Hirdetés
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
válasz
torrente777_ #13298 üzenetére
Adok neki egy esélyt akkor.
-
Koris
aktív tag
-
k.soma
senior tag
Srácok.. az hogy van, hogy ami kontakt kép 4.2-es ARHD ROM alatt éles volt ( nem volt kipöttyözve, homályosítva) az már 4.3-as ( wipe nélkül telepített) ARHD ROM alatt le van butítva?! Csak az a kép lesz normális amelyiket külön most lecserélem. Hiába ugyan az a képe volt 4.2 és 4.3-at használva is facebookon a képe, már nem jó. :/ Vagy ha van esetleg recovery-ből telepíthető eltűntetős mókolás hozzá ami volt 4.2 alá is csak 4.3-hoz az is jó lenne..
Ötletek?
-
zack
nagyúr
Mekkora pleff lenne ha nem tudnák megoldani 4.2.2-től az S-OFF-ot.
Azért már eltelt lassan 3 hónap...És még mindig nincs megoldása.
Már pedig ha nem lesz megoldás, az a garanciális ügymenetre is ki fog hatni. Én is azért várok, mert ebben a HTC dev-es nyitásban nem bízok. Annak van szerencséje, akinek olyan baja van mint nekem, és ettől még használható a telefon. Akinek viszont kihat a működésre, az beszopja a garit, amíg nincs S-OFF.
-
balika333
tag
válasz
adodaniel #13286 üzenetére
(#13286) adodaniel +1
Egyébként ez a tok kérdés mindig szubjektív. Én speciel nem használok tokot ha otthon vagyok, vagy irodában. Viszont ha megyek kertészkedni, biciklizés, vagy egy nem szomjas éjszaka akkor bepattintom egy ilyen gumibugyiba, s kész. És legalább a kis eséseket kibírja
-
ttom26
csendes tag
válasz
Valkűr #13279 üzenetére
Tényleg elveszi a szépségét, de mivel a GG2 nálam eddig csak negatívan bizonyított, ezért nem volt más választásom. A héten indulok nyaralni, és nem akarok egy agyonkarcolódott telefonnal hazajönni.
Egyébként 35USD az eredeti ára, és a magyar üzletek között ezt találtam a legolcsóbbnak. -
Valkűr
addikt
válasz
ForRedGlory #13276 üzenetére
Nagyon, és még baxott drága is...
-
NandorHUN
addikt
nem tudom pontosan, ha bedugom a telot és fastbootra megyek akkor parancssorban hiába irom be pl, hogy "adb devices" nem találja meg az eszközt, de még a TWRP-ben az adb sideload se működik... pedig driver is frissittettem stb.. mellesleg 2 gépen probáltam már sikertelenül... ezelőtt pedig működött.
Amugy bekapcsolt állapotban minden megy, tudok file-okat ide oda küldeni stb... -
alibaba78
őstag
Igen, pont erre gondoltam, hogy a nagyobb aramerosseg nincs-e kihatassal az akkura, nem fogja-e hazavagni?! De akkor ezek szerint nem akkora nagy a kulonbseg, hogy ez rovidtavon befolyasolja az elettartamot. Koszonom!
Koris: Csak arra gondoltam, minek vegyek autos toltot, ha a tomtom-hoz kapott szivargyujtoval is tudnam tolteni, azt pedig nem neveznem gagyinak. Csak zenehallgatasra hasznalnam, szoval attol nem felek, hogy toltene-e kozben.
-
Gee_-
tag
Ez megfelelő akkuidő? Hogy tudnák javítani ezzen ?
http://db.tt/vu0kgOnv
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #13265 üzenetére
aaaztaaaaaa...
az a kék mi menőőőő.
tényleg kell nekem is. beszabehu... -
k.soma
senior tag
válasz
Nuada herceg #13262 üzenetére
Skin-nek hívják, mint oda is van írva.. Ragasztják, ha jól tudom
-
válasz
Nuada herceg #13262 üzenetére
-
ffodi
veterán
válasz
alibaba78 #13263 üzenetére
1, Miért lenne baja? A telefon elektronikája el tudja dönteni mi jó neki, így annyival fog tölteni, amennyivel kell. Ha úgy gondolja, akkor töltheti akár 1-1,2 A-rel is (sőt pl. 2 A-es töltőt feltételezve, akár többel is). Egyébként max annyi hátulütője lehet a nagy árammal való töltésnek, hogy hamarabb tönkremehet az akku. (hosszú távon értve)
2, Nem tudok ilyen lehetőségről.
-
alibaba78
őstag
2 kerdes: Szerintetek 1.2A toltovel tolthetem a telefont (auto)? Nem lesz baja? Ki lehet vhogy kapcsolni a pc-re csatlakoztataskor a toltest?
-
Nuada herceg
őstag
válasz
enginev3.0 #13248 üzenetére
ez mi a fene?
ilyen nekem is kell -
-
Xaels
félisten
válasz
ForRedGlory #13259 üzenetére
Mancs és a ne piszkálj nézés. Ismerős
Kis családom ma a Nagy-réten
-
NandorHUN
addikt
Abban az esetben esetleg tudnátok segíteni, hogy az ADB fast bootban nem találja a készülékemet, elv. driver fent van ... idáig működött, de valamiért már nem mükszik.... "list of devices attached" (amugy TWRP akartam frissiteni)
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
nálatok 4.2.2 legújabb változata óta nincsen olyan, mintha a sleep mode be lenne kapcsolva a power settingsen belül, annak ellenére, hogy offon van?
Egyszerűen lekapcsolja a mobilnetet ha lockolva van hosszabb ideje. Korábban ilyen nem fordult elő, a wifit nem bontja most sem.Eléggé idegesítő...
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, alaplap csere esetén továbbra is függősítik a készüléket vagy független alaplapot kap?
Ilyenkor a készülékházat is cserélik, mint a one x-nél minden egyes megbontáskor, vagy nem? -
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #13251 üzenetére
Na vettem ebből egy "Aluminium/Aluminium és egy "Blue/Slate" kombót.
Megvan, nekem az "add to basket" nem működik Google Chrome alatt, vagy csak átmenetileg szórakozik az e-bay.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
ForRedGlory #13250 üzenetére
Valaki elmondaná, hogy e-bay-en hogy a
faszbalehet beletenni a kosárba több dolgot is? Ha beteszek valamit a kosárba, onnan nincs visszaút, már venné is meg, de nem tudok visszamenni, hogy esetleg még beletegyek valamit.Nyilván nem fogok mindent külön megvenni külön szállítási költségét. -.-
-
ForRedGlory
félisten
válasz
enginev3.0 #13248 üzenetére
Ez jól néz ki, meg is nézem magamnak
(#13249) spawn21: Igyekszem
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory #13247 üzenetére
A mai világban már illene semmin sem meglepődni.
-
Hááát lehet meggyőztök
Egyébként is szeretnék szerintem rá ilyet
[link] -
k.soma
senior tag
válasz
enginev3.0 #13238 üzenetére
Én az ezüsttel voltam így, hogy háát inkább a fekete kéne, fiúsabb meg minden
De az ezüst szerelem volt első látásra. Hozzáteszem, hogy feketét nem láttam élőben.
-
Koris
aktív tag
válasz
Nekem volt mindkettő...fekete
-
spawn21
veterán
válasz
ForRedGlory #13242 üzenetére
Ez igaz.
Nekem lassan átlépi a 4 hónapot, és eddig hibátlan.
Nem kopik, karcolódik. Biztos jó a fehér - szürke kombo. De ez is cerkaállítóan szép -
spawn21
veterán
válasz
Szerintem a fekete valami rohadt szép.
De van akinek kopik. (szerintem a fehér is, csak nem veszi észre).
Ha újat vennék, az is fekete lenne. -
Srácok, a fekete sokkal nem szebb mint a szürke (fehér) ?
Szürkét sehol nem találok eladót, fekete pedig lenne, de nem tudom, fekete képeken annyira nem... Élőben lehet mást mondanék már -
Bilux
veterán
-
-
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #13201 üzenetére
Mint már írtam felraktam, blinkfeed-ben nekem sincs facebook. Ami bug, de ez már előző sense-s romokban is bug volt, nem a te hibád, hogy az óra mindenképpen a status bar közepén van (legalábbis én nem tudtam rábeszélni, hogy ne ott legyen, akár bepipálom aromában akár nem).
Akkuidőről még nem nyilatkoznék, majd pár nap múlva.
Köszönöm, hogy összeraktad ezt a romot, sok sikert a folytatáshoz! -
NandorHUN
addikt
válasz
k.soma #13204 üzenetére
Nem értek hozzá pontsan, de én arra használom,hogy a telefon OP-val lehessen trükközni pl."wake by volume " és hasonló baromságok vannak még benne..de ehhez az Xposed-en kivül egyéb modulokat is telepíteni kell.... gondolom hozzáértők mégtöbbet ki tudnak belőle hozni,
Mellesleg ezeknek a nagyrészét a ROM telepítőben be tudod állítani, csak én azért szeretem jobban a Xposedeset, mert itt nem kell ujratelepíteni semmit, ha vissza akarom állítani.Más: Most tettem fel az InsertCoin 3.2 -4 et (4.3 Android) és ha sok dolgot futtatok vagy pl még le is töltök akkor a telefon ujrainditja magát.... (elöször lefagy , majd ujraindul) idáig ilyesmit soha nem csinált... mi lehet a baj?
Köszi a segítséget. -
válasz
manokaki #13224 üzenetére
Tudom, hogy szereted cserélgetni a telókat
Én azt hiszem maradok egy darabig ennél, mert eddig nagyon bejövős, mind az anyaghasználat, végre "minőségi érzetem" van amikor kézbe veszem, S4-nél ez nem volt meg sajnos, és napsütésben is látom a kijelzőt még én is a vaksi szemeimmel
Ja és nem kell állandóan a RAM-okat számolnom, hogy mikor fogy el!
S4-nél SOHA nem volt 600MB-nál több szabad ramom, most ugyanazokkal az alkalmazásokkal HTC-nél 900MB állandóan -
manokaki
addikt
válasz
N.YCityBoy #13219 üzenetére
ebben igazad van a 4 magos S4 tényleg nincs rendesen optimalizálva a 4.2.2 , de mondjuk a 8 magos változata az igen , az már a kiadás pillanatában sokkal zökkenő mentesebben futott..
a S4 után tényleg gyors és stabil lesz a 4.2.2 én is ugrálok az S4 , HTC One , LG optimus G Pro között jelenleg .. de most a HTC One fut
-
-
Levente17
tag
Próbálnám megnézni telóm s-offos-e de nem akar bejönni a bootloader menü..
Telót kikapcsoltam hangerő gomb le + bekapcsoló gomb de csak simán bekapcsol a telefon..
Valaki tudna segíteni??? -
Xaels
félisten
válasz
N.YCityBoy #13219 üzenetére
Csalódni nem fogsz abban az esetben, ha reális elvárásokkal kezeled a telefont. A rendszer stabil és gyors. A telefon leggyengébb része talán a kamera, de azzal is együtt lehet élni mert tud 1-2 ügyes funkciót.
-
Köszönöm mindkettőtöknek
Amúgy S4 után teljesen meglepődtem a kijelző minőségén, mert még annál is jobb ami nagy szó, bár ez szubjektív
És az, hogy abszolút nem akadozik, hát az meg maga a megváltás, szó se róla imádtam az S4-et is de, hogy 5 hónap alatt sem tudták optimalizálni az már durva, ezért is cseréltem le
Remélem ebben nem fogok csalódni -
k.soma
senior tag
válasz
N.YCityBoy #13216 üzenetére
A többit a rendszernek foglalja le (~500Mb). Szerintem semmit sem KELL letölteni, csak ami neked kell annyit. Max egy fájlkezelő nem árthat, illetve ha filmezel akkor egy MX vagy Dice Player.
-
Xaels
félisten
válasz
N.YCityBoy #13216 üzenetére
A a GPU-nak le van csípve az a fél giga. Kifejezetten 4.2-vel már nincs gyári rendszernél olyan alkalmazás ami kötelező lenne.
(#13218) k.soma: ott a pont, egy fájlkezelő tényleg nem árt meg a gyárin kívül valami filmlejátszó mert a gyári elég fapados.
-
Tisztelt HTC felhasználók!
Szert tettem egy ilyen csodás telefonra, és az lenne a kérdésem, hogy mire érdemes odafigyelni és milyen értelmes vagy hasznos alkalmazást érdemes rá letölteni a rajta lévőkön kívül?
SGS4-em volt ez előtt!
Valamint bármi hasznos tanácsot és infót szívesen fogadok
És még valami, úgy olvastam, hogy ez a telefon 2GB RAM-os, de az alkalmazáskezelőben akkor miért csak 1,5GB-ot mutat
Köszönöm előre is -
mtibusz
tag
Valaki estleg pár print screen erről a rom-ról... ???
Hajt a kíváncsiság ....
thx -
Loboda
senior tag
válasz
torrente777_ #13201 üzenetére
Fenn van pár órája, és eddig minden rendben van a rommal, tetszik!
A BlinkFeed-be nem tudom kijelölni a Facebookot, nem is ajánlja fel lehetőségként, direkt ilyen, vagy én csesztem el valamit?
Úgy tűnik a fogyasztása is rendben lesz!
Két óra alatt 22%-ot esett a töltöttség, de ezalatt állítottam be mindent, és volt 1.10 perc kijelzőhasználatom! -
vkp
aktív tag
válasz
torrente777_ #13196 üzenetére
Felraktam, nem akarsz belerakni véletlenül bt-hci modult?
Telepítőben láttam elgépelést, majd nézd át.
Most lakom be, majd írok tapasztalatokat.
-
Valkűr
addikt
Tudjátok nekem csak egy bajom van, mármint nem a telefonnal, hanem az Androiddal..Igazából nem is a droiddal, hanem az alá irt programokkal. Évek óta semmi előrelépés nem történt, alig van értelmes , kreatív szoftver írva, semmi előrelépés, innováció, amire azt mondaná az ember, h na ez már igen...Ahhoz képest, mennyi program lapul a playen, szinte nulla a használható programok száma. Én már várom a kitörést, hogy legyenek értelmes programok, akár fizetősen is, csak akkor tudjam, h na nem feleslegesen dobtam ki a pénzem, mert olyat kaptam érte ami minden fillért megér.
-
k.soma
senior tag
válasz
torrente777_ #13196 üzenetére
Xposed Framework mit takar amúgy?
-
Xaels
félisten
[link]v 4.3 a hónap végétől?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ismét egy minőségi készülékkel jelentkezett a HTC, az új zászlóshajó prémium anyaghasználattal, Full HD kijelzővel és Ultrapixel kameratechnológiával támad.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- iPhone topik
- Elektronet Zrt. (internet, kábelTV, telefon)
- Politikai mémek
- Villanyszerelés
- Tőzsde és gazdaság
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest