Hirdetés
- CES 2026: Nem folyt ki a szemünk a TCL papírképernyőit bámulva
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Helio Core néven újabb kijelző nélküli Amazfit kiegészítő jött
- Headset, ami hangszóró is, AI nyaklánc, rúddal izélgethető porszívó... - CES
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
- Garmin topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
Új hozzászólás Aktív témák
-
nmkopasz
csendes tag
Sziasztok!
Ezen az órán,mennyi hely van egy kis zenének,hogy ne keljen a telót vinni a futáshoz? -
Bali27
addikt
Értem. Akkor Euronicsben is megnézem. Nagyon köszönöm a segítségetek, és ezúttal el is köszönök mert akkor a topikjában folytatom tovább.
Boldog Karácsonyt nektek! -
Szia!
Mielőbbi teljes felépülést!
Az alvás figyeléséhez érdemes bekapcsolni a Huawei TruSleep funkciót, továbbá a légzés figyelést is rányomni.
Androidon teljes funkcionalitással megy minden - iOS-en is csak minimális korlát van -, de több funkció csak az órával történt párosítás után látható teljes részletességgel.
Az MM mellett a hasonló, nagyobb üzletekben is ki szokták tenni, amikor a feleségemnek vettük az órát, akkor például az egyik Euronics üzletben nézte meg élőben. -
gjoco1
addikt
Igazán nincs mit !
GT6 Pro ra nekem is fájdogál a fogam , de pontosan az a része nem lenne nálam kihasználva igazán . Errül a részéről érdemben nem tudok segíteni .
Viszont a [Topikjában] kérdezz tá a srácoktól .
Érintőlegesen hallottam , hogy mint minden más eszköznek itt is lehetnek vélemény eltérések .
Próba lehetőséget is passzolom bocsi !
-
Bali27
addikt
Fel is tettem. A szoftverével mennyire vagytok elégedettek?
Picit így üresen kicsit egyszerűnek tűnik a szív rész meg az alváskövetés. Ez a kettő lenne a legfontosabb. -
Bali27
addikt
Köszönöm a gyors választ és a jókívánságot!
Mivel nothing phoneom van, így a galaxy store kilőve gondolom. Ugye itt csak Google play áruház van. Az általad adott linkről gondolom fel tudom tenni egyéb telefonra is.
A Gt6 prot néztem ki. Ezt a pénzt sajnos rá kell szánni, főleg ugye hogy pár évig remélhetőleg jó lesz.
Gondoltam bemegyek majd valamelyik Média Márktba mert 195 magas vagyok meg 115kg, szóval a 41mm-es óra viccesen állna rajtam.
Egyéb helyen fel lehet próbálni vagy marad a MM? -
gjoco1
addikt
Szia !
Mielőbbi gyógyulást és felépülést !
Huawei Healt amit keresel :
Galxy Store , vagy : [link] . Itt van jobb oldalon a telepítés , vagy olvasd be a QR kódot .Nekem van ez a GT4 és van GT 5 . Nagyon sokáig Samsung vekkereket nyúztam , de meguntam a napi töltögetést és váltottam nehezen . Egy év távlatából mondhatom , hogy cseppet sem bántam meg . Az órával való fizetés hiánya pedig nem hat meg .
Én Samsung S24U val használom - korábban S23U val .
Szerintem tud mindent , ami szükséges .
-
Bali27
addikt
Sziasztok! Nemrég volt sportolás (tól?) pitvarfibrilaciom amit szerencsére a sürgősségin helyre tudtak rakni. Ezért venni szeretnék egy Huawei órát. Sokat nézelődtem, mert Nothing phone 2a-m van, és ugye az apple, Samsung a korlátozott szoftver/hardver összefűzése miatt kilőve.
Az érdekel hogy sima Android rendszerrel teljes értékűen mennek -e ezek az órák, és honnan kell hozzá letölteni szoftvert, és mi a neve? -
gjoco1
addikt
Természetesen nem akkora gáz a GT 5 kerete , csak a váltás után kicsit furcsa volt . Előzetes terepszemle alkalmával csak azt szűrtem le , hogy vékonyabb .
Persze az ötös az elsődleges és pár hét után megszoktam . Annyi gondom volt vele hogy a GT4 hézagmentes csatja nem kompatibilis hozzá .
Vennem kellett egy másikat . Alis , de mégsem olcsó .
Igen , csak az a Topik van neki .
Az S24 U val kapcsolatban annyi , hogy beszerzés alatt van még egy másik is , de abban kizárólag Titanium Balck tetszik . Próbálkoztam megbarátkozni a Gray színnel , de nem megy .
512 MB lenne a cél Samsung garival , de karcsú a használt - patika kínálat itt az aprón .
-
-
gjoco1
addikt
A vekkerrel kapcsolathan én biztos megleszek egy ideig .
Elég volt a " keresgélés " . Megtaláltam .A telcsi szintén , hiszen S23 U ról váltottam pár hónapja .
Az is meglesz egy ideig , mert egyenlőre nem látok más opciót .
Márka váltás biztos nem . A Samsung pedig át állt a " sötét oldalra " formailag .
Nálam az is szempont . -
Köszi az infókat!
Az utóbbi időben Samsung (S2x Ultra) és Apple (iPhone 1x Pro Max) telefonok között ugrálok, ha nem akarok a telefonokkal mindig órát is cserélni, akkor marad a Huawei, márpedig órát nem pont akkor váltok, amikor telefont.
Na meg az üzemidő, az nagyon meghatározó, abban szuper a GT széria, meg szerintem ár-érték arányban is remek választás. -
gjoco1
addikt
Szia !
Nekem is van mindkettő GT .
Ami tetszik az ötösben , hogy sokkal jobb a körmyezeti fényérzékelője .
Az " új " szenzorokat gyakorlatban nem látom annyival többnek . Igaz nem hasonlítgattam patika mérlegen .
Viszont , amit nehezményezek , hogy a kerethez nem kellett volna hozzá nyúlni . Markánsabb szerintem a GT 4 formája . Legalábbis nekem jobban tetszik . Nem szembe tűnő , de az első használatba vételkor furcsa volt .
Amúgy klasz és hozza a megszokott minőséget és a szuper üzemidőt .Amúgy nem is értem miért ragaszkodtam hosszú évekig a Samsunghoz .
Szerettem a WearOS t a testreszabható facek miatt , de megúntam az örökös töltögetést és GT2Pro val bele kóstoltam a Huaweibe .
Úgy érzem évekig nem kell gondokoznom a cserén .
-
Sziasztok!
Vettem ma egy 5-öst, sok időm nem volt még nyomkodni, csak beállítottam gyorsan, így túl sok különbséget egyelőre nem látok, kiderül majd, milyen lesz a 4-hez képest.
Időnként igénylem a változást a műszaki cuccaimban, ezért most nem fekete lett, így szoknom is kell az új színt. -
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Teljesen elégedett lehetsz igen .
Aaz akku kapacitás csökkenés pedig még odébb van .
-
col
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Az nagyon jó . . .
-
Kicsirics77
veterán
Ma reggel kérte a töltő, így 15 nap használat lett a vége az első teljes töltésnek.
-
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ezek a Li-Xx akkumulátoros már bírják a gyűrődést, lehet rátöltögetni bármikor.
A teljes lemerülés ártana, meg a sokáig maximumon töltés, de van azért védelem.
Meg nyilván a szélsőséges hőmérséklet tudna még ártani, a túl meleget nem szereti, meg a túl hideget sem, utóbbinál jobban is merül.
Ettől függetlenül, én telefonnál és óránál is arra figyelek régóta, hogy 20% alá nem merítem lehetőség szerint, inkább rátöltögetek, elég jól bírják így. -
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Minden bizonnyal .
Nekem csont nélkül két hét edzés nélkül . Van mikor több , mivel nem rendszeres pontosan a használati idő .
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ugye mennyire más érzés ? Ezért ( IS ) imádom . . .
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Oké .
Érdekel nagyon mennyire merült .
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Még az is benne van akár . -
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ki fogja bírni szerinem .
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Legalább tapasztalod mit bír a mai edzéssel . . .
Én megpróbálnám ebben az esetben még így .
Utána tölteném . -
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szerintem lassan felrakhatod .
Én is kb ilyenkor már feldobom . De ha úgy érzed , hogy a mai napot kibírja ráér ha melóból hazaérsz . -
Kicsirics77
veterán
Egyébként mi az ajánlott % amikor érdemes töltőre tenni?
Most éppen 22%-on állok vele. -
gjoco1
addikt
-
col
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szeretni fogod, mert remek társ
(y) -
Kicsirics77
veterán
Kb itt tartok én is most így a harmadik napon, zene az akkor megy ha edzek, az is a telefonról, az aw sem volt erre használva, abban a fényképezőgép távkioldója remek találmány az biztos, na majd 1-2 hónap használat után már biztosan rutinosabb leszek majd én is.
köszi a tapasztalat megosztást.
-
col
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Én is ezt használom Iphone 2022-essel. (Ez már a második GT-m az ezelőtti - egy éve cseréltem - egy GT2 volt.)
Tökéletesen együtt tudnak működni, egyedül zenét nem tudsz az IOS alatt az órára tölteni, meg a fotózás funkció nem megy. Ha nem használsz túl sok GPS-t igénylő programot, akkor átlag napi 6-8 %-os merüléssel számolhatsz. Éjjelre én is leteszem és az alvásfigyelést sem használom, de a folyamatos pulzusmérés és stresszmérés megy. Ami nagyszerű, hogy letölthető hozzá térkép is, és ha kültéri edzést (futás, gyaloglás, kerékpározás, stb) használsz, akkor a térképen is követheted (azt külön le kell tölteni), adott esetben "navigálni" is tudsz a segítségével. Az edzéseknél számtalan beállítási lehetőség van, próbálgasd. Jelez adott idő, vagy táv letelte után és szüneteltetni is tudod, vagy megállítani akár az edzést. Ezt követően az Egészség programban el is menti ezt, ahol vissza tudod nézni elemzéssel együtt. Az értesítések megjönnek rendesen és magyar nyelven, magyar karakterekkel normálisan. Felesleges a háttérből az Egészség programot kilőni, mert az IOS nagyon jól kezeli és így megbízhatóbban jelez és marad a Bt kapcsolat is. A naptár funkció is hasznos benne, illetve a hívásokhoz el tudsz menteni névjegyeket a telefonodból, így azonnal tudod azokat is hívni. Nagyhirtelen ennyi.
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Jó lesz az . . .
Hasonlítani nem tudok , mert Én One UI rendszerrel használom és edzéseket nem rögzítek és nem is 0-24 ben használom a vekkert .
-
Kicsirics77
veterán
3 nap alatt -17% merülés. Eddig nagyon bevált,az edzéseket érzésre nekem pontosabban méri mint az aw8 mérte, egyedül az iPhone egészség alkalmazásban nem rögzíti a gyűrűket. Eddig ennyi a negatívum.
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Ez pedig a hétköznapi , ami egyenlőre az erős napsütésben jól látható : ( ha jól emlékszem fizetős , de nem ökör ára
) MRg165
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Van nagyon sok klasz azokból is .
Én a PM17 et használom szolídként .
De van még egyszerűbb is rengeteg arra a célra . . .
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Nagyjából Én is most egyet használok ezen is + a GT 5 ön . Hiába a letöltött kb húsz .
Sikerült találnom egy univerzálisat , ami a napsütésben nagyon jól látszódi .
Majd a szürke időszakban lehet váltani .
-
Kicsirics77
veterán
-
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Teljesen normális az első belakás után ennyi merülés .
Utána majd le sem tudod meríteni .
Nagyon klasz lapok vannak erre is . Én vettem is jópárat . ( Igaz sajnos nem lehet őket testre szabni , mit a WearOS en , de összességében meglehet szokni )
-
Kicsirics77
veterán
Én iPhone-on mindig bezártam az alkalmazást, akkor is megérkeztek az értesítések, a szükséges processek úgy is futnak a háttérben.
Ez jó hír, mondjuk nem oszt,nem szoroz,de akkor ha kilövöm legalább megy minden tovább, egyébként most délelőtt óta nézegettem meg nyomkodtam, eddig 6%-ot merült, volt benne egy 3km bringázás is, nagyon jól mér mindent, véleményem szerint pontosabb mint az Aw8, ott a pulzust nem mérte ennyire pontosan. -
válasz
Kicsirics77
üzenetére
A frissítés - pláne ha több egymásra épülő települ - többet fogyaszt, azt szerintem normális.
Én iPhone-on mindig bezártam az alkalmazást, akkor is megérkeztek az értesítések, a szükséges processek úgy is futnak a háttérben. -
Kicsirics77
veterán
Na eddig tetszik, nem is kicsit,
egyből frissítéssel kezdett, akku 75%-on volt, mire lefrissített 62% lett, ez normális?
Megtaláltam az ingyenes számlapokat is, egyszerű a kezelése, bár szokni kell az AW után még pár napot az biztos, értesítések jönnek rendben,gondolom az appot a telefonon ne zárjam be mert akkor lecsatlakozik az óra?
Egyenlőre ennyi, de majd biztosan lesznek kérdéseim. -
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szia!
Az üzemidővel elégedett leszel szerintem.
Én is főként amiatt ragadtam le a Huawei Watch GT vonalon. Sőt, egy ideje már a feleségemnek is az van és elégedetten használja Ő is. -
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Igazán nincs mit !
-
Kicsirics77
veterán
nekem sem fizetésre kell, bár a watch baromi kényelmes ebből a szempontból,de kb 1 éve nem használtam fizetésre, az üzemidő ami nekem sajnos kevés, bár már megszoktam,hogy este a töltőn pihen az óra.
Na ha meglesz majd jelentkezem néhány napon belül.
Köszönöm a választ.
iPhone 15-el lesz használva ez lemaradt. -
gjoco1
addikt
válasz
Kicsirics77
üzenetére
Szia !
Jó döntés !Ezer éve WarOS en voltam és próbaképpen megnéztem Én ezt . és itt is ragadtam . Nem bántam meg cseppet sem . Sőt , vettem egy GT 5 öt is .
Bánom , hogy nem előbb váltottam . Gyönyörű forma - hosszú akku idő . . . Sajnos az NFC s fizetés nálunk nem megy . Ezt az egyet tudom negatívumként felhozni , de részemről nem gond . Ott a telcsi szinte mindíg a zsebben .
-
Kicsirics77
veterán
Sziasztok,kicsit leült a topik, a héten lesz egy GT4 órám ha minden igaz, szerintem jövök majd pár kérdéssel.
Egy apple watch 8-at vált próbaképpen.
köszönöm a türelmet előre is.
-
gjoco1
addikt
Igazán nincs mit !
Pffff . . . . Az húzós és annyiért már sehogy nem éri meg .
A GT5 jó vászatás . Nekem az az elsődleges vekkerem . ( GT 4 et hétvégenként használom melóba ). Igaz a formája annyira nem tetszik (de nem annyira vészes) , mint a GT4 nek . Kicsit lekerekítették a tokot . GT4 nek jobban bejön a formája .
Viszont ami nagyon jó nekem a 4 hez képest , hogy a fényérzékelő szenzora sokkal jobb . Főleg napsütésben . Szóval ajánlom az 5 öst . A Pro t nem tudnám kihasználni és a formája sem jön be annyira .Írok egy privátot a GT4 ügyében . . . .
-
iendre
csendes tag
Köszönöm szépen a tanácsot, valóban nagyon segítőkészek voltak!
Sajnos gazdaságilag nem nagyon éri meg javítani. Csak az üveg 39.900 Ft., plusz a javítás, ami ismeretlen összeg de legalább 10000 Ft.
Amúgy észre se vettem mikor megsérült. Pont a szélét kapta el valami.
Lehet nézek egy GT 5 -t, ezt meg eladom alkatrésznek.
Apropó, nem érdekel valakit egy sérült , 2024. 02. hóban vásárolt GT4? Alkatrésznek is jó lehet. Sőt a dobozát is oda tudom adni

-
iendre
csendes tag
Sziasztok
Van egy fekete GT4 órám. Valaminek neki üthettem mert betört az üvege. Amúgy tökéletesen működik, látszik minden, érintésre ugyanúgy reagál.
Szerintetek van értelme / lehet egyáltalán cseréltetni az üveget?
Ha igen, hol és kb. mennyiért?
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Érkezett frissítés:
-
gombasm
aktív tag
Sziasztok!
Kérdés: tudja-e (már) ez az óra az edzés közbeni automatikus megállítást/elindulás utáni indítást? Voltak Huawei óráim, a 2 -es sorozat ezt még nem tudta, az újabbak leírásából pedig ez nem derül ki.
Ha ez a funkció működne (séta, futás, kerékpározás esetében), akkor tervezem egy GT4 v. GT5 vásárlását.
Köszi a választ, privátban is jöhet, úgy biztosabban észreveszem. -
gjoco1
addikt
Na végre .
-
gjoco1
addikt
Én hosszú év WearOS használata után váltottam Huaweire és eddig elmonthatom , hogy kicsit sem bántam meg .
SGW 6 Classic után szálltam ki . Igaz a polcon még van egy Samsung watch4 .
Ez még a Samu 6 ot is sarokba szorítja szerintem . Samsungéknál mostanában elég komoly gondok vannak . Sorra elcseszik a frissítéseket és nyirbálják az eddig bevállt jó dolgokat .S22U és S23 U váltogatja egymást nálam .

Amúgy kicsit fenttartásokkal álltam a Huawei előtt . Elször csak egy Watch GT 2 vel kezdtem a váltást és hamar ráéreztem az ízére és mindenek előtt az csábított el , hogy nem kell napont akár 2x seggbe szúrni a töltővel .
Hamar elébem kerűlt ez szinte gombokért és egy hét után a SGW 6 Calssic ment is a portáról .
Egyedül ami hiányzik a WearOS ből az a lapok szabhatósága . De lassan kibékülök ezzel is . Vettem egy pár pofás lapot és már egészen pofás lett így a vekker .
Egy kicsit morogtam a Harmony nagy frissítése után , mert egy két dolgot itt is megnyírbáltak .De hogy miért nem akar nekem befrissülni az talány . De ahogy említetted semmi extra . Mondjuk akkora frissítési méretbe nem is lehet semmit bele tömni .

Úton van egy hézagmentes szíj , amit Alikáról rendeltem . Jól fog kinézni ezzel szerintem . . .
Összeségében valóban szép és remek eszközt tákoltak össze ez kétségtelen . Örülök , hogy meghasonlottam önmagammal Samsung ügyileg .

Már azon agyalok , hogy egy Pro5 be belemásszak vagy ne .

-
Új hozzászólás Aktív témák
- 176 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- Xiaomi Redmi 13 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3823, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vennem kellett egy másikat . Alis , de mégsem olcsó . 
Nálam az is szempont .
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)