-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
joergie #96742 üzenetére
Nekem úgy tűnt a hozzászólásodban megválaszoltad magadnak a dolgot: Dual SIM mobilod van, ritkán netezel keveset, 4 GB Maratonos Domino kártyát berakod és használod. A kérdésed az volt a többi szolgáltató miért nem ad ilyet. Ehhez én nem tudok hozzászólni, örülök Telekomnál van. Én is most fogok hűségidő után váltani Domino Fix Most Maraton kombinációra.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
joergie #96742 üzenetére
Nem értem a kérdést? A dual SIM-es telefonodba beteszed másodiknak a Domino-s kártyát, és egyszerűen nem használod beszédre. A Marathon 4GB szolgáltatásra meg előfizetsz. Az egy év rendelkezési idő lejárta (vagy az adatkereted elfogyása) előtt újra pénzt töltesz rá, és megint rendelsz belőle egy Marathont.
"Személyes indíttatású" válaszom meg az utolsó kérdésedre vonatkozott: mivel a többi szolgáltatónak esze ágában sincs az alkalmi netezőket olcsón kiszolgálni, ezért még egy szolgáltatóváltást is megérhet a dolog (számhordozással persze).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest