- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nikilauda
senior tag
Tegnap nagyon jól vizsgázott a telefon. Reggel(6 óra) majdnem teljesen fel volt töltve(95%) és kb 2 óra navigációval(ebből ki volt kapcsolva másfél órán keresztül a kijelző csak a hang volt), negyed óra telefonálással, kevés wifi-vel, mobilnet kikapcsolva,~50 db fényképpel, estére(19 óra) 45% körül volt az akksi. Ezt igazán jónak tartom.
-
-
Kevin's
senior tag
Na gyerekek egy újabb különlegesség.
Mivel köztudott az android készülékek nem ébresztenek ha kikapcsoljuk azokat ! Nos ezt megcáfolom, idáig ez az egyetlen készülék ami igen is ébreszt, sőt mi több nem akartam hinni a szememnek. Ezért beállítottam egy időt és ki kapcsoltam lás csodát percre pontosan be kapcsolt fél másodperccel később már nyomta is a zenét , le a kalappal a HTC előtt!
Off : Pezzeg a Samsung Note 2 telefonom nem volt hajlandó ébreszteni csak ha be volt kapcsolva
-
zack
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #11887 üzenetére
A Max pedig nem a One kategóriájában fog versenyezni...Note 3 ellenfele lesz. 5,9 col, Snapdragon 800, Krait 400 (2,3Ghz), Adreno 330, 3300mAh aksival.
A One biztos nem kap mást a jövőben házon belül. Egyébként meg már kapott. Butterfly X920d személyében, ami itt-ott jobb, itt-ott rosszabb a One-nál.
-
GALARDO
addikt
válasz
Dexter-2000 #11887 üzenetére
Nem lesz One+, One Max lesz "csak".
-
Dexter-2000
őstag
mekkora szerintetek az esélye hogy a htc kidob a one-ból egy one+ot?
mivel hasonlókat már játszott el a one x meg a butterfly-nál...
(ha helyesen kalkulálok kb október-november környékén érkezik is valami hasonló)
-
Feribacsi555
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy rendelek poetic atmosphere tokot One-hoz. Ha valaki szeretne betársulni az keressen már meg privátban. Kedd körül rendelném, ha lenne addig érdeklődő.
Üdv
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
xenom0rph #11884 üzenetére
Naja. Nekem a kapri gsm-ben 500 forintért varázsolták fel a kijelző védőt, mondjuk jól jöttem ki, mert kettőt előtte elrontott a csávó. Cikibb lett volna, ha otthon én rontom el és vehettem volna újatt.
Anno a dhd-ra 9 darab fóliát rendeltem
Mivel kb másfél dollár volt 3 darab, így volt miből szőrözni, ötödik fólia ment fel úgy, hogy kb elviselhető volt -
NandorHUN
addikt
válasz
Feribacsi555 #11879 üzenetére
Hát igen, de tényleg az egyik legjobb tok szerintem, habár most elgondolkodtam is ezen a full body skinen, csak nem tudom megítélni, hogy nem tűnik e esetleg gagyinak egy folia egy ilyen telefonon
-
Bdanyy
addikt
Én amazonrol (co.uk) rendeltem poeticet, siman kihoztak másfél hét alatt.
-
Feribacsi555
senior tag
-
NandorHUN
addikt
válasz
Feribacsi555 #11877 üzenetére
Amazon nem szállít Mo-ra, ilyenkor érdemes pl. ebayról rendelni úgy hogy többen összeálltok. Rendelési idő meg... én is így rendeltem ( ThorsHUN "tól" - többen vagyunk) elv. ő valahogy megoldotta amazonrol ingyen szállítással , de már több mint 1 hónapja hogy meg lett rendelve, igaz volt adm. hiba is de ha jól olvastam USA-bol átl. rendelési idő 1 hét.
-
Feribacsi555
senior tag
Újabb kérdés.
Visszanézvén a hsz-eket kereső segítségével (atmosphere keresőszóval) sokan linkeltétek ezt.Elárulná valaki, hogy erről a linkről hogy a túróba jut ez hozzám mo-ra? Mert itt sehol sem látom, hogy szállítanának ilyet Mo-ra.
Hivatalos oldalukon láttam, hogy 25 dolcsi a fekete, meg usps legolcsóbbal 13 dollár a szállítás. Van erről tapasztalat, hogy mennyi idő alatt ér ide ez a legolcsóbb szolgáltatása az usps nek?
-
engine88
aktív tag
válasz
Feribacsi555 #11872 üzenetére
Nekem is neha elrepul a telo kihuzasnal olyan erovel kell kihuzni.
-
Valkűr
addikt
Itt a JB esetében szerintem heti egy-két alkalommal elég újra indítani...
-
Szpisti
addikt
Ebben igazad van. Androidnál az egy-két naponkénti ki-bekapcsolás nem árt, bár ennél a telefonnál úgy vettem észre nem szükséges olyan sűrűn...
(#11833) Loboda:
A dupla-tapp a home gombra nem a futó programokat mutatja, hanem a legutoljára futtatottakat...
Nekem van egy "Task Manager" app a ViperOne romban gyárilag. (nem tudom, hogy a gyáriban van-e)
De a Beállítások/Alkalmazások-ban ha balra elhúzod a "Letöltvé"-ről az "Üzemel"-re akkor is megláthatod, hogy mi fut éppen... -
BenHans
addikt
Megoldás a lassú töltődésre: [link]
szerk. Bár, ha jól értem csak kivehető akkuval használható.
-
törölt tag
Sziasztok!
Milyen fóliát tudtok ajánlani ebay-ről,vmi oylat akarok,ami már tényleg normálisabb minőségű,és 3,max.4 ezer ft,és védi is rendesen a képernyőt.
Előre is köszi. -
Valkűr
addikt
Az új S4-re is írták, h sorban robbannak fel a telefonok...De ne ezekkel törödjünk, itt van nekünk a ONE...
-
goom
senior tag
válasz
Szpisti #11825 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Szpisti: én az okostelefont számítógépnek tekintem, és több hozzáértő is ebben erősített meg: érdemes időnként (egy-két naponta) ki-, majd bekapcsolni. Teljesen.
Egyébként igazad lett: a hangerő-szabályozó tényleg hatással van rá. Lenémított esetben nincs bekapcsolási hang.
Loboda: valóban! Működik; köszönöm. -
NandorHUN
addikt
cudarz Köszi, majd ránézek, remélem nem csak 3 G-ben működik, mert az nincsen, idáig ugy voltam, hogy Like 300 + 1 Gb net (3 G-sen) és mindez (1300 Mb 3G net, 250 hálózaton belüli perc csak 3600 Ft lett volna, csak most a T-mobile variált egy kicsit és a Like 300 már nem 3 G-s szóval szívtam :/
Mind1, Facebookra, meg amire használom elég a 7,2 -es is. -
cudarz
tag
válasz
NandorHUN #11859 üzenetére
3G Watchdog, asszem van magyarul is. Méri hogy 3G-n eddig mennyit használtál, mennyi van hátra, és hogy a hónap elmúlt napjai alapján ha konstans módon használod a netet, benne maradsz-e a keretedben vagy túlléped. Én ezt használom évek óta, stabilan teszi a dolgát.
-
NandorHUN
addikt
Jövőhéten váltok előfizetésesre, tudnátok esetleg mondani ötleteket, hogy mire kell figyelni, hogy elég legyen a 300 Mb? (Nyilván nem akarok vele youtube-ozni, de azt se akarom, hogy a programok sutyiban használják a netet hamar felhasználva). Illetve tudnátok jó olyan progit mondani, lehetőleg, de nem feltétlen magyart, ami méri a forgalmamat, illetve, hogy mennyi van hátra? THX
-
bébi67
aktív tag
Sziasztok !
A melegedésről érdeklődnék. Volt egy Sony Xperis S készülékem, eléggé melegedett navigáció közben, de működött és emelkedett használat közben a töltöttségi szint.(700 mA-es autós töltő). Jelenleg HOX+-om van, a helyzet ugyanaz, mint SXS-sel, csak ez még jobban melegszik, de bármeddig működőképes marad.
A ONE- nál mi a helyzet? Előrébb olvastam, hogy rá kellett irányítani a klímát, mert letiltja a töltést, annyira melegszik. Ez nagyon gáz ebben a kategóriában. Gondolkodom, hogy ONE-ra váltsak, de ez eléggé aggaszt és visszatart a cserétől.Tudtok erről a témáról valami konkrétumot? Típushiba, vagy egyedi meghibásodásról van szó?
Köszi -
Laca1212
őstag
Köszi mindenkinek! Igyekszem majd figyelni a sértetlen zöld HTC matricát.
-
-
markyy18
aktív tag
válasz
Laca1212 #11848 üzenetére
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Anno lefotóztam mikor megérkezett. Nem tudom mennyire látszik a két HTC-s címke a szélen na azoknak kell sértetlennek lenni. A lényeg, hogy a címke oldalán nagy zöld HTC felirat legyen az biztos bontatlan ugyanis van a dobozban is valamilyen matrica amivel újra "lezárják" és adják el megint.
Nekem nem volt rajta fólia szóval ez nem tudom mennyire rendellenes de nekem semmi bajom vele. -
cudarz
tag
válasz
Laca1212 #11848 üzenetére
Szia! A lényeg, hogy a doboz alja és teteje a szélen kettő HTC-s matricával van leragasztva. Azokat ellenőrizd, ha nincsenek sérülve, akkor tuti bontatlan. A telefon egy kevésbé transzparens,a tetejét kivéve teljesen körbe ölelő kis zacsiban van. Headset, töltő teljesen zárt zacsiban, amit csak kiszakítani lehet. Kábel egy dróttal van összekötve. Én erre emlékszem, javítsatok ki, ha tévedek.
Én a helyedben a HTC-s matricák hiánya esetén el sem fogadnám. Azokat nem tudják cserélni, szóval ott nincs helye trükközésnek.
-
Laca1212
őstag
Úgy néz ki holnap T-nél megveszem előfizuval.
Valaki tudna segíteni, hogy milyen a gyári csomagolás? Milyen matricáknak kell sértetlennek lennie az original csomagoláson? Esetleg fotót megköszönnék.Telefonon milyen fóliák vannak gyárilag? Hogy van csomagolva? Tartozékok hogyan csomagoltak?
Nem szeretnék bontottba, újracsomagoltba belefutni... -
Köszönöm a segítségeteket!
Csak a Z-ből indultam ki, ahol nagyon jól teljesített a Stamina mód és itt a One esetében is kerestem a megoldást, de megadtátok.
Még egyszer köszi.
-
migabi24
nagyúr
Valaki használja a dlna funkciót, mert én képet meg zenét tudok a tv-re küldeni de videó nem megy kiírja a telefon, hogy leállítva, külső alkamzással működik, de jó lenne ha alapból menne, mivel fagyasztottam néhány dolgot, arra gondolok lehet köztük valami ehhez kapcsolodó, de érdekes, hogy a kép hang miért megy?
-
Luser2000
addikt
Tudnátok valamilyen programot vagy módszert ajánlani arra, hogy két Androidos eszköz (tablet és telefon) tudja egymás fájljait böngészni? (Mondjuk wifi vagy BT kapcsolaton keresztül). Nem rootolt egyik eszköz sem.
Lehet egyáltalán ilyet?Köszi,
Balázs -
-
Valkűr
addikt
válasz
ndavey #11836 üzenetére
Ez azért van, mert automatán van a ISO érték a telefonban, ha jó képeket akarsz tegyél manuálisra mindent ami a fotózással kapcsolatos...
(#11835) Plag: Az energiatakarékos mód lejjebb veszi a processzort, kikapcsolja a kijelzőt, wifit, ha nem használod...Nem mennek feleslegesen a dolgok, ha nem használod...Ennyi..
-
ndavey
tag
Sziasztok!
Lenne egy kisebb aggodalmam, de remélem meg tudtok nyugtatni és nem csak az én telefonom ilyen. Eddig akármikor amikor sötétben vakuval fotóztam és csak egy kicsi mozgás is volt teljesen életlenek lettek a képek. Egyelőre nem tudok feltölteni mert haverjaim vannak rajta a tegnapi buli előtt, de teljesen használhatatlanok, közben meg egy Xperia SP-vel simán lőtték az éles képeket ugyan úgy sötétben vakuval. Ti is tapasztaltatok már ilyet, vagy esetleg az én kamerámmal van valami gond? Köszi előre is! -
Srácok!
Az akkumulátor fogyasztáson hogy lehet optimalizálni? Kicsit mintha sokat enne a teló. Tegnap este 10 körül olyan 90%-on állt az akku szint, ma reggel fél kilenckor pedig 74% és ez időközben csak pihent a tokjában a teló.
Másik: Az energiatakarékos móód pontosan mit csinál a ha bekapcsolom?
Köszi a segítséget.
-
Valkűr
addikt
válasz
spawn21 #11829 üzenetére
Nem tudom mi lehet a gondja, de elképzelhető, h túlmelegedett és a védelem kikapcsolta...Vagy ez a nagy meleg, vagy valami program túlterhelte, vagy beragadt valami, bármi lehetett...Ezt is mint minden számítógép alapú terméket néha nem árt pihentetni és kicsit kikapcsolni, majd teljesen újra indítani...Én hetente 1-2 alkalommal kiszoktam teljesen kapcsolni, és vissza..
-
Valkűr
addikt
Mindenhol így nevezik, ahogy a HOX sem HTC One X hanem S720 típusszámon fut... "HTC M7
más néven
HTC One " -
Szpisti
addikt
válasz
Nuada herceg #11830 üzenetére
A One Max-nak "T6" a kódjele...
-
spawn21
veterán
Tegnap produkált egy érdekes dolgot a telefon.
Telefonáltam, illetve tárcsáztam. Egy. Csippanás, majd megszakadt. Na mondom, akkor újra hívom.
Érreztem akart életre kellni a kijelzője. Semmire nem reagált. Csak az ujrainditas segített.
Eddig ez az egy fura dolog volt.Kb hónapja használom
-
Bilux
veterán
Valaki tud nekem ajánlani olyan programot ami loggolja hogy esetlegesen ha újra indul a telefon az mi okozhatja?
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, más nem tapasztalta, h az ébresztő pár mp-es csengés után magától szundi üzemmódba kapcsol? Vagy valamit rosszul állítottam be?
-
Szpisti
addikt
-
-
zack
nagyúr
válasz
Laca1212 #11820 üzenetére
Pixel hiba, és illesztési problémák előfordulnak. Sárgulás tudtommal nincs. Elsősorban ez az LG 4X típushibája volt. Ha volt is One-nál az "kikopott"... Kopást eddig csak a feketénél jeleztek, de ezt sem drasztikus mértékben. 1mm kopások vannak általában, amivel együtt lehet élni. Nálam is kb ekkora, de csak közelről venni észre, esztétikailag nem okoz csorbát a telefonban. A pixel hiba is érdekes...Annyira aprók a pixelek, hogy 1 pixel hiba szinte alig észrevehető. Persze a tudat, hogy ott van, bosszantó ahogy a kopás is.
Én egyáltalán nem bánom ezeket a hibákat. Előjöttek, és rajtam múlik mikor adom be szervizbe. Kicsit megnyugvással is tölt el, mert lehet az egész telefon cserés lesz, így nem kell kapkodnom. Kétlem, hogy keretet és kijelzőt cserélni fognak...Lehet egyszerűbb nekik is ha cserélik a telefont.
-
Laca1212
őstag
Köszi mindenkinek az eddigi válaszokat!
Vidékről (180 km Bp) sajnos nem nagyon van módom Telemax-hoz vinni ha gond van...
g0n21:
És ha garin túl megy tönkre az akku? Oké..2 év gari hosszú idő, meg addig nem tartunk meg telefont..de mi van ha mégis?És itt jönnek a még meg nem válaszolt kérdéseim:
- Javítás minősége? Unibody mennyire gond? Sérül szétszedéskor?
- Az itt leírt hibákon túl (pixel hiba, sárgulás, illesztési gondok) vannak még hibák? Vagy már kinőtte a kezdeti gyermekbetegségeit? Ki mit tapasztalt? Kopás csak a feketénél jellemző? -
Acsifun
aktív tag
Az oké hogy balra irom az ekezetet de a szotár alapbol kitalálja ugye és persze átdobja normal ékezetesre...igyhat lehet visszatörölgetni, egyesevel javitgatni... engem is nagyon szokott idegesiteni.
Nincs valami mod ami letiltja az ilyen karakterek bevitelet alapbol sms irasnal?? Ez a jobbra dölöset irok nemmegoldas, ua. mintha nem irnek ekezetet.:S
-
zack
nagyúr
válasz
Nuada herceg #11814 üzenetére
"A one és az M7 2 különböző telefon"
Ahogy írták már, egy és ugyanaz.
"Ha garanciális gond van, beviheted a t-mobilhoz, majd ők továbbküldözgetik, ha kell."
Nem célszerű a szolgáltatón keresztüli garanciáztatás. Eleve 2x annyi idő, és szerintem nem is járnak el minden esetben korrekten. A szolgáltatóhoz való leadást ha lehet, ki kell hagyni.
"Értéktartásról annyit, hogy nem fogja úgy tartani az értékét, mint mondjuk az iphone,
de biztos jobban tartja majd, mint a samsung."Korai ezt még kijelenteni, és menet közben változhat az újdonságok érkezésével és a felhasználói visszajelzések is pozitívan befolyásolhatják. Mivel jelenleg a legjobb vétel, így akár még fel is értékelődhet a piacon, illetve beáll egy olyan szintre, ahonnan nem fog jó ideig elmozdulni.
"Mivel ez a telefon már régebben kijött, és még mindig ott környékén lebeg az ár, ahogy kezdett"
190k kezdett...Most 149k bolti garival. Ettől EU-s garival kicsit drágább, de még így is jóval olcsóbb mint megjelenésekor. Felesleges számlásan, magyar garival megvenni, mert az EU-s garit itthon elfogadja a HTC.
-
g0n21
senior tag
válasz
Laca1212 #11813 üzenetére
- one és m7 ugyanaz. Gyári kódnév az m7. Ebayen is a one m7-tel érdemes keresni, speedshop szintén.
-Ha gond van vele, ésvan momódod, akkor a budaörsi telemax szervizbe is viheted, elfogadják, T-s garaival, és legalább megúszod a T logisztikáját, ami plusz egy hét kb.
Így a javítás általában két hét, a telefont a telemax a csehekhez küldi. Nekem a One x -emet kerek két hét alatt csinálták.-frissítések időben jönnek
- az ár jó érte, 175 alatt hivatalos forrásból máshol sem kapnál (175, független, expansys)
-Ha gond van az akkuval garanciában javítják.
-értékvesztés? Minél nincs? Kihozod a boltból, három perc múlva buktál harminc ezret. Egy év múlva már csak 100ért tudod eladni, két év múlva jó ha hatvanért... De ez a fogyasztói társadalom "csodája".
-
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #11814 üzenetére
Azért én tudnék kifogásolni ebben a hsz-ben dolgokat, de túl fáradt vagyok az "okoskodáshoz"
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Laca1212 #11813 üzenetére
Hahó.
Én csak azokra válaszolok, amikre tudok.
És az sem szentírás, csak 1 vélemény.A one és az M7 2 különböző telefon.
Majdnem ugyan az, csak az M7 jóval nagyobb, és még talán ki sem jött.
(vagy kisebb. a one sikerét látván készítettek/tenek 1 kisebb, és nagyobb telefont)Nekem 1 hete van meg, semmiféle hibát nem tapasztaltam.
Azon kívül, hogy szerelmes vagyok. <3T-Mobilnál vettem, előfizusan.
Szerintem az egész jó ár érte. Bár függetlenül is a környékén lehet.Ha garanciális gond van, beviheted a t-mobilhoz, majd ők továbbküldözgetik, ha kell.
De lehet ők is meg bírják oldani a gondod. Pl szoftverfrissítés, vagy újratelepítés.Értéktartásról annyit, hogy nem fogja úgy tartani az értékét, mint mondjuk az iphone,
de biztos jobban tartja majd, mint a samsung.Mivel ez a telefon már régebben kijött, és még mindig ott környékén lebeg az ár, ahogy kezdett.
1 frissítés már van alá, a 4.2.2, mert ugye a 4.1.2vel jött ki gyárilag.
Nagyon remélem, hogy jön a 4.3 is majd, meg utána a többi, ha lesz újabb android verzió.Most a htc-nek csak ezzel a telefonnal kell foglalkoznia szinte, mert idén nem sok más telefonjuk van,
szóval szerintem jó lesz a támogatottsága.NA majd a hozzáértők leírják pontosabban a dolgokat, én ennyit tudtam.
-
Laca1212
őstag
Sziasztok!
Ma nyomkodtam egy ONE-t. Nagyon megtetszett, mondhatni szerelem első látásra. Hihetetlen gyors. Váltanék S3-ról. Bár vannak kétségeim, kérdéseim:- Van ahol ONE M7-nek írják, van ahol ONE. Ez egy és ugyan az,csak M7 a gyári kódneve?
- Az itt leírt hibákon túl (pixel hiba, sárgulás, illesztési gondok) vannak még hibák? Ki mit tapasztalt? Kopás csak a feketénél jellemző?
- Ha ne adj Isten gond van a kütyüvel, akkor javítás ideje mennyi átlagban? Minősége? Unibody mennyire gond? sérül szétszedéskor? Cseheknél szervizelik ha jól olvastam..!?
- T-nél tervezem venni (webshopban dominóval 161e).Jó ár ez érte?
- Ha garanciális gond van, akkor T-hez lehet visszavinni? Vagy csak hivatalos HTC szervizbe? Ami csak Bp-n van?
- Milyen értéktartása van? Samu iszonyat sokat veszített az árából nagyon rövid idő alatt...
- Beépített akkus telefonom nem volt még. Ennél mi a szitu ha gond van az akkuval?
- Frissítések mennyire jönnek időben?
-
goom
senior tag
Szép jó estét mindenkinek!
Kívülállóként ugyan, de beköszöntök hozzátok. Kedves jó barátom a napokban lett gazdája egy ezüst készüléknek, és rám bízta a telefon "belakását", telepítését. Valamelyest Android-ismerő és használó vagyok (jelenleg SGS2, korábban Desire), de néhány kérdésem felmerült, amikben segítségeteket kérem.1. A készülék bekapcsolásakor - szerintem - igen hangos bejelentkező hangot játszik le. Eddig nem találtam: lehetséges ezt halkítani vagy ki is kapcsolni? Ha igen, hol?
2. Friss Apex Launcher-t tettem rá, de itt sem (és a a Sense felületnél sem) találom: van-e lehetőség a futó programok listáját megtekinteni, esetleg ott be is avatkozni ("kilőni")? Ha igen, hol?
3. Barátom bőrtokot is szeretne hozzá: hol, melyiket érdemes választani? Esetleg van-e más vagy jobb szerintetek?Három nap után egyébként már látom, hogy kis híján zokogva fogom visszaadni neki... Fantasztikus készülék: külső-belső értelemben egyaránt. Kedvelem az S2-esemet, de pl. Wifi és GPS terén nagyságrendekkel veri... És jóval "smooth"-osabb, gyorsabb - meg hát az anyagminőség sem ugyanaz. Használjátok egészséggel, becsüljétek meg!
-
engine88
aktív tag
Hol a retekben kell SMS hangot valtoztatni??
-
Kevin's
senior tag
válasz
Nuada herceg #11807 üzenetére
Hehe
Én helyedben azt mondtam volna neki veszed- e le róla a mocskos kezed
-
MerLinh
senior tag
na sikerült beszereznem egy ilyen csodát, amikor a csaj kihozta láttam hogy már bontva volt, megijedtem. De aztán át néztem szépen, nincs pixel hiba nincs hézag, sorja, hang is jó, úgyhogy csodás minden=)
-
Kevin's
senior tag
Annyira gyönyörű ez a telefon , hogy nincs hozzá fogható szépség
Link Az S4 elbújhat mellette jó mélyre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Mi 10T Lite - 6/128 - szürke
- Xiaomi Mi A1 - 4/64 - piros
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A5 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Dell Precision Workstation ultrabook 5560, 5550, 7510 i7, 6-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest