- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobil flották
- iPhone topik
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
Beépített böngésző (nem chrome) miért csinálhatja, hogy max a térerő mobil vagy wifi mindegy, és nem tölt be semmit? Kényszerített bezárás után helyrejön.
-
WinZol
aktív tag
Megpróbáltam ROM-ot cserélni. (InsertCoin 3.0.4)
A CWR-el csináltam egy mentést de mikor telepíteni akartam az új ROM-ot (InsertCoin 3.4.2) a
touch screen nem működött,(CWR-ben se működik)
A One gombjaival az új ROM-ot kiválasztottam, de mikor feljött a grafikus felület,
ott már nem tudtam semmit csinálni. (Nem érzékelt a kijelző.)Mi lehet az oka?
Mit csinálok rosszul?S-OFF-os a készülék
Köszi
WinZol.
-
CorsairS
csendes tag
Hello
Magyarországon lehet valahol hivatalosan kapni a Sense nélküli, gyári felületes verziót? -
jacis
nagyúr
Mindent megcsináltam eddig a magyarosításhoz amit leír az utasítás, de nem tudom megoldani sajnos. Beírom a parancsokat meg minden, de a morelocal 2-ben továbbra sem csinál semmit ha a Magyar nyelvre kattintok.
-
manokaki
addikt
Segitsen valaki
Milyen video lejátszo müködik 4.3 alatt , mert egyik sem akar menni !
-
jacis
nagyúr
Távirányító megy mindenkinek jól? Nem próbáltam csak érdeklődöm
-
Koris
aktív tag
válasz
Nuada herceg #13870 üzenetére
Ok,és azon belül?
Beállitások/névjegy/szoftver/egyéb/alapsáv -
jacis
nagyúr
válasz
ForRedGlory #13877 üzenetére
Nem teljesen tiszta hogyan kell megcsinálni. A leírásban fele szöveg angol fele magyar és nem tudok rajta eligazodni.
-
jacis
nagyúr
Sziasztok Srácok,
Ma vettem egy One-t és amikor felraktam a 4.2.2-öt eltűnt a magyar nyelv. Sajnos nem tudom hogyan lehet visszaállítani. morelocal2-ről olvastam de az a megoldás nem szimpatikus van más? -
hurrikan
addikt
A Sonyknál egyszerűbben semmit sem hekkelsz
külső fejlesztésű programmal nyitod/zárod nyom nélkül.
Rootolni/unrootolni szintén lehet nyom nélkül.ráadásul ha kijön egy szoft bármikor felteheted flashtoolal garivesztés nélkül, nem kell megvárnod míg elér a frissítési hullám a régiódhoz, vagy a szolgáltatódhoz.
A szervizük az meg olyan amilyen sajnos....
bár nekem még nem volt bajom velük. Az elmúlt 7-8évben minden SE/S-em megcsinálták ha baj volt velük. -
zack
nagyúr
Egyetértek. Nekem ez a hátlapgombos csoda nem fog kelleni 130k-ért sem.
Max-ot is kilövöm, mert ez a Hboot-os dolog lehet már az elején meg lesz fogva. Meg aztán ott van az az ujjlenyomat olvasónak látszó valami, szintén a hátlapon...Harmadik ok, hogy a sztereó hangszóró miatt a 4,7" még elmegy, vastag alsó-felső kávával, de az hogy a Note2 Note3-nál is hosszabb lesz ez miatt, az pleff. Kettő kilőve.
Marad a Note3...Esetleg Sony, de az meg a bootloader nyitás és a garancia miatt nyűgös.
Sok választás nem marad. -
joey04
titán
Na mert az úgy van, hogy a szolgáltató megveszi, és annyiért adja, amennyiért akarja, és az LG-nek meg nincs beleszólása mi?
Ha agresszív terjeszkedést akar az LG, akkor valóban be kell mennie mélyen a többiek alá árban. A samu is így indult anno, hogy ugyan azt a csúcs hardvert jóóóval olcsóbban adta. Aztán nézd meg most... -
Xaels
félisten
válasz
nikilauda #13863 üzenetére
Ehh 130 kártyásan? Mit szívtak, ha a hardver nézzük simán el fognak a szolgáltatók kérni érte 200-at is kártyásan. Amúgy ez a hátlapi gomb, istenem. Nem elég, hogy az UI egy rakás okádás de ha lerakod az asztalra pont a ki/bekapcs gombon fog feküdni az egész.
[link] pár kép mai napról.
-
g0n21
senior tag
a napokban megnőtt a kernel wakelock, és ébrentartás, msm_hsic_host, ami a 3g modemre vonatkozhat google szerint.
Valakinek esetleg jelentkezett még ez? -
zack
nagyúr
válasz
torrente777_ #13861 üzenetére
Pont 15 perce láttam.
Jót derültem rajta. Ezek szerint a cicáknak is egyedi a mancs lenyomatuk.
-
nikilauda
senior tag
Ha már készülék ajánló, akkor ezt érdemes elolvasni. Az ára, amit tippelt a szerzője is botrányos. 130K szolgáltatónál kártyásan. Besz@rás.
-
Koris
aktív tag
válasz
Nuada herceg #13858 üzenetére
Milyen radio rom van rajta?
-
Nuada herceg
őstag
1 ideje figyelmes lettem rá, hogy "eldobálja" a telefon a térerőt.. Le van rakva 1 helyre az ágyamra, ahol az előző telefonomat is tartottam, azzal nem volt ilyen gond...
Ezt meg felveszem, és nincs térerő.. Semmi, hálózat sincs. Aztán tök magasra feltartom, meg olyan helyre, ahol tuti van, semmi. Aztán egyszer csak gondolja magát, és full térerőn van... Ugyan ott, ahol addig nem is volt... Lehet 3g-s hálózat, meg 2g-s hálózatok között variál. De ha azon egyáltalán nincs jelerősség, akkor minek váltana át... Valakinek produkált már hasonló esetet a szerelmem? Iggen, ahátécééé vánn a szerelmem.Csak sok van belőle :/ A sörömből meg egyre kevesebbb.... :/
-
mumk1
addikt
Nem kell valakinek? Alkalmi vétel.
[link]
-
padi68
senior tag
Sziasztok, szerintetek érdemes lecserélni az S3-amat erre a csodára?
ca.75eFt fog "fájni" a HTC 2 év gyári garisan...
-
begrimisu
aktív tag
Sziasztok! Ma lettem tulajdonosa egy One-nak hát egy pár telefon már megfordult a kezemben te ez tényleg minőségi cucc! Igaz sok tapasztalatom nincs még One iránt de nagyon jónak tűnik remélem nem fog változni a véleményem!
-
zack
nagyúr
Segítsetek már...Nem találom ARHD-ben azt a funkciót amivel meg tudom adni, hogy a home gombra bizonyos appoknál előjöjjön a beállítások menüpont. Rég használtam Sense-es romot, és sehol sem találom.
-
Szakiii
addikt
válasz
Valkűr #13840 üzenetére
A felrobbanó aksi nem gyári aksikkal fordult elő
. Szerintem csak a kamera a döntő a két telefon között a felsorolt hibák mind garanciába cserélhetők a beégés is és a többi szóval egyik se vészes. A kamerájuk között viszont lényeges különbség van. Ha valakinek nem számít vegyen one-t mert sosincs mikro lag ha számít s4 mert amennyire s4 "lagol" nem lehet (szerintem) ok arra hogy valaki ne vegye meg, nagyon ritkán fordul elő és ha valaki nem keresi észre se veszi, már most jóval jobb a note 2 felhasználói élményénél (végre). Ami még a one mellett érv szerintem hogy szebb de ez szubjektív
-
TheProb
veterán
Szerintetek ha romtól, fw-től függetlenül (bár az nem rémlik h stock-al is csinálta-e) sokszor nem hallak telefonálás közben,netán én se a másik felet akkor garancia? vagy van rá valami hegesztés amivel meglehet ezt oldani esetleg?
-
szabi510
tag
válasz
torrente777_ #13784 üzenetére
A kamerától eltekintve eddig mindenben jobb a One. Igaz, most nagy szükségem van kamerára, de beérem ezzel a ultrapixellel.
Azt nem értem, hogy a sam miért nem tud egy használható, lag és akadásmentes felületet ráhúzni?! A kialakítás is jobb, kézbenfoghatóbb és felhasználóbarátabb. -
Valkűr
addikt
A felrobbanó aksikról nem is beszélve...
-
Xaels
félisten
válasz
Dexter-2000 #13838 üzenetére
Hivatalosan tudtommal nem.
-
Dexter-2000
őstag
64 GB-os verziót Mo-n árulnak?
-
pedro7
tag
Megtudná mondani valaki, hogy a szolgáltatói készülékek ( One ) ,- garanciától függetlenül - jobbak vagy rosszabbak szoftver vagy alkalmazás ellátottságban a független készülékektől ?
-
Caaabi
senior tag
Külsérelmi nyom 0 , hivatkoztam is rá h a készülék 2 hetes, makulátlan, fólia kezdetektől a kijelzőn, szilikontokban tartott keszülék, gyári hibára hivatkozva alátámasztva fotókkal, számukra elég volt, de nem nyilatkoztak ezzel kapcsolatban, annyit irt a "szakértő" h "a törés ténye nem vitatható" Es a samsung sem irt semmit, csak felajanlotta h kicserelik a kijelzőt ingyen méltányossági okból, és ezt meg is tették, majd a köszönőlevelem után abba is maradt a levelezés
-
Caaabi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #13825 üzenetére
Nem mondom h minden darab ilyen, de a nagy szórásba sajnos beleesik 1-2 db es nekem 2 ből 1 ilyen volt. Miskolcon S4 van S4 active-ot is lattam, de ONE nem tudom h mediaban van e, de bemesz egy vodafone boltba h kinszeretned probalni oda fogjak adni. Én next launcherrel hasznaltam az s4 et is, mivel a tw nekem nem tetszik, de one on a gyari 1 hetig volt, azzal se volt bajom, de a next megiscsak fullosabb, annyi h abban nincs blinkfeed
-
-
Caaabi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #13818 üzenetére
Mindig a legújabbat használtam, kb 10 napos a one, amit még el kell h mondjak, az az s4 random kijelző panel elrepedése belülről,külföldön is rengeteg forum foglalkozik a problemaval, sajnos nekem is egyik pillanatrol az asztalon hagyva egyszer csak reggelre belülről lett egy repedes,kijelző hasznalhatatlan mert full fekete kep es a repedes pedig latszik feny fele forditva,kihivtam a szervizest,aki 60 ezerert akarta cserelni,ekkor elküldtem es emailben irtam a samsungnak egy hivatalos panaszt, elvittek a keszuleket bevizsgalni, ram akarta fogni a szakerto a hibat, de tovabb leveleztem a samsunggal akik vegül méltányossági javitast ajanlottak fel, mivel rengeteg samsungom volt mar mysamsung termékeim közt most is kb 4 telefon van, szoval korrektek voltak, de ennek az atfutasi ideje 3 -4 het volt, es pozitiv velemennyel zartam le ezt magamban, de akkoris szomoru dolog h ez előfordulhatott. Mellesleg itt az oldalon is van már egy topic ami az s4 random kijelző repedéssel foglalkozik,mivel nem csak én jártam így.
-
blt.62
őstag
Most akarom lecserélni a HOX-om egy ONE-ra. A fotózással kapcsolatban csak annyit,hogy előtte S3-am volt és tesztben azt írták,hogy nem annyira erős a fényképek minősége. Szerintem meg kimondottan szép képeket csinált. Ha az ONE is tudja az S3 fotó minőségét,akkor nekem bőven megfelel. Miden tekintetben jobb az ONE. Még az LG optimus G-én gondolkodom de szerintem annál is jobb az ONE.
-
nikilauda
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #13813 üzenetére
Az S4-nél sérülékeny a keret. Azt viszont csak kijelzővel együtt lehet cserélni, ha jól emlékszem. Ott sem jobb a minőség. De itt ne is számíts arra, hogy a One ellen az S4-et ajánlják befutónak. Vedd kézbe egyszerre a kettőt és akkor érzed meg a minőségi különbséget!
(én megtettem amit a haza megkövetelt)
Balek01: Én még nem hallottam HTC One replikáról. Szerintem ezt a minőséget nem tudják hamisítani. A hamisítók inkább műanyag mobilokban utaznak.
-
Loboda
senior tag
Én firmwaret frissítettem, ebbe benne van a radio is!
Külön nem kerestem radiot hozzá!
3.09.401.1-es van fenn nálam! -
Caaabi
senior tag
válasz
B-L-A-C-K #13803 üzenetére
Szintén s4 ről váltottam, nekem a kamerával sincs semmi bajom, rossz fényviszonyok között szerintem jobb képet is lő az s4 nél, és könnyebb vele jó képet készíteni ami nem lesz homalyos a bemozdulas miatt..Én sem bántam meg a cserét, már csak egy 4.2.2 s-off hianyzik, meg egy jó Torrente777 rom az extrák miatt
-
Balek01
újonc
Nyilván nem replicát szeretnék venni
ezért is kérdezek
nem ezzel foglalkozok
külsőre hogy tudom megállapítani hogy kajli a motyó? akkor inkább ezt kérdezem
-
B-L-A-C-K
titán
Van itthon Note2 is, ha már olyan lesz már nem zavar, az a baj nekem is jobban tetszik az One háza jóval, viszont ez az illesztés meg a kopás eltántorít tőle... S4-nek meg ha összeb@szom a hátlapját 3 ezerért veszek új gyárit rá...De még tényleg nem fogtam ONE-t, lehet tényleg annyira megtetszik hogy az lesz...
-
zack
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13809 üzenetére
Szerintem hatalmas a különbség. Azért ne hasonlítsunk már össze egy lézeres CNC-vel 1db tömbből kimart alu házat egy polikarbonáttal.
Az első és legfontosabb a kézbevétel, hiszen bármit csinálsz vele megfogod, és ez a minőségérzet nagyon nem mindegy. S4 játék telefon lesz mellette.
(#13807) Loboda
Megnéztem a linket, de én csak radio letöltést nem látok.
Melyik kell nekem?
-
Balek01
újonc
Sziasztok
Most jött el a telefon váltás nálam hosszú idő után. (Nokia x6-om van a megjelenés után kicsivel vettem nem ma). Htc One-t néztem, munka miatt ki lesz használva.
Igazából azt szeretném megtudni, hogy honnan tudom megállapítani, hogy replica vagy nem a telefon? illetve, ha jól tudom akkor három színben gyártották (fehér, fekete, és vörös de azt jellemzően Nagy Brittanában forgalmazták).
Előre is köszi a segítséget! -
NandorHUN
addikt
válasz
Szpisti #13780 üzenetére
Ha mégis frissítik, akkor kb. mekkora esélye van, hogy lesz S_OFF , illetve kb. mikorra lesz ha lesz is?
Mivel a problémáim egy része sajnos "lehet hogy softwares" ezét valoszeg frissitik majd. //Akkor lehet megvárom mig kijön az uj S-OFF és akkor küldöm csak el.Valaki abban tudna segíteni, hogy hogy tegyem vissza? Tehát akkor mehet rá ez az RUU, majd Bootloader zárás , majd S_ON??
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
istnag #13808 üzenetére
Ha megerősítést keresnék S4-ről hidd el nem az ONE topikba tenném...
Viszont még 100%-ra nem döntöttem el, de most már ott tartok látnom kell mind2t, mert olyan kicsi köztük a különbség hogy úgyis csak az adott felhasználó tudja majd eldönteni melyiket akarja választani.
-
zack
nagyúr
válasz
Loboda #13802 üzenetére
Tweakelhető rendesen? Radio-t nem cseréltem. Melyik a legújabb?
(#13804) migabi24
LG szigorúan veszi a nyitott bootloadert. Talán a legszigorúbban a Sony mellett. És valahogy egyik LG sem a romolhatóság bajnoka. Alig szokott lenni főzött. Mellé pedig iszonyat drága lesz. Engem ezért nem mozgat a G2.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
migabi24 #13800 üzenetére
Majd megnézem vásárlás előtt mind2t azért, kíváncsi vagyok milyen szinten akad a görgetés lapozás S4-en, mert elvileg ahogy írod nagyon gáz lehet. Viszont az nagyon tetszik S4-nél ha van valami baja házhoz jönnek és helyben megcsinálják neked...
Illetve mikor váltottál? Mert ugye ahogy olvasom nem mind1 mikor, ha az új firmware verzió előtt akkor megértem hogy szarabbnak tűnik...
-
zack
nagyúr
válasz
B-L-A-C-K #13798 üzenetére
Szerintem sosem lesz annyira smooth egy S4 mint a One. Ebben 100% biztos vagyok. Jól példázza ezt az az optimalizáltság, amivel csak a One rendelkezik jelenleg Androidos vonalon.
Azt kalkuláld be, hogy magyar prémium garival nem lesz olcsóbb az S4. A hátlapja engem kifejezetten idegesített, hiszen ha használod, akkor megfogod, és mivel a hátlap polikarbonát, az meg recsegni fog, mert ugye az sem patent. Note2, S4-nek is gyengéje volt nálam. És ezt nem is fogják gariban cserélni, mert ez "ilyen".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch 32GB V2 játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest