- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Netfone
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
lofagi
addikt
Egy hónapja mondtam áldást rá én is. A legjobb telefonom volt eddig. Imádtam az első pillanattól kezdve. A karrierjét az tette be,hogy az elmúlt időszakban 2x is sikerült leejtenem kőre. S mivel gyönyörűnek tartom még a mai napig is, keret nélkül használtam. Sajnos már a lassulás jelei nálam is előjöttek, de még mindig úgy voltam vele,hogy küllemre nem találtam szebb telefont. Több, mint 5 évig voltam boldog tulajdonosa.
-
lofagi
addikt
Na kérem, hasonló a problémám, csak én napi használatban voltam a telefonnal. Sőt használtam az utolsó percig. Aztán leraktam a telefonomat és egy pár órával később amikor be akartam állítani az ébresztőt, nem kapcsolt be! Rádugtam a töltőre, pár perce megy rajta, de semmi, se kép, se hang, se led. Értem én,hogy nem egy mai telefon, de egyszerűen csak így megadja magát?
2 hónapja a 5.1 hangfal rendszerem, 1 hete a vgam és most ez, hát bmeg mi van itt...
-
lofagi
addikt
Köszönöm a segítséget, elnyomtam egy factory resetet és most úgy néz ki,hogy új erőre kapott. :] Nincsenek nagy igényeim, csak ha épp jön egy üzenet a messengeren akkor ne 4 perc legyen mire megnézem. :]
-
lofagi
addikt
Egyszer már volt factory reset, de a telefont még az első között vettem. Szóval nem egy mai darab és azért nyúztam is rendesen. Megpróbálok egyet akkor, nagyon szeretem és őszintén annyira nem vagyok egy telefon cserélgetős s nincs is nagyon amire lecserélném. Viszont azért néha megörjít, hogy random kikapcsol vagy épp több perc mire betölt egy messengert.
A HTC Backup nevű app elegendő lementeni a cuccokat? Még sosem próbáltam.
-
lofagi
addikt
Sziasztok,
már egy ideje küzdök a telefonommal, szinte teljesen be van lassúlva. Valahogy elvesztette az eredeti sebeggését. A kérdésem az, hogy azért van mert már a programok nagyobb igényűek? Esetleg már megöregedett szegény? Tele van programmal? Vagy ez így mind együtt?
S a kérdés, hogy egy esetleges factory reset segíthet-e a helyzeten? Vagy valamilyen lehetőségem van-e, hogy visszanyerjem a régi fényét?
-
lofagi
addikt
Pár napja jelentkezik egy olyan probléma, hogy a wifi ledob és néha nem is csatlakozik vissza magától, esetleg találkozott már valaki ilyen problémával?
Semmi energia takarékos megoldás nincs bekapcsolva, szóval elvileg nem kéne neki ledobálnia, illetve van hogy ki is írja,hogy nem sikerült a csatlakozás, majd kis idővel később magától csatlakozik újra. Valaki ötlet?
-
lofagi
addikt
Kísérletezni lehet, csak kérdés érdemes-e. Ha új a készülék biztos rossz látni,h van rajta egy karc, de inkább ennyi,mint még nagyobb. Viszont felteszel rá egy rolót, majd idő elteltével leveszed , nem lesz annyira zavaró a későbbiekben. Tudom elég viccesen hangzik, de nekem bejött.
-
lofagi
addikt
Ő , most ez mi ez a zöld szín? Ez most komoly? Tisztára,mint valami játék telefon, ezt lehet állítani valahogy vagy kezdjek megbarátkozni vele?
-
lofagi
addikt
válasz
dani3l #26043 üzenetére
Sajnos ilyen van nálam is, csak én nem gondoltam,hogy ez bug. Arra gondoltam kezdetben (most már nem érdekel
), hogy amikor feltöltöm 100%-ra akkor kezd el mindenféle szinkronba vagy olyan feladatokat lefuttatni, ami arra vár, hogy fullos legyen a teló. Pár perc után már nekem is 93-95%-on van a teló úgy, hogy hozzá se nyúlok, utána pedig simán tartja a szintet vagy egyenletesen nagyon lassan csökken az aksi, akár több órán keresztül is, persze használat nélkül értem mindezt.
-
lofagi
addikt
válasz
F_Gergely #25308 üzenetére
Igen, nézegettem már én is az appokat, csak nem szeretek próbálgatni, de majd megnézem a fórumokat, minden esetre köszönöm. Illetve ha jól értettem, akkor nekem ugyan nem csörög ki, de a hívó fél csörget, mint a veszett, az nem baj, mert mostanában csak az ilyen közvélemény kutatók találnak be.
-
lofagi
addikt
válasz
Szpisti #25305 üzenetére
Ez elég érdekes megoldás már nem azért, a magánszámokat ahol le van tiltva a szám akarom csak letiltani, ha most berakom "Ne zavarj"-ba, folyton hozzá kell majd adnom akit esetleg felveszek a névjegyzékbe, kétlem,hogy ez az egyetlen megoldás van. Nem egyet tiltok le hanem a többit engedélyezem, na ne már.
Illetve akkor ismeretlen számok sem tudnak elérni, azért ezt te sem gondolhattad komolyan, hogy ez a jó megoldás.
-
lofagi
addikt
Ha már a blokkolásról volt szó korábban, magán számot az alap program tud valahogy blokkolni? Mert nagyon idegesítő, hogy egyfolytában hívogatnak, pedig folyamatosan kinyomom. Viszont alapból csak úgy látom,hogy szám hozzáadása vagy a névjegyzékből, magán számot pedig nem tudok hozzáadni a névjegyzékhez. Valami ötlet? Vagy ajánlanátok valami jó blokkolót, bár megmondom az alap programnak jobban örülnék.
-
lofagi
addikt
válasz
CptAdamica #25290 üzenetére
Szerintem nem azokkal van a baj akik lemásolják, mert azért valljuk be elég komolyan néz ki a cucc, a videó alapján egy nagyon jól használható, mellesleg jól kinéző telefonról van szó. Itt akkor van a baj, hogy ha nem klónként adják el. Bár tény, hogy elég nagy a valószínűsége annak, hogy aki ilyet csinál az azért csinálja, hogy megtévesszen és bedőljön az ember, hogy igazi HTC. De legyünk naivak, azt mondom itt még mindig azzal van csak a baj, hogy ha valóban úgy hirdeti valaki,hogy eredeti HTC M7.
-
lofagi
addikt
válasz
bébi67 #25156 üzenetére
Volt valami a rendőrségen valami fejlemény? Sajnálom, hogy ez történt veled, teljesen át tudom érezni, hogy milyen xar lehet neked most. Elég drága tanulópénzt fizettél, hogy használtan csak úgy nem veszünk ilyen drága telefont. Kicsit felelőtlen voltál valljuk be, de lehet, hogy sokan lettek volna így. Sajnos ma már senkiben nem lehet megbízni egyáltalán, sajnálom, hogy idáig fajult a társadalmunk. Na, de ez nem ide tartozik.
Valaki találkozott már olyan jelenséggel, hogy a simkártya gondol egyet és lekapcsol? Nincs abszolút signál, aztán egy restart után vagy csak egy egyszer offline-online csatlakozáskor megjavul minden.
Ill. lenne egy olyan kérdésem,hogy van egy wifi hotspot, azt ugyan látom a telefonnal, de sajnos nem az igazi. Van valami lehetőség arra, hogy ezt a hotspotot valamivel felerősíteni?
-
lofagi
addikt
Power to Give erről valakinek van valami tapasztalata?
-
lofagi
addikt
Találkozott már valaki olyan jelenséggel,h kezdeményezek egy hívást s már egyből aktív a kihangosítás. Elég kellemetlen mikor belesípol a fülembe. Az érdekesség,h a jelenség nem mindig mutatkozik.
-
lofagi
addikt
Arról tudna nekem valaki valamit mondani,hogy mi az a Google Play szolgáltatás, az elmúlt 2 napban egyfolytában a toppon van az aksi merítést illetően, ráadásul még úgy is, hogy kikapcsoltam a netet ill. lekapcsoltam az automatikus frissítést. Nem nyúlok a telefonhoz és mégis az van legfelül a listán a fogyasztást illetően.
-
lofagi
addikt
válasz
Dexter-2000 #18031 üzenetére
Nekem fut, este... szóval hajnalban toltam is vele egy kört! :] Elég nehézkes ráhúzni a kis ikonokat a megfelelő helyre, de fut rajta, és jól fut. Ha valaki érdekel itt lehet letölteni a BF4 commanderhez az apk-t illetve a hozzá tartozó obb-t. Letölt, megfelelő helyre bemásol, majd játszik! :]
-
lofagi
addikt
nekem olyan kérdésem lenne, ami a mostani frissítéssel jött be, bár lehet már korábban írta is valaki, de rég követtem a topicot, szóval a kérdés:
amikor írok és felkínál egy szót, rányomok, majd ahogy beillesztette akkor még ragoznám a szót, de betesz egy szóközt rögtön a szó után, eddig ilyen nem volt, ezt ki lehet kapcsolni vagy meg kell vele tanulni "élni" ?
-
lofagi
addikt
válasz
enginev3.0 #16375 üzenetére
A kérdés az, hogy hány buta negatív hozzászóló volt a ph-n, aki azokról az oldalakról vette az infókat.
-
lofagi
addikt
válasz
hurrikan #16105 üzenetére
Akkor mit javasolnál? Próbáljam az alap böngészőt? Vagy van valami amit még esetleg le tudnék kacsolni / fel tudnék kapcsolni ,hogy jobban bírja. Alapvetően nem okoz gondot ha lemerül, mert az utazásom napi 3 óra 1,5/1,5-ben kimerül, általában erre figyelek, hogy erre legyen még energiája. :]
-
lofagi
addikt
válasz
enginev3.0 #16099 üzenetére
A fényerő az a legkisebben volt mindig, viszont a wifi és a 3g között váltogattam egész nap, mert a wifit amit használok(munkahelyi) néhány lehetőség le van tiltva, így ha éppen valami olyasmi kellett akkor bizony át kellett váltanom. Így számolgatva ez olyan,7 - 8 óra 3G-t jelent kb, mert a valamelyik mindig aktív volt.
-
lofagi
addikt
Esetleg valaki rá tudna erre nézni, ez egy teljesen normális aku használat, mármint abban az értelembe, hogy ne csodálkozzak, ha ilyen gyorsan lemerül, vagy valamit tudnék még ezzel kezdeni?
-
lofagi
addikt
-
lofagi
addikt
Egyik nap láttam a facen kirakva egy HTC One-t, azon már semmi logó nem volt, rá is kérdeztem, hogy annak nem kéne ott lennie? Először azt hittem biztos valami kamu, de a srác mondta, hogy nagyon gyorsan lekopott neki. Aztán messziről jött ember... tudjuk. De talán itt is írták, hogy a kezdeti példányoknak volt ilyen gondja, hogy nagyon gyorsan lekopott róla a logó.
-
lofagi
addikt
Sajnos annyira nem vagyok még járatos az Android világában, főleg ebben a főzött ROMokban, de ha egy dolgot kellene mondani, hogy miért jobb egy főzött ROM, mint mondjuk az alap, vagy maradjunk a Sense-nél, akkor mit mondanál? Mert annyit talán jól szűrtem le, hogy ha főzött ROMot felpakolsz akkor bukod a garit is, vagy már erre is van megoldás?
-
lofagi
addikt
Lehet Európában mégsem lesz olyan közeli az a 4.3-as update, a HTC One tulajoknak. Persze, csak ha jól értelmezem. :]
-
lofagi
addikt
OMG H D C !!! Ez ám a replika!
-
lofagi
addikt
válasz
István10 #14008 üzenetére
Hasonlóan gondolkodtam mint te is, nekem is ez az első olyan telefonom, ami nem épp az olcsóbbik kategória. Viszont ahogy oda kerültem,hogy na most már meg lesz véve, egyből fóliát akartam rá. GG elvileg véd a kulcsoktól, szikéktől, meg láttunk már nagyon jó videókat a neten, hogy milyen kemény ráhatásokat is kibír. Viszont a zsebet, bármennyire is tiszta, előbb vagy utóbb lesz benne apró pór szem, kis homok kristályok, amik bizony szépen nyomot hagynak. Akkor bizony inkább a fólián, mint a kijelzőn. Ha pedig tükör sima fóliát veszel rá, semmit nem von le a kép láthatósági értékéből.
-
lofagi
addikt
válasz
F_Gergely #13929 üzenetére
Véleményem szerint nem biztos, hogy ez a telefon hibája. Kb egy hete volt, hogy egyik ismerősömet akartam felhívni és teljesen más emberkéhez kapcsolt, meg is ijedtem, hogy biztos ellopták a telefont és azért veszi fel más. Állították, hogy nem-nem ez nem így van, most vették és miért zaklatom őket ilyennel. Bár ebben az esetben pont én kereste és nem fordítva. T kékségnek betelefonál, ők még nem hallottak ilyenről, hogy ez történt volna, mondom én se láttam még a piramisokat mégis léteznek. De ezt a helyzetet ők képtelenek voltak elképzelni. Az ismerősöm akit fel akartam hívni egy olyan helyen volt, ahol abszolút nem volt térerő. Érdekes, hogy ezek után még sem foglaltat, vagy nem elérhetőt jelzett a telefon, hanem egy másik számot hívott fel. Esetleg valaki használta a telódat és kitörölte a híváslistából!
-
lofagi
addikt
Nem tudom,véletlenül sem stárolni akarnám magam,de megvettem életem első fóliáját,megnéztem a tubeon,h hogy kell felrakni és feltettem hibátlanul. Az már más kérdés,h mikor a felső réteget akartam levenni akkor nem törtem meg az elején és feljött az egész s bement alá két kis szösz. Szerintem csak fél az ember belevágni. Azthittem raráadásul,h még a levegő is ott marad a szösz körül,de kis idővel teljesen rásimult.
Más.
Tegnap írtam,h nem teszi be az albumba a képet, estére meggondolta magát és befrissítette. Fogalmam sincs,h miért.
-
lofagi
addikt
Ha esetleg valakinek hiányozna egy bomb a kamerázáshoz vagy szeretne bármihez egy gombot rendelni, vagy csak szimplán vágyik egy nem mindennapi dust covered a kis jack dugójára, annak ajánlom a következőt: Pressy
-
lofagi
addikt
Meg tudná mondani valaki,h egy albumhoz hogy lehet hozzáadjuk egy képet,ha nem találja a neten,de nekem van hozzá képem?
-
lofagi
addikt
válasz
Valkűr #11934 üzenetére
Én nem voltam elég egyértelmű, szerintem Tigerteam, te arra gondoltál, hogy a facebookon belül amit az oldalak kipostolnak azokat láthassam, erre is gondoltam. Nagyon nem vagyok kíváncsi arra,hogy mindenki a nagyon szuper jeligéket teszi közzé. Mondjuk ez lehet valami facebook beállítás, csak nem tudom, hogy ezen lehet-e változtatni.
-
lofagi
addikt
Blinkfeedben be lehet állítani olyat, hogy a ne a facebook emberek által kiposztolt dolgokat mutassa, hanem az oldalak által kiírtakat?
-
-
lofagi
addikt
Találkozott már valaki ezzel a problémával? : HTC One Speaker Popping Sound
Magyarul nem is tudom hogy lehetne leírni, amit lejátszik bármilyen hangot egy halk kis kattanást lehet hallani, mint mikor lekapcsolod a hangszórót, de nagyon nagyon halkan. Utcán vagy ahol más zajok is szűrődnek nem is nagyon lehet észrevenni, viszont egy halk szobában ahol nincs semmi egyéb hang, ott ki lehet szűrni. Mind1, hogy mit játszik le a telefon, legyen az éppen egy játék hangja, vagy csak a billentyű lenyomása. Találkoztatok már ezzel?
-
lofagi
addikt
Komoly gondom van, egyik ismerősömnek sikerült beújítania egy ilyen gyönyörűséget. A megelégedettsége nem felhőtlen. Az első gondja ott támadt, amikor megkapta a csomagot és a a doboz nem volt lefóliázva, sőt a az oldalsó htc-s ragasztók is elálltak a doboztól, egyértelműen ki volt már bontva. Tovább bontva viszont semmi rendellenességet nem talált, így el is kezdte használni a telefont. Az itt fent lévő említett teszteket gyorsan el is végezte. Semmi pixelhiba, semmi sorja. A következő meglepetése akkor történt amikor behelyezte a headsetjét és kis recsegő hang jött a fülesből, ami csak akkor jelentkezik, amikor tekergeti a jackdugót, tudom, hogy felmerül a kérdés, hogy minek tekergeti, de nekem az ősrégi nokia 5800asomnak nem volt ilyen gondja, ott aztán játszhattam a dugóval. Ezt még el is fogadta emberünk, de a következő aggálya akkor keletkezett amikor felhívták és azt mondták,hogy rosszul hallják. Igaz, hogy buszon volt, de hozzá kell tenni azt is, hogy korábbi telefonján azt sem hallották, hogy elindult a busz, mert egy halk járatról van szó. Ezt még betudta annak,hogy ahonnan telefonáltak is hangos zaj szűrődött, bár elvileg ennek ki kellene már ezt szűrni, illetve headset volt bedugva. Az utolsó aggálya pedig akkor volt, amikor a telefont felhelyezte a gépre, majd egy névjegyek szerkesztésekor a csatolás menüben nem tudta hozzárendelni a telefonszámhoz a facebook fiókot, amint lehúzta a kábelt egyből csatlakoztatta. Mivel eddig neki sem volt androidos telefonja, így nem tudja, hogy ezek az aggodalmak alaptalanok, vagy nem igazán és valamit tennie kellene amíg le nem jár a 8 napja?
-
lofagi
addikt
Egy ilyen fülest néztem ki a drágához, látom, hogy a specifikációkban ott van, hogy Androidos telefonokhoz is jó. A kérdés az az lenne, hogy van-e valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban?
Láttam én már olyan készüléket ahol nyomni kellett a felvevő gombot ahhoz, hogy hangosabban szóljon a zene. Nem nagyon szeretnék kiadni 15e ft-ot, csak azért, hogy ott porosodjon a polcon.
-
lofagi
addikt
Köszi, közben fel is hívtam a Gyorst, nagyon kedves eladó volt, kb mindenre adott választ, hogy miért lehet olcsóbb. Magyar nyelv (mondjuk ez másodlagos), magyar lokalizáció, hivatalos szerviz, szerviz minősége, ideje, javítás ideje. Mondjuk biztos a saját malmára is hajtotta a vizet, ami sikerült is megmondom őszintén.
-
lofagi
addikt
válasz
spawn21 #11342 üzenetére
Melyik szolgáltatónál olcsóbb, mint 150e Ft a HTC One? Ráadásul feltöltőkártyával? Talán a T-mobile az amelyiknél a feltöltővel 160e. De mind1, is, igazából nekem Telenoros kellene, ott sajnos nem olcsóbb. A másik ok pedig a független telefon, eladáskor azért az jól jöhet.
Szóval itt van néhány lehetőség, hogy ezeknél a boltoknál érdemes-e vásárolni, kb 50e-el olcsóbban. Vagy valami miatt kerül annyival olcsóbba, mint mondjuk a Gyorsnál.
-
lofagi
addikt
Egy gyors kérdésem lenne, nézegetem az árait a készüléknek itt, s arra lennék kíváncsi, hogy érdemes-e megspórólni azt az 50e ft-ot amit lehet nyerni egy-egy boltnál, vagy inkább 2k de speedshop vagy edigital?
-
lofagi
addikt
Azt meg tudja nekem mondani valaki,hogy miért jó egy átlag felhasználó részére, hogy lebutítsa a telefonját egy sima androidra? Nem piszkálódásképpen kérdezem, hanem tényleg érdekel. Amiket eddig olvastam csak az,hogy nagyon sok olyan plusz funkciót veszít így a telefont, amiért megveszi az ember. Amúgy fordítva nem működik a dolog. Tehát vesz valaki egy sima androidosat és reteszi az eredeti ROM-ot?
-
lofagi
addikt
Nekem olyan érzésem van amikor olvasom,hogy vettem tokot ehhez a telefonhoz, drága volt, mint mikor az ember sajnálja az i7 processzorához a Chieftec tápot és vesz inkább egy Codegent. De semmi sem zárja ki, hogy én látom rosszul a dolgokat. :]
-
lofagi
addikt
Tudom láma kérdés lesz. A korábbi hozzászólásokban olvastam valamikor ezért teszem fel, mert nem tudom már, hogy a sok ezer közül hol is volt. Szóval a kérdésem a következő lenne. Adott ugyebár a HTC One, az rajta lehet hagyni az töltőn a telefont miután feltöltötte mert már úgy sem kap plusz töltetet, ergo nem rongálódik az aku. Vagy pedig nem?
-
lofagi
addikt
válasz
22darti #7392 üzenetére
Azért ez elég szubjektív,hogy ha szépet szeretnél akkor milyet vegyél. :] Fekete párti vagyok, de konkrétan ennél a telefonnál biztos, hogy a "white" azaz a silver a nyerő. Legalábbis nálam.
Daanika : Kopás ügyileg, ha jól rémlik korábban írta már valaki, hogy mind2 készülék színezett így kb ua kopnak, viszont kevésbé veszed észre a szürkén.
-
lofagi
addikt
Nekem olyan kérdésem lenne,h Telenortól szeretném venni a telót, az egyik,h ha részletre veszem akkor hamarabb kifizethetem-e vagy nem lehet előtörleszteni? A következő pedig az lenne, hátha van alaki közelebb a tűzhöz, érdemes-e megvárni az 1-jét? Már május óta ua az árlista vagy a HTC One árát még nem fogják csökkenteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Anime filmek és sorozatok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Automobilista 2
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest