Hirdetés
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Snapdragon 695 és 120 Hz-es kijelző a Motorola G34-ben
- Google Pixel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
ndavey
tag
Én is mindig kilövöm az appokat, sőt már párat le is tiltottam, hogy még csak véletlenül se használja.. Mobilnet az nekem is nagyon sokat aktív, de ha használom és pl képeket kell betöltenie akkor 2 perc alatt 1% merülés.. Amit észrevettem GSAM-ben, hogy pl facebooknál nagyon sok a felébresztések száma és az ébrentartás se kevés.. Ezekkel lehet valamit kezdeni, vagy lekorlátozni?
-
CSiPet2
tag
válasz
Kistoo #10391 üzenetére
Ami a tokot meg fóliát illeti mindkettő erősen ajánlott.
Fóliából a Brando ultra clear 3k huf-ért, kissé drága, de ha felkerült nem veszed észre hogy rajta van, viszont adott esetben megmenthet egy komplett kijelző üveg cserétől, úgyhogy nem kicsit megéri.
A tok már problémásabb szerintem, a készülék elég sérülékeny tud lenni, viszont személy szerint rohadtul nem akartam elcsúfítani egy bumfordi tokkal. Úgyhogy végül erre esett a választásom, abszolút meg vagyok vele elégedve. Továbbra is szép a készülék de viszonylag jól védett. Vásárlási linket most nem tudok, de ebay-ről 1k huf-ért el is hozták Magyarországra. -
Gabbo
aktív tag
válasz
ndavey #10394 üzenetére
Energiatakarékos funkció bekapcsolva és miután használtam egy appot, mindig kilövöm.
Mobilnet mindig aktív a készüléken, persze az tétlenségnél kikapcsol egy bizonyos idő után.
Napi 20 email szinkronizálás, 15 perc telefonálás, Viber, fényképezés, 1 óra zenehallgatás, Pou
, Youtube, meg párszor felnézek ide.
Természetesen, ha folyton nyomkodom jóval hamarabb lemerül.Most 2 órája vettem le a töltőről, egyfolytában nyüstölöm és merült 8%-ot.
-
TheProb
veterán
válasz
Kistoo #10391 üzenetére
Sajnos a melegedés az vele jár, van hogy játszok és már megkell mozgatni az újjaimat mert annyira meleg a telefon... Ha még csak most ismerkedsz a droiddal meg úgy átlag, akkor szerintem felesleges a root/custom rom, stb. én pl csak azért rootoltam a telefont, hogy tudjam használni a titanium backup-ot (bizt mentő app), egyébként tökéletes unrooted is. Fólia és tok az mindenki ahogy érzi, ha zsebben tartod és nincs mellette kemény cucc, mint pl kulcs akkor nemgáz, bár sose árt az elővigyázatosság, főleg h ebay-en pár ezer forntért vannak tokok fóliával együtt. Én azt mondom, hogy jó ha van antivírus, mindenhol azt hallani, hogy egyre több a vírus már droidra is, én eddig a Dr.Web-et használtm, többször jelzett is. hogy nem oké 1-2 app és ingyenes verziója is jó. én most a trustgo-t próbálgatom, mert van benne "lopásgátló" is.
-
-
Kistoo
csendes tag
Sziasztok! már kb 1 hónapja használok egy HTC ONE-t, de...
...lenne egy pár kérdésem: (elöljáróban annyit, hogy ez az első androidos telefonom + az első okostelóm is)-melegedés: letöltöttem egy pár játékot (persze NOVA3 és MC4); egy 10 perc után felforrósodik a teló (főleg a hátlap), a kijelző meg nehezebben veszi be az érintéseket. Mi ilyenkor a teendő? (ha igazából ez nem normális).
-op rendszer: próbáltam gyorsan behozni a lemaradásomat fórumolvasgatással, hogy mi módon és miért érdemes "megmókolni" a telót. Összefoglalva, tulajdonképpen mit nyerek egy másik rommal és kernellel? Illetve mi a veszélye?
-kijelzővédő fólia és tok. Érdemes-e beszerezni őket, akkor is ha mindig zsebben hordom a telót? Milyen hibákat találtatok már rajta esetleg gyenge pontok az unibody-n?
-Anti-vírus: ahány hely annyi szokás alapon itt mindenki mást mond, kell/nem kell -> de ha kellene, melyik lenne a legjobb.
-kamera: szép képeke is tudok vele lőni, de gyakran besötétíti a képet, pedig a technológiának pont az ellenkezőjét kellene csinálnia. Ti mit tapasztaltatok?
Köszönöm
-
Loboda
senior tag
válasz
szotyika77 #10381 üzenetére
A DHD sosem volt egy akku bajnok, a legutolsó darabok is vagy két évesek!
Ilyen mértékű merülés az akku végét jelenit, cserés a darab! -
Xaels
félisten
válasz
szotyika77 #10381 üzenetére
Ha rendelsz is akkut akkor csak gyárit, ne valami kínait. Nemrég volt egy eset aminél csúnya sérülést okozott egy nagyobb kapacitású kínai akku.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Szeretném a segítségeteket kérni. Azért irok ide, mert a Desire HD topic elég halott, remélem valaki tud segíteni
Az a problémám hogy nagyon hamar merül, ha netezek rajta kb fél óra alatt lemegy teljesen az akksi. Akksi cserére gondoltam, hogy rendelek hozzá ebayröl egy nagyobb kapacitásut. Vagy szoftveresen meglehetne oldani a problémát, egy romcserével? Mi a véleményetek, mit tanácsoltok? Elöre is köszönöm a segítséget!
-
Milyen módon lehet a tévére kivinni a teló képét? Illetve van beépített tv alkalmazás, de nekem nem sikerült beállítanom. Hogyan tudnám működésre bírni?
-
vasii
senior tag
Szánalom ez a T...vodaskent megvettem a telot a balatonos akcioval. A chates ugyfelszolgalaton direkt megkerdeztem, hogy mennyi ido a fuggetlenites, azt mondtak helyben megvan. Kedden bevittem a westendbe, ott mar azt mondtak 72 oran belul kapjak meg a kodot, akkor felhivnak, ujra be kell menni es akkor kiutik. Nem hivtak, ma bementem, erre most vettek eszre h vmi szamlaszamot nem kuldtek el, es most azt mondtak h aug 6ig vmikor lesz meg....pfff
-
HUTCHDB
nagyúr
ez hogy lehet?
1 honapja meg nem lehetett kapni, aztan 170e volt.....
ez brutalis.....
JA ES NAGYON OFF! -
Gabbo
aktív tag
Egy kis akkumulátor információ :
1 nap 14 óra 4 perc, 45%.
-
GALARDO
addikt
Leszedtem az AB-t, és hát...
Mi az a fekete csík, és mért tömörítenek mindent, egy képernyőre? Mért nem osztották el, mint itt:
Van rá valami megoldás?
-
törölt tag
-
g0n21
senior tag
válasz
#71028224 #10358 üzenetére
Te nem akartál korábban egy másik fórumban szintén újratelepíteni egy telefont? Valami ilyesmi dereng.
Állítsd vissza gyárira, majd a szervizkóddal ( *#*#3424#*#* ) belépsz, és ott csinálsz egy battery testet. 100%-ról kell indulj, aztán hagyd, hagy csinálja. Majd közlöd velünk az eredményt.
BTW, feltettél egy 3rd party app-ot, ami más százalékot ír ki, mint a telefon? Vagy honnan tudod bizonyosan, hogy rossz százalékot mutat?
RUU-t elméletileg tudsz telepíteni, de tényleg, semmi szükség rá esetedben.
Telefonszámokat menteni: Belépsz a telefonkönyvbe, menü, manage contacts, export to sd. készít egy fájlt, elküldöd magadnak emailben, és voilá.
De ha szeretnéd a google fiókkal is tudod szinkronizálni, és akkor felhőben lesz az összes. -
törölt tag
válasz
btudos #10357 üzenetére
Mivel részletre vettem gondolom van rá hűség :/
Kövi kérdésem:
H tudom a telót teljesen újratlepiteni?
4.2.2 van most rajta,nincs is gond vele,csak az aksikalibrációja xar,és igy nem tudom sose h hány %on vagyok,ezért gondoltam ujrarakom vhogy a telót.
Ötletek?
Gyári visszaállitás segithet ezen?
Vagy,mit tehetek? -
törölt tag
Sajnálom h itt teszem föl a kérdést,de mást topicvot nem találtam,ha más topicba való,lécci szóljatok rám!
H tudnám függetleniteni a telót?
T-mobilos,de a vodafone-nál sokkal jobb a mobilnet csomag.... -
Gee_-
tag
Mitől lehet hogy néha a gyári zene lejátszó magától vált számot zene közbe? Mások tapasztaltak ilyen problémát?
-
yodee_
őstag
Üdv mindenki!
Érdeklődni szeretnék a telefon melegedése felől. Extrém használat mellett (pl.: full hd video tv-re kötve, erős játék töltőre kötve, autós töltő navigáció a szélvédőn napfénynek kitéve ...) felmelegedik annyira a készülék hogy letiltja a töltést? A jelenlegi One X-em többször csinálja, nem zavaró de jobb lenne ha a következő készülékem nem tenne ilyet, és a One-ra gondoltam.
Köszönöm
-
Loboda
senior tag
Titaniummal csak az alkalmazásokat és azok adatait állítsd vissza, rendszerbeállításokat nem ajánlatos mentédből vissza tenni!
Full wipet elég ekkor csinálni ha a rom telepítőt elindult és felajánlja!
Én a helyedbe megpróbálnám a romot wipe nélkül feltenni, ha nem sikerül javítani a hibát, jöhet a full wipe-s telepítés!
A telepítéskor ne az update, valamint a wipe lehetőséget választ hanem a harmadikat (pontosan nem tudom mit ajánl fel)!Persze mindent csak nanadroid mentés után!
-
Gh0sT
addikt
válasz
Avicularia #10331 üzenetére
Az lesz, épp most néztem, hogy kijött a 3.0.8.
Mivel ilyet még nem nagyon csináltam, csak gondolom hogy hogyan kell:
1. Csinálok egy backupot a mostani romról
2. Titaniummal backup a programokról és mindenről
3. Full wipe
4. Új rom fel
5. Titaniummal vissza mindenKihagytam valamit? Rossz a sorrend?
-
capulet75
addikt
a sense alapértelmezett v be kell kapcsolni mert nekem erég pure a telom. első HTC-m, semmit sem tudok róla
-
TheProb
veterán
és (#10303) g0n21: Hát mégis mindenhol azt mondják, hogy rengeteg vírus van már androidra és ennél csak több lesz. így is nem 1x bejelzett már a Dr.Web pl play-ről leszedett gamekre.
-
capulet75
addikt
Új ország, új lakás,új telefon. Természetesen az HTC One.
Lesz majd sok kérdésem, első körben: hogyan tudok magyar nyelvet lőni ha nincs a listában?
Ja, már most imádom a cuccot.
-
Koris
aktív tag
válasz
Avicularia #10333 üzenetére
Nekem is a Next jött be legjobban .
-
Gh0sT
addikt
válasz
Avicularia #10323 üzenetére
Mit tudok ilyenkor csinálni? Rakjam újra a romot? Full wipe? Nincs valami ötleted?
-
F_Gergely
őstag
válasz
Avicularia #10325 üzenetére
Nálam engedélyezve van, mert van olyan alkalmazás amit nem a play-en keresztül rakok fel.
Én is meglepődtem, de a mai világban már nem csodálom... -
adodaniel
őstag
Másnál is akadozik a T-s mobilnet? Hol van, hol nincs...
-
Gh0sT
addikt
InsertCoin romot használók:
Ki lett herélve a Zoe a 3.0.7-es verzióban, vagy én rontottam el valamit a telepítésnél? Nem tudom szerkeszteni a képeket, ott van a gomb, de semmi hatása. -
Piazza
tag
Ja igen.
Tok, nos nem sok van ami méretileg passzol a telefonra (nem a szilikon, műanyag rápattinthatós vackokra gondolok)
Ezt találtam, egész jó méretben és minőségben is. A Media M.-ben lehet kapni.
[link] -
Gabi 8906
senior tag
Play-en szeretném megvenni a poweramp-t. De nem engedi amikor beírom a számlaszámot. Ez mitől lehet?
-
Bilux
veterán
válasz
Fitzgerald #10307 üzenetére
Mert a Nokiának volt?
-
Land
veterán
Leteszteltem a sima Operat és a Betat és mindkettő 80% felett spórolt az adattal, míg a Classic 20% körül. Csere!
-
Land
veterán
Nálam az Opera Classicon belül az Opera turbo 15%-ot spórolt meg. Ez gyalázatos. A sima Mini 60-70% körül szokott... Nem csoda, hogy elfolyt az adatkeretem. Létezne hogy ennyivel gyengébb sporolasban??
-
toeki
senior tag
válasz
Fitzgerald #10307 üzenetére
nemhiszem, de reménykedni lehet...
-
Fitzgerald
veterán
Kivancsi vagyok lesz-e arcsokkento hatasa a HTC doglodesenek.
-
Levente17
tag
Hello.
Tegnap óta a wifi bekapcsol magától, ami azért zavaró mert az akksi nekem így sem a legjobb így pedig még jobban merül ha nem is használom.
Vki másnál is van ilyen probléma? -
-=Ghost=-
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- Interactive Brokers társalgó
- Ukrajnai háború
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kína nagyon pályázik az összes GeForce RTX 5090-re
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Renault, Dacia topik
- Autós kamerák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen videókártyát?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest