is a teló. Csak mert ha jól tudom még nem jött le?
-
Leafnshit
tag
Szerintetek a swype vagy swiftkey a jobb? van aki próbálta mindkettőt? van valami különbség egyáltalán köztük, vagy csak egyéni preferencia kérdése?
-
Valkűr
addikt
válasz
Feribacsi555 #11663 üzenetére
Üdv a csapatban...Örülök, h sokan nem márkát, hanem minőséget szeretnének venni a pénzükért...Abban pedig most a HTC sztem nagyot alkotott...Lekopogjam nekem a HOX mellett sem voltak azok a hibák amiket sokan nehezményeztek...Lehet mindig csak kifogtam, le is kopogom...
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok.
Én elsőre hibás one-t kaptam, kijelző hibája volt. Visszaküldtem, kicsit ült rajta a htc, majd egyből csere darabot küldtek. Csak megszívtam, mert hétfőn hozták, de egy hétre elutaztam, szerencsére volt helyettes átvevő csak így kicsit elnyúlt a telefon nyüstölése. Még mindig nem fogtam fel, hogy van egy ilyen telefonom, DHD-m volt előtte és nagyon szerettem a telefont, nehéz tőle megválni.
Ezzel elsősorban azt akartam szemléltetni, hogy nekem cserélték, másrészről pedig, hogy végre én is csatlakozom egy fekete one-al a csapathoz
Morelocale: 4.1.x-en rátettem a progit és pont ma frissítettem le 4.2.2-re a telefont és nem kellett mókolni semmit, alapból magyar lett. -
F_Gergely
őstag
HTC Kaiser, HTC Touch Pro, HTC Touch Pro2, itt volt egy elég nagy szünet, mert eléggé csalódtam a HTC-ben, aztán most a One
-
Bilux
veterán
Itt a probléma az volt, hogy nem sikerült megjavítani a telefont az idő meg telt.
Türelmetlen volt a pógár, nem tudom hány szerviz után kérheti az új cseredarabot. -
balika333
tag
válasz
Valkűr #11653 üzenetére
Ez a történet megmosolyogtat
Céges mobil, de ő rohangál Budaörsre vele Györből - mint tudjuk a cikkből ez nem két forint - ahelyett, hogy leadja szervizbe és vár. A cégnél nem volt valami használt telefon elfekvőben míg ez szervizben van? Független telefont vett 200e-ért a cég? Ja nem Vodafone függő. Akkor biztos nem 200e volt mert valami hűséget csak aláírtak. Ez csak pár észrevétel, vicces az egész..
-
Xaels
félisten
válasz
Valkűr #11653 üzenetére
A történetben ami engem kérdéssel tölt el, hogy rendben akkut cserélnek stb. de a töltőt nem nézték meg?
(#11655) Tigerteam: nem ez lenne az első eset. Ugye volt hír is róla, hogy az egyik konkurens cég által megbízott másik cég embereket fizetett azért, hogy nyilvános fórumokon szidják a HTC termékeit.
-
Valkűr
addikt
Komolyan mondom, h ettől a cikktől majdnem behánytam...
Viccesnek gondolom, mikor a többmillió készülékből van néhány problémás, ezért ráhúzzák a márkára, vagy épp adott típusra a vizes lepedőt...Persze azt nem hallani, ha iPhone vagy Samsung romlik el, pedig még drágábbak is! Arról miért nem írnak ekkora cikket? Nevetséges az egész történet...ÉS ezt mondom nem mint HTC tulaj, mert volt már sokféle telefonom, hanem mint mobil felhasználó.
-
PiE137
senior tag
Nekem ez az első HTC-m, és az újdonság varázsa miatt nagyon tetszik!
Azért felfedeztem pár hibáját, remélem a lista nem fog a végtelenségig duzzadni, mert akkor hajlamos vok eladni telefonokat, ha tartósan felidegesít!
Egy cikk a típushibákról itt!- Sajnos a statikus zaj nálam is előfordul hívásnál, de ez miatt nem cseréltetem, mert a másik felet így is jól hallom, majd megszokom. Zenénél mondjuk még nem próbáltam.
- Illesztési hézag is van minimális, de por talán nem kerül a gépezetbe... Ez a hangszóró betétek velejárója sztem.
- ami még kicsit zavar, hogy a kamera részénél furcsa hangot ad a hátlap, ahogy leteszem egy felületre, majdnem csörgőt, vagy nem is tudom hogy fogalmazzam meg. Olyan kongós. Remélem az objektív nem fog szétesni!A rendszer viszont iOS után is megelégedésemre szolgál, villámgyors, és jól teszi a dolgát!
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #11646 üzenetére
Nekem itt a PS3 játékra. Eddig PC-ztem, főleg multi FPS-ekben utaztam, de elég volt belőle és inkább jött a konzol olyan játékokkal amiket mindig is szerettem csak ugye PC-n nem volt belőlük nagy választék.
-
zack
nagyúr
válasz
Dr.Anonymus #11646 üzenetére
Deadtrigger nagyon komoly.
-
Dr.Anonymus
addikt
én is csak mobilon/ tableten szoktam néha játszani, inkább utóbbin, de nem voltam egy nagy játékos soha
shadowgunt nagyon szerettem (a multiplayert is), de a samurai-t még nem próbáltam a madfingertől
de kösz a tippet akkor valamikor kifogom
a madfinger egyébként híres arról hogy szarik a vásárlóira
ez főleg szerintem annak köszönhető hogy a professzionális játékaik ellenére inkább egy hobbi fejlesztő csapat az egész társaság, akiknek kb. egy emberük van arra a célra kinevezve, hogy a játékosok visszajelzéseivel foglalkozzon.. ami pl.a 16 milliós deadtrigger letöltés számot nézve kicsit kevés
de reméljük fejlődnek -
balika333
tag
válasz
yodee_ #11640 üzenetére
Ilyen ragacsos felületű ugye? Azt szappanos vízzel kell feltenni, vagyis könnyebb. Én i5-nél szívtam vele, szépen lefóliáztam, az oldalát, hátlapot, előlapot, de ahogy hozzáértem megőröltem. Vastag fólia, ragadós is, s ha próbáltam görgetni nagyon nehéz volt. Plusz mindig ragadt a kezemhez. Plusz csúnyán törik rajta a fény. Olyan mintha narancsbőrös lenne a telefon
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #11643 üzenetére
Engem sem ver földhöz. Shadowgun és Samurai II: Vengeance amikről le kellett mondanom, persze a fejlesztők nem válaszoltak a kérdésemre ezzel kapcsolatban. Meg amúgy a Samurai jó játék, könnyen is irányítható, de a Shadowgun az csak szenvedés érintőn. Nem vagyok nagy játékos amúgy és most megtaláltam a Marvel Pinball (Zen Pinball Marveles táblákkal) amivel baromira jól el tudok lenni és gyerekkori emlékeket idéz amikor még az egész család váltotta egymást a gépnél és arra mentünk ki tud jobbat összehozni
-
Dr.Anonymus
addikt
igen ez simán okozhatta a kijelzőbeli különbséget
engem a thd szívás az asus tr.primeom miatt annyira nem érint (remélem a játék készítők leszoknak róla, a deadtriggernél már látszik ez az irány, hogy egy játék legyen más settinggel)
de az állandó laggolás, melegedés érintett -
yodee_
őstag
nekiestem a teljes fóliának. a Kijelzőnél szépen abba is hagytam... képtelenség az összes buborékot kiszedni, illetve úgy feltenni hogy se egy szösz se hajszál se semmi ne tapadjon bele. Feladtam, marad a jól bevált bőrtok. Ha valakit érdekel a többi része a fóliának (hátlap, oldal) akkor jelezze.
-
Valkűr
addikt
válasz
Dr.Anonymus #11635 üzenetére
Én a Desire HD telefont szerettem...A HOX esetében voltak gondok, de nem tragédia...A One úgy gondolom a HTC jó dobása lett, csak ilyet, vagy ettől jobb telefonokat kellene gyártania, és a fejük sem fájna..Ezek mellé egy jó árat párosítani...A One helyett majdnem Samsung S4 lett, de nem értettem a magas felárat, és a továbbra is gagyi anyaghasználatot így gyorsan le is mondtam róla, de nem bántam meg.
-
Kokufuu1986
tag
válasz
Kokufuu1986 #11616 üzenetére
Megoldódott!
Volt egy reboot és egy fix permissions ROM Manager-ből és most sikerült feltenni.
Mi lehetett az oka? -
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #11635 üzenetére
Érdekes mert nálam a One X jobban bírta sokkal mint a Sensation előtte. A Tegrával meg szerintem mindenki besz@pta. Ott van nekem is több megvett játék amikkel nem tudok játszani, mert nincs átjárás a sima és a THD verzió között(és most gondoltam valami nagyon csúnyára).
Szerintem a One előbb utóbb le is taszítja az S4-es One S-t a trónról.
(#11636) Dr.Anonymus: annyit még tegyünk hozzá, hogy a DHD-nél ugyanaz a felbontás volt nagyobb kijelzőn, más PPI-vel ezért kevésbé éles/kontrasztos szerintem.
-
Dr.Anonymus
addikt
én a slcd-s dézit kaptam, és annak is jóval jobb szín hűsége volt mint a nagybátyám -szintén slcds - DHD-jának
ezen a képen jól látszik miről van szó
(nem tudom hogy a képen látható dézi amoled-es e, de a desire Z biztos nem és ahhoz képest is gyenge a HD)
no de nem offolok többet -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Valkűr #11632 üzenetére
a ONE-nal elégedett lehetsz, mert - szerintem legalábbis - nem mindig a legjobb htc-kbe húztál bele
ha egy rangsort kellene felállítanom a htc-im közt, hogy az adott korszakban mennyire voltak jók akkor a következő lista jönne ki: (elől a legjobb, végén ami a legkevésbé tetszett)
- OneS (qualcomm s4 verzió)
- ONE (még csak pár napja van meg, de esélyes hogy a oneS mellett a második kedvenc htc-m lesz)
- Desire
- Sensation
- One Xa oneX a nagyon alacsony akksi üzemidővel és a tegra processzorral húzta ki a gyufát nálam
a sensation az akkori újraindulgató Sense felület miatt nem jött bea oneS szerintem a legjobb htc ever, mert:
- könnyű
- fém
- vékony
- jó kamera
- nagyon gyors (s4 procival)
- jó akksi üzemidő (eleinte másfél napot, később romolva is egy napot kihúzott a vékonysága ellenére)ahol kicsit gyengébben teljesített:
- hangminőség telefonálásnál (itt a one köröket ver rá)
- kijelző felbontása
- "csak" 16 gigaszóval kiváncsi vagyok pár hónap használat után a one le tudja -e taszítani nálam a trónról a oneS-t
-
Xaels
félisten
válasz
Dr.Anonymus #11631 üzenetére
Nekem csak a 4. A DHD-t sajnos ki kellett hagynom, bár a Desire-t nagyon szerettem.
(#11634) Dr.Anonymus: hát azért szerencsém volt mert AMOLED-es Desire-t fogtam ki, de akkor már azt is az akkori SLCD panelesek váltották.
-
Valkűr
addikt
válasz
Dr.Anonymus #11631 üzenetére
Nekem ez a negyedik
Volt Desire HD, aztán Sensation XE, majd One X és most a One...
-
Dr.Anonymus
addikt
látom errefelé sok áttért/megtért ONE hivő van
én vagyok az egyetlen itt, akinek ez sorozatban a ötödik androidos htc-je? -
kllzslt
tag
válasz
Kokufuu1986 #11605 üzenetére
Nem ilyet, hanem hasonlót vettem, én meg vagyok vele elégedve. Most hétvégén nagyon hasznos volt túrázásnál
-
Xaels
félisten
Ha már úgy is témánál vagyunk.
Hangszóró rácsot lehet kapni az ebay-en. Viszont csak az alsót könnyű cserélni mert csak az van csak ragasztva, a felsőt rácsavarozzák a belsőre mielőtt belehelyeznék a keretbe így azt csak úgy lehet elvileg cserélni ha ki is bontja az ember a telefont(nagyon nem ajánlott megfelelő szerszámok és kézügyesség nélkül) illetve ha a csavart átvágva vesszük le majd a pótalkatrészről is ledolgozzuk a csavar helyét és úgy ragasszuk rá az újat.
-
PiE137
senior tag
Ilyen vírusok, kémprogik stb. elleni védelmet használtok vmilyet?
Banki tranzakciókhoz szoktam sms kódos megerősítést adni...
iOS-on ilyesmihez nem tudják feltörni a telót, droidon mi a helyzet? -
Red Bull fan
aktív tag
válasz
F_Gergely #11622 üzenetére
Csörgöt a telefon aztán kiakartam venni a zsebemből de amilyen béna vagyok kicsúszott a kezemből mentsègemre szóljon,hogy csúszós a műanyag Keret mondjuk jól is nèz ki vele...na aztán repűlt a telefon a sarkára utánna természetesen előlappal lefelè csúszott legalább 2. métert mocskos rücskös betonon....ha nincs a keret sztem. szarrátörik ,a műanyag keret 2sarka összetört kuka.A telefonon meg a hangszóróknál alul 1 Pici karcolódás felűl a sarkán mintha kèssel bele lenne vágva.
-
Valkűr
addikt
Miért hiszitek azt, h egy fémtoknak csak akkor van szerepe ha a kezedben tartod és jó érzés? A telefonnál a fémtok mint egy Hővezető gondoskodik a processzor és a telefon hűtéséről is, valamint az alkatrészek védelméről, kijelző védelméről..Ebben nem csavarodik a kijelző, kisebb az esélye leesésnél a törésnek.. ÉS biza a polikarbonáttal ellentétben ez a ház sokkal sérülékenyebb. Nekem is leesett minap a cégnél, egy rajtam kívülálló ok miatt, és az alumínium tokon 2 kisebb luk keletkezett..
-
F_Gergely
őstag
válasz
Hát részvétem de hogy hoztad össze?
Mivel önmagában a készülék nem por, csepp és ütésálló így ha leejted, eldobod, fizikai sérülés keletkezhet a készüléken.
Nekem lassan 3 hónapja van meg, nincsen hozzá tokom, de nem is tennék rá, a GG azért van hogy a kijelző ne karcolódjon, fém készülékházat meg tokba rakni.... - én nem ezért veszek fém készülékházas telefont - Akkor kell venni egy szappantelefont azt lehet tokba rakni. Ha úgyse érzed a fémet mert tokban van, akkor tökmindegy miből a készülék háza... -
spawn21
veterán
válasz
Alu ház az ilyen. Én is leejtettem.
Illetve ültem a székben, az ölemben a telefon, majd hirtelen felállás és a parkettán pattogott egyet. Minden védelem nélkül. Kutya baja. De azóta jobban vigyázok -
Red Bull fan
aktív tag
Nakérem megvan az első elejtős tesztem....jót szolgált a műanyag hátlap csak sajnos nem minden részét védte
aztán ennyit erről,hogy kell e védelem a telóhoz v. sem.
-
Kokufuu1986
tag
Használ valaki más is avast! mobile security-t? Én eddig azt használtam, anno a DS-en is. Most viszont nem tudom telepíteni, amióta kijött a v3, azt írja a Play, hogy nem kompatibilis az eszközzel!? Próbáltam feltenni AVG-t, az meg kiírja, hogy nem támogatja a rootot és FC.
Ötlet?
-
zack
nagyúr
válasz
NandorHUN #11614 üzenetére
Milyen? Szerintem fos. InsertCoin-hoz képest 10% kevesebbet tudott nálam 3D-ben...(Benchmark). Valahogy nem az igazi. Sosem éreztem must have romnak. InsertCoin pics@n rúgdossa simán. Ez a sok tweak nincs jó hatással a teljesítményre, ráadásul sok fícsör csak főzött kernellel elérhető. Ez az alulfszelős dolog is ki tudja mennyit számít. Nincs időm kikísérletezni hogy lekapcsolt kijelzőnél mennyi az optimális CPU órajel ami kellhet a kijelző nélkül futó progiknak. Ahogy arra sincs affinitásom, hogy a max órajelet van e értelme visszavenni, illetve próbálgatni mennyi alulfeszelést bírnak el az órajelek. InsertCoin-ban semmi ilyen nincs mégis zseniális ROM, be kell állítgatni és használni. Semmiképpen se cserélném a helyedben. Ez az OrDroid 8.4.0 viszont ígéretesnek tűnik. InsertCoin-hoz hasonló egyszerűség, semmi sincs túlbonyolítva. Jó cuccnak néz ki, de még csak pár órája használom.
-
zack
nagyúr
Ennek banán lesz a vége.
Warez-t szigorúan veszik. Ahogy a warezre buzdítást is.
Egyébként pedig az androidos vírusok nagy része a torrenteken levő feltört progikkal kerülnek a telefonokra. De mindenkinek szíve joga eldönteni mit kockáztat és miért. Én is azt mondom, hogy egy launcher-t 1x vesz meg az ember, és utána évekig használja pláne ha jó a support. Next Launcher-nek pedig nem jó, hanem zseniális.
Én mindent megveszek, mert így vagyok nyugodt, és nem kell fosnom ha belépek az OTP oldalára, hogy egy keylogger lementi a bill leütéseimet amivel visszaélhetnek. Persze ez vonatkozik az összes belépési kódomra amit telefonról írok be...
Ezt csak azért írtam le, hogy ez az "ingyenes" dolog sok buktatót hordoz magában. -
alibaba78
őstag
Nagyon koszonom mindenkinek a segitseget!
Emailbol miert nem lehet a kepeket kimenteni? Vagy csak en vagyok bena?
-
Kokufuu1986
tag
Ilyet vett már valaki? Én eléggé szemezek vele...
-
Xaels
félisten
válasz
alibaba78 #11595 üzenetére
Annyival módosítanám az előttem válaszolókat, hogy a gyári Launcher-rel(ez gyakorlatilag a felület) nem megoldható viszont, ha ahhoz nem ragaszkodsz és telepítesz Play-ről másik Launchert akkor lehetőséged lesz olyanra amiben horizontális a lapozás. A Blinkfeed is eltűnik ez esetben.
-
zack
nagyúr
válasz
Mr.Chow #11591 üzenetére
Egyelőre szerintem felejtsd el a Google Edition-t. Folyamatosan tesztelem a romokat, mindkét oldalon. A Sense romok jóval komplexebbek. Tény, hogy a GE romok fürgébbek, de annyira fapadosak (még), hogy értelmét nem látom a tartós használatuknak. Azzal kezdem hogy az Ultra Pixel technológiát eleve nem ismeri a GE kamerája, innentől kezdve pedig aki fényképezni is szokott, jelentősen rosszabb képekre számíthat mint a Sense romok esetében. Semmi mod lehetőség nincs egyelőre. A főzöttekben egy szimpla transparent status bar sincs még megoldva. Gyorsnak gyors, de semmi több. Ez sem túl nagy érdem, mert semmi sincs bennük. 400MB egy GE rom szemben a Sense 1GB méretével. Így könnyű gyorsabbnak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest