- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Poco M3 - felújított állomás
- Térerő gondok, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
torrente777_
aktív tag
válasz
ForRedGlory #12691 üzenetére
Nagyon jó akku fogyasztásban még gyorsabb és a memóriakezelés is sokat javult.Akku:[link]
-
Loboda
senior tag
válasz
torrente777_ #12686 üzenetére
Kipróbálnánk ha megosztod!
-
Szakiii
addikt
Hogy is kellett elérni hogy feliratot tegyen be a zene szamok alá?
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #12696 üzenetére
Ha valaki behozza amcsiból igen. Egyébként hivatalosan csak USA és csak fejlesztői verzióban van.
(#12698) Szakiii: VPN-en külföldi proxy-ra kellett csatlakozni.
-
Dexter-2000
őstag
64Gb-os verziót itt Mo,-n lehet venni?
-
ForRedGlory
félisten
válasz
torrente777_ #12686 üzenetére
Milyen?
-
Balinov
titán
Sracok, elnezest, valszeg mar leirtatok 1000x, de 3,5 hetes lemaradast kell szabi utan ledolgoznom ph!-n.
Latom, varjatok a 4.3-at. Valszeg lemaradtam valamirol, de ez most a nem GPE-s, gyari Sense5-os 4.3-as FOTA?
-
Szpisti
addikt
válasz
sarkanyolo2 #12685 üzenetére
Ha autóval jár a földeken, kell bele egy minimum 1A-es szivargyujtós töltő, és meg van oldva minden...
-
Xaels
félisten
válasz
- Telefonálást jól bírja de ugye amellett az sem mindegy mi megy még pluszban.
- 5percenként szinkronizálás helyett miért nem irányítja át olyan helyre a mailjeit ahol van Push?
- Multimédiás tartalom nézése? Ba+ ez azért elég tág így. Nem mindegy, hogy neten akarja nézni vagy előre feltöltve a telefonról.
- BT valószínűleg működik de nem ártana a kihangosító típusa szerint nézelődni.
- Irodai szoftverek? Ez is elég tág, de gyakorlatilag ami más droidos telefonon megy az itt is fog.
- GPS rendben van csak ha offline navigáció kell akkor kell rá tenni olyat ami tudja
- Korrekt üzemidő? ba+ ahány ember annyi szokás. Van aki napi 2-szer tölti de van aki 2naponta.(#12689) Szpisti: +1
-
k.soma
senior tag
válasz
Szerintem igen. Ha nem használja GPS-ként és számítógépként plusz telefonként is folyamatosan töltés nélkül akkor jól bírja.
Jobban mint a hasonló telefonok.
Ha meg nem tetszik, akkor GPS-t vehet, egy Nokia 3310-est és egy táblagépet az árából.
-
torrente777_
aktív tag
válasz
Nuada herceg #12673 üzenetére
Nekem már megjött a 4.3 [link]
-
sarkanyolo2
őstag
Sziasztok!
Haverom lehet egy ilyet venne, és nem tudom, hogy ezeknek a feltételeknek megfelelne-e:
-napi akár 5 óra telefonálás
-multimédiás tartalom nézése
-folyamatos(5 perc) e-mail szinkronizáció
-Bluetooth kapcsolat az autó belső kihangosítójával
-Az irodai szoftverek megfelelő kezelése is fontos szempont
-Esetleg GPS-ként való alkalmazás
-Korrekt üzemidpIgazából egy munkaeszköz lenne. Földekre autóval kijárás és ottani ügyintézés megkönnyítésére lenne használva, mint irodai asszisztens.
Válaszokat előre is köszönöm: sarkanyolo
-
adodaniel
őstag
Fent van a ClockPlus DayDream és folyamatosan jelzi, hogy van nem fogadott hívásom, pedig nincs. Amikor van egy értesítés nem fogadott hívásról, akkor azzal, hogy bemegyek a hívásnaplóba, azzal eltűnik az értesítés. Nem értem ez miért hozza fel. Valakinek valami ötlete?
-
N4ri87
senior tag
válasz
Devil Smile #12679 üzenetére
Nem erre gondoltam. Nekem néha sehogy nem reagál. Nem késik, hanem egyszerűen sötét marad, amíg a másik fél le nem teszi.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Devil Smile #12679 üzenetére
Nekem azonnal reagál
-
N4ri87
senior tag
Nekem egyre többet rendetlenkedik a távolságérzékelő. Hívás befejezése után sötét marad a kijelző, hiába veszem el a fülemtől.
Szerintetek? -
k.soma
senior tag
válasz
Szeptembert mondanék OTA-ra. CID-től függ ugye..
-
Nuada herceg
őstag
Semmit, lehet pont az a baj.
Hétvégén elmegyek már valahova és berúgok rendesen,
hátha megnyugszik kicsit a szervezet. -
Bilux
veterán
válasz
Mit szívsz? Adj nekem is
-
Nuada herceg
őstag
Én csak annyit akartam, hogy...
imááádom ezt a telefont!Amikor beülök a budira, és tolom a... plants véess zombiz-t.
Sajnos csak az 1et, mert még nm jött androidra a 2.Meg amikor zenét hallgatok, amikor filmet nézek, és a kezemben van,
nyomkodom. Amikor váccápozok az ismerősökkel, meg úgy általában.Geci kirááály ez a telefon! És nem pontazért, mert hátécé.
Előtte nem volt ilyen márkájú telefonom, nem márkahűségből vagyok itt.
Azért választottam, mert ez így ahogy van fasza! Össze van rakva,
gyors folyékony, Istenkirály.Aki esetleg még ilyen teló vásárlása előtt áll, hát az ne vegye meg!
Nem érdemli meg, túl jóóó. (:Amúgy valaki tudja, mikor jön a 4.3-as frissítés?
Wifin keresztül, a levegőbűű? -
Bilux
veterán
válasz
Dexter-2000 #12668 üzenetére
nem gumi az!
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #12667 üzenetére
Még lesz piros meg kék is
-
Dexter-2000
őstag
huha ezekután meggondolandó nekem a fekete
gumitokban hordanám fóliával...
hmm...
viszont az ezüstnél aggódok hogy későbbiekben a fehér gumi bekoszolódik, sárgul stb...stb... -
ForRedGlory
félisten
-
zack
nagyúr
Aki GE romot akar kipróbálni, és nem akar csalódni, az nyugodtan felteheti a Excelsus One 6.0.0-át.
Úgy tudnám összefoglalni, hogy (már) semmi hátrányát nem érzem a Sense romokkal szemben, ellenben még pörgősebb a működése. Egyelőre még csak az előnyeit tapasztalom, de a kamera részt tesztelni fogom még. -
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #12633 üzenetére
2 darab tűhegynyi pont fém színű. Bal felső sarokban a 45 fokos letörésen. Nem látszik minden szögből és közelről kell nézni, de ott vannak. Ennyi gondom van mindössze a telefonnal. Szóval nem bántam meg az S4 cseréjét erre, viszont most már az ezüstöt venném.
Karcok nincsenek sehol. Arra figyelek, hogy nem rakom le akárhova. -
válasz
ForRedGlory #12616 üzenetére
Nekem fekete van. Ki-be csúsztathatós tokom van, belül puha borítással, így vigyázok rá, mint a két szememre. Szóval, nekem nincs rajta semmi. Szerintem, megveheted a feketét, de mint mindenre vigyázni kell.
-
Kokufuu1986
tag
Feltettem a MaximusHD v12.1-et, mivel az ARHD v20.0 sajnos még mindig nincs fent...
Eddig egész jónak tűnik, gyors, bár nincs benne semmi nagy extra. Tettem fel APM-et, meg leszedtem a BlinkFeed-et. AnTuTu-ban is jó, 25k felett van, ma tesztelem játékokon is. Eddig CM10.2-n voltam, azzal is meg voltam elégedve teljesen. Anno nagyon CM párti voltam, de a ViperOne + a fekete-vörös theme megszerettette velem egy kicsit a Sense felületét is.
Valaki más próbálta már? -
kdennis
aktív tag
Akit érdekel, itt van az árfolyam. Látszik hogy süllyed.
HTC CORPORATION -
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #12654 üzenetére
AR HD 20.0 Changelog résznél lévőt várjuk. Gyári frissítés, gondolom még nem a végleges 4.3-as ROM. De ebből már csak reggel lesz, ha lesz. Fene a türelmetlen fajtámat xD
-
MerLinh
senior tag
válasz
Nuada herceg #12654 üzenetére
hát még csak leak van 4.3ból, és azt kicsit buherálva, mert valakinek nem elég jó a "gyári" érzés (ami szintén van pár napja) =)
-
ForRedGlory
félisten
Itthon lehet valahol kapni poetic atmosphere tokot vajon?
-
Red@Arc
tag
válasz
Nuada herceg #12647 üzenetére
Lehet ez is a háttérben, de akár be is jöhet a húzásuk. Nagy és egyre nagyobb az a piac!
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #12647 üzenetére
Nem mínuszos, csak kevesebb a bevétel, de bevétel. Egy OS-t meg ha igaz akkor nem 2hónap alatt írnak meg.
-
Nuada herceg
őstag
Nem tudom. Már annyian falra festették a HTC végét.
Beállok én is közéjük.Kicsit olyan érdekes (kétségbeesett) lépésnek tűnik ez nekem.
Amúgy meg írták, hogy ez a negyedév megint minuszos volt, az előző
kettőhöz képest.Szóval sehol, csak vészmadárkodom. Az olyan kemény lenne.
-
Xaels
félisten
válasz
Nuada herceg #12644 üzenetére
Ebből hol következik neked az, hogy a HTC jövőre kihal?
-
Nuada herceg
őstag
Hamarosan még többet fog érni a telefonunk!
Jövőre már 1 kihalt gyártó egykori csillagával csilloghatunk! -
zack
nagyúr
Köszi. Ennek a telepítőjében is van, mert custom kerneles, csak eddig mást választottam.
Mindjárt újrarakom. logo2menu-vel. Lényegében ilyenkor a menü gomb a HTC felirat lesz?(#12642) ForRedGlory
Mi valahogy mindig egy topikban kötünk ki.
De mentségemre szóljon, nem tudtam, hogy One tulaj vagy, amikor elcseréltem.
-
Bilux
veterán
válasz
ForRedGlory #12638 üzenetére
Mitől lesz jobb a fekete?
Vagy ha csak szimplán a fekete jön be akkor értem. -
kdennis
aktív tag
64 Gigás nem lesz már Európába? Há' meddig várjak?
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12636 üzenetére
Ja bocs, azt gondoltam kalandoztál, igazad lett, mikor S4-is volt a one mellet, furcsáltam, hogy a one mellett döntöttél, de most hogy én is váltottam, megértettem :-)
-
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory #12633 üzenetére
Szia, visszatérsz a one-hoz?
-
Ed Parker
nagyúr
válasz
Avicularia #12607 üzenetére
látod,ehhez képest az apple hozzáállása korrekt volt,még ha csak egy év garit is ad,nem javított,adott egy zsír új készüléket.
átvehetné ezt a jó szokást a htc is. -
nikilauda
senior tag
válasz
ForRedGlory #12631 üzenetére
Én a feketét vettem és nincs összekarcolva sehol sem. Bőrtokban tartom és a kijelzőn egy fólia van. Kettő pici pont van a bal felső sarkán, ahol lekopott a festék. Ezt lefestem néha alkoholos filccel.
-
ForRedGlory
félisten
Nem kéne. Mondjuk akkor "kézi" táskája van, hogy múltkor belefért egy router dobozostól. Csak pislogtam, mint hal a szatyorban. Hihetetlen mi bele nem fér egy női táskába.
Mondjuk szerintem fekete lesz, már meg is rendeltem. 8 napon belül úgyis visszadobhatom, ha nem kell, mert webshopon veszem.
-
vkp
aktív tag
válasz
k.soma #12627 üzenetére
Van nekem programom, afirewall a neve, az tud olyat, hogy bizonyos számokat protected státuszba rak, sőt, még olyan is van benne, hogy hamis jelszó, amit ha muszájból beírsz, akkor mindent mutat, kivéve a protected státuszú sms-t/hívást.
szerk:magát az alkalmazást is lehet rejteni
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #12628 üzenetére
Ja egyszer add oda asszonynak a telefont, hogy rakja el mert nem tudod hova. Tuti, hogy még a zafírüveget is megkarcolja valami a táskájukban
-
k.soma
senior tag
Nem nekem kéne.
De kösz az átirányítást.
(#12626) Szpisti: Az illető aki ellen kéne tudja a kódot, ha meg van változtatva akkor is idő kérdése.
-
k.soma
senior tag
A segítségeteket kérném. 2 alkalmazásra lenne szükségem, vagy 1db 2in1 alkalmazásra.
- SMS-ek jelszóval vagy bármilyen más azonosítóval való védése
- Képek titkosítása hasonlóan -
Szpisti
addikt
Már megint változott a ma megjelenő AHD verziószáma:
"Android Revolution HD 20.0
--- release date: 28 August 2013 ---" -
mumk1
addikt
válasz
ForRedGlory #12616 üzenetére
Ezt is kidobta?
Az említett készülék lassan alu színű lesz, ja és közben berepedt a kijelzője is.
Viszont a hölgynek legközelebb ezt veszem. -
zack
nagyúr
Google Edition rommal van egy kis gondom.
Nem tudjátok hogy tudnám előcsalogatni a beállításokat pl Facebook app-nál? Nem találom a home gomb beállítást a GE romban, amivel a hosszú home gomb nyomást tudnám állítani. Így hiába nyomom, a google kereső jön be. Az alkalmazásban meg nincs 3 dot bar, így nem tudom elérni a beállításokat...Ilyenkor mi van?
-
ForRedGlory
félisten
Akinek van fekete HTC One készüléke, mennyire kopásálló, karcálló? Tervezem, hogy lecserélem feketére a szürkét, vagyis már folyamatban van. Érdekelne, hogy lelkileg mennyire készüljek rá fel, hogy esetleg karcolódik a feke része? A kijelző nem érdekel, fóli lesz rajta, de a héátlappal mi újság? A szürke durbán jól állja a karcokat, abszolút semmi sincs rajta.
Szerk.: Kereső dobott pár hozzászólát, olyan kéne, aki még nem írt véleményt és van
-
vkp
aktív tag
válasz
WinZol #12614 üzenetére
Torque ha jól emlékszem Bluetooth-os adaptereket kezel elsősorban, de ettől még kezelhet usb-s mazzagot is.
Sok mindenre nem jó, ki tudja olvasni az alap OBD-s hibajegyek egy részét, meg ilyen alap dolgokat, hogy fordulatszám, stb.
Ettől függetlenül persze rakhatsz fel saját kernelt, én 4.2-n elementax vagy bulletprof-ot használtam (ugyanaz a srác csinálja mind a kettőt). Gyári kernelt vissza lehet rakni. -
WinZol
aktív tag
Így van. OTG kábellel megy gyári kernellel is.
A pendrive nálam is megy.
Ami nem megy:
1. USB-s kártya olvasó
2. USB-s autó diagnosztikai kiolvasás (Torque)Ha csatlakoztatom akkor rendszer üzenet:
Csatlakoztatáskor: "Device not supported"
Levételkor: "Device cannot be charged"Tehát a kérdés:
1. eredeti kernel visszarakható?
2. honnan tölthető le?
3. Melyik kernelt?S-OFF van.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Generációs lemaradásban a Huawei chipek, de a cég kitalált valamit
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged