-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
trane08
tag
Sziasztok!
Ha mar akku tema, akkor szeretnek tippeket kerni, hogy hogyan tudom a leheto legjobb uzem idot elerni(vagom, ne hasznaljam xd). Beallitasokra lennek kivancsi. Gyari 4.2.2 van rajta. Azert kerdezem, mert latom eleg sok beallitasi lehetoseg van, de nekem ez teljesen uj. Szifonom volt eddig. A masik, hogy chrome-ban nem lehet valahogy kikapcsolni, hogy ha oldalra akarok gorgetni, akkor ne masik lapra akarjon dobni? Valaszokat elore is koszonom! -
trane08
tag
Sziasztok! Ma szereztem egy ilyen keszuleket. Kerdesem az lenne, hogy nem lehet valahogy beallitani, hogy ne csak a bekapcs gombra ebredjen, hanem a hangerore? Nem nagyon esik kezre bal oldalt a szifon utan. Meg nehezen talalom ha a zsebembe nyulok erte :S elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged