- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
lofagi #37954 üzenetére
egyetértek, hogy nagyon szép telefon volt, én tavaly nyáron engedtem el, miután betört a kijelzője, de már lassú is volt. én huawei p10-re váltottam (előtte volt két hétig iphone 6 plus-om is). ha még nem vettél másik telefont, akkor nagyon ajánlom a p10-et. designra hasonló (nekem ezüst van, egy nagyon picit bazáribb az árnyalata, mint a one-é). sebességre nyilván ég és föld, a mérete jó.
ha megcsinálnák a m7-et gyászkeret nélkül, jobb hardverrel, ugyanazzal a desingnnal, én vevő lennék rá.(ezekhez a paraméterekhez tavaly a p10 és az iphone állt legközelebb)
-
shifty!
senior tag
válasz
lofagi #37789 üzenetére
Szia,
Nálam teljesen jól máködik, fut rajta pedig FB, Messenger, Google összes, de megyNem kevés egyáltalán a vas alatta, 2GB RAM ma is elég mindenre. Egy factory reset sokat segíthet, esetleg custom rom, nálam is az van, gyári alapú, ami jobban bánik az erőforrásokkal.
-
Derrewyn
senior tag
válasz
lofagi #37791 üzenetére
Amíg M7-em volt, párszor csináltam lassulás miatt FR-t, utána mindig fürgébb lett a telefon.
A HTC mentés elég jó, szinte mindent visszaállít, SMS-ek, híváslisták megvannak még most is 2013-ig visszamenőleg (HTC átviteli eszk. is nagyon jó).
Az appokat is visszatelepíti többnyire, de vannak kivételek (nálam pl. Hearthstone), illetve az appok beállításai, telefonon mentett adatai elvesznek. -
Steve1207
veterán
válasz
lofagi #26045 üzenetére
Elkalibrálódás miatt esik annyit. Mobiladatokkal is számolva óránként 1%-ot kellene esnie üresjáratban (persze, ha nem írogatnak egyfolytában és nincs hívás, csak elvan szépen a teló).
Pár újraindítással belehet lőni, "átugrani" a fake szinteket. Lehet lesz olyan, ahol ezután ha nyüstölöd akkor se esik semmit 10-20 perc folyamatos használattal, máshol meg igen (lásd a kezdeti 100-ról 9x-re ugrást). 1-2% környékén is előfordulhat, hogy több van benne, csak rosszul jelzi és ezért kikapcsol ugye. Újraindítod és nahááát van még benne 5%. -
F_Gergely
őstag
válasz
lofagi #25304 üzenetére
Hivasszuro eleg sok van a marketen van ingyenes is. En sokkal jobban sajnalom, hogy mig regen ha egy program blokkolta a hivast az ki sem csongott annal aki teged hivott. Ezzel szemben a mai hivasblokkolok csak pusztan nem ertesitenek a hivasrol de aki teged hiv annak kicsong.
Kedvenc programom meg Nokian tudott olyat hogy felmondtal egy adott szoveget vagy barmit, majd aki teged hivott annak lejatszotta majd bontotta a hivast. Legjobb volt!
Sajnos ma mar ilyen nincs es kicsong az osszes -
CptAdamica
veterán
válasz
lofagi #25292 üzenetére
Kicsit azokkal is baj van sajnos, mert csak abból élnek, hogy mások telefonját másolják. Most komolyan, ha le tudnak másolni egy ilyen telefon, majd le is tudják gyártani, úgy, hogy alig észrevehető a különbség kettő között, akkor miért nem bírnak egy sajátot kiadni, saját márkanév alatt?
Lehet, hogy ezek a cégek feltüntetik, hogy replika, de amint kikerülnek a tisztességtelen eladókhoz, az az első dolguk, hogy átverjék az embereket.
-
p2pp
őstag
válasz
lofagi #25292 üzenetére
Bébi 67 vagyok!
Úgy hirdetik, h eredeti! Ugyanannyiért, de nem az!
Amcsi oldalon 250 Dollár.
De ezt csak az Android Tuner (4x1,2Ghz Proci) és az Epic Citadel (Hd kijelző),
tudta bebizonyítani. Kézben totál ugyanaz!
Hd meg Full Hd között nehezebb észrevenni a különbséget.
A Ram 1,5 Gb. A Hill Climb Racing hamarabb indult el, mint az S4-en.
Ez nem semmi azért! -
bébi67
aktív tag
válasz
lofagi #25259 üzenetére
Felvették a jegyzőkönyvet, ennyi. Nem biztattak semmi jóval.
A pozitívum az egészben, hogy itt megosztottam veletek a történetemet, és akik olvasták, valószínűleg nem fognak így járni.
Ugye, hogy minden rosszban van valami jó?
Még egy kiemelni való: olyan szintű klónról van szó, hogy minden hozzáértő embert elsőre megtévesztett.
Csak akkor tudtam volna kivédeni, ha fel vagyok világosítva a várható csalásról.
Mindenki tanuljon belőle, a gyanakvás erény a bizalom butaság. -
zack
nagyúr
válasz
lofagi #14154 üzenetére
Persze hogy függ. Az enyém sosem látott bugyi tokot. Nem fostatom, de mindig figyelek hova teszem, és hogy rakom zsebre. Nem egyformán vigyázunk a kütyükre, és a One valószínű erre még érzékenyebb.
Az utóbbi 3 évben az összes telómat karcmentesen adtam el, pedig volt 1 éves is közte. -
zack
nagyúr
válasz
lofagi #14058 üzenetére
Sokat írtunk erről az elmúlt napokban, és úgy folyamatában sok szó esik erről, hiszen mindenkit foglalkoztat. Az első és legegyszerűbb módja hogy járatos legyél, hogy követed a topikot, és ha kell vissza is olvasol. Tehát így nem tudom mit szűrtél le, de az olvasás hiányában minden bizonnyal téves. 1.44-es Hboot esetén működik az S-OFF, és nem bukod a garit. 1.54-es Hboot verziós telefonnál sem feltétlenül, mert nyitni lehet, csak visszazárni nem (HTC dev-es nyitás). Erről sok infó nincs, de ha nem köthető a garanciális probléma a szoftverhez, valószínű javítani fogják gariban.
-
zack
nagyúr
válasz
lofagi #14056 üzenetére
Ki tudja mi lesz...Közel a 4.4 KitKat is. 5.5 Sense nem érdekel, mert eddig sosem használtam. Next Launcher-nek jó ideig nem lesz alternatívája számomra.
A főzöttek többsége pedig már eleve 4.3-ra épül. Szóval nekem aztán tök mindegy mikor jön hivatalosan.
4.4 KitKat alapokkal rendelkező főzötteket viszont várom.Gondolom ha kint a Nexus 5, onnantól 1-2 hét, és portolva lesz.
-
hoy
tag
-
Xaels
félisten
válasz
lofagi #11372 üzenetére
Az, hogy melyik telefonokhoz jó az a jack elosztásától függ. Sajnos nem mindenhez jó, gondolom alapból Apple féle elrendezést használnak és talán adapter van hozzá. A másik meg érdemes lehet a füles topikban kérdezni. [link]
Én kicsit drágállom. Látványos, de szerintem az áráért cserébe biztos van jobb.
MÁS: valaki játszik itt Zen Pinball-al? Ha igen felvehetnénk egymást.
-
dani3l
őstag
En pl anno Desiren több okbol csereltem a gyari romot "sima" droidra:
Egyreszt sokat zabalt a sense az amugy sem sok eröforrasbol es elegge lefogta a telefont, masreszt alapvetö dolgok hianyoztak belöle, raadasul nem is tetszett. Holo szerintem szebb, letisztultabb, meg mondjuk egy cm romot jobban szemelyre lehet szabni.
Ezen a telon mar böven van eröforras, amit hasznalhatna, de szerencsere elegge megnyirbaltak igy mar joval kevesebbet eszik, mint a regebbiek, a hasznosabb funkciok nagyresze is szepen lassan bekerûl a gyari rendszerbe, szoval az egyetlen ok a cserere nekem mar csak az lenne, hogy meg mindig nem igazan tetszik a felület, bar örülök, hogy mar nincs annyi csicsa benne.
Szoval en tuti nem fogom lecserelni egy stock rendszerre.
De vannak akik arra esküsznek, meg hat a benchmarkokban megiscsak több a pontszam... -
spawn21
veterán
Nem tudom, de én zsákutcában érzem magam a tokok miatt.
Nem tudok milyet vegyek, mert nem akarok gagyi külsőt kapni.
A gyáriak szerintem 5 ft-ot nem érnek. De ebben a színben nagyon vigyázni kell rá. Amit gyűlölök.
Ott tartok, hogy megvenném a 15 ezres tokot is, csak nem kelljen már ennyire vigyázni rá, úgy is, hogy tokban van. -
dani3l
őstag
Valaki linkelt itt a multkor valami 70 vagy hany euros tokot, na az rohadt draga szerintem. De egy ilyen telefonhoz egy 6-8-10 ezer forintos tok szerintem teljesen korrekt. Ha mar megveszek egy jo minösegü telefont jo dragan, csak nem teszem ra a 20 forintos kokany gagyi tokot, ami nem eleg, hogy szar, de meg ronda is..
-
22darti
csendes tag
Teljesen jogos, ez a saját véleményem volt.
Én elsőre pont a kopás miatt ezüstöt rendeltem, hogy ha lejön a festék majd, akkor ne legyen feltűnő, de mivel tele volt illesztési hibával, ezért visszaküldtem
Akkor éppen az a hír járta, hogy a feketék jobbak, talán máshol készültek és azért, így most az van. Szeretem, ilyet akartam mindig is, de azért jobban bennem van a para, hogy kopni fog.
Remélem nemsokára itt a tok, amit rendeltem, és ugyan sosem akartam rá tenni, de most azt hiszem rákerül.
Persze, ha nem tetszik élőben akkor lesz egy eladó tok, ha valakit érdekel
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Metal topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- További aktív témák...
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest