- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabonagyur
félisten
válasz
-=RelakS=- #122115 üzenetére
Kamu oldal.
-
thomas77
senior tag
válasz
-=RelakS=- #106567 üzenetére
Nem emlékszem, hogy valaha kaptam volna ilyen sms-t.
Szerintem ne törődj vele. -
válasz
-=RelakS=- #106567 üzenetére
A SIM kártyához tartozó funkciók például az Autópályadíj, Mobil Lottó, Parkolás...stb.
-
thomas77
senior tag
válasz
-=RelakS=- #106562 üzenetére
Szerintem te a net start-ról beszélsz. Vagy valami hasonló volt a neve, de úgy emlékszem, hogy ilyen már nincs. Vagy veszel opciót, vagy ajándék neted van, vagy nem netezel. Csillagászati áron már nem tudsz netezni.
Ha egyáltalán nincs neted, az alkalmazás elvileg működik. De annak használata normál esetben sem fogyasztja a kereted. -
glacious
addikt
válasz
-=RelakS=- #106562 üzenetére
Tavaly ősszel minden dominós kapott fél évre 4GB adatforgalmat.
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #101555 üzenetére
Sőt: pillanatnyilag azok közül sem mindenkinek.
Az iOS rendszerre még nem érhető el az új Telekom app, a WP rendszeren pedig nem tölt be az app. Az előbbit (gondolom) orvosolni fogják hamarosan, utóbbit viszont valószínűleg nem...
-
ACE-
addikt
válasz
-=RelakS=- #87317 üzenetére
Na látod, volt aki megcsinálja neki... nincs ezzel probléma. Aki későn ocsúdik fel, annak majd lesz másik száma, a rajta lévő pár ezer Ft-ot meg bukta...
-
k-adi
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #87301 üzenetére
Nem lesz itt semmilyen taposás... sokakhoz még szerintem el se jutott a kampány
ha meg tényleg túlterhelés lesz akkor meg szimplán leáll a szolgáltatás, akkor meg azért nem fognak haladni
ebből vagy határidő kitolás lesz vagy tényleg sokan szívni fognak (nemtudom melyik éri meg jobban a szolgáltatóknak)
-
Soulfly842
addikt
válasz
-=RelakS=- #87279 üzenetére
Nee... az adategyeztetés és az átírás miatt volt a 'kihagyás'?
-
Soulfly842
addikt
válasz
-=RelakS=- #87253 üzenetére
Valószínüleg lejár a kártya érvényességi ideje. Hívni tudod a nagymamát?
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #87255 üzenetére
nekem is leválasztottak tegnap 1 számot, és talán a második, vagy harmadik próbálkozásra sikerült újra hozzáadnom a fiókomhoz....
-
törölt tag
válasz
-=RelakS=- #87253 üzenetére
ha nem ugyanazon a néven vannak adategyeztetve a telefonszámok, és korábban egy fiókhoz lettek társítva, akkor leválasztásra kerülnek. Újra csak úgy tudod regisztrálni, hogy a "családtag" -hoz rakod a pipát.
-
n@p@lm
őstag
válasz
-=RelakS=- #69569 üzenetére
Nem lehet rossz, csak nincs mit beszkennelni mert egyelőre csak az összeg szerepel az online fiókban, a számla nem.
Én már ilyenkor be szoktam és be tudtam fizetni -
válasz
-=RelakS=- #69569 üzenetére
Az szerintem csak akkor működik, ha a csekken lévő QR kódot szkennelik be. Az OTP netes fizetőfelületén lévő kódot csak az OTP alkalmazással lehet beszkennelni bejelentkezés után.
-
válasz
-=RelakS=- #69540 üzenetére
nekem így jól szokta betölteni pedig, olyan viszont előfordul néha, hogy ha készüléket akarok választani meglévő előfizetésre, akkor ha nem a megfelelő előfizetésemen áll, akkor ott hiába módosítom, nem lép érvénybe a módosítás, hanem visszadobja a korábbit - régebben jól működött ez is, jeleztem is már hibát a szolgáltató irányába, amikor pont feldobott egy kapcsolódó kérdőívet -, viszont ha a korábban írt módon csinálom, akkor okés.
-
válasz
-=RelakS=- #69532 üzenetére
én úgy szoktam, hogy az előfizetéseim listájában amelyikkel teendőm van, annak a végén nyomok az ügyintézésre.
Fred23; pedig úgy van, régebben én is kértem több telefonhoz akciósan + domino sim kártyát, 990 ft volt - külön használati díj nem volt mellé -, aztán adott volt hozzá 12 * 10 perc hálózaton belüli beszélgetés - nem ezért rendeltem persze, de lebeszélésre került, ha már biztosítottak ilyen lehetőséget.
-
glaci
őstag
válasz
-=RelakS=- #69532 üzenetére
Ha érdemi ügyintézést szeretnél eszközölni, javaslom, hogy hívd a 1430 -at, vagy próbálkozz a Telekom App -al, azokkal többre mész!
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
-=RelakS=- #58538 üzenetére
Az a 128 kilobit a második csomag esetében elírás csak.
-
válasz
-=RelakS=- #58541 üzenetére
így igaz, domino esetén a surf az, amihez az olcsóbb bővítő aktiválható, ha a feltételek adottak.
-
válasz
-=RelakS=- #58538 üzenetére
az összefoglalóban megtalálod a választ, a gyakran ismételt kérdések közül az elsőre írtat olvasd el.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest