Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
balika333 #15968 üzenetére
A one billentyűzete konkrétan elég érdekes.
Most két napja használok egy Sony z1-et.
100 szóból kb 95-öt helyesen ír le és a nyelvnek megfelelően.
Ha angol akkor úgy,elég intelligens a rendszer és folyamatosan tanul.
A one isten tudja miért számtalanszor gépelés közben felugrott egy felső mondatra és átjavította a szót arra amit pont írtam,na most ez rohadtul idegesítő,újra írni.
Továbbá nálam kb minden második szót talált el,ami elég gyenge.
Nekem is ajánlották a swiftkey-t. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15904 üzenetére
Majd leképelem az én munkalapomat.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15898 üzenetére
Csak ennyi hogy utbytt?
Semmi tételes lista? -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15892 üzenetére
Nekem az első cserével szintén volt alaplap csere.
A fóliázás nem jelent semmit,nekem is levolt fóliázva.
De amit cserélnek az tételesen fel van tüntetve a munkalapon.
Ha az akksi nincs,akkor azt nem is cserélték.
Kamera milyen lett?Kirkri : honnan az infó?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
migabi24 #15845 üzenetére
mivel nem ips,így más, a betekintési szögek valóban kisebbek mint az ipsnél,de korántsem annyira durva,mint amennyi fika komment született a z1 topikba a kijelzőről.
sztem bőven használható.
a hangszorók,azok gyengébbek,mivel alulról szól,nem szemből,továbbá ez betudható annak is hogy ip58-as minősítésű,így nem úgy szól,mint a one,ami teljesen nyitott.
ennek is van előnye,mivel nekem pont emiatt volt a one szervizbe,mivel valszeg telementek a hangszorók kosszal,ami ennél elvileg nem fenyeget.(#15847) Badboys:na látod én a samuval vagyok így,ott volt a note 3,olcsóbb is lett volna,de amikor ránéztem a kijelzőre rögtön az s3 jutott róla eszembe.
-
Ed Parker
nagyúr
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Derrewyn #15802 üzenetére
Nekem a legfőbb érveim,ips kijelző,az se baj ha full hd,hosszú akksiidő es a net hasítson rajta.
a többi másodlagos.
a one volt ebből a legjobb választás.
szóval vagy várok pár hónapot és jön valami új a piacra vagy valami kompromisszumos készülék.
de mint fentebb írtam,egyre inkább afelé hajlok,hogy kipróbáljak egy másik one-t,mert az enyém egy beta verzió lehetett -
Ed Parker
nagyúr
válasz
adodaniel #15779 üzenetére
ebben teljesen egyetértünk,a one nagyon sok helyen editor choice,nyilván nem véletlen.
most visszatekintve az i5-re,csak mosolygok. ezért sem izgat annyira az 5s,kicsi a kijelző és sok újdonságot nem hoz.
amit sajnálok,hogy sok szoftvert megvettem ios platformon,többek közt full Európa igo,ami 79€(#15781) Szakiii:samut nem akarok,sem mobilból,sem tv-ből többet,elhiszem hogy ők is újulnak,de a tanulópénzt már náluk megfizettem,na most annak meg semmi értelme,ha megveszem és nem tetszik bukóval eladjam.
(#15782) Xaels:igen,ezen agyaltam én is,még keresek pár infot a sony-ról,azt ha mégsem akkor egy másik one.
hülyén is jött ki egy picit,hírdettem 2 hónapot, a végére meg megszerettem -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Szakiii #15776 üzenetére
igen,az s2-öt érdekes,de nagyon sokan szeretik,viszont a 3-ast elég kevesen.
én az s3-mal nyitottam.
haver a htc desire-t mondta,hogy az egy nagyon jó cucc,ott kezdtem el felfigyelni a htc-re.a z1 mellett az ultrát láttam,amiről hirtelen a hubammeg jutott eszembe,hogy ez meg mi?
de elképesztő szinei vannak,gyors és szép is.
a hordozhatóság már más,abban a nadrágban leülni nem tudom elképzelni(#15777) Xaels:aztmondod a sony a nyertes?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
enginev3.0 #15773 üzenetére
ettől félek én is,szóval ezért is vagyok tanácstalan,hogy mi van most,ami jobb a one-nál és nem samsung
(#15774) SimonYana:te is benyaltad?
-
Ed Parker
nagyúr
nekem is elment a one,valamit kell keresnem helyette,egy új feketét,ami jobb lesz mint a mostani volt vagy inkább a max?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
adodaniel #15686 üzenetére
de ezt most te sem gondolod komolyan
ha van egy céleszköz,amibe belerakom a készüléket és védi,tölti,akkor mi a töknek vegyek egy külső akksit,amihez egy kábellel kössem?
sem nem praktikus,sem nem szép.amit én linkeltem az egy gyári megoldás,úgy hogy nem megy a használhatóság rovására.
de persze mások az igényeink. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Kiskopika #15635 üzenetére
az sem érdekel ha fizetni kellene érte,mivel a szerviz előtt voltam a biztosítómnál és elmondtam,hogy kiesett a zsebemből a készülék,és le van zúzva pár helyen.
mondták semmi gond,küld szervizbe és ők állják az összes garin felüli javítást.
a hibákat az átvevő srác felírta,erre csak egy dolgot javítottak.
na mindegy most már,max eladom,azt veszek másikat. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Kiskopika #15630 üzenetére
nyilván pont leßarom mennyi dolguk van, a garis szerviz,az nem egy jófejűség,hanem egy szerződésben vállalt dolog,így nem kellene gány munkát végezniük.
az egészben csak az az elszomorító,hogy már eleve újonnan sem volt egy tökéletes példány és ezen a szerviz bizonyos részeken csak rontott. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15607 üzenetére
bra knulla
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Kiskopika #15564 üzenetére
balfaß módon lett visszaragasztva a kijelző,gyakorlatilag a 4 sarkából a kamera felőli sarok van egy síkban a házzal,az összes többi kiemelkedik a síkból kb 0,2-0,4mm-t. de mielőtt elment a szervizbe durvább volt a bal felső sarok.
aztán a hangerő gomb és a kijelző között tátong teljes szélességben egy majd 1mm-es rés,onnan valszeg kihagytak valamit,mert emlékeim szerint oldalról nem lehet belelátni a készülékbe.
a ház ugyanolyan karcos,a felirat kopott és az akksi is a régi.
a bekapcsoló gomb jobbra lejt,így arrol az oldalról be sem lehet kapcsolni,de erre rájött a htc is,mert a maxon már oldalra rakták ezt a gombot.
gyakorlatilag csak a hangszórókat cserélték,de ez is van feltüntetve a munkalapon,habár én jeleztem az igényeimet.tróger munkát végeztek,de legalább gyorsak voltak.
-
Ed Parker
nagyúr
Na visszakaptam a one-t, vegyes érzelmeim vannak.
A hangszóró javítva lett,de semmi más amiket felirtam.Ami viszont felettébb bosszantó,az a gyerekcipőben járó backup restore.
Itt van még bőven mit tanulnia a droidnak az almától.
Gyakorlatilag az alap dolgok visszakerültek,de rengeteg beállítás programokban,saját fotóim,amik csak rajta voltak a telefonon,csak az ezzel lőtt dropboxos került vissza. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Zirowe #15536 üzenetére
Persze,de mielőtt félreértenéd,második szerviz után sem mondom,hogy a htc one egy szar,egyszerűen az enyém hibás.
vigyázok a cuccaimra,eddig szerencsére nagyon kevés dolog adta meg magát.
az előző postbol annyi kimaradt,hogy volt egy i4 is ami egy nap elfelejtett tölteni,na azt kifizette biztosító,a telefont meg eladtam alkatrésznek.
nekem az almával,nagyon kevés rossz tapasztalatom van,pedig van tőlük szinte mindenem.ma megyek a htc-ért,majd kiderül hogy mit tudtak vele kezdeni,ha semmit,akkor ezt is megoldja a biztosító
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
enginev3.0 #15534 üzenetére
nekem csak iphoneokkal van hosszabb tapasztalatom,2008 óta az összes volt,az i5 volt az egyetlen ami lock gomb hibás volt,soha semmilyen más gondom nem volt velük.
az hogy a htc már másodszorra van szervizbe,az lehet egy hibás darab is. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15507 üzenetére
ez elsőre nekem is így volt,közel 3 hetet vártam rá,most meg 2 héten belül kézhez kapom.
(#15514) The Nuke:nem teljesen értem hogy mit kérdezel vagy hogy mi vele az összefüggés,amire válaszoltál.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
csacsi67 #15496 üzenetére
nem találtam sajnos,pedig kerestem.
(#15498) AdamJ:::nem tudom,ahhoz használnom kellene a készüléket pár napot.
(#15499) Avicularia:néztem a note3-at is,az sem egy kis darab.
de tény hogy brutál nagyok.
de a sony szinvilága nagyon bejön.
ahogy olvasom az akku a sony-nál sem világbajnok,a kamera meg hiába 20mp,ha gyenge képminőség társul mellé.
(olvastam tesztoldalon,nem saját tapasztalat) -
Ed Parker
nagyúr
ma szemügyre vettem az újdonságokat, lőttem pár képet a lumia 1020-al,kipróbáltam az xperia z1-t és ultrát,az utóbbi egy bitang nagy cucc,ahhoz még a htc one max is kicsi,de elb@azott jó képe van mindkettőnek,20mp kamera,uj procik,nagyobb ram,viszont a kezelőfelület eléggé puritán,erre valahogy nemértem mér' nem fekszik rá a sony?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Valkűr #15437 üzenetére
Azért is van,különben mi a tökért tesztelik,fejlesztik őket?
sony ericsson k700 már rég kiváló képet készített 10 éve.
Aztán ott van még a többi hiend mobil,azoknak is feljődik a kamerája.
a gyártók részéről pont ez a cél,hogy ne vegyél 4-500€-ért csúcskompaktot,hanem vedd meg inkább a drágább telefont és a két eszköz helyett egy lesz a zsebedben ami kiváltja azokat. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15395 üzenetére
már nem a sony új gépére vagy rákattanva?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15379 üzenetére
én is
(#15385) Macisajt3:én i5-ről váltottam,nem azért mert rossz volt az i5.
maga a készülék teljesen jó,de a one hangban,kijelzőben jobb és gyorsabb is,több ram,infra,nfc,most hogy kinek melyik oprendszer jön be,ez nem ennek a fórumnak a témája,átlag júzernek bőven elég az ios,aki szeret mókolni,annak mindenképp a droid a nyerő.
én spec mindegyiket gyári beállításokkal használtam.
bármelyiket választod,egyikkel sem jársz rosszul,ha az ár nem számít. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15262 üzenetére
ezt nembiztos hogy a svédek csinálják rosszul, a magyar munkamorál egy picit fura ha ahhoz hasonlítod.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15258 üzenetére
pedig a svédekre nem jellemző ennyire a trógerság
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15253 üzenetére
én még nem érzem ezt,pedig nekem is másodszorra van a szervizben,de majd kiderül,miután visszakapom,hogy milyen lett
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #15193 üzenetére
én is kíváncsi vagyok hogy kapom vissza az enyémet.
-
Ed Parker
nagyúr
Végül is mindegy hogy magyarázzuk, a teszt egyértelműen megmutatta (ez is) hogy ezt az ultrapixelt nem kellene tovább erőltetni.
A htc valami nagyon nagyot akart az asztalra rakni,de valahogy a csoportban elveszett,mint fing a szélben.
Ami sztem reális,legalább 8mp kellene a mostani csúcs mobilokba,abból lehet vágni is es a felbontás is jobb.
Abban egyetértünk hogy használható a one, a bőven-t én picit túlzásnak tartom,ahogy ezt a teszt is mutatta.
Vannak dolgok,amiben jó és vannak esetek,amikor olyan szinten gyenge,hogy el sem hinném,hogy ez egy 150k-s mobilban van es nem egy 9ezres nokiában.A lumia azért eléggé rommá verte a mezőnyt,kár hogy a többi része a telefonnak már nem ennyire érdekes.
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
enginev3.0 #15057 üzenetére
engem a droid része annyira nem érdekel,ami az i-n volt mindenre elég volt.
a hardver új,ami viszont kétség kívül jobb,nekem ez volt a váltásom egyik oka.
a full hd szép kijelző,az magával ragad,mivel én 80%-ban olvasok rajta,leginkább tartalomfogyasztásra használom,így nekem megérte a váltás.
viszont most az i5s számomra semmi olyat nem hozna,amiért érdemes lenne váltanom és újabb 200k-t fizetni.
majd ha az i6 megjelenik és érdemes váltani,akkor megteszem.
kijelzőt sztem ők is fognak növelni,mivel az összes gyártó palettáján ott vannak a kijelzők sorban 4"-szinte 6"-ig.
az eladási számaik ugyan még jók,de most hogy a droid uralja a piac több mint 50%-át,össze kell hogy szedjék magukat és a szifon a cég húzóterméke,ebből ad el a legtöbbet. -
-
Ed Parker
nagyúr
ezekben a csúcs mobilokban amúgy sincs már rossz,egyszerűen nem lehetne eladni őket.
amiben én látom,az a technológia,hogy amoled vagy ips stb.
a jelenlegi mobilok között kétségtelen hogy a htc one-nak van az egyik legjobb kijelzője,amiket láttam.
nekem pl az amoled nem tetszik.
ezért is vettem most tartalék telefonnak lumia 625-öt,ami szintén ips,míg vissza nem kapom a htc-t. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
NTonee #14968 üzenetére
mutass egy mai céget aki visszafele tekint több évre?
ez már nem az a világ
ellenben a htc-nek pénz kell,amiből jó termékek születhetnek.
ehhez a lenovonak megvan a pénze, a htc-nek meg a technologiája.lásd nokia,amióta megvette a ms,szárnyalnak a részvények.
szóval nem biztos hogy rossz dolog,ha egy tőkeerős cég megvesz egy gyengélkedő céget. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
saintex72 #14936 üzenetére
Minden fillért megért.
számomra meg attól prémium egy termék,ami szolgáltatást köré építenek.
mert hiába drága valami,ha utána tesznek a fejedre.
de ha már prémium,volt a Nokiának a 8800 sapphire arte telefonja,ott már érződött,hogy nem az a tömegtelefon.
egy bizonyos rétegnek készül,egy bizonyos megjelenéshez. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
spawn21 #14929 üzenetére
Nem teljesen értem hogy mire reagáltál
ha arra hogy az i4 nem jó,ez nem is volt téma,csak anyaghasználat miatt hoztam fel példaként es hogy szép,de ennyi.
Adodaniel:ebben egyet is értünk,de ha azt nézed,hogy a készülék árához képest a tok mennyi? 10%? Van annyi?
nem tudom,mert sosem használok ilyet.
ezért mondom,hogy oda a könnyűség és a dizájn. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
adodaniel #14925 üzenetére
Na de akkor kérdem én,onnantól fogva hogy a state of art alkotást beledugod egy filléres tokba,marad a prémium fogás?
a másik meg,sok gyártó csinál unibody házas műanyag házakat,ami nem hajlik,recseg es merev mint a fémház.
szoval nincs ezzel baj,ha nem fémből van.
de akár mondhatnám az i4-et,üveg elő és hátlappal,az azért tényleg szép volt. -
Ed Parker
nagyúr
válasz
AdamJ::: #14871 üzenetére
Ebben csak az a fura,nekem nincs tokban a telefon,a bal zsebemben hordom mindig,soha semmit nem teszek mellé,mégis van karc a kijelzőn,nem nagyok,pár apró karc,de hogy ilyen körülményeknek soha nem tettem ki az biztos.
egyszer csúszott ki a zsebemből aszfaltra,ahol érte a földet mindenhol maradt nyoma,nem is kicsi.az ilyen kulcsos demokat egy lezárható tasakban szokták demozni,beleraknak egy csomó kulcsot és egy telefont azt rázzák egy ideig őket,kb a zsebet szimulálva.
-
Ed Parker
nagyúr
nem tudom,majd most kiderül.
ráírtam a szervízlapra hogy mit javítsanak,házcserét is kértem.
az apple pl nem javít,ő rögtön cserél.
a htc nem tudom ilyen esetben hogy jár el,gondolom van egy értékhatár ill. javítási idő,amikor már ésszerűbb új készüléket adni,mert a belerakott alkatrész és a munka többe lenne.(#14829) Gulyopapa:nem tépem a hajam
nem volt 200k a telefon,picivel több mint 150.
ma vettem egy lumia 625-öt,azt mivel ha házat nem cserélnek,akkor megy vissza és az megint 2-3hét,és 6 hétig semmiképp sem akarok okostelefon nélkül maradni.
azt max eladom.talán ha kapok egy újat,eltűnnek a gondok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- PlayStation 5
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Ukrajnai háború
- EA Sports WRC '23
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Okos Otthon / Smart Home
- iPad topik
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest