- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Xaels
félisten
válasz
Ed Parker #12996 üzenetére
A Beyer T1 egy 600Ohm-os fejes tudtommal oda tényleg kevés a One, de az alá már nem csak telefon hanem a legtöbb hordozható lejátszó kevés lenne. Nem is utcára való, de most nem erről a kategóriáról van szó. Közel sem az a helyzet, hogy vannak az IEM-ek és a 600Ohm-os durva fejesek a kettő között vannak kifejezett utcai használatra is készült vagy arra alkalmas komoly képességű fejhallgatók. Régi írás, de azért van mikből szemezgetni [link] van egy két jó ami még meg is fizethető.
-
Xaels
félisten
-
zack
nagyúr
Szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban. Azért összehasonlítanám milyen mélyeket tol ki magából egy asztali erősítővel, és a telefonnal.
Gyanítom zongorázni lehetne a különbséget dinamikában. Fejeseket nem erre találták ki, és a telefonokat se. Az, hogy használható, az egy dolog, de kétlem, hogy egy 100k fejes kihasználható One-nal.
-
Takhanto
őstag
Megpróbáltam de sajna zip telepítésnél ezt írja ki: signature verification failed. Na ez mi?
-
Takhanto
őstag
Hogy tudom megnézni pl a telóm s-off-ra van-e vagy sem?
-
Xaels
félisten
A One-ban ott van a beépített 2,5V-os erősítő. Egy Shure SRH940-el simán elboldogul és az már nem a sz@r kategória. Ez 42Ohm, de ott van a Beyer T70p -se is 32Ohm és 100+król beszélünk. Bőven van durva kategória amivel elbír a One.
Igen a One-hoz adott füles nem rossz, de azért közelében sincs normálisabb fejesekhez.
-
zack
nagyúr
Szerintem egyik telefon sem fog tudni meghajtani egy komolyabb fejest. Ezért téma inkább a füles telefonos topikokban. 64 Ohm felett már necces, és nem egy fejes van e felett. Ezeket a telefonokat nem erre tervezték.
Egyébként a One fülese a telefonhoz csomagolt fülesek között nagyon jó. A többség ennél jóval kakibb. -
Xaels
félisten
[link] ezentúl a Kit Kat-et kell várni
-
NandorHUN
addikt
Valaki meg tudná mondani, hogy facebook app - ban hogy kell offline rá váltani? Mert nem találok ilyesmit sehol.
-
Xaels
félisten
válasz
Loboda #12967 üzenetére
Én a hétvégén rendelem meg a Marshall Monitor-t hozzá
(#12969) FeRRaR1: és akinek nem "füles" kell? Na meg annyit hozzátennék, hogy ezekben a topikokban sokszor tapasztaltam már, hogy elég rugalmatlanok sokszor és nem feltétlenül tükrözi az egyéni preferenciákat az amit ajánlanak.
-
Xaels
félisten
válasz
saintex72 #12962 üzenetére
Ebben akkor most tévedtem(mármint a gombokban), de attól még a gyári zacsis headset nem fog többet érni. A mélyen lehet szoftveresen javítani ha kicsit kevesebb, de ha hardveresen túl sok akkor azzal már kevésbé és ha levágja a magasakat akkor az sem javítható.
(#12963) kazsolt: a Beats egy teljesen más kategória. Bizonyos zenei stílusokhoz jó csak.
-
saintex72
aktív tag
Az RC240, legalábbis az enyém nem tud hangerőt állítani csak számot léptetni. És a basszus egy kicsit gyengébb mint a gyárin. A magas talán szebben szól. Egy kicsit csalódtam benne.
Mondjuk ez is 3500 volt a németektől. -
Xaels
félisten
-
Balinov
titán
-
Xaels
félisten
[link] hát ez a szürke piros kombó elég megosztó és kicsit fura pont azokkal a készülékekkel bemutatni amiknek elvileg pont ez lenne az alap erőssége.
-
balika333
tag
válasz
Avicularia #12949 üzenetére
Ez durván kék.
-
GALARDO
addikt
válasz
Avicularia #12949 üzenetére
Jézusom, ez nagy ronda.
-
Xaels
félisten
[link] ez a kék szerintem kicsit pfujj lett
A Mini azzal a világoskék pcb részekkel kifejezetten. A sima One elmegy a sötétebb pcb-vel, de az sem szép.
-
toeki
senior tag
válasz
Sheepczx #12940 üzenetére
wifidirect jelenleg még nem igazán használható, ugyanis htc nem irt hozzá drivereket, android részről pedig még elég gyenge az implementáció - (samsung ebben előrébb van)
Az biztos, hogy 2 droid-os telefon között már lehet használni külső alkalmazással ( pl Superbeam) de laptoppal nem adnék neki sok esélyt -
adodaniel
őstag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
Szerintem is jó egyből felső kategóriás készülékkel kezdeni az androidos ciklust. Én anno Nokia 5800-ról váltottam az akkor zászlóshajó Galaxy S2-re. Sokat számított, hogy nem voltak memóriakezelési gondok, lassulás ritkán fordult elő, könnyebb beleszeretni az androidba, ha nincsenek ezek a nyűgök.
-
Redplee
senior tag
Sziasztok. Most kaptam új sw frissitest az One-ra. Vmi mini plus támogatást írt, meg még valamit. Meg tudjátok mondani, hogy mi változott?
-
Sheepczx
tag
Sziasztok!
Arról érdeklődnék hogy sikerült-e valakinek valahogy wifi directtel összekapcsolni a telóját egy (elvileg) erre alkalmas laptoppal?
Ha igen hogyan?köszi
Sheepczx
-
Xaels
félisten
válasz
ares88 #12924 üzenetére
1. Ajánlatos, ha nem is ennyire drága de normálisabb telefonnal kezdeni az ismerkedést mert a legtöbb filléres telefonnal csak a gond és nyűg van. A One-al az esetek 99%-ban szerintem nem lehet mellé fogni.
2. Sok vélemény gyakorlati tapasztalat nélkül születik. Tény, hogy a mai trendekkel szemben alacsonyabb a felbontás ami bizonyos helyzetekben hátrány lehet(főleg távolabbi témáknál), de cserébe sok személytől függően hasznos/haszontalan funkciókat kapunk. Nekem nincs kifejezetten gondom a kamerával, egy használható minőséget az esetek többségében azért képes hozni.
3. Sim kártyából microSim-et eszik, arra készülj fel.
(#12938) szabol85: nem igazán tudunk róla, hogy lenne
FB-re meg egyéb közösségi hálókra még használható.
-
szabol85
csendes tag
Üdv. Azt szeretném megkérdezni, hogy van-e már magyar tartalomszolgáltató a blinkfeedre? Nézegetem a most megjelent a desire 500-t és azon is van. Bár még nemjelent meg róla teszt (csak az akku miatt lenne érdekes), valószínű, hogy ezt veszem és jó lenne a magyar blinkfeed.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #12933 üzenetére
Ehhez hasonló van még fent,csak ő turmix gépet használ és azzal darált le minden újdonságot.
Amikor még nem is volt kapható az ipad sok embert sokkolt vele -
Szpisti
addikt
válasz
FuRiONight #12917 üzenetére
Véletlenül nem a Chrome-ot használod?
Mert nekem azzal melegedett kegyetlenül a telóm, rászoktam a gyári böngészőre, ez nem melegíti a telót feleannyira se és nem is merül annyira.... -
Szakiii
addikt
válasz
Avicularia #12933 üzenetére
Ennek a tesztnek konkrétan mi értelme van?
-
Avicularia
veterán
Szegény one mit kap
[link]
-
ForRedGlory
félisten
-
nikilauda
senior tag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
Szerintem nyugodtan vedd meg. egy kiváló készüléket veszel. Többen is vagyunk, akik Galaxy S4-ről váltottunk erre. Prémium érzés és a kamera sem vészes. Nézz utána a Logout.hu-n találsz egy mobilfotós cikket(itt is volt linkelve),hasznos lehet.
Én is flottás vagyok és dominós One-t használok. Ebből semmi gondod nem származhat. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Ez ilyen,nekem ugyanez van.
Persze itt vannak rekorderek,akik 70ora feletti üzemidőt is elérték,de alap,pár órás netezéssel simán le lehet fektetni az akksit.
Én kétszer töltöm egy műszakban,amikor sok meló van akkor általában kihúzza délután 4-ig.
Ha kevesebb,akkor délben már töltöm. -
mumk1
addikt
Na, ezt is megéltük. Vége az utolsó európai gyártónak is
-
k.soma
senior tag
válasz
ares88 #12924 üzenetére
1. Merész első okostelónak választani, mert akkor lejjebb nem fogsz már adni
De támogatandó, hogy One-t vegyél, mert nem csalódhatsz szerintem.
2. Ha nem akarod nagyítgatni a képet, csak a telefon kijelzőjén mutogatni, vagy pár dolgot lefotózni gépen megnézni aztán annyibanhagyni akkor nincs baj a kamerával ( a felbontáson vérzik el ).
3. Vannak megbízható üzletek is ahol vehetsz telefont, és ugyan olyan garanciát adnak mint a szolgáltató. Nem tudom fontos-e a részletfizetés vagy sem..
A flottás SIM-edet is használhatod, de ki kell cseréltetni vagy levágatni / levágni microSIM méretűre. -
Laca1212
őstag
válasz
Dexter-2000 #12925 üzenetére
Nyugodtan használhatod a dominós One-t a flottás sim-el.
-
Dexter-2000
őstag
skinomi techskin vagy zagg invisibleshield fóliát ajánlotok jobban?
-
ares88
csendes tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok és nagyon szemezek a HTC One-al (favorit)
Lenne 2 kérdésem a telefonnal magával kapcsolatba és lenne egy a vásárlásával kapcsolatban ( ez lehetséges, hogy off úgyhogyáthúzva írom inkább1. Első okostelefonom lenne a készülék szóval hatalmas ugrás lesz a samsung d 500-om után
de ajánlatos egy ilyen prémium telefont első okostelefonnak választani, vagy érdemes valami ,,beugró,, telefont választani? ( Mindenféle offolást megelőzve nem vagyok technikai analfabéta, volt a kezembe is, kipróbáltam de nem összehasonlítható egy mindennapi használattal.)
2. Kamera: Nézegettem a fotós-képes topikot HTC ONE-s képeit és azt kell, hogy mondjam 10 ből 2 kép nem tetszett ami meglepő mert a vélemények után rosszabbra számítottam, pedig a telefon ,,gyengeségei,, között tartják számon a kameráját. Egy mezei usernek aki nem profi fotós illetve nem kiállítási képeket akar lőni annak megfelelő a kamerája?
3. Telefonvásárlás: Az egyik problémás pont...egy flottás csomagba kaptam sim kártyát ( T-mobile), viszont a csomaghoz nem jár kedvezményes telefon (nincs lista). Ezért sokáig a kártyafüggetlen telefonba gondolkoztam de mivel fontos a garancia illetve ne legyen nagyon horriblis az ára a gsm bolt által nyújtott garancia, ygay abba maradtam hogy:
Kártyásan venném meg a tmobilnál a telefont, majd beleraknám a flottás simet a dominot meg félre. Megüthetem így a bokámat? vagy ez valami bevett szokás?
2006-ban vásároltam a hazsnáltan egyik rokonomtól a mostani telómat így 0 tapasztalatom van ilyen telóvásárlás terénKöszönöm előre is a válaszokat!
( Bocsi ha nagyon érthetetlen lett 10 óra meló után és ilyen későn, már nem szabadna klaviatúrát nyomkodnom)
-
k.soma
senior tag
válasz
A második dologra, nekem autós töltőnél írta eddig csak, hogy lassú töltés.. Nem tudom a gyárival miért írja neked.
-
FuRiONight
addikt
Hali
Ma 11:15kor indultam el itthonról, 73%-os volt az aksi töltöttségi szintje. Wifi-GPS-Energiatakarékos üzemmód, fényerő mind mind lekapcsolva, minimumra állitva.
12:30-kor vettem elő újra ekkor bekapcsoltam a mobiltinternetet.
20perc ph és néhány webhelyet néztem meg, a telefon elég jól felmelegedett, ráadásul az aksi szint vagy 15% esett.
15:30-ig néha néha neteztem, se játék se youtube, semmi nem ment, se a memóriában, és minden ugyan úgy beállitva
A telefon ekkor már durván meleg volt, és 8%-ra merült le az aksi.
Régebben nem zavart, sűrűbben töltöre tudtam rakni, de mostában egyre inkább zavaró, h ennyire melegszik, és h ilyen durván merül a készülék.
Nálatok is ilyen?
A másik gondom: legújabb frissités óta (android 4.2.x nem tudom pontosan), egyszerűen a gyári töltönél lassú töltést ir, amikor pedig nem nem gyári töltöt használok, akkor pedig minden jó tök gyorsan tölt.
Más is tapasztalt ilyet?
Előre is köszönöm!
-
Luser2000
addikt
Még Android SDK sem kell hozzá (az túl nagy, felesleges kiegészítőkkel):
http://mobilarena.hu/tema/re_htc_one_one_uj_a_nap_alatt/hsz_9305-9305.html -
Xaels
félisten
Nem bonyolult. Letöltöd az Android SDK-t indítasz az adott mappában egy parancssort(cmd) és bepötyögöd amit kell.
(#12907) k.soma: szerintem nem éri meg ezzel szöszölni ha az ember nem analfabéta az angolhoz mivel később telepít így is úgy is olyan alkalmazást ami nem fog tudni magyarul.
-
k.soma
senior tag
válasz
migabi24 #12902 üzenetére
De ha hosszan rányom az értesítésre, kihozza azt a menüpontot, hogy App info és ott az alkalmazás "adatlapján" le lehet tiltani az értesítéseket ahhoz az apphoz.
Szerintetek amúgy megéri magyar nyelvvel használni a telót?
Tök régen volt már magyar nyelv beállítva a telefonomon (az előzőt is belevéve), megszoktam már az angolt.
-
boksz
senior tag
Van már valami megoldás a 4.2.2 alatti magyarosításra ?
-
nikilauda
senior tag
Az értesítési sávban gyakran megjelenik reklám(vírusirtó, társkereső, stb). Ezt hogyan tudom megakadályozni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- EA Sports WRC '23
- sziku69: Szólánc.
- Miért fontos a regisztráció előtt elolvasni a feltételeket
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest