- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #24858 üzenetére
Én 8 hónapja használom mindenféle tok meg fólia nélkül.
Eddig még nem igazán láttam rajta karcot.
Lehet 1-2 apróbb hajszálkarc van rajta, mert azt sem tudom az mit jelent.
De szoktam nézegetni tisztítás után lezárt képernyőnél. Forgatom a fény felé,
nem igazán látok rajta semmit. Vagy mondom, lehet valami hajszálkarc van.Nekem meg nem volt előtte samsungom, hanem sonym, az is jól bírta.
boksz: Nekem is hasonló a véleményem, meglátásom.
Nem tudom tényleg ki hol hordja, hogy karcolódik. -
stilo18
addikt
válasz
migabi24 #24786 üzenetére
Fene tudja...
A kijelző parádés,a kamera nagyon jó,aksi verhetetlen....viszont a rendszer NÁLAM nem elég stabil, a 4.4-es frissítéssel haza vágott zene hallgatás az őrületbe kerget...
Illetve a szívem mindig a HTC felé húzott. Ezt soha nem tagadtam...
One X után minden gyártó csúcs telóját kipróbáltam, de egyiknek sem volt az a varázsa,mint a HTC-nek... -
enginev3.0
félisten
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #24345 üzenetére
Az lg nem kell....barmilyen jo a hardver, a hasznalat soran joval tobb akadas lagg van, mint itt.
Nexus is egy muanyag darab, raadasul nekem a halo nem hogy letisztulsagot jelentene, hanem inkabb csicsas....A sony ui sem az igazi.
A felesegemnek az van (kulso alapjan valasztott) es nekem nagyon messze all a sensehez.
Lehet en lettem rabja, de itt minden ugy, es ott van, ahol kell, raadasul a kivitelezes, megjelenes szerintem a legjobb! -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
migabi24 #24182 üzenetére
szerintem, meg jóval jobb!
eddig az élet hiányzott az M7 képekből, most szerintem ezen a téren számomra nagy a javulás.
élénkebbek, teltebbek a színek.
a dupla kamera előnyét is kezdem látni, az adott pontra történő fókuszálással készített képek igen meggyőzőek voltak nekem. -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
migabi24 #22782 üzenetére
Ha nem szoftveres, 4.1-nél miért nem lilult? Legalábbis nekem nem tűnt fel. Érdekes dolog egyébként, mert ha betakarom a lencsét az ujjammal és vissza, átmegy kékbe, de néha meg visszamászik feketébe. Fél-egy perc után már nem. Most KitKat van fent. Nálad milyen verzió fut rajta sapex?
-
mumk1
addikt
válasz
migabi24 #22319 üzenetére
+1
Én jelenleg mindkettőt használom. A kijelzője nagyon rendben van a G2-nek, nem azt mondom hogy szebb, de a kicsit nagyobb méret nem rossz, pláne úgy, hogy a készülék maga szinte ugyan akkora. Akku időben szintén egyértelmű az LG előnye.
Viszont kézbe véve a ONE után, nagyon kiábrándító tud lenni, pedig alapvetően a hátlapra rakott gombok nem lennének rosszak, de az a műanyag hátlap..... -
Valkűr
addikt
válasz
migabi24 #21435 üzenetére
Én nem vettem észre, h elment volna a mély, ellenben tisztábban szól nem torzit...Van akinek ez olyan hatást vált ki, mint ha kevesebb mélye lenne, pedig nem...Az viszont tény, h háromnegyedig hangosodik utána pedig hiába tekerem feljebb a hangot semmi sem történik. Ennek nem tudom az okát. Eddig a hangerő folyamatos volt, most itt egy résznél megáll és nem erősödik.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #20954 üzenetére
Jah a valódi gold bevonattal szerintem elég szarul néz ki...
Ott annyi pozitívum van, hogy tudja az ember, hogy arany...
De nekem akkor sem kéne. Az a pezsgő színű, amiről beszéltek viszont
szerintem nagyon vagány. Tetszetős. De én elfogadnék még pirosat vagy kéket is. -
csacsi67
addikt
válasz
migabi24 #20909 üzenetére
Nem akarlak elkeseriteni én kerültem ilyen ügybe anno semmi közöm nem volt hozzá csak tovább adtam egy ilyen telefont aki meg megvette engem jelentett fel igy volt rálátásom az ügyre .Itt az a baj ha nem fizetés miatt kapcsolták ki akinek gondot okozott a pár ezer forintos számla ,az nem hinném ,hogy egy összegbe befizetné az elmarást elsö körbe még adnak részletet de a második körbe már nem és mig egyenesbe nem jön az ügyfél addig vissza kapcsolásról szó sem lehet. Most már nagyon megnézik kinek adnak részletre telefont a kiskapuk is bezárodtak.Max ha nem szervezetten csinálják mert erre is van példa.
-
NandorHUN
addikt
válasz
migabi24 #20900 üzenetére
Esetleg Imei csere? Lopott telokkal is azt szokták, bár One esetében valoszeg lehetetlen , drága vagy nehezen megvalositható.... szerintem legjobb megoldás ha elkapod azt akitől vetted és visszafizetteted az árát... (akkor még annó jól is járhasz , 0 Ft használtál egy csucs telot hónapokig, aztán a mostani alacsony árakon tudsz majd venni egyet)
-
spawn21
veterán
válasz
migabi24 #20852 üzenetére
Az ilyen csírák miatt nehéz ezen az oldalon üzletelni.
De! Pl én elcseréltem az szinte alig használt S4-em a One-ra.Csak rang vagy számla fejében mennék itt bele bármilyen üzletbe is. Ja, a csere lassan 1 éve volt.
blt.62: ez volt a minimum. Nekem is volt ilyen gondom, nagyon régen. Amikor itt kezdtem. kis suhanc pöcs volt, szépen kézen fogva hazavittem, és a szülőkkel lerendeztem
-
NandorHUN
addikt
válasz
migabi24 #20843 üzenetére
Pénzt sikerült visszavenned, vagy tettél feljelentést? V ilyenkor mit lehet csinálni?
Amugy mikor én vettem az enyémet másodkézből akkor eladótol kértem mindenféle pairokat, nem csak a vásárlással kapcsolatban, személyi, lakcimkárty, jogsi.... biztos ami biztos + adásvételi szerződés hogy visszafizet mindent ha letiltják. -
Levente17
tag
válasz
migabi24 #20704 üzenetére
Nehny napja olyan problémám van hogy amikor a kis füleket lehuzom akkor ha tegyük fel a wifi-t be akarom kapcsolni sokszor a sokaid erintesre se akar semmit se csinálni...De ez más fuleknel is így szokott lenni..néha csinálja néha nem...a telefon többi részén nem tapasztaltam ilyet..
Valakinek hasonló?
-
csacsi67
addikt
válasz
migabi24 #19567 üzenetére
Szerintem ez ugyan az ami a samsungra van .Nem probáltam nincs rá szükségem. Szerinted más nem küldi el ez ámitás amit akarank ugy is megtudnak .Nem látunk bele az appokba mivel komunikálnak..Én azon vagyok amelyik telefon kimegy a hálozatra ott egyik sincs biztonságban.
-
Kiskopika
senior tag
válasz
migabi24 #19443 üzenetére
Én már nem tudom mit gondoljak, de nekem is ilyen volt a kamera, igaz már 4.2 vel is. Én gariztattam, minek után alaplapot és kamerát is cseréltek normális képet készít mindig. Igaz én azóta nem is merem frissíteni, inkább használom így, nem kockáztatok.
Persze lehet nincs összefüggés és csak szoftver de én nem hiszem
-
csacsi67
addikt
válasz
migabi24 #19234 üzenetére
Én tudod mit szoktam mondani ,ha szolgálatós telot veszek ,és letiltják ,mig az árát le nem lakom oda költözök hozzá.
Azért érdekelt volna mert volt nekem is aki ajánlott Onét anno és alpból felejtös voolt.Mondhatnák pár embert aki teli van pozitiv értékeléssel , ha meg üzletre kerülne vele a sor nem biztos ,hogy megérné.Pozitiv értékelést lehet szerezni ezt Te is nagyon jól tudod.
-
blt.62
őstag
-
Nuada herceg
őstag
válasz
migabi24 #18822 üzenetére
Hát úgy könnyű.
Nekem meg be kellett. :/
De már itthon vagyok, az a lényeg...Ilyen kijelző vibrálást nem tapasztaltam eddig a one-nál!
Remélem nem is fogok. Viszont volt régebben 1 xperia minim,
az állandóan villogott, állítólag a fény érzékelőjével volt baj.Ha átváltjátok automatikus fényerőről fix fényerőre, akkor is villog?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest