- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
Külsérelmi nyom 0 , hivatkoztam is rá h a készülék 2 hetes, makulátlan, fólia kezdetektől a kijelzőn, szilikontokban tartott keszülék, gyári hibára hivatkozva alátámasztva fotókkal, számukra elég volt, de nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban, annyit irt a "szakértő" h "a törés ténye nem vitatható" Es a samsung sem irt semmit, csak felajanlotta h kicserelik a kijelzőt ingyen méltányossági okból, és ezt meg is tették, majd a köszönőlevelem után abba is maradt a levelezés
-
-
Zirowe
nagyúr
-
zack
nagyúr
Újabb képek, amik már érdekesebbek a Max-ról...[link]
Az egyik képen tisztán látszik, hogy a hátlap le van véve, és alatta van a SIM foglalat. Gondolom akkor az aksi is cserélhető lesz házilag. Jó cucc lesz ez a Max.
Az birizgálja a fantáziámat, hogy 5,5 colos a G Pro, és én a Note2-es időszakból szerettem ezt a méretet, ráadásul az egyik legszebb képet adó IPS panel van benne. Root az lenne rá, csak a stock kinézetet kellene megszoknom, ami abszolút nem ronda. Cerka nincs, de ujjal kezelhető a jegyzet funkció. Fasz tudja. Lehet be kellene vállalnom.
A sima G is nagyon jó lett, tehát mellélőni nem fogok, csak a romolásról kellene lemondanom. Szoftver terén is legalább annyira pattogós és sima, mint a One.
One-om 3,5 hónapos, és nem kellene ráfizetnem egy új G Pro-ra, sőt...Még maradna is a zsebemben. -
hurrikan
addikt
Ez a kamera hiba az enyémen is jelentkezett, de nem tulajdonítottam neki akkora jelentőséget, egyrészt mert ritkán használom ennyire gyér fényviszonyok közötti fotózásra, másrészt meg szoftveres hibának gondoltam.
De én is kezdek kételkedni. Ugyanis cseretelefonként is egy One-t kaptam, egy feketét, ugyan az a 4.2.2 van rajta és ez meg nem lilul.... érdekes.Külső kamera alkalmazással próbálkozott esetleg valaki?
-
Bossi
őstag
Nem keltek pánikot! Csak kértem, hogy más is nézze meg, és nem én találtam ki, hanem a linkelt cikkben írták, hogy így lehet legegyszerűbben kiszűrni a hibát!
Azt nem tudom milyen volt 4.1.2 alatt én már így vettem 4.2.2-vel
A másik dolog, ha szoftveres akkor meg gyorsba ki lehetne adni javítást rá gondolom. -
saintex72
aktív tag
Nem csinálja mind. Szerencsére az enyém sem. Gyári 4.2.2. De nem kell a pánikot kelteni az igaz. Ha azt mondták, hogy kijavítják akkor meg főleg nem.
Az Xperia T amikor megvettem video felvétel közben szó szerint kerregett, azt hittem meg üt a guta. Aztán az első frissítés megoldotta. A másik mikrofont használták felvételre. Előfordulnak bakik. Az a baj ha nem is reagálnak rá. Itt nincs ilyenről szó. -
-
ForRedGlory
félisten
-
-
k.soma
senior tag
Lol.. Bocsi
Nem szoktam túlzottan követni a topic-ot, csak átnyálazom, mivel túl sok a tokokról és véleményekről szóló hsz. Meg azt hittem ez Google Edition-os cikk amit linkeltél.
(#12571) zack: Igen ezt érzem én is
Nem véletlenül van még fent a 12.2-es ARHD, mert a többi verzió nem hozott lényeges újítást. Meg ebben van CRT screen off animáció
-
PiE137
senior tag
értem.
Ez azért okos húzás a htc-től!
Van jó pár dolog a készülékben, amin meglepődök, h milyen kreatív ez a cég! A sense számomra egy álom a sima droid felület helyett.
A szövegbevitel is jó, csak a z és y nálam fordítva lenne kényelmes.
Azt be tudom állítani, h automatikusan ne javítsa a szavakat, de a szótárt azért mutassa? -
ThorsHUN
őstag
USB kabelt hatulrol kihuzta es utana annak az eles sarkaval karcolt jelet a TVre.
Majd ha nem felejtem el, lesz idom ra feltoltom.
A kozepere banyek... szerencsere csak akkor zavaro, ha konstans vilagos megvilagitas van kozepen (feher fal stb) film kozben annyira nem zavaro...
Mindezt a kiscsaj szulinapjan, hogy megcsinalja az alaphangulatot...
Nem rakom fel a TV-t, mert a karcos TV-t lehet nezni a falrol lerantottat nem... -
markyy18
aktív tag
Ha a CID száma a telefonnak:
cidnum: HTC__001
cidnum: HTC__E11
cidnum: HTC__102
cidnum: HTC__203
cidnum: HTC__405
cidnum: HTC__Y13
cidnum: HTC__304
cidnum: HTC__032
cidnum: HTC__A07
cidnum: HTC__J15
cidnum: HTC__016akkor ezt leszeded és feltolod rá simán ír mindent magyarul. Az S-ON-t meg előbb linkeltem.
Ha nem ilyen a CID száma akkor az előbb likelt oldalon van leírás a super CID-re. Megcsinálod a szuper CID-et és feltolod amit előbb linkeltem. Ha ez kész a telefonon visszaírod a eredeti CID-et és megcsinálod az S-ON-t.
-
markyy18
aktív tag
Ha minden igaz lefuttatod a gyári 4.1.2-es RUU-t és visszazárod. Fórumon le lett írva párszor h lehet visszaállítani a gyári állapotot.
-
HUTCHDB
nagyúr
nehogy azt mond, hogy az elso telefonod HOX volt....
en emlekszem rad mas keszulek topicjabol!
a lenyeg sokan voltunk pl. samsungosok (mondjuk en magamat meg a iphone-osok koze is sorolnam) aztan lett a one.
en spec s3 utan s4-re majd onnan azonnal one-ra valtottam.
tobbszor itt is leirtam jo ez a telefon nagyon, sot mar mar unalmas, hogy semmi baj nincs vele, nem kell ujrainditgatni, romolni, stb.
neha az is hianyzik, viszont a napi hasznalati stabilitast nem cserelnem... -
Bilux
veterán
Kibővítve:
The current Changelog for the 4.2.2 update is:
- Android 4.2.2
- Improved BlinkFeed
- Stock HTC %battery
- Stock HTC EQS
- Long press home button works as menu
- Possibility to remove all icons from the dock
- Icons doesn't disappear from the app drawer even if added to the dock
- Audio improvements
- Camera improvement
- Thermal configuration improvements
- LED blink disappears if you read the message preview
- 2 finger swipe down for quick settings
- Daydream added (screensaver for when plugged in)
- Home button swipes
- Magnification gestures (3 tap on/off/hold and pan etc)
- Blinkfeed back button-to-top -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest