- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz
Kevin's #11988 üzenetére
Ha már ébresztő progi, akkor inkább ez: Gentle Alarm
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
Kevin's #11980 üzenetére
van egy pár verzió
nem tudom pont melyikre gondolsz -
toeki
senior tag
válasz
Kevin's #11903 üzenetére
jajjne vitázzunk már ilyen butaságon...
Az összes olyan telefon képes rá amelybe hardveresen beleraktak egy kis órácskát - vagy módositották az android framework-öt - fene se tudja már pontosan
Az összes MTK processzorral szerelt telefon ( legalábbis hardveresen felkészitették őket de ez változhat a gyártó függvényében)
A qualcomm procisak közül pedig a legtöbb ZTE és HUAWEI ( a huawei legújabb termékeit már simán besorolom a felső kategória aljára) és ha jól emlékszem a xiaomi féle miui telefonok is megvannak áldva ezzel a funkcióval.
De igazad van, a samuk és az eddigi htc-k nem tudják. (bár mintha rémlene samu frontról is néhány évvel ezelőttről hogy tudta)
(#11905) Leafnshit : nem
-
mumk1
addikt
válasz
Kevin's #11392 üzenetére
A HTCdev-el bukod a garanciát, nekem már volt konkrét tapasztalatom. Ha mégis annyira fontos a root, akkor itt van a pontos menete, igaz ez a HOX-hoz volt, de ugyanúgy kell csinálni. Viszont érdemes várni az S-OFF-ra, két hónapot kibírt mindenki.
-
Avicularia
veterán
válasz
Kevin's #11369 üzenetére
Egyelőre 4.2.2-re csak a htcdev-es nyitás van, amire nincs egyértelmű bizonyság, hogy ugrik-e a gari. Voltak akiknek megcsinálták, és vannak akiknek ugrott a gari e miatt. Talán hívd fel a magyar htc-t és kérj tőlük állásfoglalást lehetőleg írásban. A svéd htc szerint nem garanciás a nyitott bootloader-ű telefon. Ettől még a magyar megcsinálhatja.
Holnap én is visszaállítom és küldöm be garanciába hétfőn. Addig marad a gyári rom amíg meg nem találják a megoldást a 4.2.2-re. -
markyy18
aktív tag
válasz
Kevin's #11242 üzenetére
Ebben a melegben ne lepődj meg rajta.
Árnyékban van 36 fok a telefon használat közben 46 az nem vészes. Mikor régen a HOX topikban emlegettek 75-80 fokokat na az már sok.
Egyébként jó az aláírásod.
Xaels: igen igen minden esetben fullra tekeri a fényerőt gondolom azért h napsütésben jobban lehessen látni h pontosan mit fényképezünk. Igaz nem értem sötétben minek tekeri fel annyira de attól független szerintem jó dolog.
-
Bilux
veterán
válasz
Kevin's #11205 üzenetére
Fém a telefon reggel 9-kor már 32 fok volt itt
Illetve ahogy néztem a szétszedős képeket videókat azt láttam, hogy egyben hűtő szerepet is ellát a fém hátlap nagyon okosan. A hátlapra vannak forgatva a ha jól láttam a melegedő alkatrészek.
A note 2 meg az elején melegedett a az elülső kamera felé. Mert ott volt a proci. -
Xaels
félisten
válasz
Kevin's #11043 üzenetére
A Samsung nem fog semmivel foglalkozni fullgázon amíg az Androiddal letarolja a piacot. Ott volt a teljesen saját "gyermeke" a BADA és 2év után ment a kukába. WP-vel is csak annyira képviselteti magát amennyire muszáj. A Tizen mögött egyelőre nem áll senki más, csak az Intel aki ugye nem nagyon gyárt komplett eszközöket és ha nem áll be mellé más is akkor ez is simán előbb-utóbb a BADA sorsára jut.
-
zack
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Xbox Series X|S
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Milyen autót vegyek?
- Medence topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest