- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Óriáskészülék, kis akksival
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
SMS írásnál volt a nagyító ami néha jól jött. 4.2.2 alatt nem találom vagy csak elbénázom?
-
Valkűr
addikt
Én a Jetaudiot használom, és ebből van Basic ingyenes verzió is aki nem akar fizetni...
-
kazsolt
tag
válasz
Avicularia #13693 üzenetére
Tört verziós a powerampot, vagy megvetted?
egyik legjobb zenelejátszó, olyan basszussal.... baszarás
Felkéne tennem nekem is, csak nincs kedvem fizetni érte.
-
Szpisti
addikt
válasz
Avicularia #13693 üzenetére
Csak simán /Ringtones-ba másold...
-
Avicularia
veterán
Van egy olyan hibám, hogy a csengőhang rendszertelen idő elteltével visszaáll default-ra.
Először poweramp-al adtam meg a csengőhangot, de aztán bemásoltam az mp3-at a media/audio/notification könyvtárba, de hiába választom ki onnan is, akkor is visszaáll egy idő után default-ra a csengőhang.
Valami ötlet? -
nikilauda
senior tag
válasz
kdennis #13687 üzenetére
Nyugodtan hagyhatod 100%-ig. Nem lesz gondja. Sőt a lemerítés sem teljes ha kikapcsol, mert az elektronikája nem engedi és leállítja előbb. Az sem gond neki ha egész éjjel rajta van. Gondold végig, hogy kb 0,1%-ot veszít havonta a kapacitásából. Sajnos mobilt hosszú ideig nem tart meg az ember, de néhány évig nem lesz semmi észrevehető gondja az akksinak.
-
zack
nagyúr
Azt tudja valaki mit lehet tenni, ha automatikusan a ROM letöltött egy új 4.3-as system update-et, és nem akarom telepíteni? Folyamatosan az értesítési sávban tanyázik, és nem tudom kilőni. Telepítéshez csak rá kell nyomni, csak azt nem tudom, hogy a Excelsus One akar frissülni, vagy van e bármi rizikó abban, ha telepítem az S-OFF-ra nézve illetve a Hboot-ra nézve.
-
kdennis
aktív tag
válasz
Szpisti #13654 üzenetére
Jo kis akksi gyilkolás! Pont az ellenkezőjét fogod elérni vele. Vannak olyan laptopok például hogy ha huzamosabb ideig töltőn használják, nem tölti csak 85%-ig, mert ha folyamatosan maxon van hagyva, tönkre megy.
Én úgy töltőm hogy csak néha maxig, de legtöbbsör 90%-nál lehúzom (és teljesen se hagyom lemeríteni), így az egészséges.
-
TheProb
veterán
Tud már valaki megoldást arra, hogy miért megy el a hang beszéd közben, kb 1 mp-es időkre akár többször is? mind2 oldalon. Akivel beszélek ő se hall engem én se őt (azt nem tudom hogy egy időben-e). Nem szívesen küldeném szervízbe..
-
BenHans
addikt
[Ezt] láttátok már? Egész dizájnos kis cucc, és ott a képeken a One is.
-
mumk1
addikt
válasz
Nightfall75 #13675 üzenetére
A 3.17.502.2 az utolsó leak, de még ez sem igényel csak 1.54-es HBOOT-ot. Azt lehet mondani, hogy amíg S-OFF a készülék, addig lehet szabadon updatelni, downgradelni a HBOOT-ot, de mivel a revone S-OFF csak 1.44-el működik, arra figyelni kell, hogy gyári visszaállításhoz erre a HBOOT verzióra kell visszatenni.
-
yodee_
őstag
válasz
Nightfall75 #13675 üzenetére
Akkor ezek szerint frissítette magát.
-
Nightfall75
tag
válasz
yodee_ #13673 üzenetére
Igen, jelenleg a 2.24.401.8 a legfrissebb gyári rom ebben a régióban, ez ehhez tartozó firmware-ben az hboot 1.54.
Nemsokára viszont várható a 4.3 android alapú frissítés, ahol a htc szoftver verzió 3.XX lesz majd, jelenleg a 3.17.401.2 alapú teszt soft már elérhető főzött formában az xda-n. Az ehhez tartozó firmware az hboot-ot 1.55-re frissíti.
-
nikilauda
senior tag
válasz
light0416 #13671 üzenetére
Boltival nem vennék már telefont ilyen kategóriában.
Lehet romot is cserélgetni, már ha ez a célod. Viszont a gyári rommal is sokan használjuk és semmi gond nincs vele. A Samsungnál még a múlt évben is romot cseréltem, mintha kötelező lenne (sgs3). Lassan ott tart a droid, hogy a gyári rommal is hibátlanul teszi a dolgát. -
yodee_
őstag
válasz
Nightfall75 #13670 üzenetére
unlocked HBOOT 1.54.0000. Akkor most ez a legfrissebb?
-
light0416
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok, és erősen gondolkodok a htc one-ban, de ahogy itt olvasom nem lehet bizonyos típusokra főzött romot rakni? Mai 150k-s árkategóriában mégis megérné egy ilyen telefonra beruházni?
Illetve megszeretném kérdezni, meghibásodás szempontjából "elég a 2 év bolti" garancia vagy inkább több pénz és gyártói?Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv, -
Nightfall75
tag
válasz
yodee_ #13666 üzenetére
Ha a 4.2 rom tartalmazott firmware-t is (a főzött romokban nem szokott lenni), akkor frissült de nyitva maradt az hboot, amennyiben s-off voltál frissítés előtt. Ha már ez megtörtént, le tudod ellenőrizni az hboot verziót és az s-off meglétét is, ha belépsz a bootloaderbe: kikapcsolt állapotból a hangerő lefelé gombot nyomva tartva bekapcsolod a telefont.
-
Sonja
nagyúr
Használja valaki az Amazon Appstore-t?
Hogy a fenébe lehet elérni a menűt benne?! Ott lehetne látni, hogy milyen programjaim vannak.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Dexter-2000 #13664 üzenetére
Üveg befele, füles felfele, ha esetleg külső behatás érné, akkor inkább a hátlapot kapja el.
Ezért is kicsit zavaró, hogy a sensation és az x után a másik oldalra került a füles csati, mert így ilyenkor nem kívül, hanem belül van. -
yodee_
őstag
Egy hülye kérdés
Olvasgatom itt a dolgokat és látom hogy ilyen HBOOT meg olyan HBOOT verzió. Ha én 4.1.1 alatt S-OFF-ot csináltam, és úgy ment fel a 4.2, akkor ha frissül a HBOOT-om akkor is nyitva marad?
Köszi
-
balika333
tag
válasz
Dexter-2000 #13664 üzenetére
Kijelzővel a combom felé, fejjel lefelé
Így a hátlap íve felveszi a comb ívét és kevésbé áll ki
-
Dexter-2000
őstag
had tegyek fel 1 kérdést
ti a telefont ha a zsebetekben hordjátok arccal kifelé vagy befelé fordítjátok? -
Zirowe
nagyúr
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy most mik a kilátások az 1.54 s-off-ra?
Van rá esély majd vmikor a jövőben, vagy teljesen kizárt? -
Bilux
veterán
De azóta raktál fel programokat.
Vagy beállítottad a HTC bekápot és állandóan szinkronizál adataiddal a felhőbe vagy a google+ képeket szinkronizál stb.
Vagy szimplán szar adókörzetben vagy és keresi a tornyokat.
Egy repülős éjszakai mutatványt megcsinálhatsz kiváncsi vagyok mennyit merül.
Szerintem 1% sem. -
Bossi
őstag
válasz
Szpisti #13654 üzenetére
Figyelj nem az a lényeg mikor töltöm... írhatom azt is, hogy nappal merül 8 óra alatt 15-18%.ot úgy, hogy nem nyúlok hozzá.
A lényeg anélkül merül jelentőset, hogy bármit is használnék.
Este 100% töltöttség reggel 83-85% az nem oké...(#13653) migabi24
ok megcsinálom de, attól még nem tudom mi a hiba, és lehet 2hét műlva újra előjön a hiba... 3 hete vettem akkor volt gyári visszaállítás. -
Szpisti
addikt
Nem tudom elképzelni, hogy egyeseknek miért nincs töltőn a telefon éjszaka amíg alszik... Így tuti, hogy nem merül. Este mikor fekszem megy a töltőre (én még repülőmódba is teszem), reggel mikor kelek mindig 100%. Nekem fontos, hogy biztosan kitartson a telefon amíg dolgozom, mivel végig úton vagyok... Már az első okostelefonom óta így teszek. Már vagy 6 éve...
-
Bossi
őstag
Sziasztok,
valaki segíthetne, ha tud ... ebben már többször kérdeztem de, nem reagált senki esetleg ötlete valakinek...?
kb -78óra alatt éjjel 15-18% merülés ez nem normális szerintem... ja semmi nem megy wifi, mobilnet minden kikapcsolva.köszönöm.
-
-
SlayR
senior tag
Egy jó ideje tokban tartom a telót, de minap levettem és teljesen úgynézki a telefon mintha már vagy 3x leesett volna minimum lepattogzott és kopott a hol ott egyetlen egyszer csusszant ki a zsebemből amikor még nemvolt tokba akkoris csak nagyon alacsonyról és utána semmi nem látszódoitt rajta...lehetséges lenne, hogy a szürke ház ennyire sérülékeny?
-
zack
nagyúr
Nem biztos hogy csatlakozó lesz az. Lehet hogy gombok.
Bár az oldalán megmaradtak az alap One gombok, szóval ha esetleg gombok is, ötletem sincs, mit kapcsolhat, ha pedig csatlakozó, vajon miért oda, és mihez lehet majd csatlakoztatni? Az is lehet hogy azért lesz baromi drága, mert tényleg újdonságot villant, amit a többiek nem.
-
zack
nagyúr
És mire ez megjelenik nálunk is, addigra lesz 40k előnye a Z Ultra-nak. Persze aki tepsire vágyik. Egy dolog mentené meg őket, ha az árát a többi alá lőnék be. Mert valljuk be, a Note 3 erős kihívó minden vetélytársnak. De az LG G2 is 180k környékén fog nyitni...És mint tudjuk az LG 1-2 hónap múlva be fog nézni 150k környékére, és szerintem a Note 3 is 2014 Q1-ben.
-
TheProb
veterán
amúgy nincs vmi app amivel lehetne szabályozni h mikor és mire rezegjen a telefon? mert pl a szar is kiugrik belőlem mikor reggel az ébresztőnél is rezeg a telefon a fa asztalon...
-
zack
nagyúr
Tévedtem. Unofficial.
De eddig nem publikáltak hülyeséget...Kétlem hogy ez pont az lenne.
Ezt a linket is ők publikálták [link]
-
zack
nagyúr
Felmész a fb-ra, és bejelölöd...
Nincs mit linkelni, nem cikk. Lehet csak tesztelik a népet, de az eddigi hsz-ek alapján mindenkinek túl drága...Ha tényleg ennyi lesz, bele is dőlhetnek a már kiásott sírjukba, mert a kutyának se fog ennyiért kelleni. Note3 se lesz ennyi.
-
zack
nagyúr
Kínában 816$ áron debütál a One Max. Ha ezt eurosítjuk, mert minden dollárban megadott ár mire ideér euro-ban értendő akkor ez 240e lesz.
-
feenty
aktív tag
válasz
torrente777_ #13616 üzenetére
Ezer hála....
A GSM/CDMA/LTE rendben volt.... elírtam egy betűt az apn-ben... javítás után adtam neki egy airplane mode on/off-t és LTE újra ok
Köszönet mégegyszer!
-
TheProb
veterán
Más nem tapasztalt teljesítménybeli gondokat real racing 3-al? Van hogy be-be szaggat a játék, ami azért elég kiábrándító, hogy ezt a piac 1ik legerősebb telefonján csinálja... Xperia L-en is pl simán megy... Gondolom optimalizáltsági gond lehet vagy nemtom...
-
FalconKnight
aktív tag
Erre vki?
-
feenty
aktív tag
válasz
torrente777_ #13612 üzenetére
Köszönöm szépen... sajnos még így sem akarja az igazságot :S
A legalsó tulajdonos menüpont nálad is nem meghatározottra van állítva? a képen az sajna nem látszik...Nem bírok vele már 3 napja
Te milyen romot használsz?
-
Sonja
nagyúr
Na ez érdekes. Lehet, hogy mégsem Snapdragon 800-al fog jönni a HTC One max?!
-
feenty
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Volna egy kis problémám, és nem tudom, hogyan ugorjak neki a "javitásnak"!
A T szolgáltatónál van BusinesNET csomagom amivel régebben ment a 4G rendesen... Most pedig nem.... Az a legnagyobb gondom, hogy nem tudom, hogy mikor jelentkezett a gond, mivel ritkán használtam a telót 4G-n.
Az elmult hetekben 1.54-es lett a hboot-om, azóta volt radio csere is... illetve ViperOne fut rajta.
Próbáltam cserélgetni a radio-t, egyikkel sem akart összejönni a 4G...
Valaki aki T-mobos és megy neki a 4G az elküldené nekem az APN beállításait? Hátha ott szúrtam el valamit.
Esetleg egyéb ötlet?Edit:
S-OFF vagyok, szóval minden megoldás szóba jöhet -
Xaels
félisten
[link] csak egy kis lélekmelegítés
-
Land
veterán
Mi a HTC óra programjának neve a telepitojeben? Véletlenül nem raktam fel és pótolnám.
-
toeki
senior tag
Lehet vele fotózni de a htc által fejlesztett hasznos vagy haszontalan dolgokat nem tudja. (lassitott felvétel, 3mp-s zoe-k, stb)
De pl az ultrapixel általi előnyök (legalábbis a htc ezt irta) a gugli driver-eivel nem jönnek ki.
HTC Galery sincs ami a highlight-ok készitéséért felelős.IR-t szerintem csak igérték hogy beleteszik majd, de Zack napiszinten használ/t gugliromot ő majd megmondja.
-
Bossi
őstag
-
FalconKnight
aktív tag
Sziasztok! Erre a készülékre milyen fóliát ajánlotok? Lehetőleg fényeset szeretnék venni, de túlkínálat van ebay-en, és nem tudom melyik minőségi, és melyik nem. Pl.: ez jó választás lehet?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest