Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Honor 500-ak részletesen, minden színben
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
Üdv a Disney+ Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
nagyúr
-
Pityu78
csendes tag
válasz
Öcsielvtárs
üzenetére
Úgy néz ki hogy csak a filmek adatlapján nem jelzi a 4k tartalmakat, de egyébként a kép annak tűnik
-
Pityu78
csendes tag
Sziasztok! Tegnap frissült tv-n az alkalmazás, azóta nincs 4K, HDR, és Dolby Vision illetve Atmos sem. Olyan mintha Standard előfizetésem lenne, pedig prémiumos vagyok. Más is tapasztalt ilyet?
-
Bogyi007
veterán
Hát nekem lemondásra semmi ajánlatot nem dobott fel
Ja de
a 2990 Ft helyett fizethetnék közel 5000-et a Prémiumért. -
Nekem most az akciós 790 HUF-os három hónap megy... utána alapból a 2.990,- HUF díjat fogja felajánlani?
Ha igen, akkor lehet még 12 hónapra gyorsan befizetek. -
RedCactus
senior tag
Leakartam mondani az előfizetést, erre feldobott egy 1790Ft-os ajánlatot 3 hónapra a standard csomagra.
-
sm4e86
csendes tag
Valóban lesz áremelés, én is lemondtam, mert egyébként is ritkán használom, másrészt meg ennyi online előfizetést nem lehet anyagilag bírni.
-
Üdv.
Jelentettek be áremelést a következő hónapokra (Google kereső szerint nem)?
Ma lejár a 3 hónapos olcsóbb csomag, ha nem piszkálom, akkor 2490 lesz, ha viszont lemondom és később újra előfizetek, akkor már 2990 lesz.
Ha később drágulni fog, akkor nem piszkálom, vagy a jelenlegi csomagok árát is emelik?
Hogyan járok jobban? -
castiels
addikt
24HZ-en mennek a tartalmak?
Xiaomi mi box miatt kérdezem, hogy állítsam a felbontást? A kadenciahelyes lejátszás érdekében kérdezem.
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
TrollBalint
üzenetére
Lenovo tableten (lassan 3 éves, SD680 procival) hibátlan, plusz még 3 stream szolgáltató, frissen kipróbáltam mindet...
-
TrollBalint
addikt
Ha a Samsung tableten tökéletes a lejátszás, a Te Honor-odon nem, és a feleséged Honor-ján sem, akkor elég valószínű, hogy valami háttéralkalmazás, vagy frissítés kever be. Nem tudom a Honornál vissza lehet-e menni korábbi frissítésre (gondolom nem), vagy kivársz egy következő frissítést, hátha.
-
RedCactus
senior tag
Háááát én úgy látom, hogy néhány régebben is fent lévő filmre rátették a "hulu" címkét azt jólvanazúgy.
-
Zoshi85
aktív tag
Úgy látszik tolódik a Hulu bevezetés.
-
negyven2
nagyúr
Hulu To Become International Tile On Disney+ On October 8
Röviden, csak annyi változás lesz, hogy a "Star" brand neve ezután "Hulu" lesz. -
dajj
csendes tag
Sziasztok!
Az alkalmazás teljesen használhatatlan, megfagyasztja a telót film indításakor! A teló melegszik, újraindul! Xiaomi 12S
Másnak is van ilyen gondja? Próbáltam újratenni az alkalmazást, ugyanez! -
eL Geri
őstag
Sziasztok!
Segítsen valaki és nézze meg kérem szépen, hogy az utolsó Amerika kapitány és / vagy a Mennydörgők -nek van magyar szinkronja Atmos-ban?
Eddig ilyenről nem hallottam, de ma tűnt fel, hogy az iTunes-on ezeknél magyar Atmos van megjelenítve.
Nekem sajnos csak alapcsomagom van a Disney-nél jelenleg.
-
uzerto
tag
válasz
Chris0321
üzenetére
Kizárnám az internet hibát. A saját Samsung galaxy s7 fe tabletemen tökéletes a lejátszás, ahogy telefonokon is, illetve tv-n is. Gigabites telekomos bet van bekötve, 930 Mb/s letöltés meg is van. Egyidejűleg maximum két eszközön megy lejátszás, a netnek röhögve vinnie kell. Eddog vitte is. Feleségem Honor tabletje is pár hónapja kezdte el a hibát. 2 évig jól ment rajta.
-
válasz
l.skywalker
üzenetére
Addig megy az akciós időszak, de ha december elsején jön az emelés, akkor inkább előfizetek 1 évre 1 hónappal korábban.
-
Az éves Standard előfizetés mindig 24.900,- vagy csak most, a 3 hónap 790,- HUF-os akcióval együtt?
Mert ha mindig, akkor jobban járnék, ha először kihasználnám a 3* 790,- HUF hónapot, és csak azután fizetném be a 24.900,- HUF évest...
-
uzerto
tag
Sziasztok!
Nem kizárólagos Disney+ probléma, de a jelenség eléggé zavaró. Adott egy lenovo tablet. Mind a Disney+, mind a Netflix és a SkyShowtime lejátszás közben akadozik a kép, élvezhetetlen a film, a hang viszont nem akad. YouTube, hálózati meghajtón tárolt videók lejátszása jó, ott nem akad egyáltalán. Mi okozhatja a streaming szolgáltatók applikációjában az akadozást? Régen ezek is működtek, de az utóbbi hónapokban mindegyik használhatatlan.Előre is köszönöm a segítséget.
-
toompa
őstag
válasz
l.skywalker
üzenetére
Ahogy nálunk is emelnek.
Standard +500
Prémium +1000 -
l.skywalker
Topikgazda
Közben az USA-ban újra árat emel a Disney:
- az alap reklámos csomag árkülönbsége: +2$
- a premium csomag árkülönbsége +3$ -
toompa
őstag
Hátha valakinek jól jön az info:
Jó hír! Alkalmaztak valakit a Disney+ központjában, hogy nyomkodja a magyar szinkronok aktiválási gombjait, és neki is esett a gomboknak, mint szódás a lovát. Ez azt jelenti, hogy az elmúlt 24+ órában pár egy ideje kész szinkront aktiválásra került a platformon, szóval
Új magyar szinkron streamingen: Gyilkos elmék: Evolúció 1. évad (Gyilkos elmék 16. évad), Amerikai Horror Story 12. évad, A Grace klinika 20-21. évad, Futurama 10. évad – és jönnek ezekhez továbbiak is, csak pihennie is kell az illetékesnek. -
Bzzz
senior tag
Sziasztok, tudja valaki hogyan lehet kártyát törölni? Nekem csak módosítani enged másikra
.
Új hozzászólás Aktív témák
- P15s Gen2i 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv
- Asus Vivobook X412U (i3 7th, 4 GB 120 GB SSD) laptop leárazás!!!
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ROG Flow X13 GV301QE 13.4" FHD+ IPS érintő Ryzen 9 5900HS 3050Ti 16 512 hun vbill toll ujjlolv gar
- T14 Gen2i 27% 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Thinkpad L13 Yoga i5-10210U 16GB 512GB 13.3", Touch gyári magyar világítós bill 360 Gar.: 1év
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932, 100% Akkumulátor
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- ASUS ROG Ally konzol RC71L
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a 2990 Ft helyett fizethetnék közel 5000-et a Prémiumért.