Hirdetés
Hirdetés
-
Tetszetős TKL-es Keychron klaviatúra jött a vezeték nélküli szegmensbe
ph A megfizethető, QMK-s újdonságot négyféle kivitelben vásárolhatjuk meg, és a hot swap vagy az RGB sincs kőbe vésve.
-
Sony: idén nem lesz Xperia 5
ma A 2024-es évben nem készül harmadik Xperia telefon, az Xperia 5 V marad a Sony kínálatában.
-
Dead Island 2 - Jövő hónapban jön a Neighborhood Watch frissítés
gp A kooperatív harcokra kihegyezett horda mód teljesen ingyenes lesz mindenki számára.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gomzol
tag
Mert a T-nél csak az iPhone-okhoz választható ez a díjcsomag, és nem tudom, hogy a hálózaton is alkalmaznak-e esetleg valami olyan megoldást, ami mondjuk a készülék beazonosítása alapján korlátozza az adott díjcsomag használatát az iPhone-okra (már ha ez egyáltalán megoldható), vagy egyszerűen ők csak ehhez értékesítik, utána meg már bármivel használhatjuk.
-
tipuka
addikt
Inkább rákérdezek, mint, hogy aztán hőzöngjek tudatlanul!
Ha telefont akarok felvenni, akkor az külön tészta akkor ugye? Most kötök hűséget az előfizura, akkor, ha később veszek telefont, hogy hosszabbodik a hűségem mit kell itt hozzáadni vagy nem hozzá adni? Máskor már 1,5 év után vehettem fel új telefont... szóval azért kérdezek most erre is rá. Egy konkrét példát is szeretnék rá kérlek -
Killing
addikt
-
lugosi
MODERÁTOR
Küldj már egy linket mert én még nem látom. Köszi!
Na érdekes! Ha a Készülék menüt választom, és a BB-t mint gyártót, nem jeleníti meg.
Ha azt választom, hogy Akciók, akkor ott hozza a Q5-öt, hogy új. Ha rákattintok, akkor ezt kapom:A feldolgozás során a következő hiba történt!Nincs ilyen termék.Kérjük, a vissza gombbal lépjen az előző oldalra, és ismételje meg a műveletet. Újabb hibaüzenet esetén hívja ügyfélszolgálatunkat a 1430-as számon, és kérje ügyintézőnk segítségét!
Szóval akkor most mi van?
[ Szerkesztve ]
-
1430
senior tag
Én ezt még azzal egészíteném ki, hogy lejárt hűség esetén is lehet magasabb az ár az új előfizetéshez képest, ha nincs legalább arany szinten a hívószám.
m0ski
Igen, a november 1. előtti hívószámokon engedélyezett marad a VoIP, míg díjcsomagváltás vagy új adatcsomag aktiválás nem történik.albiosz
A hívásértesítő szolgáltatás aktiválásán túl még az átirányításokat érdemes ellenőrizni (bár ez aktív szolgáltatás mellett automatikus kellene legyen, de vannak kivételek, pl aktív roaming szolgáltatás). Nem elérhetőség és/vagy foglaltság esetén a +36309876543-as számra kell átirányítás.Crytek
Egyes hang alapú díjcsomagokhoz igényelhető 1 GB-os opció 1000 Ft-ért.fixer92
A SIM csere alapesetben 4500 Ft.Alvin_ti4200
Mert korábban regisztráltál az elektronikus számlára és / vagy Távszámlára, hogy papír alapú számla helyett elektronikus számlát kapjál?''Usus de plura docebit!'' - A gyakorlat majd megtanít a többire!
-
-
Varszegig
veterán
Pont itt a lényeg, amit írsz:
"az új elõfizetõk vagy a fenti csomagokra váltók számára 2013. november 1-jét követõen nem használhatók internet alapú hang és videó hívásokra."Azaz pont ez a kérdés: ha most váltom mozaikra, akkor nov 1 után korlátoznak? Mert ebben ez áll.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Most akkor mi van? Már te is azt mondod, hogy Nem az áll benne, hogy ha most váltok, akkor nem korlátoznak Én azért örömmel venném, ha egy telekomos értelmezné ezt a mondatot. Megjegyzem nem kell hozzá vessző, mert a szórend is módosítja az értelmét, pont ahogy írom. Meg most már te is
-
Varszegig
veterán
Ő ezt írta:
"Igen, a november 1. előtti hívószámokon engedélyezett marad a VoIP, míg díjcsomagváltás vagy új adatcsomag aktiválás nem történik."Az én telefonszámom november 1 előtti, hiszen él, de ha most váltok, akkor történt díjcsomagváltás. Érted mi a kérdés? Mert amit 1430 írt az pont lefedi azt amit írtam. De ha erre jár értelmezhetné a saját mondatát
(Mellesleg nem véletlen szeretném tudni, mert ha tényleg lehet nov 1-ig váltani úgy, hogy marad a voip, akkor feladom a mediamania csomagomat egy mozaikért, de ha nem, akkor maradok MM-ben az idők végezetéig, vagy amíg egy másik szolgáltatót választok.)
[ Szerkesztve ]
-
morphin
tag
Hát most úgy vagyok vele, hogy muszáj akkor várnom. Valszeg megveszem függetlenként a telefont 40-el olcsóbban máshol. A vicc amúgy az, hogy más szolgáltatónál ugyanolyan tarifájú előfizetéssel 20al olcsóbb az S4. Függetlenként meg több, mint 40 a differencia...ha domino-t nézek akkor meg több, mint 60e. Vicc...
Most volt itthon egy hétre egy Londonban élő barátom és azt hiszem Three-nél van...30font havonta 2 évig és ingyen adták az S4-et. Vett asszonynak is. 30font durván egy 10es havonta. T-nél a 16ezres Mozaik t*k*m tudja melyik csomaggal is kb 80e még a készülék. MIIIIVAANN??? Jah és a 30font-ban benne van kb 3000 free sms, free mobilnet és gondolom többet is tud telefonálni kereten belül, mint itthon egy hasonló kateg. csomaggal. A pláne az az, hogy pont a Three az azt hiszem aki 7 országban tegnaptól megszüntette a roamingot..tehát haza percdíjjal lehet beszélni egészen Ausztráliáig. Persze magyarhon pont nincs benne a jelenlegi 7 országban...
Valszeg visszamegyek Dominosnak majd én is ha ez így folytatódik...és amíg asszony igénybe tudja venni a Like 300-at. -
törölt tag
(#32437) dedike
(#32438) savoo Bekeményít a Telekom,nem lepődnek meg ha kitalálnák azt is hogy munkáltatói igazolással lehetne részletre venni dolgokat...
(#32439) erdoke Állítólag télre lesz teljesen be optimalizálva a weboldal, My T-Mobile és My T-Home is addigra megkapja az új arculatát és háttér rendszerét.
-
hadogabi1
senior tag
De ki tudja mi lesz 2-3 hónap múlva t-nél rejtély.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer II 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
addikt
Ez a régi szerintem, a honlap átalakításával ezt nem frissítették. A honlapnak a frissessége finoman szólva is sokkal rosszabb lett, mint volt. A T-Mobile-t lassan sikerült a T-Home szintjére süllyeszteniük ahelyett, hogy a Home-ot hozták volna fel a Mobile szintjére....
Jó szerencsét!
-
djculture
félisten
Mondjuk a voda oldalán lévő internet aszf-ből
A Vodafone a havidíjban foglalt adatmennyiség feletti forgalom esetén az adatforgalom sebességét lassítja. A
számlázási ciklus lezárultával a forgalomlassítás megszűnik. A lassítás maximális értéke: 0 kbit/s le és feltöltés
esetén. A mobil eszközökre letölthető alkalmazásokon (Skype, MSN, Viber, WhatsApp, stb.) keresztül használt,
internet alapú hang/video-hívások indítása - és kliens szoftver függvényében a szöveges chat üzenetek küldése
- nem engedélyezett.
A Tethering szolgáltatás igénybevétele nem engedélyezett. A Vodafone fenntartja magának a jogot, hogy
előzetes figyelmeztetést követően korlátozhatja, vagy megszűntetheti a szolgáltatást, amennyiben a
szolgáltatáson keresztül Tethering használatára kerül sor. Tethering szolgáltatás: a számítógép, illetve más
internet eléréssel nem rendelkező eszköz (pl. mobiltelefon, táblagép (tablet), netbook, PDA) csatlakoztatása az
internethez egy más internetezésre alkalmas készülék (pl. mobiltelefon, táblagép (tablet), netbook,
számítógép, PDA) segítségével.[ Szerkesztve ]
-
anonymus89
addikt
T-pont-ban.
No de volt már olyan is, hogy érdeklődtünk külföldön történő mobilinternetezésről, valamint mit tudnak javasolni a navigáció használatára határon kívül? Válasz- "Külföldre utazás előtt be kell vinni a telefont a Samsung szervizbe és majd ott beállítják"
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
legenda
egyrészt a páromnak s advance van, nekem pedig s4, és egyikkel sincs térerős probléma, meg úgy általában nem jellemző sok samsung típusra, másrészt a "pálcikák" száma inkább csak jelzés értékű, minimálisan több vagy kevesebb nem számít, attól még nem dobja el a térerőt két egységgel sem.
minden telefonunk t-s, de az enyémen az elmúlt két hónapban független firmware volt, szombaton tettem fel a friss t-s firmware verziót, amely alatt mindenhol jobb egy egységgel a térerő (lte), de nem tulajdonítok jelentőséget a dolognak.erikviking; valami alapjuk csak van, biztos nem hasra írták oda az értékeket.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
BéHGT
senior tag
Jó dolog ez a chat...
"A készülékváltás leghamarabb akkor lehetséges (a hívószáma megtartásával), ha a 2 éves hűség már lejárt, esetleg abból már kevesebb, mint 30 nap van hátra; vagy 21 hónap eltelt és arany vagy platina kiemeltségi szintű az előfizetése."
Elvileg lejárt a 21 hónap és arany vagyok. -
glaci
őstag
Ez is elszomorító.
Más:
Ma egy hónapja vagyok T -s.
Csekket eddig még nem kaptam.
Belépve a My T-Mobile -ba azt látom, hogy van egy lejárt befizetésre váró számlám mai határidővel.
Mit csináljak? Várjak míg jön végre egy csekk, vagy fizessem be bankkártyával?
Nem szeretném, hogy gond legyen.Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
glaci
őstag
Tuti kértem.
Meg ha nem kértem volna, akkor kaptam volna e-mailt vagy SMS -t, nem?
Ill. abban segítsetek, hogy miképp tudom megnézni papír hiányában, hogy mi ez a számla. (Szeretem tudni, hogy mire fizetek.)Kali: Biztos ami tuti, holnap rákérdezek. (Bár akkor már hátralékban leszek 1 nappal, remélem az még nem lesz gond.)
[ Szerkesztve ]
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
ANDROID???
addikt
Az meg hol a 3,14csában, nem szúrja ki a szemem...
https://webshop.t-mobile.hu/webapp/wcs/stores/ProductDisplay?catalogId=2001&storeId=2001&langId=-11&productId=572573Úgy jött le, hogy mára csak ez a része:
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/akciok/akcio/webshop_szerda_akciok[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen