Hirdetés
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Tavaszi szél Pixelt áraszt
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Hirdetés
-
A nap híre: Érkezik az Alien - Isolation folytatása
gp Tíz éve jelent meg a játék, épp ideje volt hogy kapjunk egy új részt.
-
Felgyorsítja a hibakeresést az AMD
ph A vállalat Driver Experiments funkciójával gyártói segítség nélkül is jól feltérképezhetők az alkalmazásoldali gondok.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Egy éve vettem egy Nokia 5800 típusú mobilt részletre, aminek az utolsó törlesztőrészletét most februárban fizettem ki, most el szeretném adni. A T-mobile 2 év garanciát ad a telefonjaira, szóval az enyémre még van egy, de se a számlája, se a garanciajegye nincs meg. Az a kérdésem, hogy ha valami baja van a telefonnak, akkor meg fogják csinálni, vagy esélytelen a dolog? Gondolom valami alapján ki tudják deríteni hogy én náluk vettem egy éve, és van még egy év garanciája nem..?
Nyugtassatok meg...
Köszönöm előre is!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van e lehetőségem arra a T-nél, hogy egy részletfizetésre vett telefont kifizessek kp-ra? Egy Samsung Galaxy Miniről beszélünk, amire még 11 hónap részlet van.
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
A mai napon vettem egy 16gb-os i5-öt, és nem teljesen vagyok vele megelégedve. A wifi jelet a router mellett egész jól veszi, de 1-2 falon keresztül nem is látja a jelet. A családban lévő másik i5 2-es, 3-as vételt jelez, de még a full alap zte blade is 2-es erősséget jelez. Telefonálás közben eddig 2x szakadt meg, ugyanolyan körülmények között használva mint a másik i5-öt...
Van értelme visszavinnem holnap új készülékben reménykedve, vagy felejtsem el a cserét? Elég sürgős lenne a csere mert hamarosan utazok külföldre... Elvileg 3 napon belül cserélniük KELL nem?
köszönöm előre is!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom hogy jó helyen járok-e, de remélem tudtok segíteni a problémámmal kapcsolatban.
Van egy iPhone 7-em, amit 2016-ban vásároltam a Telekomnál, de 2017-ben gariban ki lett cserélve, új imei szám, stb. Nem tudom pontosan hogy hol lett garanciáztatva (iStyle vagy T).
Most szeretném függetleníteni a telefont, de mivel más az imei, így be kellett mennem egy üzletbe, ahonnan elküldtek, mert nem látják a rendszerben ezt a számot, biztos függetlent kaptam vissza... Beleraktunk egy vodás kártyát, nyilván nem jó. Elküldtem a T oldalán az igényt függetlenítésre a jelenlegi IMEI számmal, de "nem található rendszerünkben" sms-t kaptam.A garanciális cseréről kapott papírt már nem találom. Viszont a telefont én vásároltam a Telekomnál 2016-ban, megvan a doboza is, meg a számla is, amin megegyezik a régi imei.
Az előbb beszéltem az ügyfélszolgálattal, azt mondták hogy kéne a cseréről a papír.A kérdésem az lenne, hogy most felejtsem el a függetlenítést, mert nincs meg az a papír, vagy van bármi esély hogy megcsinálják? Esetleg van itt olyan aki tud segíteni?
Köszönöm előre is!
-
Slyer
senior tag
Wow! Köszönöm a gyors válaszokat!
Tehát akkor Apple segít remélhetőleg
Akkor hívom őket! Nagyon köszönöm!
-
Slyer
senior tag
Sziasztok!
Számlázással kapcsolatban fordulnék hozzátok mielőtt leégetem magam a telekom előttAmikor megkötöttem a szerződést 7.490 ft volt egy telefonszámra a díjcsomag. Ezt tartották is áprilisig, akkor felemelték 8.574-re, a májusi meg már 8.919 ft. A hűség szeptemberig tart. Megteheti ezt, hogy ~20%-ot emel 2 hónap alatt?
Köszönöm előre is!
-
Slyer
senior tag
válasz AnonymusX #133699 üzenetére
Több szám is van az előfizetésben, mindenki ebben a csomagban van, az egyik számról vannak mms küldések, meg külföldre telefonálások, de 2db mindig csont fix alap díj. Ennél a kettőnél márciusban 7490 volt, aztán mind a kettőél áprilisban 8574, aztán májusra 8919. ezeken nincs semmi plusz díj, nincs késedelmi pótlék, semmi.
skroy: Gondoltam hogy van valami ilyesmi emelés, akkor ezek szerint megtehetik. Akkor az áprilisi számla rendben is van, de a májusi 8.919?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- BOMBA ÁR! 10 Magos! Új Samsung Galaxy Book2 "Kis Gamer" Laptop -50% 15,6" i5-1235U 8/256 FHD IPS HDR
- Bontatlan Lenovo ideapad 5 "Kis Gamer" Ultrabook -30% 14" AMD Ryzen 5 5625U 6Mag 16/512 Radeon 2GB!
- APPLE IPHONE 13 PRO 128GB
- Sony A7 IV + 2470 GM II
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1235U 10Mag 16GB/256GB FHD+ IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen