- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Magisk
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Érkezik a Samsung Health előfizetés?
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
yodee_
őstag
válasz
TheProb #37328 üzenetére
Ugyanezzel a hibával adtam le a készülékem ősszel. Ötször ment oda-vissza mert mindig átment valami teszten náluk, miszerint hibátlan a készülék. Ennek ellenére beszélgetés közben vagy Én nem hallottam a másik félt vagy fordítva, visszhang, kimaradások stb... Január elején sikerült a HTC ügyfélszolgálaton keresztül egy készülékcserét elindítani (István segített, aki azóta már nem dolgozik ott, illetve az ügyfélszolgálat nem foglalkozik garanciális ügyintézéssel már). Ha minden jól megy akkor hétvégén a kezemben lesz egy M8. Mondjuk 6 hónap szájtépés, várakozás és oda-vissza küldözgetés után ez a minimum szerintem. Remélem az M8-al nem lesz garanciális problémám, így hogy a magyar érdekképviselet már megszűnt...
-
i400
senior tag
válasz
TheProb #37084 üzenetére
Én eddig Samsung és Motorola gyári autóstöltővel használtam (1000-1200 km távon egy seggel) mindegyik 1A-t tudott, navi közben nemcsak szinten tartotta hanem töltötte is.
Szerk.: mondjuk én a középső légbeömlőkön mindig a hideget nyomatom a telefonra lehet ez a csalás nálam
-
ferob
őstag
válasz
TheProb #36714 üzenetére
Semmi gond nincs vele, több gépen is gond nélkül használom, de amikor csatlakoztatod a telefont, akkor fel kell oldani a készüléket és engedélyezni a gépet, addig nem fog megjelenni, míg ez nem történt meg.
Ha a megosztás nem megy az vagy azért lehet, mert a router beállításaiban be van kapcsolva az AP Isolation vagy a Windows megosztási beállításai nincsenek rendesen konfigurálva, de ezt meg tudod nézni a Vezérlőpult > Hálózat és internet > Hálózati és megosztási központ > Speciális megosztási beállítások alatt.
-
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
TheProb #34235 üzenetére
Én mondtam neki hogy vegyen olyat mint az enyém , azt mondta hogy arra most nincs pénze meg kicsi a kijelző. Megmondtam neki hogy a szó legszorosabb értelmében sz.pni fog vele , erre csak annyit mondott hogy zenéz hallgatni meg telefonálni jó illetve ha valamit hirtelen fényképezni kell. Nem voltam suttyó segítettem beállítani ( bár párszor földhöz vágtam volna ) addig oda adtam neki nyomkodjam az enyémet , hát nem akarta vissza adni
Ha majd valami baja lesz segítek neki ha tudtok de úgy érzem el kell raknom az árát tartalékba ha
földhöz vágnámvéletlen kicsúszna a kezemből -
Pr3ciSioN
aktív tag
válasz
TheProb #34233 üzenetére
Akkor csak nem tudok olvasni
Nem tudom milyen hardver van benne de : 5 másodperc mire megnyitja a kamerát , a kamerában még autofocus sincs ellenben 4k-ban tud videózni ami 640x480 , menü megnyitása is kb 2-3 másodperc de volt hogy 3x kellett rányomni hogy felfogjon akármit is.Tudom hogy a legtöbb klónba legalább összekapják magukat a gyártók de ennél nem jött össze
-
ferob
őstag
-
I-S-T-I
tag
válasz
TheProb #34088 üzenetére
Nálam T-mobile. Szerintem ez nem szopás, vagyis az, de általános. Arrafelé alapból gyenge a térerő, és szerintem a vagonok árnyékolása se segít a dolgon. (nemcsak nálam ilyen, több utasnál is észrevettem, hogy megszakadt a telefon beszélgetés közben random telefonnal is.)
-
ferob
őstag
válasz
TheProb #34066 üzenetére
Erről is volt szó az előzőekben, de a Lollipop óta már nincs Dalvik egyáltalán és egyedül az új ART környezet érhető csak el.
Szerk.: Nincs, neked kell bepipálni, mert meg is kérdezi, szóval azt te magad jelölted be, hogy törölje a belső tárhelyet is a gyári beállítások visszaállításakor.
-
ferob
őstag
válasz
TheProb #33809 üzenetére
Ez több dolog függvénye lehet, főleg ilyenkor, amikor ennyire száraz a levegő, mert kiszárad az ember bőre, így nehezebben is érzékeli a digitizer a dolgokat, ezért érdemes lenne megpróbálnod, hogy ha szárazabb a bőröd, akkor előtte teszel ellene, majd megtisztított kijelzővel lefuttatod a HTC beépített tesztjét.
A tesztet úgy éred el, hogy a tárcsázóba beírod, hogy *#*#3424#*#*, majd kiválasztod a Line Drawing Test-et, így egyből kiderül, ha valami nincs rendben.
(#33808) GyureX: Az, hogy esetleg egy elismert hibát megoldanak a kamera modul cseréjével egyes ritka esetekben úgy, hogy a telefonhoz hozzá lett nyúlva, attól még nem jelenti, hogy nem vonják meg a garanciát a többi hibát illetően, mivel egyértelmű, hogy a security flag állapota megváltozott, ezért akár a készülék tulajdonosa is könnyedén előidézhette az adott problémákat, amire semmilyen szinten nem vonatkozik a garancia.
A többi dolog, amikről írsz, az számomra saját magad hitegetésének tűnik, mert téves azon állításod, hogy teljesen új és S-OFF állapotú készülékeket árultak volna bárhol garanciával, arról nem is beszélve, hogy kétlem hogy magyar fórumokon bárki is ilyet állított volna, hogy szükségtelen a telefon ilyen jellegű visszaállítása.
Mellesleg, ha meg is javítják a készüléked, akkor teljesen gyári és S-ON állapotban fogod visszakapni. -
válasz
TheProb #33051 üzenetére
több tényező függvénye, de a beillesztett képen látható sebesség a készülék n szabványos 2.4 GHz 20 MHz kapcsolat mérhető jellemző sebessége, 72-75 Mbps (ez a maximum) kapcsolati sebesség esetén.
5 GHz sávon 40 MHz képes és 150 Mbps kapcsolatot tud, így a mérhető sebesség is több valamivel - mint a belinkelt képen látható, vélhetően 2.4 GHz és 20 MHz kapcsolattal -, ac kapcsolattal pedig attól is jóval több átvihető mérhetően (is).
az ellenoldal (router...stb.) rendelkezik ac wifi képességgel, vagy ha csak n szabványos, akkor legalább dual band, tehát nem csak 2.4 GHz, hanem 5 GHz képes is és a beállítások alapján is kapcsolódhat(na) is hozzá a telefon 5 GHz frekvencián? -
Steve1207
veterán
válasz
TheProb #22467 üzenetére
Nem lehet, hogy az már máshoz van csatolva, akár több fiók használata esetén a másikhoz nyomta be a contactot? Van, hogy a google+ fiókot rendeli hozzá? Több egy azonos személyhez tartozó e-mail (de külön kezelt, ergo kaptál tőle több mailt, olyankor lehet a "rossz"-hoz van hozzárendelve pont a kontakt és így a másikat nem mutatja talán.
Megjelenítés: Esetleg a megjelenítésnél nincs bejelölve a csak telefonszámmal rendelkezőkhöz? Mert akkor esélyes, hogy nem mindet mutatja. És lehet még az alap kategória nincs bepipálva, de ezek a sablon dolgok ugye. A darabszámot is értelemszerűen ellenőrizd, mindet leszinkronozta-e.
Nekem anno volt ilyen bajom, a gmail-nél pl a telefonszámhoz hozzá volt rendelve egy email cím és onnantól kezdve pl nem a fb profilképet nyomja, hanem az alap gmailét (G+ -ét). Amint levettem átnyomta a fb-os-ra.
Nekem elegem lett ebből és teljesen újrahúztam manual a kontaktjaimat a gmailben. Először mindenképp azt kell rendberakni. Hozzáadogattam az adatokat személyenként (több telószám, email címek, hq fénykép és cím a fontosakhoz, van ahol még születésnapot is akár). Innentől kezdve (ez már vagy 2-3 éve) nem is használom a névjegycsatolást és a fb névjegyeket se kérem le a telefonkönyvbe, hogy fölöslegesen csekkolja meg merítse a szinkronizációval (főleg, ha ők változtatnak valamit akkor az is ilyen pont).
Aki fontos és akit 95%-ban keres az ember az úgyis a telefonkönyvedben van (kellene), hogy legyen.Ja és így nincs szükség a fb sync-re se, mert már ott elintézted a fényképcseréket. Engem pl zavart, amikor fb-n lecserélték a profilképet és nem az illető megszokott, jó minőségű képét láttam, hanem egy ótvar pixelborzhalmat, akit hirtelen nem is tudtam kicsoda
-
NandorHUN
addikt
válasz
TheProb #19148 üzenetére
Én tényleg nem értem hogy erről mi kell még cikket is írni, vagy azt senki nem tudja elolvasni , hogy ez csak koncepció, szerepel is a video leírásában. Egyébként azt kötve hiszem, hogy 10MP-es kamerát kapna, sajnos a HTC a kamerát mindig elb... a, pedig de jó is lenne egy S4-hez vagy iphone-hoz mérhető alkotás. Az ujlenyomat olvasó is 1000% hogy nem lesz benne. A 4K felbontás megfizetésére meg kinek lesz pénze, még a 1080p se használjuk ki, leglalábbis én nem nézek rajta full HD filmeket, játékok és programok meg sajnos nem támogatják ezt a felbontást max a 720-at. Másik kedvencem, mikor kijönnek a hivatalos infok aztán megy a koncept videok alá a "fake" kommentelés meg lepontozás...
-
NandorHUN
addikt
válasz
TheProb #18643 üzenetére
Nem kell ezt bánni, mikor szervizbe küldtem nem frissitettem csak visszaállítottam, a telonak nem volt softwares problémája, irtam nekik levelet, hogy nehogy frissitsenek , de persze jusztis feltették nekem az 4.3-at. Szóval ez garinál kb. elkerülhetetlen.
A másik, hogy amiatt nem érdemes nyitni, hogy a 4.4-et feltedd, mert nem kell sokat várni rá max 2 hónapot. Szerintem más megfontolásból érdemes nyitni, sokkal több extra van a Custum romokban, arról nem beszélve, hogy én pl. Google edictiont használnék, ezen meg már csak a Sense fut... Igazából egyetlen problémám hogy az uj hbootokrol semmit nem nyilatkoztak, hogy egyáltalán várható e hogy lesz garivesztés nélküli nyitás... mert ha tudom hogy nem lesz már soha, akkor 1,5 hónapja már nyitva lenne... -
csacsi67
addikt
válasz
TheProb #18640 üzenetére
Irhatsz nekik egyértelmüen azt mondják ugrik a gari.Nem lesz relocked simán lehet lockedet csinálni .Csak egy a baj a bin fájlt a HTC kéred le a telefon mihelyt elindul azonnal komunikál a HTC szerverével és ora percre pontosan megmondja mikor voltál fent nyitott BL-l.Ennyi röviden a történet.Én végig jártam egy problémás esetnél. Azt nem mondom ,hogy minden telefon után utánna néznek amit gariba elküldsze ,de problémás eseteknél vagy ha imei alapkán lekéred a telefont megmondják neked ,hogy van rajta gari vagy nincs.
-
TheProb
veterán
válasz
TheProb #18570 üzenetére
Most akkor hogy is van a htc dev-es nyitás és a gar vesztés? Mert itt kihangúlyozzák, hogy nem ugrik a garancia. vagy a szervízben azért volna gond mert "relocked" lenne?
-
NandorHUN
addikt
válasz
TheProb #16771 üzenetére
Értem, de a "get rates" ben sem számolta ki a rendszer, hogy mennyi lenne a szállítás, illetve mikor meg akartam venni felszólított, hogy változtassam meg a címemet. Utána meg kaptam egy emailt, hogy 10 dollár a szállítás..és egy "pay now" linket.....na mind1, majd hétfőn megpróbálom megrendelni 10 $ szállítást még túl lehet élni.
-
toeki
senior tag
válasz
TheProb #16664 üzenetére
a játékprogram a hardver alapján skálázza magát. Tehát lehet jobban fut egy 15ezres alkatel-en az asphalt7 mint a htcONE-on mert ezen bekapcsolja az ultrahigh felbontást meg a 8féle shadering-et, mig a gyenge hardveren minden alaphelyzetben minimálgrafikával megy és a kisebb kijelzőn lehet fel sem tűnik a különbség
most olvasom realracing-et irtál, az pl tipikusan ez a fajta játék
más: tök jó hogy lehet tiltani névjegyzék alapján a bejövő hivásokat, de magánszámot nem tudja valaki hogyan kell tiltólistára tenni - hiába keresem nem találom
-
jozsi252
veterán
válasz
TheProb #14336 üzenetére
Fura módon nem csak telefonálni szoktam iPhone-on, illetve nem 25x kerül annyiba mint egy ONE
Tudom irónia..
Gulyopapa iPhone azért is jobb választás lehet mert maga az iOS messze az android előtt jár optimalizáltság terén. Volt hogy 5-6 hónapig nem kellett újraindítani iPhone-om, utána is csak azért mert OS update jött ki. Nincsenek lassulások, nagyon stabil az egész rendszer. Nem kell a ROM-al mókolni semmit.
Szimplán beaktiválod, használod, és ennyi.
Illetve a másik ami i5 mellett szól, az pedig az AppStore.
Nyilván youtube videók alapján nem fogsz tudni dönteni, ezért érdemesebb lenne bemenned egy T üzletbe, és ott megnyomkodni mind a 2 telefont.One topicban nyilván nem fognak iPhone-t ajánlani, ugyanez igaz fordítva is. Legjobban tényleg akkor járnál ha megnyomkodnád mind a kettőt, és így vonnál le következtetést hogy laggok vagy egyéb hibák vannak-e.
-
Zirowe
nagyúr
válasz
TheProb #14329 üzenetére
Van 1.54-re s-off, de java carddal, szóval átlag halandó nem sokra megy vele.
Vki próbált ökörködni goldcarddal és ezzel tartott napokig fokozott izgalmi állapotban sokakat, de az az ember nagyon nem volt tisztában az alapfogalmakkal.
Engem mondjuk továbbra is érdekelne, hogy ha kopogtat a 4.3, akkor engedjem be, vagy inkább várjak, hátha lesz s-off.
Tehát, hogy melyikre próbálnak fejleszteni perfekt törést: 4.2 vagy 4.3-ra. -
mtibusz
tag
válasz
TheProb #14312 üzenetére
Jó lett az oldal !!!
Kár hogy én elk****tam... anno, mikor kijött a 4.2.2. és hagytam frissíteni...
így egyenlőre nekem nem sok haszna van számomra, de idővel ha 1.54-re is lesz orvosság, akkor
mindenképpen használatba veszem az általad leírtakat.thx. sok sikert az oldalhoz.
-
enginev3.0
félisten
válasz
TheProb #14312 üzenetére
Az oldal mindenképp hasznos, szeretem ha van egy telefonhoz magyar tudástár, de a helyesírásra figyelj oda, csak két menupontot néztem át, de már is sok hibát találtam
A mondatok nagy kezdobetujere is figyelj oda, igényesebbEgyébként azt írtad hogy van akinek 1.54 alatt is megy elvileg az S-off, ha megpróbálom, lehet gondom belőle, vagy csak kapok egy hibauzenetet és megszakad a folyamat?
-
BenHans
addikt
válasz
TheProb #14262 üzenetére
Én nem tudtam One-t venni, mert nem tehettem meg, épp ezért írtam, hogy a One X-emet, fogom cserélni jövő év elején, inkább tavasszal. Emiatt nem értem hogy ezt miért nekem címezted, persze értem hogy ez nem ingem, és lehet inkább zack fórumtársnak szólt, csak akkor ahonnan neki szól beidézhetted volna az Ő nevét.
Amikor megjelent a One, akkor én az anyghasználatáért voltam oda, a kamerával kapcsolatban csak hitegettem magam az 1-2 teszt alapján amiben nem húzták le annyira.
Utána kipróbáltam (már többször is nekiugrottam) és "sajnos" nekem a HOX kamerája is jobb, mivel tök sötétben nem fényképezek, viszont szűrt fényben, és napsütésben a városban épületeket szoktam, és mivel nagyon kutyás vagyok, így őt is illetve a közös kirándulásokat is ilyen módon vagyis a telefonnal szoktam megörökíteni. De sokszor jön velem a városba is, amikor dolog van akkor is, és csak utána megyünk sétálni, ilyenkor meg igazából nem is szeretnék, de esélyem se lenne sok rendes fotómasinát vinni.Az meg a másik fele, hogy nem csorgatom a nyálam, mivel ugyan türelmes épp nem vagyok, de a türelmetlenségemen felülkerekedik az, hogy 600x meggondolom hogy mire és mikor adok ki pénzt, mintha egy mini költségvetést csinálnék az előttem levő 2-3 hónapra. Így valószínűleg már a kezdeti hibákba sem fogok belefutni (remélem), mert mint írtam , nem biztos a Note3 bár nagyon ki szeretném próbálni, de minden tavasszal dől el, akkor választok, miután mindegyiket kipróbáltam, saját kézből stb. /Itt megjegyezném, hogy anno is nézegettem az SGSI-et de vágül Desire lett...
a HTC nálam mindig egy jeggyel jobbról indul
/
(#14253) zack: "Butterfly-ból jön 5,2" S800-as vízálló" erről tudsz linkelni valamit?
Előbb utóbb el kell indulnia a szekérnek.
Bocs a többiektől a hosszú posztért!
-
Loboda
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB desert titanium sivatagi titán független Apple 3 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB white titanium fehér titán iStyle független Apple 3 év garancia
- Iphone 12 Blue tokkal fix 59.900 ft-ért vihető :)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256Gb-szinte új-2028.05.05-ig garanciás
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest