Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pgonzy
tag
Szia!
A lépésszámra nincs külön panel szerintem. Vagy ahogy írtad is, óraszámlap, vagy a tevékenység panelre bökve tudod megnezni.
A hangoknál ki lehet kapcsolni az edzés közvetítést, vagy csak lehalkíthatod.
Remélem ezeket kerested.
Látom wearOS mellett használod, nekem 5 pro van, de már szinte nem is használom a GT4.mellett, csak a mobil fizetés hiányzik igazán. -
gjoco1
addikt
Köszi szépen !
Szerintem egyenlőre , amire használom nincs szükségem plusz alkalmazásra .A lépés számlálóra eseteleg . . . . ?
Illetve az idítási hang kikapcsolására tudnál tanácsot adni ? És még ehez kapcsolódik egy másik kérdés , amit nem találok . Értesítési és csengőhang választékot hol találok ?
-
gjoco1
addikt
Majd jön valaki . . .
Újabb kérdésem lenne , amit ennél hiányolok . . . .
A " Tevékenység bejegyzés " nél nagyon hiányolom a lépés szám közvetlen kijelzését . Kettes pronál benne volt . . . . .
Ezt nem lehet valahogy áthidalni valami mással ? Nekem elég fontos lenne .
Tudom , használjak olyan facet , ami kijelzi .
Sajos olyan kártya pedig nincs , ami direktben csak a lépéseket mutatja . -
gjoco1
addikt
Sziasztok !
Tegnapi nappal csatlakozom egy GT 4 fekete vekkerrel ( a Samu GW 6 Classic mellé
)
Egy GT 2 Porot vált le .Már nem emlékszem , hogy a kettes beüzemelése hogy zajlott , de a QR kód beolvasáskor letöltött nekem két app ot , amit még nem telepítettem , mert a Huawei egészség már megvan a telefonomon ( S 23U ) .
Minde remekül működik azzal .Kérdés : telepítsem ezt a két alkalmazást ?
( Ha jól látom az egyik az App Galery , a másik a Huawei egészség . )Köszi !
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Egy újabb kérdéssel fordulok hozzátok. A Viber hívásokat egyáltalán nem kezeli az óra, még csak értesítés sem jön hívás közben. Viszont az üzenetek átjönnek gond nélkül, az is hogy volt nemfogadott hívásom.
a telefon sima samsung s23. A sima hanghívás, whatsapp hívás kezelés működik. Van ilyen probléma a Viberrel, vagy Nálam van valami gond. A viber engedélyezve van a huawei appban. Arra nem emlekszem, mivel viszonylag új tulaj vagyok, hogy egyaltalan nem.müködött, vagy csak most kezdte el. Nekem ma tűnt ez fel.
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Feltöltöttem az órát legutóbb 100%-ra. Kb 1 napja 100%-on is van, jó üzemidőben, de ennyire talán nem.
Volt már valakinél ilyen, van valami trükk, vagy csak egy visszaállítás. Próbáltam kikapcsolni, újraindítani, levalasztani, újra a töltőre tenni....de nem számolja az akku fogyást.
-
pgonzy
tag
Nem tudjátok véletlenü ez melyik számlap lehet?
Egy hirdetesben lattam, de nem találom. -
pgonzy
tag
Közben rájöttem, csak nem nyomtam elég gyorsan a felső gombot kétszer.
-
pgonzy
tag
Sziasztok!
Végül beszereztem egy GT 4 black órát, egyelőre tetszik. Egy dologra nem jöttem rá eddig, amiben szeretném a segítségeteket kérni. Hogyan lehet sport tevékenységből kilépni úgy, hogy az a háttérben fusson? Nyomogattam mindent, de nem sikerült
, gondolok itt arra, ha mondjuk meg akarom nézni a beérkezett üzenetet, vagy más adatot.
-
pgonzy
tag
Köszönöm a válaszokat. Úgy néz ki, hogy a watch GT 4 elég lesz akkor nekem. Egy dolog, ami talán hiányozni fog, az pedig az ambient light szenzor, de úgy gondolom emiatt nem veszek az ötöst.
-
-
A GT5-ben jobb szenzorok vannak, bemutatokban kiemelik a fejlettebb alvásmonitorozást. Kb ennyivel jobb mint a GT4. Azt meg mindenki döntse el maga, hogy egy ekkora órával akar-e, tud-e rendszeresen aludni. Én a Huawei Fit-el alszom, az ébreszt rezgéssel. A GT4 már zavaróan nagy nekem alváshoz.
-
Szia!
Elindítottam az órán a stopper, majd átváltottam más alkalmazásokra, a stopper ment tovább a háttérben, az óra a fóképernyőn jelezte, hogy fut a háttérben a stopper, arra pöttyontve, bármikor vissza tudtam abba lépni, még a menüben sem kellett megkeresnem, hogy megnézzem, hol tart.
A két típus kózötti árkülönbözet kérdése egyénfüggő, valaki nem lát annyi újítást, hogy megérje, más meg igen. -
col
addikt
Nagyon jó a GT4, én egy éve használom, gond nélkül.
A vízivásra figyelmeztetést is meg tudod oldani, ha a Huawei Egészség appban beállítod, mert van ilyen funkciója - beállítod, mennyi vizet akarsz naponta inni - és akkor az óra jelez a megfelelő időben, hogy igyál vizet. -
pgonzy
tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy Huawei óra vásárlásán. A GT 4 és GT 5 között nem nagyon tudok dönteni. Tudom, hogy a GT 5 valamennyivel jobb, de vajon megéri a felárat? Most hogy a GT 4 az új frissítéssel kapott egy csomó új funkciót, mennyivel jobb a GT 5, vagy is miben nyújt többet? Sajnos van egy funkció, amit úgy látom egyik óra sem tud, ez a vízivásra figyelmeztetés. Esetleg a frissítésekkel ezt megoldották már? Még egy kérdés. Egy videóban azt láttam, hogy amikor ment a stopper, akkor nem lehetett váltani más alkalmazásra. Ez általában is így van, nem tudnak az órák egyszerre több feladatot futtatni, vagy ez csak a stopperrel van így?
Köszönöm, ha rászánod az időt, és válaszolsz. -
milespress
csendes tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy az órám egy hete nem méri az alvási ciklusomat? A frissítés előtte volt, utána működött még.
-
L_ajos
őstag
Nekem S23U-val minden klappol most is.
-
col
addikt
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék és elsősorban IOS (Iphone) használóktól, mert azzal használom a GT4-et.
Letöltöttem én is a megjelenésekor az órára az új fw-t. Nincs is gond vele alapvetően. Viszont azt vettem észre, hogy mióta ez van fent, azóta az órára az értesítések elég bizonytalanul jönnek meg a telefonról (van, hogy megérkezik, de van, hogy hiába mutatja a "kapcsolatot" a telefonnal, ennek ellenére nem kapom meg).Az előző óra fw esetében ilyet nem tapasztaltam, ott nem volt ezzel gond. Esetleg van másnak is ilyen tapasztalata? Köszi.
-
zoli978
tag
Én meg örülök, hogy most már órán is vissza lehet írni
Bár magyar nyelv nincs meg hang alapú gépelés dehát ne legyünk telhetetlenek. -
col
addikt
Azt hiszem, rájöttem
Szóval, ha a térkép le lett töltve, akkor a kültéri edzések esetén az edzés közben lapozható (le-fel) - ez eddig is megvolt - az ehhez tartozó információs oldal. Itt megjelent egy térkép lap is, ami meglepően pontosan mutatja az aktuális helyzetet is. Ha a térkép lapra bökünk, akkor nagyitható-kicsinyíthető is lesz ez a térkép a korona csavar forgatásával és részletesebb, vagy nagyobb áttekintő nézetet mutat. A GPS is mintha fürgébb és pontosabb lenne, szóval tetszik. (Nem tudom, korábban tudta-e ezt, én most fedeztem fel , érdemes kipróbálni
)
-
col
addikt
Nekem is megjött tegnap este a fw frissítés. Egész nagy "ráncfelvarrás", ahogy láttam.
Gond nélkül megtörtént a frissítés, minden ok vele.
Egy dologra nem jöttem rá és ebben kérek segítséget. Az a bizonyos "offline" térkép. Letöltöttem a Magyarország térképet, de igazából nem tudom, hogy ennek mikor lesz jelentősége és mit fog mutatni, vagy csinálni. Van erről valakinek infója?
(Iphone-on és IOS alatt használom, de gondolom ez nem sokat befolyásol, mert a térképletöltést felkínálta és nem ír semmi olyat, hogy ez telefon op rendszer függő lenne.) Köszi. -
Nagyobb frissítési csomag érkezett, hajrá!
Átszabták rendesen a felületet és új funkciók is érkeztek. -
koxmatyi
tag
Sziasztok
A 41mmesen lehet valaszolni billentyűzettel a beérkező viber whatsapp üzenetekre? -
válasz
gyuri2008 #205 üzenetére
Egszerű számlapja nem minden főképernyős számlapnak van. Amelyiknek van, annak az egyszerű változata akkor látszik, ha a fórumtárs által emlitett folyamatost bekapcsolod.
AOD= always on display (folyamatosan bekapcsolt a képernyő)
Amelyik főképernyőnek nincs egyszerűsitett változata, abbanaz esetben a gyári aod képernyőt kapcsolja be az óra. -
gyuri2008
veterán
Hol lehet az AOD-ot bekapcsolni?
-
gyuri2008
veterán
Mennyivel jobb a gt5 mint a huawei watch GT 4?
-
Bella80_
tag
Sziasztok!
Megjelenés óta megvan a huawei watch GT 4 hibátlanul működik, mai nap lett egy huawei watch fit 3 órám is, a huawei health apphoz hozzáadtam mint új másik eszköz csatlakoztatása. Felismerte, viszont gondoltam kipróbálom ezen is a hanghívást, nah erre azt írta ki, hogy túl sok bluetooth eszköz van csatlakoztatva válasszak le párat, csak ez és a másik van. Gondoltam megnézem a GT4-el is és már ott se tudok hívást fogadni és kezdeményezni (eddig működött), ugyanezt írja ki. Valószínű azért mert egy applikáción van a kettő. Valaki tudna nekem megoldást, hogy mit csináljak, hogy a hívás fogadás funkció is működjön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Stílusos megjelenéssel, frissített szenzorral itt a Huawei új órája, okosfunkciók terén van még elmaradása, de árával kompenzál.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Autós topik
- Vírusirtó topic
- LG LCD és LED TV-k
- Netfone
- További aktív témák...
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Akció! Paidashu 10600mAh, 22.5W Gyorstöltő PowerBank - Soha ne merülj le!
- Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger
- Apple Smart Keyboard, Okos Billentyűzetes Tok iPadhez (Kompatibilitási lista a képek között!)
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest