Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exian
addikt
válasz
atiko333 #9220 üzenetére
Hja, ha nekem sem oldja meg az akkucsere, akkor én is gondolkodom rajta, hogy veszek egy mondjuk kijelző törött példányt és átpakolom a belét. Mert másodlagos/tartalék telefonnak mindenképp szeretném feléleszteni, megtartani a P30-at. Sőt, bizonyos esetekben szerintem még használnám is, mert ahogy írtad te is: "jó a honor de a huawei mérete hianyzik". Pontosan ez van nálam is, rá kell jönnöm tényleg, hogy nekem ez már túl nagy normál, egész napos használatra... itthon, fotelben nyomkodni tök jó, amikor a laptop/tablet már túl nagy és felesleges, de a P30 meg kicsi. Viszont menet (és meló) közben sokszor szerintem jobb lenne nekem továbbra is a P30.
Ez a multiSIM meg e-SIM dolog hogyan működik? Támogatja a Honor 200 Pro?
A legjobb lenne, ha legalább az egyik SIM kártyámat tudnám szimultán használni mindkét telefonban, erre van valami opció? Szóval, hogy a fizikai, rendes SIM kártya lenne a P30-ban, a Honorban meg valami virtuális módon. Lehetséges ilyen?
-
atiko333
csendes tag
Én csináltam hardresetet, meg húztam rá másik androidot az a baj safe módba se akar elindulni a telefon. Én is alaplap hibára gondolok 😏 lehet fogok venni egy töröttet vagy valahonnan alaplapot.
Hát nem bántam meg a váltást eddig nagyon jó a honor de a huawei mérete hianyzik -
sajby
senior tag
Remélem nem
NEkem még bírja igy közeledve a 4 évhez -
atiko333
csendes tag
Sziasztok!
1 hete sajnos engem is utólért a ba... Bootloopba került nekem is a telefon semmi előjele nem volt. Huawei logonal újra indult utánna recovery menü, majd nagy nehezen bekapcsolt ekkor lementettem mindent róla.
Majd random újra indult, nem tudom mitől lehet ez, néha bekapcsol máskor újra indulgat.
Tavaly decemberben kapott gyári kijelzőt és akksit.
Úgy voltam vele sajnáltam mert szerettem de 5 év után váltottam Honor 200 ra szokni kell még. -
Exian
addikt
válasz
killertibi #9212 üzenetére
A sima 200 is ívelt? Azt hittem, csak a Pro. Nekem is nagyon tetszik eddig, egyedül tényleg az aktív flip tok és annak támogatása hiányzik nagyon. Nagyon megszoktam a P30-nál (és a korábbi telefonjaimnál), hogy a tokot kinyitva nyitotta, becsukva zárta a kijelzőt. Most mindig nyomkodnom kell a power gombot. De na, ez legyen a legnagyobb gond.
-
killertibi
tag
Én a p30-ról nagyon nehezen váltottam, s23 lett végül. Szerintem abszolút jó választás, jó a hardver, a méret, üzemidő, én Samsung hater-ként szerettem. Aztán elhagytam, és vettem egy Honor 200-at. Aki fél az ívelt kijelzőtől, annak üzenem, hogy én is, de vettem a telefonra olyan tokot, ami rányúlik picit a kijelzőre, és pereme is magas, így olyan, mintha nem is lenne ívelt a kijelző, védve van. A méretet szokni kellett, de a kamera nagyon jó képeket csinál (főleg nappal), az üzemidő sokkal jobb mint a p30 volt, én nem tudok rá rosszatt mondani. Ha most kéne választani, 200 pro- mellett döntenék a hardver miatt, még ha annak az üzemideje kevesebb is. A kamera alkalmazás nekem még mindig nem az igazi, néha lassabban indul, mint szeretném, illetve videózásnál lattam már mikro laggot. De ennyi a negatívum.
-
Én már korábban váltottam P30-ról. Mivel ragaszkodtam a kis mérethez ezért elég kevés választék volt. Végül Samsung S23 lett. Ha nem akartok túl sokat költeni az újabb telefonra, szerintem ez egy egész jó választás. Csak üzemidőben jobb mint a P30 és persze frissebb hardver. Az ára is egész elfogadható már, föleg ha az alig használt is szóba jöhet.
-
petyametyo
aktív tag
válasz
Diamond500 #9209 üzenetére
Nekem is az ,tuti hogy össze torom rövid időn belül
Samsung nem a szívem csücske
Lehet veszek egy sima P30 at -
Diamond500
senior tag
válasz
petyametyo #9208 üzenetére
Én is keresem az utódott, de nekem a lekerekített kijelző kizáró tényező
S24 vagy S24FE-ben nem. gondolkodtál? -
Exian
addikt
Én nagyon szerettem a P30-at is, ezt meg ugye még csak 1 napja nyúzom, de eddig nagyon jó. Tetszik abszolút, azért sok mindenben jobb, másabb. Persze a kijelzőt szokni kell. Én mondjuk nagyon régóta (talán a Samsung S7 Edge óta) vágyom lekerekített szélű kijelzős telefonra. De szokni kell.
Ami nagyon hiányzik viszont, hogy ehhez a telefonhoz nincs aktív flip tok, egyszerűen nem tudja a kijelző
Azt nagyon szerettem a P30-ban (meg már az előtte lévő Mate 20 Lite-omban is, meg előtte az Alcatel POP 4S-ben is). Már tízen X éve ilyen tokokat használtam, ez egy fájó pont, de majd megszokom.
Ezen kívül tényleg brutál jó, a kamera is eszméletlenül jó.
A rendszer (MagicOS) nekem tetszik, valahogy eléggé Huawei feeling az egész, nagyon könnyen megszoktam. Nekem abszolút tetszik.
A jack kimenet nekem nem hiányzik, a P30-ban sem használtam szinte sosem, zenehallgatásra van Sony Walkmanom megfelelő kábeles fülessel.
Az ajándékba kapott tablet is szuperjó, azt hittem valami ócska kis vacakság lesz, de teljesen jó. Az konkrétan abszolút felülmúlta a várakozásaimat, mérföldekkel jobb, mint a korábbi Lenovo tabletem, mondjuk az már egy 2018-as modell.
-
Exian
addikt
Nos a teló szervizben, még egy akku csere próba hátra van. De közben nyeltem egy nagyot, meg telefon azért kell addig is, meg már 5 éves a P30, így vettem ma új telót. Egy Honor 200 Pro-t. Adtak hozzá ajándékba egy Honor tabletet is. És egész jó áron és feltételekkel kaptam meg.
Ha P30 jó lesz, akkor marad másodlagos és/vagy tartalék telefonnak.
-
Exian
addikt
válasz
petyametyo #9202 üzenetére
Közben járt szervizben, meg is csinálta a srác, kicserélte az alsó panelt. Először úgy tűnt, hogy jó, aztán elkezdte megint az újraindulást, majd pár alkalom után bootloop megint.
Ha esetleg lenne itt valakinek mondjuk kijelző törött, de hibátlan belsővel rendelkező P30-asa, akkor jelezze, megvenném.
-
Exian
addikt
Bootloopba került a telóm. Mt tudók vele csinálni? Úgy kezdte szombaton, hogy használat közben egyszer csak újraindult. Gondoltam oké belefér, sosem csinált ilyet (5 éves a telóm).
Aztán utána többször eljátszotta ezt, majd a Huawei logónál mindig újraindul, nem jut tovább. Aztán X próbálkozás után bejön a recoery. Ott egysze tudtam csinálni factory resetet, el is indult utána, örültem, mondom akkor ennyi kellett, de a beállítás közben már megint újraindut és jött a bootloop.
Mit tudok tennie vele?
-
Cranium
tag
Sziasztok ide jönnék problémámmal. Van egy Huawei Supercharge 22.5 W SE 10.000 mAh (modell: P0008) powerbankom viszont ha rádugom a telót csak a Gyorstöltést tudja. De a kábelem tudja a Szupertöltést a töltõfejjel. Valakinek tippje esetleg? Elvileg a powerbanknak tudnia kellene a szupertöltést
-
ANT
őstag
válasz
Repsol600 #9195 üzenetére
Töltőre dugva is próbáltam. eRecovery megjelenik, itt látom is a jobb felső sarokban az akku töltöttségi szintjét, közel 100%.
Működő rendszer híján jobban nem tudom tesztelni az akkut.
eRecoveryben pedig nem tudok sehova se továbblépni, mert a korábban leírt hibaüzenetet dobja vissza. Rendelhetek hozzá még egy akkut, de szerintem nem az lesz a hiba. -
ANT
őstag
Sziasztok.
Van nálam egy P30 készülék, amiben akksit cseréltem. Bekapcs után bootloop-os lett a telefon, csak a Huawei logóig jut el. eRecovery update "Getting package info failed" üzenettel elszáll, fastboot módban pedig ezt produkálja.
Mit lehet ezzel kezdeni? Szervízen kívüli házi praktikára gondolok.
Szerk: HiSuite szerint a készülék nem kompatibilis. -
Wuk07
tag
Sziasztok!
Valószínű nem P30 okozza, bár ki tudja. Nem rég lehetett facebook alkalmazás frissítés. Azóta küld ilyen "összesitő értesítést" "2 üzenet 1 esemény értesítés", ami mellé kirak egy képet egy ismerősömről, de mindig csak az övét még akkor is ha semmi köze sincs az értesítéshez. Tud erre bárki megoldást? Nagyon idegesítő.
Köszönöm
-
g@norbert
tag
Üdv!
Egy probléma megoldásával kapcsolatban szeretném kérni a segítségeteket.
Vettem egy külső nvme ssd házat, és vettem bele egy Kingston Fury Renegade 1tb ssd-t.
Csatlakoztatáskor feldobja a legördülő menüben a választási lehetőségeket, de bármelyiket választom, visszaugrik a fordított töltés opcióra.
Nem engedi megváltoztatni ezt, nem lép tovább, nem ismeri fel az ssd-t.
Másik telefonnal próbáltam, azonnal felismerte, így a formázás sem probléma, ntfs
Természetesen számítógépen is kifogástalanul működik azonnal felismerte, és ott is formáztam le.
Teljesen tanácstalan vagyok, megköszönöm, ha valaki tudna esetleg segíteni. -
Pityu89
senior tag
válasz
petyametyo #9185 üzenetére
Látom közben megjött a válasz.
-
Exian
addikt
válasz
petyametyo #9183 üzenetére
Rákattintottál a képre? Anélkül furán néz ki, mivel OFF topik üzenetbe rakott kép, mintha egy köd lenne a képen, de rányomva kitisztul. Vagy az a gondod vele, hogy ez is túl fehéres színárnyalatú, nem olyan sárgás? Nemtudom, nekem tetszik így is, szerintem elég szép tiszta, éles kép. Én nem tudom, milyen volt a valóságban itt a látvány, de gondolom sárgásabb, ahogyan Lami66 netes képén. Mondjuk nekem az már valahogy túl sárgás.
-
A beltéri fotózás a P30-nak gyenge pontja volt, föleg a fehéregyensúlyt nem találta. Ez az egyetlen előnye a Samsung telefonnak fotózásban a P30-hoz képest. Megjegyzem, csak addig jobb a Samsung beltérben amíg a fotózandó téma nem mozog. Mert egy izgága gyerekről, állatról képtelen éles képet késziteni a túl hosszú záridő miatt. Ebben már a P30 ügyesebb. És a karácsonyi vásáros képek készítésekor derült ki, hogy a Samsungnak is gondja van a fehéregyensúly eltalálásával (esetemben S23, de ez mindegy, mert az S24-ben is ugyanazok a kamerák vannak). A melegfehér fényfűzéreket olyan szépen fotózta natur fehérnek, hogy a képek végül semmit nem adtak vissza a fények hangulatából. Próbáltam automatán, pro módban kézzel állíthatva, sehogy nem tudtam melegfehérnek fotózni azt ami meleg fehér. Ime egy példa. Sajnos a neten kellett keresnem hasonló képet ami visszaadja a valódi látványt.
A saját kép:
És a netről szedett, szinhelyesebb
-
Jimmy8
senior tag
válasz
petyametyo #9178 üzenetére
Nekem csak a "sima" S24 van
. Ez is húzós áron volt. Az Ultra meg gusztustalanul drága.
-
sajby
senior tag
Ultraszónikus ujjlenyomat olvasónak csipkednie is kell magát
-
Jimmy8
senior tag
válasz
janeszgol #9174 üzenetére
Én is most cseréltem (az új - S24 - "belakása" még folyamatban, így jelenleg még a P30 a fő használatos telefon). Annyi biztos, hogy az ujjlenyomat olvasó sokkal jobb és gyorsabb az újnál, illetve érdekes módon a beltéri - kevés fény - fotók is szebbek az új esetében.
-
Diamond500
senior tag
Én még mindig 9-es droidon vagyok 😁 Eddig csak a DÁP rinyált érte, de megvagyok jelenleg nélküle
-
kiro.O
csendes tag
válasz
Cranium #9169 üzenetére
Nekem már az MBH app nem küldött push notikat, ami elég kellemetlen volt. Az új telefonon azonnal újra működött, szóval valószínűleg a régi droid volt a probléma. Meg nekem állandóan összeomlott egy-egy nagyobb memóriaigényű app, szóval nekem megérte a csere. Anyukámnál még tovább él a p30 még legalább két évig, ha bírja
-
Exian
addikt
válasz
petyametyo #9167 üzenetére
Na, ez az. Ez a kérdés foglalkoztat engem is.
A cikk címe a mai napig is nagyon találó és frappáns szerintem, és sokszor még mindig felmerül bennem, hogy: "kell ennél több?"
Én még mindig megragadtam ennél a telefonnál, annyira elegendő és megfelelő minden szempontból, hogy egyszerűen semmi késztetést nem érzek még a cserére... meg nem is jött szembe egy olyan, ami egyértelműen legalább ennyire passzolna minden szempontból nekem. Akkor meg minek erőlködjek rajta, főleg, hogy még mindig karcmentes a teló a mai napig is, pedig lassan 5 éves lesz, te jó ég...
-
kiro.O
csendes tag
Négy évig volt p30-am, de anyukámnak nagyon kellett már új telefon, nálam meg már lassulgatott, szóval nagy nehezen lecseréltem egy Xiaomi14-re. Most már 2-3 hónapja megvan és azon kívül, hogy le kellett mondanom a 3rd party launcherről amit használtam, mert azokkal nagyon nem kompatibilis, kifejezetten szeretem. Méretben is tökéletes, a súlyát szokni kellett, de már nem érzem nehéznek, és szerintem nagyon jó a kamerája is (már nincs probléma a párásodással amiről olvashatsz a telefon tesztjében). Szóval én boldog vagyok a választással, a p30-cal meg anyukám nagyon boldog
-
Jimmy8
senior tag
A fapados Drioddal én is így vagyok, de mivel Pixelt kérdezett, azért javasoltam ezeket
Egyébként szerintem többen is azért vettünk 4-5 éve ilyen telefont (P30), mert akkor ennek tudása (kamerás is) igencsak felső kategóriás volt. Szerintem ha nem is P30-nak, hanem a P30 pronak a Honor Magic 6pro lenne a mai megfelelője.
Köszi a tippet, korábban gyorsan átsiklottam a 200pro felett, mert valahol azt olvastam, hogy az esti fotói nem igazán a legjobbak, de most megnézek pár tesztet arról is.
-
A gugli fapados androidja is kérdéses, hogy mennyire tudná megszokni. Akinek nem probléma a telefon nagyobb mérete és a kamerás képességekre fókuszál érdemes megnéznie a Honor 200 pro-t vagy a Vivo V40-et. Mindkettő nagyon erős kamerában és nem horror az ára.
A Honor és a Vivo csúcstelóinak kamerája sokkal jobb mint a P30. -
Jimmy8
senior tag
Biztos hogy nem. Régóta keresem én is az utódot, de a jelenlegi telefonok nagy része elvérzik vagy a makró, vagy az esti fotóknál... (A p30-hoz képest)
Ha Pixel vonalon keresed az utódot, akkor szerintem Pixel 8 pro vagy Pixel 9 pro az, melyeknél a P30 után talán nem lenne hiányérzeted(legalább is fotó terén)
Másrészről szerintem a Honor Magic6Pro lenne az igazi (most azt nézegetem én is, de az ára annak is....)
-
tom570
aktív tag
Sziasztok! Egy Google Pixel 8a megfelelő utódja lenne az általunk kedvelt P30-nak?
-
Exian
addikt
válasz
Franky74 #9153 üzenetére
Aha, köszi!
Hát én kerülöm a Xiaomit messzire, amióta a fiam 12 Pro-jával akkorákat szívtunk, mint én még telefonnal sosem. És nem is tetszett neki, a régi Samsungját jobban kedvelte.
DE persze a miénk egyedi eset lehetett, meg a 14 biztos jobb már, legyen szerencséd vele!
-
Franky74
aktív tag
Üdv! Elhagyom a csoportot, jön az új telefon. Milyen app-al lehet egyszerűen átköltözni?
-
Imi1984@
újonc
Aszt
se cseréltem volna de haladni kell a korall -
Imi1984@
újonc
Nekem olyan mint a 3310 volt
-
wallace
tag
válasz
Diamond500 #9146 üzenetére
-
wallace
tag
Igazából a vas elég jóra sikerült, az még mindig állja a sarat, viszont ahogy írod, a software egyre inkább probléma kezd lenni, nem sok időt adok, amikor már a banki alkalmazások problémáznni kezdenek a túl régi Android verzió és biztonsági frissítések hiánya miatt. (külföldi bankok már megkezdték ezt)
-
wallace
tag
Eljött a pillanat, hogy 5 év után elengedjem (de nem teljesen, csak a fiam kapja meg) a P30-at, mert úgy tűnik mostanra találtam olyan telefont, ami ár/érték arányban képes felülmúlni a P30-at és hogyismondjam, eléggé P30-as érzést ad. Honor 200 (sima) lett a befutó, a kezelőfelület konkrétan az EMUI folytatása, nem sok mindenben tér el. A minősége a telefonnak Huawei-s, csak igazából nagyon olyan érzésem van ezzel, kapcsolatban, hogy ez egy Huawei, csak szankcióálló verzió... Az akku közel 2 napos! Korábban próbáltam Xiaomi MI 11-et, gyenge volt, mind tempóban, de főleg kamerában, (de legalább jól nézett ki) volt Samsung S21-em is, annak is iszonyú gyenge volt a kamerája és az akkuja is, egyedül a tempója volt meggyőzőbb a P30-hoz képest, szóval az elmúlt 5 évből normális áron eddig nem volt jó alternatívája, idáig. Ha valaki gondolkodik a váltáson erősen merem ajánlani, nem fogja megbánni.
-
Diamond500
senior tag
Sziasztok, kezd az aksim elfáradni.. Bp-en hol érdemes cseréltetni?
-
Exian
addikt
válasz
Fehérsólyom #9138 üzenetére
Mi a terved a telefonnal, miután lementetted az adatokat róla?
-
válasz
Fehérsólyom #9138 üzenetére
Szia!
Próbáld meg, ahogy Lami66 itt leirta.
-
Fehérsólyom
aktív tag
Sziasztok!
Feleségem leejtette a P30-as telefonját, a kijelző teljesen meghalt, semmi nem jelenik meg rajta. Néha némi "mátrix" jellegű villanást látni. Telefon feltöltve, WiFi, mobilinternet be volt (van) kapcsolva.
Kérdésem, hogy hogyan tudnám letölteni róla a képeket, videókat?
Gépre csatlakoztatva látom az eszközt, de nem listázódnak a mappák. -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Vettem egy Samsung 20000 mAh powerbankot. (Bézs 45W)
Dobozból kivéve 80%-on volt, feltöltöttem vele egy S23+ Samsungot, majd fel akartam tölteni a P30-at. Nem sikerült.
Ok, mondom... lehet zavar volt az erőben.
Feltöltöttem 100% -ra a powerbankot, majd S23-at 2x feltöltöttem.
A powerbank 50%-on van.
Ha rádugom a Huawei P30-ra. Akkor az leszívja és kb 20 %-ról csak 76 %-ig töltötte fel. Powerbank azt mutatja semmi nincs benne, gomb nyomásra ledek se villannak fel.
Mi a manó lehet itten? -
Repsol600
addikt
Sziasztok.
Wifi gondom van a telóval. Látja a hálózatot, de ha csatlakozni akarok nem csatlakozik, "hozzáférés megtagadva". Ha 1-2m-re vagyok a routertől akkor csatlakozik utána működik rendesen. De ha lecsatlakozik utána megint nem kapcsolódik. Több routerrel próbáltam. Mi lehet a gond? -
Exian
addikt
válasz
Cranium #9131 üzenetére
Én EBBŐL rendeltem már a másodikat. Több, mint egy éve a P30-amhoz rendeltem először, azóta is tökéletes, 1 hónapja meg a fiam Xiaomi Redmi Note 10 Pro telefonjához, azzal is működik a leggyorsabb töltés, amit tud a töltőfej és a telefon.
Erre a kábelre nem visít és nem jelez semmi inkompatibilitás dolgot a telefon és megy a Szupertöltés.
-
-
Cranium
tag
Hali, szupergyors toltesre alkalmas kabelt hol lehet talalni? Regebben vettem gsm boltbol, de nem volt naluk, aliexpressrol rendeltem, de csak egy ideig tolti ugy aztan normalba visszaall. Amit neten kidob kabelek kommentek irjak hogy nem tudja a szupergyorst
-
killertibi
tag
Sziasztok. A szelfi kamerám iszonyú homály képeket készít. Utánaolvastam, és elvileg ez valami szoftveres hiba, de megoldást fél óra kutakodás utan nem találtam. Tudtok valami megoldást? Reset, vagy másik alkalmazás? Google kamerát fel lehet valahogy erőszakolni?
-
Exian
addikt
Én is szerettem a Fit1-est is, de nekem baromira fontos az értesítés az órára, kvázi nem tudok élni nélküle. Nekem már vagy 10 éve van valamilyen órám, a telefonjaim azóta teljes kussban üzemeltek, nemított hanggal, csak az óra jelez mindent.
A Fit3-ban most nagyon tetszik a kihangosítás funkció, tehát, hogy fel tudom venni a hívásokat és tudok indítani is hívást, ez sokszor a munkám közben baromira hasznos, amikor pl bele vagyok bújva egy-egy számítógépbe javítás közben, elő sem kell vennem a telefont, felveszem a hívást az órával és kész. Extra hasznos nekem, bár mikor vettem, nem is tudtam, hogy tud ilyet
a másik, hogy én sokat edzek és az edzésfunkciók is fejlettebbek, plusz a kijelző pont annyival nagyobb, hogy a vacak szememmel jobban látom. Viszont maga az óra egyáltalán nem kényelmetlen, hiába nagyobb. Sőt, nekem valahogy kényelmesebb is, mint a Fit1 volt. DE az is jó, szerettem azt is, ahogyan előtte a Band 4 Pro-mat is.
-
Nekem semmi gondom a Fit1-el, minden lrtesítés megjön. Viszont már S23-al használom
-
adrig
csendes tag
Hmmm érdekes, tervezett elavulás lenne a háttérben?
Most nyáron lenne kereken két éve, hogy megvan. Viszonylag olcsó volt, kicsi, könnyű, tudott mindent mire szükségem volt... Már megfordult a fejemben, hogy a telefon a ludas és megérett a csere, mégsem mai darab. Már kezdtem kacsingatni az S23 ultra felé
De akkor ez alapján az órával lesz a gond vagy az appal...
Adok neki még 1-2 hetet, hátha javítják a problémát -
Exian
addikt
Ugyanígy jártam kb pont ugyanígy 3 hete ugyanezzel az órával. Ezek szerint nem egyedi gond?! Én végül vettem egy Watch Fit 3-ast (Alzánál adtak hozzá ingyen egy Huawei FreeBuds fülest (az külön 15e Ft lett volna)).
Ezzel az órával most nincs ilyen gondom, jönnek az értesítések és persze az óra is sokkal jobb.
Ma meg egyik kollégám szintén panaszkodott, hogy a Honor órájával ugyanez van. Én szerintem az Egészség app lehet a ludas, hogy bizonyos órákkal most ilyen gond van. Neki Honor telója van, Honor Egészség appal, de szerintem kb ugyanaz lehet, mint a Huawei Egészség.
Mindenesetre most nekem a Fit 3 jól megy ~3 hete.
-
adrig
csendes tag
Helló!
Használ valaki Watch Fit 1 karórát ezzel a telefonnal? Olyan problémával küszködöm már lassan 3 hete, hogy az óra nem kapja meg az értesítéseket. Próbáltam hard resetelni az órát és újratelepíteni az alkalmazást, de hiába... Hard reseteltem végül 4 év után a telefont is. Úgy nézett ki, hogy ez megoldotta a problémát, de 1,5 nap után megint nem jönnek az értesítések. -
Exian
addikt
válasz
Diamond500 #9123 üzenetére
Nekem most 28-at mutat
-
Diamond500
senior tag
Na most meg 31 foknál ragadt be?!
-
Exian
addikt
Nálam is oké lett, biztos olvassák a fórumot a hüvejkék
-
Franky74
aktív tag
válasz
Diamond500 #9117 üzenetére
Nemtudom mi történt, ma elkezdett újra működni. Frissíti a hőmérsékletet is.
Semmit sem csináltam vele... -
Diamond500
senior tag
válasz
Diamond500 #9117 üzenetére
Lecserélve, majd 1x ránézek... bkaphatják
-
Franky74
aktív tag
Próbáltam leállítani/újraindítani nem használt.
-
Exian
addikt
válasz
Diamond500 #9112 üzenetére
Lehet, hogy jelenteni kellene valamilyen módon a Huawei felé, gondolom ez akkor mindenkinél ugyanilyen, hátha csinálnak valamit/kiadnak javítást rá.
Nálam azóta is fixen 33 fokot mutat, gondolom nálad is.
Ez elég nagy hiba, nem hiszem, hogy nem jut el hozzájuk a híre.
-
Diamond500
senior tag
Ha valakinek van ötlete a időjárás app problémára ne tartsa magába...másik app-ot nem szeretnék, de lehet az lesz a vége.. 9-es droidon vagyok.
-
Exian
addikt
válasz
Diamond500 #9110 üzenetére
Dettó.
33 fokot mutat most is, nekem is
Miközben az órám (Huawei Watch Fit 3) jól mutatja (29 fok), pedig azt hittem, hogy a telefonon futó időjárás alkalmazás adatait használja.
És nekem is megjelentek benne a reklámok.
-
Diamond500
senior tag
válasz
Franky74 #9109 üzenetére
Ugyanez a gondom pár hete, befrissítette magát (évek óta nem frissítettem) , és éjjel nappal 33 fokot mutat..plusz a reklámok..
Letöröltem, felraktam egy régebbi verziót. pár percig minden a régi, aztán befrissül magától, és már nem jó.
A file manager ugyanez..
Itt valamit központilag bsztattak szerintem. -
Franky74
aktív tag
Sziasztok!
Érdekes zavaró dolog kezdődött a telefonon.
A gyári időjárás kijelzés -én azt használom- pontatlan lett és előjöttek a reklámok. Ha elindítom az alkalmazást, mindjárt kezőképernyőként, ill. a megnyitott alkalmazásnál egy vékony sávban.
Amúgy megvagyok elégedve a telefonnal, az akksi még símán bírja az egy napot, a rendszer nem akadozik...Lehet a hiba oka, hogy nem M.o-n tartózkodom?
-
emeritus
tag
válasz
petyametyo #9104 üzenetére
Nem adnám fel. Először az utólsó szervízt (az akkucsere minőségét) panaszolnám akár garancián túl is.
-
Exian
addikt
válasz
petyametyo #9104 üzenetére
Fiam telefonjával (nem P30) jártam így. Annál az segített, hogy az akkut leszedtem egy rövid időre, utána elindult. Igaz, ehhez bontani kell a telefont. Meg ott annyi volt, hogy boot logóig sem jutott el, egyáltalán nem kapcsolt be, töltést sem vette. Azóta viszont jó.
-
petyametyo
aktív tag
P30 megadta magát . Hir olvasás közben kikapcsolt és nem tudtam vissza kapcsolni . Próbáltam egy factory reset de mikor elkezdi csinálni és újra indul akkor csak a Huawei logóig jut és ott negál.
Lehet ebből még telefon? -
castiels26
kezdő
Milyen szervízt ajánlotok? Nem kapcsol be a telefon, aksi jó, kijelző jó, egy másik működő alaplappal sem indul. Nem lehet bekapcsolni.
-
petyametyo
aktív tag
Én letetetem erröl a telefon csere dologról. Kicseréltettem az aksit,most 2 évig le van tudva a telefon kérdés
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest