- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ffodi
veterán
válasz
N4ri87 #10291 üzenetére
Tedd fel töltőre, hagyd rajt, egy idő után fel kell villannia a LED-nek (narancssárgán). Ha ezt több perc, vagy többször 10 perc után sem csinálja (közben ne próbáld bekapcsolni), akkor kuka az akksi.
Szerk.: Azért érdemes várni, hátha magához tér. Mondjuk hagyd rajt néhány órát, és kiderül.
-
N4ri87
senior tag
Uraim apró problémám van.
1 %-on állt a telefon, aztán kikapcsoltam, hogy ne merüljön le addig, míg magától leáll. Feltettem töltőre, de semmi. Led sem világít és bekapcsolni sem lehet már kb 15 perce. Mi történhetett?
(Semmi root, vagy "okos" töltő. Minden gyári)(#10289) Bilux/(#10274) HUTCHDB
Oszt gyűrű van-é már?
Bocsi
-
Xaels
félisten
válasz
HUTCHDB #10283 üzenetére
Azért szeretem a Classic-ot mert a Turbo mód jól beállítható, hogy 3G-n menjen és WIFI-n kikapcsoljon. Nem zavarodik meg Turbo módban még akkor sem ha külön "szövegdobozba" kell linket beszúrni ezzel Mini-nél néha sz@ptam már. Na meg a User Agent ami jól működik, mert rühellem a mobilverziós oldalakat. Ezeken felül a szövegtördelés itt a legjobb szerintem, szeretem az érintés megerősítést és ha sokat görgetek előjön egy gyorstekerő nyíl.
Nem olyan smooth mint a Webkit-es böngészők de szerintem nem is pörgeti annyira a hardvert, nem véletlenül tettem be ide is egy 6órás böngészős screenshotot. A Smoothságát feláldozom a kényelem és a funkciók oltárán. Persze ez saját vélemény, mindenkinek más a fontos.
-
pedro7
tag
Azt olvastam, hogy nem lehet rögzítenii a beszélgetéseket csak root-olt készüléken.
Várható, hogy lesz rá valami megoldás akár szolgáltatói készülékeken is ?Tudom hogy jogilag nem lehet.Számtalan egyszerű telefonon müködik ez.
Most egy hd2-m van.Ezen csak egy registry beállítást kellett módosítani és utána müködik
a rögzítő program.Elég fontos szempont lenne ez nekem a telefon választásnál.
Azért kérdezném, hogy milyen módszerekkel lehetne megoldani ? -
Land
veterán
Srácok lehet azzal kezdeni valamit, hogy az Opera Classic-ba ha belepek, akkor ne töltse be újra a megnyitott oldalakat? 2 Gb RAM-mal illene talán.
-
vasii
senior tag
Aki esetleg akar dokkolot, nekem most jött meg a HDMI-s ebayrol.
Sajna kábelek nem járnak hozzá, de amúgy teszi a dolgát
Nilkin tokkal tökéletesen illeszkedik. -
Bilux
veterán
Na most csinált egy érdekes dolgot a telefon. Nem tudtam felébreszteni csak fastboot menüből restartolni.
Remélem ez nem jellemző -
TheProb
veterán
Ki milyen vírusírtót és anti-theft appot használ?
Elöbbire én a Dr.web-et, utóbbira viszont ajánlások szívesen fogadnék. (anno a prey-t próbálgattam dezsőn, nemtom mennyire használható) -
SimonYana
addikt
Látom mindenki csak dicséri ezt a gyönyörűséget!!
Jövőhónapban meg veszem én is és akkor eladom az ONE X Plus-t!
Én is Samsungos voltam! Első Androidos Galaxy S, majd S2 , S3. No az S3-ban akkorát csalódtam , hogy 2 hónap után eladtam! Nézegettem a videókat , teszteket az S4-ről és az ég világon nem láttam már benne semmi csábítót!Így lett az One X Plus. Nagyon szeretem , csak 2 dolog bosszant nagyon! Galaxyk-ra sosem vettem fóliát és iszonyatosan bírta éveken keresztül karcmentesen! No ezt nem mertem sajnos megkockáztatni , fólia nélkül! Sajnos a kijelző nem olyan strapabíró! Másik pedig , hogy a kedvelt navi programommal nagyon nagy a kínlódás sajnos! Nevet nem véletlen nem említek! Egyszer sikerült működésre bírni , de egy gyári visszaállítás után , már nem vagyok képes elindítani!
-
SimonYana
addikt
Jövőhónapban meg veszem én is és akkor eladom az ONE x+-t!
Én is Samsungos voltam! Első Androidos Galaxy S, majd S2 , S3. No az S3-ban akkorát csalódtam , hogy 2 hónap után eladtam! Nézegettem a videókat , teszteket az S4-ről és az ég világon nem láttam már benne semmi csábítót!
Így lett az One X Plus. Nagyon szeretem , csak 2 dolog bosszant nagyon! Galaxy-kra sosem vettem fóliát és iszonyatosan bírta éveken keresztül karcmentesen! No ezt nem mertem sajnos megkockáztatni , fólia nélkül! Sajnos a kijelző nem olyan strapabíró! Másik pedig , hogy a kedvelt navi programommal nagyon nagy a kínlódás sajnos! Nevet nem véletlen nem említek! Egyszer sikerült működésre bírni , de egy gyári visszaállítás után , már nem vagyok képes elindítani! -
SimonYana
addikt
Jövőhónapban meg veszem én is és akkor eladom az ONE x+-t!
Én is Samsungos voltam! Első Androidos Galaxy S, majd S2 , S3. No az S3-ban akkorát csalódtam , hogy 2 hónap után eladtam! Nézegettem a videókat , teszteket az S4-ről és az ég világon nem láttam már benne semmi csábítót!
Így lett az One X Plus. Nagyon szeretem , csak 2 dolog bosszant nagyon! Galaxy-kra sosem vettem fóliát és iszonyatosan bírta éveken keresztül karcmentesen! No ezt nem mertem sajnos megkockáztatni , fólia nélkül! Sajnos a kijelző nem olyan strapabíró! Másik pedig , hogy a kedvelt navi programommal nagyon nagy a kínlódás sajnos! Nevet nem véletlen nem említek! Egyszer sikerült működésre bírni , de egy gyári visszaállítás után , már nem vagyok képes elindítani! -
concrete
csendes tag
Sziasztok!
Szilikon tokban hordtam a telót, semmi bajom nem volt vele. Viszont ma levettem megtisztogatni belülről, és észrevettem, hogy a telefon hátulján a fehér csíkok helyenként bekékültek. Gondolom lejött némi festék a tokról.. Mivel tudom ezt letisztítani szerintetek? Alkohollal így elsőre nem jött le.
-
Bilux
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
nehogy azt mond, hogy az elso telefonod HOX volt....
en emlekszem rad mas keszulek topicjabol!
a lenyeg sokan voltunk pl. samsungosok (mondjuk en magamat meg a iphone-osok koze is sorolnam) aztan lett a one.
en spec s3 utan s4-re majd onnan azonnal one-ra valtottam.
tobbszor itt is leirtam jo ez a telefon nagyon, sot mar mar unalmas, hogy semmi baj nincs vele, nem kell ujrainditgatni, romolni, stb.
neha az is hianyzik, viszont a napi hasznalati stabilitast nem cserelnem... -
-=Ghost=-
őstag
Nem tudja valaki, hol lehet one-hoz gyári autós tartók kapni?
Olyat, ahol lehet is. HTCaccessories-on hetek óta 7 nap a várható érkezés, speednél nincs raktáron... -
Land
veterán
Lőttem pár képet a One-nal és a Xiaomi Mi2-esemmel. Közelre, pár méterre, távolabbra és most a One nyert. Élesebbek a képei és jobbak a színei. Múltkor nem ez az eredmény született.
Kevés fénynél világosabb képeket lő, de eléggé zajosakat. Makróban alapból szabadtéren a Xiaomi a jobb. A mostani makrókat beltérben lőttem és itt a HTC nyert. Még lehetne rajta csiszolni. Remélem a 4.3 javít rajta picit. Hozzáteszem a Xiaomiban nem rossz optika van, de semmi extra. -
balika333
tag
válasz
zsoleer #10248 üzenetére
Ne azért vegyél S4-et mert prémium garis. Melyik a jobb? A 2 év prémium gari vagy a folyamatos, gyors működsű szinte hibátlan telefon? Szerintem a második
Nekem is fekete van, FA kezdetű, T-mobile függő, és hibátlan a készülék! Se egy kopás, se egy karc. Ha szeretnéd próbáld ki az S4-et, de a One jobb. Sokan váltottak.
-
balika333
tag
válasz
Avicularia #10222 üzenetére
Köszönöm hogy válaszoltál de nem ez volt a kérdésem..Mindegy!
-
Gee_-
tag
Hol lehet megnézni hogy hol tart az OTA frissités ?
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
zsoleer #10248 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy amíg nem életbevágóan fontos, addig hanyagolom a samsungot mint márkát minden téren. Nekem sok rossz tapasztalatom van azzal a márkával. Én a htc-t azért veszem, mert bejön a kezelőfelülete, meg úgy az egész koncepció, ezért a mostani dhd-mon is 1 napig volt cm rom, de mivel nem sense, nem is tetszett.
Bízom benne hogy előbb utóbb beolvasztják az utolsó hibás darabot is és végre csak hibátlan darabok fognak kikerülni a one-ból a piacra. De amíg mindenki csak eláll a vásárlástól indoklás nélkül is, addig ezek a rossz darabok keringeni fognak a userek között. -
zsoleer
senior tag
válasz
Feribacsi555 #10247 üzenetére
Pedig minden áron ilyen készüléket szeretnék de sajnos lehet le kell mondanom róla, az S4- sem tökéletes de ott legalább van 2 év prémium garancia!
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
zsoleer #10244 üzenetére
Én feketét rendeltem, ráadásul nem is magyarból hozták a telefont (gyári független), az is fainul gyári hibás volt...
Szóval a sz@pás igen magas fokát tudnám bemutatni, hogy milyen egyszerű is vissza küldeni egy ilyen telefont... Persze ha elállok a vásárlástól, akkor 25 eurót fizessek, hogy visszaküldjem, ráadásul mivel indokolni sem kell, így a sz@r készüléket megint megkapná más. Így is kitudja hány embernél fordult már meg
DHL azóta is viszi, aztán majd kitudja mikor döntenek úgy a htc-nél, hogy egyáltalán jogos-e a reklamációm
Még jó hogy nem adtam el a régi telómat. -
zack
nagyúr
-
zsoleer
senior tag
Na megint belefutottam a T-mobile-nál egy fehér hibás one-ba már vissza is vittem 8 napon belül, ez már a második volt! Kérdem én a fekete jobb minőségű? Mert már harmadikat félve rendelem meg lehet S4-et kéne vennem.....
-
LUCKY78
tag
ok köszönöm.
letölteném ezt az ADB Tool appott de a playen lesem és konkrétan egy csomó adb cuccot feldob. kérhetnék egy közvetlen elérést a letöltéshez. köszönöm. még nagyon kezdő vagyok droidból és nem szeretnék senki sem meg bántani a láma kérdéseimmel, kéréseimmel...
-
Bilux
veterán
Kibővítve:
The current Changelog for the 4.2.2 update is:
- Android 4.2.2
- Improved BlinkFeed
- Stock HTC %battery
- Stock HTC EQS
- Long press home button works as menu
- Possibility to remove all icons from the dock
- Icons doesn't disappear from the app drawer even if added to the dock
- Audio improvements
- Camera improvement
- Thermal configuration improvements
- LED blink disappears if you read the message preview
- 2 finger swipe down for quick settings
- Daydream added (screensaver for when plugged in)
- Home button swipes
- Magnification gestures (3 tap on/off/hold and pan etc)
- Blinkfeed back button-to-top -
Bilux
veterán
Az illetékes berakhatná az első postba a 4.2.2 változásokat természetesen magyarul
*LED blink disappears if you read the message preview
*2 finger swipe down for quick settings
*Daydream added (screensaver for when plugged in)
*Home button swipes
*Magnification gestures (3 tap on/off/hold and pan etc)
*Blinkfeed back button-to-top -
LUCKY78
tag
elnézést... morelocale2
-
LUCKY78
tag
üdv all.
tudom volt már itt szó róla, de nem találom a moerloc2-röl a témát, hogy mi is a tennivaló, me nem müxik 4.2.2 alatt. valaki tipp magyaritásra? (keresőben is kerestem)
-
Helló mindenki!
Úgy látom rendesen gyűlnek az új tagok
én is ma vettem meg a kicsikét
Sony Ericsson live with walkman után hatalmas ugrás, nem tudok betelni vele
-
Gabbo
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Nekem is sikerült szert tennem egy ilyen készülékre.
Meg vagyok vele elégedve. Mind minőségben, mind tudásban és mind üzemidőben kiváló készülék.Szerintem a kamera is jó, csak szokni kell. Anno egy cimborám kölcsön adta a Nikon D7100 típusú gépét. Azzal is lehetett szar képeket lőni.
-
Leafnshit
tag
válasz
Avicularia #10222 üzenetére
Ez engem is érdekelne, hol vannak ezek a fejlesztői beállítások? Mert hiába lépkedek mindig szépen ki a dolgokból, vagy lépek ki az adott app erre dedikált gombjával, ha lenyomva tartom a home-ot látom h ugyanúgy a háttérben futnak, és egyesével kell felfelé húzni őket. Vagy én vagyok hülye?
-
Avicularia
veterán
-
balika333
tag
Srácok tudtok valami jó progit ami egy gombnyomással zárja az összes háttérben futó appot? Az egyenként kilövés lassú valami simply clever alkalmazás kéne. Tudom nem kell zárogatni úgyis kilövi a telefon de ez már berögződött
-
Kai_Rong
senior tag
MKV lejátszáshoz mit tudtok ajánlani? Holnap vonatoznom kell egy pár órát, és ha már így esett, akkor néznék egy pár anime-részt. A probléma az, hogy ezek mkv-ban vannak, beépített .ASS kiterjesztésű felirattal, a PC is sokszor bajosan kezeli, nem tudom, hogy androidnál mi a bevált lejátszó. Vagy csak úgy működik, ha átkonvertálom mp4-be?
-
Avicularia
veterán
-
SimonMágus
senior tag
Sziasztok, visszaolvasva nem találtam hasonló problémát: Blinkfeeden beállítom a FB fiókot, majd nem hajlandó semmit se behívni róla, illetve azóta az értesítő sávban folyamatosan megjelenik egy üzenet "Hitelesítési probléma" címmel, amit hiába érintek meg, kis töltésjelző tekerés után visszatér az éppen aktuális képernyő. Valakinek van erre megoldási tippje?
-
CSiPet2
tag
Erre valaki?
-
adodaniel
őstag
válasz
Bdanyy #10210 üzenetére
Hát én most párszor kiszedtem a tönkrement atmosphere tokból (mikor próbáltam megragasztani), és mindig átnéztem, de semmi kopás. A védetlen helyeken is minden rendben, pedig farmerzsebtől kezdve, táskába bedobva dolgok közé, mindenhogy használom. Szerintem ez is csak széria kérdése lehet.
Természetesen lekopogom.
-
Bdanyy
addikt
Nekem is kopik a szürke. hatul az athmospherebe bejutott por, aztán osszekarcolta, illetve felül ahol a fenyerzekelo mentén nem védi semmi, van kis kopas. Illetve sosem ejtettem le, mégis mikor a tokot levettem, a feher gagyimuanyagkeretbol megrepedt egy kis rész.
Erre nem éri meg vigyázni, egyik telefonom sem amortizalodott így a semmitől, viszont a sw és hw miatt nem cserélném semmire
-
N4ri87
senior tag
válasz
Avicularia #10208 üzenetére
Akkor szerintem verd az asztalt, hogy cseréljék ki, mert ez nagyon idegesítő hiba.
-
Kokufuu1986
tag
válasz
torrente777_ #10206 üzenetére
Egyedi boot animáció meg splashscreen van. Kipróbálom, hogy tényleg az okozza e. Miért zavarhat be?
-
torrente777_
aktív tag
válasz
Kokufuu1986 #10201 üzenetére
Ezt a problémát az egyedi bootanimáció szokta csinálni.
-
Bilux
veterán
válasz
Kokufuu1986 #10201 üzenetére
Tartalmazta a rom ezeket a programokat?
Olyat még nem hallottam, hogy csak 3 programot nem frissít le a play, mert megtelt valamelyik partíció, de minden más programot meg igen. -
Loboda
senior tag
válasz
Avicularia #10197 üzenetére
Mi volt a gond az USB csatlakozásnál?
-
Kokufuu1986
tag
ViperOne van fent és mostanában előfordul, hogy nem működik a Power gombos kijelző kikapcsolás.
Rövid nyomásra nem történik semmi, hosszúra bejön az Advanced Power Menu.
Egy reboot megoldja a problémát, de elég idegesítő.Valakinek van hasonló problémája?
Illetve erre még mindig nem kaptam választ sajnos, úgyhogy harmadszorra is:
Megint előjött a hiba, hogy néhány app nem tud frissülni Play-ről, hiba üzenet: kevés a tárhely.
Anno DS-nél ezt megoldotta egy reboot, wipe cache+dalvik, de most nem...
Érdekes módon csak a Next Launcher, a DropBox és az ES File Explorer.Ötlet? Tudom, hogy valószínűleg megtelt valamelyik partíció, de melyik és hogy törlök?
Olvastam xda-n, hogy odex file-okat kell törölni... hol és hogy?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest