- iPhone topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Redplee
senior tag
válasz
ForRedGlory #29940 üzenetére
javítják, pont az előző postomban olvashatod, hogy mit tesznek vele D:
-
szekra
addikt
válasz
ForRedGlory #29946 üzenetére
Ha nagyon ütött kopottan adod le elvileg akkor is cserélik a burkolatot. Majd garancia lejárta előtt én is ezen fogok brillírozni
-
Steve1207
veterán
válasz
ForRedGlory #29955 üzenetére
OFF: Az a baj, hogy ezen a szinten már lagmentesnek kellene alapból lennie az összes telónak. Másik részről, meg nem menő, hogy a frissítésekkel próbálják "lagmentesíteni" manapság a telókat. Ha kiadja érte az ember a pénzt, akkor ne 1 vagy 1,5 éves korában legyen lagmentes, amikor a következő generáció már tombol a piacon (na meg annyi idő alatt duplájra nől az alkalmazások étvágya/tárhelye, úgyhogy megint sehol az egész).
ON: valaki nem tudja, hogy az app és a priv-app hogy épül fel gyárilag? Mármint mire kell figyelni jobba? Az egyikben a rendszer szintű cuccok vannak, a másikban meg a kevésbé elméletileg. Gyakorlatilag ahány rom, annyi féle felépítés... Próbáltam összemókolni Sense6-os rom-ot, de most elég kusza ez az egész, szerteágazó lett a felépítése.
Még egy: a META-INF mappát, hogy lehet legenerálni teljesen? Eddig csak előre elkészítettekben módosítottam a dolgokat az updater script-ben. (és nem, nem akarok aroma-t használni, csak egy baromi kicsi és stabli romot összedobni sallangmentesen)
És még egy: mikrofon nem reagálásnál 4.4.3 alatt, ha letiltom a zajszűrőt, akkor működik. Más megoldással vagy javítással találkozott már valaki fórumon?
Utolsó: szoktátok használni a hang alapú diktálást? Mióta megy ilyen szépen magyarul? Valami k****jó és ezt így ki is csillagozza, ha bemondom neki
-
s3nsitivity
addikt
válasz
ForRedGlory #29953 üzenetére
" miben a lag minimálisra szorult vissza "
Ez már nem épp megnyerő, hogy egy cromban is van lagg.
Pedig azon voltam, hogy veszek egy G3-at és CM-el futtatom.
De akkor ez is minuszos, marad a One.Egyébként meg elég sokan vannak akik nem foglalkoznak cromokkal és egy közel 200ezres telótól nem ezt várná az ember.
-
szekra
addikt
válasz
ForRedGlory #29940 üzenetére
Javítják.
-
TheProb
veterán
válasz
ForRedGlory #14257 üzenetére
ha már mindenképp bele kellett kötnöd akkor íme+rányomsz a kis hangszóróra
és fülelj
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #14213 üzenetére
Jó kép lett.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #14213 üzenetére
Nagyon jó kis kép lett. Engedelmeddel ezt is mutogatom majd azoknak akik minden alap nélkül hulladéknak titulálják ezt a kamerát csak mert nincs 10+mp.
(#14214) capulet75: bármi jobb lenne, aminek sokkal több köze van a normális zenéhez. Marshall
-
BenHans
addikt
válasz
ForRedGlory #14120 üzenetére
Tudd, hogy most rohadtul irigy vagyok.
Majd írj róla tesztet!
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #14120 üzenetére
Mázlista :-)
-
Laca1212
őstag
válasz
ForRedGlory #13919 üzenetére
Köszi! Szuperül működik.
-
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #13877 üzenetére
Nem teljesen tiszta hogyan kell megcsinálni. A leírásban fele szöveg angol fele magyar és nem tudok rajta eligazodni.
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #13787 üzenetére
marha drága ennyiért lehet valami arany ötvözet nem hinném hogy csak árányozott lenne
-
Feribacsi555
senior tag
válasz
ForRedGlory #13556 üzenetére
Nem vagyunk egyformák
Engem nagyon hidegen hagy ez az ujjlenyomatos téma. Max letörlöm, ha zavar. De ez lehet csak az én ilyen szintű igénytelenségemből adódik
-
enginev3.0
félisten
válasz
ForRedGlory #13556 üzenetére
Az ujjlenyomat engem annyira nem zavar, a por már igen, főleg ha kijelző és a káva közé be tud menni?!
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #13327 üzenetére
Főleg ha a lekapcsolt kijelzőt nézed! Annál nincs gyönyörűbb.
És váratlanul bedobom a közhelyes dolgokat, ahogy az ilyenkor szokás...Nem csak a kijelző megy, a bitcoin is, napi 8 órát, és úgy lett ennyi. -
Valkűr
addikt
válasz
ForRedGlory #13276 üzenetére
Nagyon, és még baxott drága is...
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #13259 üzenetére
Mancs és a ne piszkálj nézés. Ismerős
Kis családom ma a Nagy-réten
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #13251 üzenetére
Na vettem ebből egy "Aluminium/Aluminium és egy "Blue/Slate" kombót.
Megvan, nekem az "add to basket" nem működik Google Chrome alatt, vagy csak átmenetileg szórakozik az e-bay.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #13250 üzenetére
Valaki elmondaná, hogy e-bay-en hogy a
faszbalehet beletenni a kosárba több dolgot is? Ha beteszek valamit a kosárba, onnan nincs visszaút, már venné is meg, de nem tudok visszamenni, hogy esetleg még beletegyek valamit.Nyilván nem fogok mindent külön megvenni külön szállítási költségét. -.-
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory #13247 üzenetére
A mai világban már illene semmin sem meglepődni.
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory #13242 üzenetére
Ez igaz.
Nekem lassan átlépi a 4 hónapot, és eddig hibátlan.
Nem kopik, karcolódik. Biztos jó a fehér - szürke kombo. De ez is cerkaállítóan szép -
kazsolt
tag
válasz
ForRedGlory #13191 üzenetére
Biztos? nekem nem megy vele
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #13195 üzenetére
.
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #13188 üzenetére
Te milyen csomagban vagy?
Szpisti én 30at mértem mozaik s csomaggal még nincs bovitom, de így félelmetes az oldalak betöltési sebessége
Illetve telenornal nagyon limitalva vannak a sebességek a csomagoknal
-
Szpisti
addikt
válasz
Az az opcióm van. Mármint az a 1000ft-os 1GB-os LTE. De Mozaik S-el nem lesz több 20-nál...
-
kazsolt
tag
válasz
Mivel lehet prtsc-t nyomni a ONE-on?
-
csacsi67
addikt
válasz
ForRedGlory #13105 üzenetére
Ez tényleg rendes töled de ez ellen Te sem tudsz tenni semmitOvatosan a használt szolgáltatós készülék vásárlásakor.[link]
-
Laca1212
őstag
válasz
ForRedGlory #13105 üzenetére
A hirdetésben szereplő yello is hirdetett nemrég egy One-t. Amit megvett ettől.
Kicsit társalogtam vele kíváncsiságból(pár keresztkérdést tettem fel csak), volt ott duma rendesen.... -
Koris
aktív tag
válasz
ForRedGlory #13048 üzenetére
Jó kép!Bár szerintem az ezüsttel is lehet ilyen képet lőni
-
22darti
csendes tag
válasz
ForRedGlory #12829 üzenetére
Csak azért írtam, mert korábbi hozzászólásom óta eltelt pár hét, és azóta használódott a telefon
Na meg leginkább magáról a telefonról írtam, nem a kijelzőről.
Amúgy ha nem tokban fogod tartani, akkor a szálcsiszolt fekete élek fognak a leghamarabb lekopni. A hátlap és a hangszóró lapkák nem sérülékenyek, csak az élek lesznek bajosak. -
22darti
csendes tag
válasz
ForRedGlory #12616 üzenetére
Én szintén csak a magam nevében szólnék.
Az MO-i forgalmazás első napjaiban vettem a telefon, és azóta szinte teljesen karcmentes. Igaz kihúzható tokban van az első naptól, de más nincsen rajta (hátlap, stb.)
Kezdetben néhány napig volt rajta egy poetic tok, de mivel nem voltam vele megelégedve (a szilikon rész elvált a kemény műanyagtól), ezért le is szedtem róla. -
Szpisti
addikt
válasz
ForRedGlory #12791 üzenetére
Sorry, azt hittem lehet hinni ennek a hivatalos weboldalnak...
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12811 üzenetére
Jah =) amúgy simán mosható, ha lesz türelmed akkor kisérletezhetsz vele, én már vagy 5-6 szor probáltam lemosni a szöszöket sikertlelenül
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12807 üzenetére
hát nekem elsőre majdnem sikerült, csak 1db szösz valahogy ott maradt, gondoltam szépen letakarítom =))))
zack: szerintem a üveg megoldás zseniális, simat nem is raknék rá =) tényleg csak annyiból áll hogy megtisztitod rárakod és a súlya rárakja magát
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12807 üzenetére
Egyébként az enyémen nincs fólia, 2,5 hónapos, és karcmentes.
Kicsit túlmisztifikáljátok ezt a karcosodást, és többet buktok a felhasználói élményből, mint amennyit nyertek a fólia védelmével. -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #12794 üzenetére
Nem kell elhinni. Amit nem látok az nincs és most nem fogom nagyító alá tenni.
-
zack
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12789 üzenetére
Nem álltál hozzá túl profin...
Gumikesztyű, kétoldalas ragasztócsík elengedhetetlen feltétele, ha normálisan akarod feltenni. -
törölt tag
válasz
ForRedGlory #12798 üzenetére
Ja,bocsi rosszul irtam a fólia az most jött meg rá,1 napja
-
TheProb
veterán
válasz
ForRedGlory #12801 üzenetére
Én a ZAGG félét vettem meg, szerintem 1 kalap kutyasz*** megvettem és hiába vigyáztam, hogy tiszta legyen a kezem, ne legyek olyan helyen ahol mozog a levegő (a por miatt), stb. mégis mire felraktam tele volt szöszel, apró zsuvákkal... Kérnem kellett 1 cserét, de a vége azlett hogy küldtem vissza és visszakértem az árát...
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12789 üzenetére
hehehe, én is =), hát elkezdtem mosni a a felületet megprobáltam lekaparni a szöszöket.... és nem sikerült...hagytam a fenébe majd lecserélem egy lekerített verzióra, esetleg ha találok akkor vékonyabb is lehet, de addig is rajta van és üveg..
-
törölt tag
válasz
ForRedGlory #12794 üzenetére
Pedig nekem az
Már több mint 1 hónapos,otterbox tok van rajta,elég extrém módon használom,van rajta képernyővédő fólia is,és egy karc nincs az egész kijelzőn
Csak egy aprócska a tetején az is egy ejtés miatt,amikor még nem volt otter :S -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #12791 üzenetére
Nekem nincs rajta karc. Ez nem törvényszerű dolog, hogy mind karcolódik.
-
ttom26
csendes tag
válasz
ForRedGlory #12770 üzenetére
Nekem is sikerült megkarcolni a kijelzőt, meg a bevonaton (fekete) is van 2-3 tűhegynyi sérülés. Csak az bosszant, hogy 0 perces kora óta egy jó drága Samsonite bőrtokban tartom (most 1 hónapos), és egyik napról a másikra jelentek meg rajta sérülések... biztos a szürkék voltak
.
Kicsit én is többet vártam a GG2-től mert a Defymen 2,5 év után sincs ekkora karc, pedig az "csak" GG1.
De bőrtokon kívül akkor sem fogok mást használni, mert ha nem telefont fogom a kezemben akkor ennyi erővel tényleg vehettem volna bármi mást... ebben a készülékben a formaterv és a "fogása" az extra a többi flagshiphez képest. Persze most már a rendszert is imádom, meg a villámgyors kameráját, de a külső sérülések kicsit bosszantanak. -
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12765 üzenetére
Hát az lehet, de sajnos csak az uvegtol uvegig terjed, a hangszóró racsokkhoz már nem úgyhogy...én is azt hittem olyan lesz mint az i5 meg s4 de azoknak az eleje végig uvegbol van
-
k.soma
senior tag
válasz
ForRedGlory #12770 üzenetére
Ráadásul a fém az deformálódik, és ha betont ér, nem pattog úgy mint a műanyag.
Azért a régi Nokiákkal focizni lehetett
-
N4ri87
senior tag
válasz
ForRedGlory #12765 üzenetére
Honnan szerzel?
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12760 üzenetére
Nekem ez van, jó csak én nem ezt venném már így, ennek van kerekitett szélek verziója, mert ez kicsit éles szerintem
-
Dexter-2000
őstag
válasz
ForRedGlory #12760 üzenetére
akkor már ezt venném meg és még olcsóbb is
-
MerLinh
senior tag
válasz
ForRedGlory #12719 üzenetére
Csak visszavittem t-hez mert illesztesi gondok voltak és ha már 4.1 volt rajta újra =)
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #12716 üzenetére
Inkább egy ezüst, fekete alkoholos filccel bemázolva, DE 1.44-el!!!!
-
torrente777_
aktív tag
válasz
ForRedGlory #12691 üzenetére
Nagyon jó akku fogyasztásban még gyorsabb és a memóriakezelés is sokat javult.Akku:[link]
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #12667 üzenetére
Még lesz piros meg kék is
-
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #12633 üzenetére
2 darab tűhegynyi pont fém színű. Bal felső sarokban a 45 fokos letörésen. Nem látszik minden szögből és közelről kell nézni, de ott vannak. Ennyi gondom van mindössze a telefonnal. Szóval nem bántam meg az S4 cseréjét erre, viszont most már az ezüstöt venném.
Karcok nincsenek sehol. Arra figyelek, hogy nem rakom le akárhova. -
válasz
Nekem fekete van. Ki-be csúsztathatós tokom van, belül puha borítással, így vigyázok rá, mint a két szememre. Szóval, nekem nincs rajta semmi. Szerintem, megveheted a feketét, de mint mindenre vigyázni kell.
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #12638 üzenetére
Mitől lesz jobb a fekete?
Vagy ha csak szimplán a fekete jön be akkor értem. -
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12636 üzenetére
Ja bocs, azt gondoltam kalandoztál, igazad lett, mikor S4-is volt a one mellet, furcsáltam, hogy a one mellett döntöttél, de most hogy én is váltottam, megértettem :-)
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12633 üzenetére
Szia, visszatérsz a one-hoz?
-
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #12631 üzenetére
Én a feketét vettem és nincs összekarcolva sehol sem. Bőrtokban tartom és a kijelzőn egy fólia van. Kettő pici pont van a bal felső sarkán, ahol lekopott a festék. Ezt lefestem néha alkoholos filccel.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #12628 üzenetére
Ja egyszer add oda asszonynak a telefont, hogy rakja el mert nem tudod hova. Tuti, hogy még a zafírüveget is megkarcolja valami a táskájukban
-
mumk1
addikt
válasz
Ezt is kidobta?
Az említett készülék lassan alu színű lesz, ja és közben berepedt a kijelzője is.
Viszont a hölgynek legközelebb ezt veszem. -
vwbazsi
csendes tag
válasz
ForRedGlory #8356 üzenetére
Szia!
Mennyibe kerülne olcsósítva a HTC One -hoz a double dip?
Köszi
Balázs
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7948 üzenetére
Nagyon jó a telefon, de igazán most lett jó, hogy tettem fel custom romot.
Megmondom őszintén egyébként hozzájárult a véleményed ahhoz, hogy ezt a telefont vettem...Más:
Hogyan tudom a fejlesztői beallitasokat elocsalogatni? -
k.soma
senior tag
válasz
ForRedGlory #7948 üzenetére
Hogy békéltél meg a kamerával?
Más: Azt vágjátok, hogy a "Logo2Menu" meg a Logo "gomb"hoz kapcsolódó dolgok azok kamuk?
Most hogy felraktam az ElementalX kernelt ki tudtam végre próbálni. Szerintem ez csak a Logo feletti legszélső/legalsó részére a képernyőre teszi a gombot (láthatatlanul). Mondhatni az alsó pár pixel érzékeli azt középen, hogy menü gombot akartál nyomni.
A Logot azt nyomkodhatjuk bármeddig, nem lesz gomb belőle.
-
vkp
aktív tag
válasz
ForRedGlory #7888 üzenetére
Csatlakoznék az előttem szólókhoz.
-
Loboda
senior tag
válasz
Nagyon jó fólia, évek óta ezeket használom a készülékeimen!
Van egy érdekes tulajdonsága, többször is fel lehet tenni!
Ha valamilyen okból le kell venni, csak le kell mosni a felvevő felületét vízzel, és újrafel lehet tenni! -
BenHans
addikt
válasz
A legjobb. Nekem volt anno Desire-n, ott picit több mint 1 évig bírta és még akkor sem azért cseréltem le mert felhólyagosodott, hanem mert túl sok pici karc lett rajta 1 év alatt, és lecseréltem. (nem volt tokban hordva, csak amikor hátizsákba került, amúgy csak zseb)
Ajánlottam ismerősnek is, miután kipróbált mindenféle mást, neki 1,5 éve van a telefonján...
Szerk. Tükröződésről, és egyéb kellemetlenségekről nem tudok.
-
Dodeszh
tag
válasz
Nekem ez a fólia van fent. Ők rakták fel, hiba nélkül. Takar rendesen, és a felülettel sincs gond.
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #7305 üzenetére
huh, kosarlabdat utoljara akkor kovettem, mikor Jordan Pippennel jatszott a Bullsban, meg mikor a Szolnok a Kormendel jatszott telthaz elott rangadokat
nem kekeckedesbol,de elobb belegazoltam a lelkivilagodba? ha igen, sry, nem allt szandekomban
-
Balinov
titán
válasz
ForRedGlory #7299 üzenetére
Iron Man reklamozza a HTC-t, akkor Plasticman a Samsungot, nem?
Kokufuu1986:airdroid, de filezillat is ra lehet elegkonnyen varazsolni (vagy mas ftp klienst) aidrdroidot nezt meg elso korben
-
dani3l
őstag
válasz
ForRedGlory #7299 üzenetére
Nagyon birom a palit, jo kis reklamarc lesz a HTC-nek..
Remeljük lesz is valami haszna.
Mondanam, hogy majd rarittyentenek a csucsszuper telojara a következö vasember filmben egy HTC logot es kesz is a reklam, de ha tenyleg nem lesz több vasember film, akkor ez nehezen kivitelezheteö, a sherlock filmekben meg eleg hülyen mutatna.. -
k.soma
senior tag
válasz
ForRedGlory #7285 üzenetére
Szerintem nem éri meg teljesen. Annyi javulást nem érzékeltem, de szvsz 4.2-vel kényelmesebb a telefon
(Menü sáv eltűnik (home gomb hosszan nyomva tartva), meg az értesítési sáv duplaujjas lehúzásra megnyílik a mennyország
) Személy szerint más különbséget nem észleltem, de tényleg jó az FRG által említett AHD ROM.
-
Tomate
veterán
válasz
ForRedGlory #7216 üzenetére
-
dani3l
őstag
válasz
ForRedGlory #7162 üzenetére
Ha raszarik, akkor mar makroval is csak szar kepeket fog csinalni..
Nekem ezt sikerült összehoznom tegnap..
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ForRedGlory #7133 üzenetére
koszi a tippet!
amugy a privatokbol latom, hogy igen segitokesz, jo itt a tarsasag.
tenyleg 6 kollega jelentkezett szinte azonnal, szerintem ez peldatlan!
ismet koszi mindenkinek! -
whited
addikt
válasz
ForRedGlory #6818 üzenetére
te még élsz?
csak mert nem láttalak aktívan a tippmix rovatban, igaz én is csak olvasom 1 ideje, túl sok az off, meg az okoskodás -
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory #6818 üzenetére
-
Koris
aktív tag
válasz
ForRedGlory #6808 üzenetére
Nem is gondoltam ,hogy mindenkinek tetszik.Én speciel nem a vékonysága kecsessége miatt választottam a H1-t.Nekem az élek kifejezetten vágják a kezem.Igazad van a strapateló hasonlattal
De nekem roppant kényelmes ,kellemes és biztonságos fogást kölcsönzött az UAG a telonak.
-
Kicsimix
őstag
válasz
ForRedGlory #6808 üzenetére
+1
-
22darti
csendes tag
válasz
ForRedGlory #6603 üzenetére
Itt vagyok mondjuk én
-
zsotesz81
senior tag
válasz
ForRedGlory #6488 üzenetére
de jó, akkor miért engedi letölteni
, fastboot van szerencsére
-
keIdor
titán
válasz
ForRedGlory #6480 üzenetére
Ennyi pénzért szerintem is legyen tökéletes, nem 20k-s Samsungról van szó.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #6399 üzenetére
Nem mondtam én, hogy überjó csak amolyan válasz arra, hogy itt egyesek szerint csak sz@r képeket lehet vele csinálni.
Amúgy [link] az ilyen minőséggel már teljesen elégedett vagyok mert előhívatva sem lesz gány. Amikor nem volt normális telefonom és párom Lumia800-ával próbálkoztunk, na az katasztrofális volt hasonló körülmények között és az az előhíváson is látszott hiába a jól csengő Carl Zeiss meg a 8mpx.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #6397 üzenetére
Mint írtam az első nem az.
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #6364 üzenetére
Ilyet nem linkeltem.
A SuperUser appot nem teszi fel.
@zsotesz81
[link]De fastboot alól parancssorból kézzel is tudod flasfelni:
fastboot flash recovery recovery.img -
zsotesz81
senior tag
válasz
ForRedGlory #6350 üzenetére
zsír, akkor én is teszek vele egy próbát
-
Dreamie
őstag
válasz
ForRedGlory #6342 üzenetére
Én meg már azt hittem megfáztál
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #6341 üzenetére
Ben=Nem
-
Koris
aktív tag
válasz
ForRedGlory #6328 üzenetére
Neked T-s volt a One-od?
-
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #6239 üzenetére
Rögtön csinálok egy leírást egy egyszerűbb változatról. Addig is, erről van szó.
-
válasz
ForRedGlory #5751 üzenetére
Ez vakus kép ?
Ja nem,mert akkor világosabb lenne.Jobban belegondolva nem is rossz ez a kép.
Kicsi kontraszt hiányzik belőle,de ilyen fényviszonyok közt sztem ez jó. -
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5237 üzenetére
Opera sem lassú. De engem zavar, hogy akkor is zoomolnom kell amikor nem akarok, sőt sokszor be is tölti amit nem akarok.
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5233 üzenetére
Ez rendben van, de például az Opera után soha nem találom el rendesen belenagyítás nélkül az apró gombokat és még akkor sem biztos.
(#5235) hurrikan: Chrome Beta? Az mivel tud többet mint ami gyárilag van a telefonon?
-
hurrikan
addikt
válasz
ForRedGlory #5219 üzenetére
Azért vannak még érdekes dolgok xD
pl. a 4magapixeles kamera videózás közben 6MP-es képeket csinál xD
a processzortól meg töröltek minden adatot, csak annyit hagytak ott, hogy 4magos és pá.
De amúgy már ebben az állapotban van vagy 5napja, ha nem több.
Sztereó hangszórókat és fém burkolatot továbbra is érdemes lenne megemlíteni, ahogy az optikai kép stab-ot is. Bár gondolom Samsungos nyomásra direkt nem emelik ki a cucc erősségeit. -
NandorHUN
addikt
válasz
ForRedGlory #5048 üzenetére
Pedig vártam, hogy előtte még írsz egy összehasonlító tesztet a blogodon, de akkor látom nálad is a HTC a nyerő.
-
concrete
csendes tag
válasz
ForRedGlory #5178 üzenetére
De jó nekem
Nem lesz semmi baj, nem lesz semmi baj...
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #5167 üzenetére
Én még mindig egy Peter-rel támogatott 6970-el vagyok. Igaz kicsit meg van húzva
Jelenleg úgy állok a dologhoz, hogy lehet marad ez a gépben amíg meg nem döglik(utána mehet az integrált Intel cucc) és inkább egy PS4 lesz VGA helyett.
(#5168) ForRedGlory: igen, jó lett volna ha gyári ROM van az S4-en, de ami így is látszik, hogy sokat segít az OIS a One-ban, még akkor is ha nem olyan profi mint a Lumia920-ban lévő, és nagyobb a látószöge.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #5168 üzenetére
Amúgy ez az Angel volt a legpörgősebb szerintem, nagyon adta a basszust, bár gondolom az azért átjön. Jobb lett volna HTC-vel videózni ezt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Apple iPhone 13 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest