Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Laca1212 #31033 üzenetére
Most jön az M8_EYE elvileg.
Ott az Oppo Find 7 / Find 7a amik igen jól sikerültek.
Ott a One Plus One a Xiaomi Mi4 esetleg a Sony Z2/3 bár azokat mókolgatni kell mert a System gyatra.(#31034) yodee_
Az 5,5" még tűrhető egy kisebb házba. Bár nekem volt Note 2-m és hát az már nagy.. mondjuk ott sokat elvesz a ház. Én maradok 5-5,2" környékén. Bár ez a 4,7" már nekem is kezd kicsi lenni.
-
s3nsitivity
addikt
válasz
Laca1212 #31030 üzenetére
Szó szerint semmit se állíthatsz.
Maga a csengőhang kiválasztása egy egész procedúra, mp3 kezelésről még nem is hallottak almáék.
Ahogy kijött a dobozl úgy használód. És csodálkoznak, hogy stabil..illetve én nem csodálkozok mert közel se olyan stabil mint a One.
Hazsbáltam i5 meg i5C-t de mind a kettő elbújhat, szaggat meg akad mint az állat a One-hoz képest.
-
FGyula30
aktív tag
válasz
Laca1212 #31018 üzenetére
Aki androidhoz szokott, az nem tud együttélni az ios-szel. Persze ha csak facebookozol akkor igen. Nekem volt pár hónapig iphone 4, sírtam. Kapsz egy fixet és kész, nem tudod személyre szabni. Nem tudtam megszokni. Az itunes-ról had ne beszéljek. Sok sikert a 6-hoz, hátha neked bejön! Akkuról annyit, h ios 7 óta bajok vannak ám ott is! Ne várj csodát!
-
net84
őstag
válasz
Laca1212 #30915 üzenetére
Tegnap nálam is szórakozott. Hiába állítgattam, nem akart menteni a dropbox-ba. Megcsinálta a könyvtárat és utána eltűnt a back up. Mire rájöttem, hogy a háttérben szedegeti a SW Update-et. Miután lejött és feltelepítettem, utána egyből feldobta a back up-ot. Meglepő volt, hogy újra kérdezte, hogy hova akarom menteni és milyen felhasználói profillal. Ráböktem a beállítottra és úgy már működött.
Más:
Vissza lehet valahogy vonni az előző frissítést?
A HTC-be gyárilag bent lévő Live weather háttérképe/alkalmazása megtalálható valamilyen formában Play-en? -
Kocsó
aktív tag
válasz
Laca1212 #30031 üzenetére
Helló!
Köszönöm szépen, ezen az oldalon kerestem én is de ezek szerint túlságosan türelmetlen voltam és nem olvastam teljesen végig a weboldalt.
(#30033) Tiger. : a bankodtól tudsz igényelni virtuális bankkártyát, amivel ugyanúgy tudsz vásárolni, mint egy dombornyomott hitelkártyával. Annyi csak a macera vele, hogy minden vásárlás előtt be kell állítani egy összeget a kártyán, amit engedélyezel 24 vagy 48 órára, illetve meg kell adni hogy hány tranzakciót akarsz lebonyolítani. Addig az időpontig az engedélyezett keret egyenlege alapján tudsz vásárolni.
Jah, és másra nem tudod használni ezt a kártyát, csak interneten keresztül történő fizetésre, vásárlásra.
És az éves díja sokkal kedvezőbb, mint egy hitelkártyáé -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Laca1212 #29259 üzenetére
Eloben lattad mar az m8-at.
Szebb, mint kepeken!Egyebkent jogos a felvetesed, osszessegeben nincs masik alternativa.
Mar nekem sem one van, de azota is keresem az utodot.
Volt mar i5, z1, es most G2.
Nyaralas volt, kellett a jo kamera.
G2-ben egyebkent van tobb jo ficsor, de az optimalizalas....de a G3 is ugyanez.
Akad szinte mindenhol, docog, stb.
Idegesit is, de amugy meg jo (es nagy) a kijelzo, jo az akku, jo a kamera, es olcso is.Szoval en is keresem az utodot, de lehet i6 lesz...
-
vkp
aktív tag
válasz
Mivel magyarországi egyéni vállalkozótól vásárlod Áfás számlável, értelemszerűen ő vállal rá gart.
Annyit kell róla tudni, hogy ugyanúgy kínában zajlik a garos szerviz, viszont neked csak odáig kell eljuttatnod, ahol vetted.
Ismerősi körben van 3 db, nem lagol, az akkuja átlag nyomkodással 3-4 nap körül van. -
Steve1207
veterán
válasz
HTC E8 ? Kb, mint egy M8 csak műanyag HOX szerű házad lenne, ami szintén jó és az akku is akkora benne. Igaz nem dob sokat, de az is plusz kicsit.
Szerk.: ja meg 13-as kamera, ami szintén jó pont
Szerk2.: am valami battery pack jobban megéri az M7-hez, van már cigisdoboz méretű is, ha szükséges rádugod és kész. -
toeki
senior tag
-
jozso1989
őstag
-
toeki
senior tag
válasz
Laca1212 #28703 üzenetére
miért veszem vissza a procit amikor nem használom és minek nekem okostelefon - > mindezt egy mondatban???
SZÁMOMRA az okostelefon azt IS jelenti, hogy amit nem használok az ne fogyasszon áramot és ezt minél okosabb egy telefon annál jobban tudni fogja.
Ha szükségem van adatkapcsolatra legyen az bekapcsolva, ha wifire akkor az, ha semmire akkor semmi. -
jozso1989
őstag
válasz
Laca1212 #28703 üzenetére
Mondjuk azért, mert, ahogy én használom, mire hazaérek csutkára merülne. Így legalább bírja az akksi.
Azért te is tudod, hogy az M7 üzemideje szörnyű (egyetlen gyenge pontja számomra). Nekem megy az összes szinkronizálás (google cuccok+hotmail), messenger, facebook és nem mindig tudok hazamenni egyből melóból (amikor már mondjuk 20-30% az akksi takarékos mód nélkül), pl. barátnő, edzés, ilyenek... réges-rég kikapcsolna a cucc. Én pedig zene nélkül egyszerűen nem tudok utazni, gyűlölöm, ha nem hallgathatok zenét.
De a kedvedért kipróbálok majd egy napot takarékos mód nélkül... Most már kíváncsi vagyok, mit bír úgy Sense6-tal.
-
jozso1989
őstag
válasz
Laca1212 #28689 üzenetére
Igen. A CPU-teljesítmény és Adatkapcsolat van bepipálva. A kijelző automatán van, mert tökéletesen jól állítja a fényerőt. Az adatkapcsolat opció hat szerintem a legjobban az üzemidőre. Tegnap este 9-10 körül vettem le töltőről és most 57% az akksi. Ma volt eddig 1,5 óra zenehallgatás kb. fél óra facebook és sok messenger. Persze, ma melóztam, szóval "visszafogott" terhelést kapott.
-
válasz
Laca1212 #24695 üzenetére
Értettem a lényegét, de az elv számomra elfogadhatatlan: azzal rabláncol egy szolgáltató magához egy drága díjcsomaggal, hogy "olcsón" kapsz egy prémium telefont: olcsó nem is olcsó, hisz valszeg nincs szüksége azokra a szolgáltatásokra, kifizetteti a telefont, és még drága is. Ha az első nem áll, és tényleg kell valakinek a korlátlan hívás, akkor is kb 250e-t fizet a telefonért...
-
Sheepczx
tag
válasz
Laca1212 #24631 üzenetére
"Ez hülyeség. Azért a havi 20k-ért szolgáltatást is kap a user. Nem csak a telefont törleszti."
London, 34 font és szolgáltatást is kapok (5000perc+sms és korlátlan net)
34font a mai csodás gazdasági helyzettel sem több mint 13k huf!
lehet én vagyok a hülye hogy ugy gondolom hogy ez ok! -
qamu74
őstag
válasz
Laca1212 #24623 üzenetére
szia
Én a tétől veszem 11.-én a telefont 30000ft kezdőrészlettel és Mozaik M díjcsomaggal(14500ft),valamint 4500ft törlesztő részlettel(havi).A futárnak elvileg 29990ft kellene fizetni, de van egy pont a szerződésben,ami megállapít egy bizonyos összeget(gondolom utána néznek, hogy fizető képes vagyok e),amit még pluszban fizetnem kell, de ez az összeg majd lebeszélhető lesz!
-
hurrikan
addikt
válasz
Laca1212 #24510 üzenetére
Telefonálás 1óra 12perc
Játék vagy 15-20perc RealRacing
Facet is néztem vagy 2óránként. Face Messegert is használtam.
G-mailt, Hangoutsot. Volt egy rövid videózás+pár fotó.
Meg vagy 3óra zenehallgatás fülesen. Twittereztem, Youtubeoztam is eléggé sokat.
Meg sokszor csak úgy nyomkodtam, lapoztam a Blinkfeedet, olvastam a híreket, cikkeket amiket hoz. Időképet nézegettem.Meg volt vagy 35percny böngészés Google Chrome-mal.HUTCHDB:
Hogy nyitottad ki a 4.4.2-t? -
Gulyopapa
addikt
válasz
Laca1212 #23851 üzenetére
A kamera már a legelejétől rossz volt ( lilulás és no fókusz ), csak gyűjtöttem az erőt.
Tegnap kellett volna egy "normális" fotót csinálnom valamiről, telefonnal ( nem kellett fényképezőgép minőség ), és égtem mint a Reistag, mert nem volt hajlandó messzebbre fókuszálni mint 1 m.
Úgy hogy tegnap elegem lett és ma beadtam. Ennyi a történet.
Remélem hogy hibátlanul jön vissza. -
Ununqatrium
aktív tag
válasz
Laca1212 #23752 üzenetére
Külső hangszórókon nálam is hangosabb, ha nincs Beats, de ez nálam így is volt. Fülessel/fejessel nem.
Néhányan emlegették itt a kijelzőt, hogy kontrasztosabb lett. Szerintem még aludtatok
Én a frissítés óta két dologra lettem figyelmes:
- 75 százalék felett nem csak minden második lépésre hangosodik (Beats nélkül minden másodikra se hangosodott előtte)
- Az eddigi rendszeres három helyett újra csak egy százalékot merült az éjszakaBugok nálam eddig sem jelentkeztek (kihangosítás, satöbbi), szóval jelenleg hallelujah
-
BenHans
addikt
válasz
Laca1212 #21823 üzenetére
Azon kívül, hogy az olimpikonok kaptak ajándékba Note3-at, nincs más uraskodás. (hozzáteszem így én is elfogadnám) [cáfolat]
Kivételesen igazat mondhat a Samsung, mert igaz nem sokat néztem a megnyitóból, de láttam két sportolót is aki almával fényképezett, és tisztán látszott a logó.
Ettől függetlenül a 14 milliárd $-os marketing költségvetés elgondolkodtató, és már-már pofátlan a konkurenciával szemben. Ha abból indulunk ki, hogy a média hogy mossa az emberek agyát, a Samsungot nem lehet ledönteni a trónjáról, de még beérni sem sajnos.
-
Steve1207
veterán
válasz
Laca1212 #21311 üzenetére
Frissítések esetében, rom cserénél volt jellemzőbb, hogy behülyült az akkukezelés (persze már ez is ritka), egy-két töltési ciklus és beáll (be kellene állnia) ismét.
Amúgy most kimondottan jól bírja, csak az első százalékokat nem dobálta ennyire előtte. Most 87%-on van reggel fél 7 óta, ami egyáltalán nem rossz, de akkor is zavaró, ha előtte is elértem ezt több kijelzőhasználattal, mivel ma annyira nem is babráltam.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Laca1212 #21304 üzenetére
Ezek hol vannak pontosan? Mindjárt rákeresek, gondolom a beállításokban.
Nem tudom nekem ki vannak e lőve, de sok szükségem nincs rájuk szerintem.
Bár az akku időm jobb mint volt, szóval gyanítom hogy ki van kapcsolva.ON:
Mikor néha klippet vagy filmet másolok a telóra, és összedugom USB-vel,
akkor ugye alap, hogy mindig tölt valamennyit a telón. De pont ezért nem szeretem
sűrűn összekötni.. Nem ront az az aksin? Régen úgy tanultam, hogy a féltöltés semminek
sem jó. Tudom, hogy ezeknél az aksiknál már nem nagyon számít.
De akkor is, gondolom az az 5-10 százalék amit tol rajta, csak többet ront az aksin, mint
amennyit nyernék vele... -
Steve1207
veterán
válasz
Laca1212 #21304 üzenetére
Szerintem az egész fórumon azon kevesekbe tartozok, akik vagy minden kidobálnak a rendszerből vagy minden letiltanak, amit egyáltalán nem használnak. Semmi helyelőzmény és helyzetjelentés. Még kalibrációs probléma se tűnik fel, pedig az pár újraindítás után előjön és mást mutat, ha elkalibrálódott volna a frissítés során, de egyszerűen semmi. Még a progik se mutatnak többlet fogyasztást.
-
Nightfall75
tag
válasz
Laca1212 #21259 üzenetére
Itt egy fejlesztőknek szánt videó a funkcióról. Röviden a gyári video app és egyéb feliratot megjeleníteni képes appok (ha a fejlesztőjük felkészítette őket erre a kitkat funkcióra!) tudják ezt használni: ha itt bekapcsolod a feliratot és beállítod a stílust, akkor mindegyik fenti appban (még1x, ha fel vannak erre készítve) ugyanúgy jelennek meg a feliratok, nem kell programonként külön bajlódni.
A probléma, hogy elég szerények a beállítási lehetőségek, egy MX Playerben ezerszer jobban testre lehet szabni a feliratot, ráadásul az MX és társai minden bizonnyal sokkal több feliratfajtát le tudnak kezelni mint a gyári videoplayer.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Laca1212 #21134 üzenetére
Lehet már korábban is csinálta, csak nem figyeltem meg, vagy nekem ki volt kapcsolva. Pl.: beállítok valamit háttérnek akkor kiírja lent egy szürke lekerekített szövegmezőben fehér betűkkel, hogy "A kép beállításra került a kezdőképernyő háttereként."
Meg ilyen megjegyzések, mikor átállítok valamit. Felbukkan, szépen eltűnik, jó animáció. Nekem bejönnek az ilyen kis dolgok is. A 4.3-ban nem emlékszem, hogy csinálta volna.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Laca1212 #20489 üzenetére
És i400
Csak egy kérdés, ki milyen színű telefont és twoway tokot használ?
Talán okosabb leszek picit hogyan jelentkezett a kopás, vagy hogyan nem...
Mert ugye a fekete festett, az ezüst nem, az enyém meg nem tudom
Pezsgő szín, de a szélénél csiszoltnak tűnik.Bíber tokra előrendeléseket privátban felveszek
-
Saky1
csendes tag
válasz
Laca1212 #20441 üzenetére
Nem kopik a telefon az ilyen becsúsztatós tartókban?
Valaki itt a fórumon korábban azt írt, nem javasolja mert koptatja festést.Nekem ez is tetszik,csak ennél is panaszkodnak, hogy karcolja a készüléket.
http://www.amazon.com/SPIGEN-Crystal-Protection-Steinheil-Protector/dp/B00C3LQFIU -
-
vasi89
őstag
válasz
Laca1212 #19806 üzenetére
2 évig használtam iphonet, 2 hónapja van meg a One. Elég sokszor előjön az akadozás főleg az Angry Birds GO-nál. Lehet optimalizáslás, lehet nem de se i4s-en se i5-ön nem akadt soha egy játék sem. Azért ez bosszantó, hogy egy csúcs androidnál meg akad egy ennyire "primitív" játék...
Az ár meg olyan, hogy nem sokkal több a nyitó ára mint pl a samsung S4-nek volt vagy a ONE-nak. Soha nem vettem telefont függetlenül 100k fölött, mindig szolgáltatósom van de nekem egyik telefon sem ér 100nál többet.
-
enginev3.0
félisten
válasz
Laca1212 #19806 üzenetére
Én is használtam már WP8-at elég sokáig, és hiába, gördülékenyebb, mint a droid, vagy legalább is szépen el vannak fedve a röccenések animációkkal, így az ember mindent folyamatosan érzékel ("mindent")
Persze egy WP-nél nem is sok mindent kell a gpu-nak kirajzolnia, csak négyzeteket, meg betűket
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
Laca1212 #19804 üzenetére
nem kell közvélemény kutatást csinálni ahhoz, hogy bátran kijelenthető legyen az, hogy az előző hozzászólásomban említett rendszerek hasonló áru képviselői között sajnos az android a legakadozósabb.
aki nem hiszi, járjon utána, vagyis vegyen a kezébe mondjuk egy i5-öt, vagy egy nokia 925-öt, (hogy ne a csúcsokat írjam) és használja egy kis időt, aztán vegye vissza a kezébe a one-t.
nem azt mondom, hogy gyorsabbak azok a rendszerek, de közel sincs annyi helyen akadozás, röccenés, mint itt.
ezzel nem alacsonyítom le a mi készülékünket, mert az androidos konkurenciához képest még mindig jobb.
ami legjobban idegesít, az az, hogy a saját google "termékek" járnak az élen, ami a röcögést illeti.
nézzétek meg a youtube-ot itt és ios-en, vagy a chrome-ot, vagy éppen a drive-ot....szerintem ez azért elég gáz!
DE ettől függetlenül mégis ezt használom, mert a mérleg nyelve mégis ide billen! -
-
Avicularia
veterán
válasz
Laca1212 #19062 üzenetére
Különválasztom a saját igényeimet és azt hogy valójában mit kellene belerakni. A kijelzőt azért írtam mert 44 évesen már nem olyan penge a látásom és sajnos nem mindenhol lehet nagyobb betűméreteket állítani programon belül. Ha ezt megoldanák akkor semmi kifogásom a nagyobb felbontású kijelző ellen.(pld dead trigger 2-ben nem látom rendesen mikor készülnek el az upgrade-ek)
Azt viszont tartom, hogy nem látszik a különbség a fullhd és a videóban látott nagyobb felbontás között. Miután több pixel van a képen erősebb grafikus gyorsító kell bele illetve a megnövelt pixelszám az akksit is jobban húzza, nem biztos hogy van értelme a felbontás növelésének az e-péniszen kívül. A gyorsabb processzornak viszont van, ha ugyanannyit fogyasztanak, a gyorsabb proci hamarabb végzi el a munkát és hamarabb csökkentheti az órajelet ezáltal kevesebbet fogyaszt. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Laca1212 #19013 üzenetére
Na akkor neked kellemesebb volt a vásárlás.
Nálam 1 idősödő faszi volt az eladó.
De végül is a telefonra voltam ráizgulva, szóval mindegy is.NandorHUN:
Én ilyesmit nem tudok. De nem nagyon vagyok otthon appokban,
szóval az nem azt jelenti, hogy nincs is.Majd hátha valaki mond 1et.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
Laca1212 #18943 üzenetére
Na kösz a "klikk"et.
A tesztet még nem olvastam el, de a videjót megnéztem...
Elkezdett elég rendesen érdekelni a dolog.
Elég "komoly" fejeccség (vagy mi) van az aftómban, még avikat is lejátszik.
(aminek nagyon sok értelme van, főleg ha én vezetek)
De viszont flac formátummal nem bírkózik meg. Meg pendrájvra mindig frissítgetni
a zenéket, letöltögetni mp3-akat. A telefonom meg mindig naprakész muzsikák vannak.Szóval visszatérve eléggé szimpatikus ez a cucc.
A T-től meg kaptam egy 5k hufos vócsert, szóval 11k hufért megvehetem.
Nehogy megvegyem.A kérdés, a one belefér így a szivacsok eltávolítása nélkül? Tok nélkül persze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 128GB Kártya-független,Fehér és Pink Színben 6 Hónap Garancia,Akku 100%
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig iStyle Garancia,Makulátlan állapot.
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest