- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ForRedGlory
félisten
válasz
s3nsitivity #29954 üzenetére
Gyari rom, es ahogy szorja ki oket az LG, hamarosan lagmentes lesz. Na de nem offolok tenyleg.
-
ForRedGlory
félisten
Skacok, barátnőm telefonját is elérte a lilás kamera csoda... Most nincs időm visszaolvasni, de ezt javítják, vagy esetleg a telefont cserélik? Nem tudom HTC-nél mi a módi, sosem volt még gond vele, nincs tapasztalatom. Amúgy T-s, még garanciás szerencsére.
-
ForRedGlory
félisten
Elköszönök innen, megjött a Note 3
-
ForRedGlory
félisten
válasz
makaveli666 #14072 üzenetére
Ne irj ekezetet. Hol a gond? Miert nyomnad hosszabban a maganhangzokat az ekezet miatt, ha nem akarsz ekezetet kuldeni?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Feribacsi555 #13555 üzenetére
Nekem meg a szurke jon be jobban, mondom ezt ugy, hogy volt szurke es most fekete van. A fekete marha kenyes...es egybol csunyul ha poros lesz, plusz izombol latszik rajta az ujjlenyomat, es ha telefonalas utan elveszed a fuledtol...hat...
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #13251 üzenetére
Na vettem ebből egy "Aluminium/Aluminium és egy "Blue/Slate" kombót.
Megvan, nekem az "add to basket" nem működik Google Chrome alatt, vagy csak átmenetileg szórakozik az e-bay.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #13250 üzenetére
Valaki elmondaná, hogy e-bay-en hogy a
faszbalehet beletenni a kosárba több dolgot is? Ha beteszek valamit a kosárba, onnan nincs visszaút, már venné is meg, de nem tudok visszamenni, hogy esetleg még beletegyek valamit.Nyilván nem fogok mindent külön megvenni külön szállítási költségét. -.-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0 #13248 üzenetére
Ez jól néz ki, meg is nézem magamnak
(#13249) spawn21: Igyekszem
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #13195 üzenetére
.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Szpisti #13187 üzenetére
Csillaghegy (beltérben), T-Mobile.
Mondjuk lehet elfogult vagyok, de 4G-ben a Telekom a konkurencia előtt jár . Amúgy meg veszel forgalombővítő Net&Roll opciót és egyből 60 Mbit lesz az elméleti max.
A grafikonjaidnak egyszerű a magyarázata. Jóval leterheltebb a HSDPA hálózat, így nem éred el azt az elméleti maxot, mint 4G-vel, amit azért valljuk be, nem nagyon használnak még ki az emberek.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dreamie #13101 üzenetére
Gyerekek, aki a T-Mobile-tól (vagyis már izé...Telekomtól) függő telefont akar venni, szóljon nekem privátban, és segítek lecsekkolni a telefont/illetőt. Persze diszkréten, személyiségi jogokat nem sértve. Max azt tudom mondani, hogy vállalható-e a buli vagy sem.
Nem egy illető úszta meg ezt a balhét nekem köszönhetően...
-
ForRedGlory
félisten
Semmi extra, csak érdekességképpen. HTC One full sötét házban a csillárra fókuszálva.
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
MerLinh #12785 üzenetére
Megvettem, feltettem...es szarul tettem fel. Azon a szar hatoldalon forditva irtak es keson vettem eszre hogy nem ugy kell, igy hozzaertem a tapados felulethez kezzel...ott is a nyoma. Mivel lehet normalisan megtakaritani? Gondolom sima alkohol jo lenne... Meg jo hogy uveg, elvileg annyiszor teszem fel, ahanyszor akarom. Leginkabb a sarka szar, az nem tapadt oda.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Nuada herceg #12768 üzenetére
Nagyon el vagy tájolva. A kijelző sokkal jobban karolódik, mint pl. a Samsung GG2-es kjelzői. Tapasztalat. A tok szintén nem árt, mert kophat. A feketén meg hatányozottabban látszódik. Engem a legminimálisabb felületi sérülés is őrületbe kerget, ha látható helyen van.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
Dexter-2000 #12761 üzenetére
Ja, csak ez nem kapható itt éás nem várok két hetet, mire kihozzák, mert addigra tuti hajszálkarcos lesz.
-
ForRedGlory
félisten
Tipp? Ilyen van valakinek? Jó-e?
Képernyővédő fólia, HTC One M7, BRANDO Premium Tempered Glass Protector
-
ForRedGlory
félisten
Bacca meg a Hboot_1.54
-
ForRedGlory
félisten
válasz
torrente777_ #12686 üzenetére
Milyen?
-
ForRedGlory
félisten
-
ForRedGlory
félisten
Itthon lehet valahol kapni poetic atmosphere tokot vajon?
-
ForRedGlory
félisten
Nem kéne. Mondjuk akkor "kézi" táskája van, hogy múltkor belefért egy router dobozostól. Csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Hihetetlen mi bele nem fér egy női táskába.
Mondjuk szerintem fekete lesz, már meg is rendeltem. 8 napon belül úgyis visszadobhatom, ha nem kell, mert webshopon veszem.
-
ForRedGlory
félisten
Akinek van fekete HTC One készüléke, mennyire kopásálló, karcálló? Tervezem, hogy lecserélem feketére a szürkét, vagyis már folyamatban van. Érdekelne, hogy lelkileg mennyire készüljek rá fel, hogy esetleg karcolódik a feke része? A kijelző nem érdekel, fóli lesz rajta, de a héátlappal mi újság? A szürke durbán jól állja a karcokat, abszolút semmi sincs rajta.
Szerk.: Kereső dobott pár hozzászólát, olyan kéne, aki még nem írt véleményt és van
-
ForRedGlory
félisten
Ha valakit érdekel HTC Double Dip, szóljon. Olcsósítva eladó.
-
ForRedGlory
félisten
Tapasztalat ezzel kapcsolatban?
BRANDO ULTRA CLEAR Protector Plus
-
ForRedGlory
félisten
-
-
ForRedGlory
félisten
Sok sikert az olvasáshoz
Remélem elég hosszú lesz.
-
ForRedGlory
félisten
Nem tudja valaki, hogy az androidon belül merre lehetnek a bookmarkok? Ki akarom cserélni 1-2 bookmark alap "ikonját", mert ugye azt a fos pirosat teszi be, amire ránézni is rossz.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #6341 üzenetére
Ben=Nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- Spórolós topik
- VR topik
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztalos klub
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged