- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Vodafone mobilszolgáltatások
- DIGI Mobil
- Mobil flották
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tompika777
senior tag
válasz Fecó88 #142908 üzenetére
Tessék... Semmi extra, Telekom 4G,Debrecen külváros, várostábla után jóval,épületen belül... Szerintem az megvan, mint amiket te írtál más szolgáltatónál,szóval szerintem erről ennyit. Nem kellene általánosítani, mindenhol le lett már írva, hogy nem mindegy az országban éppen hol vagy, milyenek a domborzati és terepviszonyok, mert egyik helyen az egyik, a másik helyen a másik "muzsikál jobban.
Itt meg ugyanott az 5G mérés
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Fecó88 #142908 üzenetére
Ez mind csak egyéni igények kérdése. Nekem semmi szükségem a "gyors" mobilnetre, ha nem akadozik a böngészés, az nekem már tökéletes. Mobilneten nem töltök le, videókat csak nagyon ritkán nézek, és nem méregetem a sebességet. El nem tudom képzelni azt a helyzetet, amikor nekem kevés mondjuk 10-20Mbps mobilon. 5G? Bár a mostani telefonom (Redmi Note 11) még nem is támogatja, de pont nem érdekel hány G-n böngészem a netet melóban.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-Maci-
addikt
válasz Fecó88 #134243 üzenetére
Ez nem ilyen egyszerű!
A lefedettségi térképet is figyelembe venni! Ott mérd a különbségeket, ahová mind a 3 szolgáltató ugyanazt ígéri.
Az 5G-t is ott méregesd, ahol van vele rendes térerő. Ne ott, ahol 0-1 "pálcika".[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Oliverda
félisten
-
Tompika777
senior tag
válasz Fecó88 #133364 üzenetére
Erre kíváncsi leszek,mert eddig az volt,hogy mivel csak technikai száma van a multisimek,így bármelyik tiltás a fő simen is érvényesül és fordítva.Persze jó lenne,ha így működne,de eddig ilyen opció elvileg nem volt,tehát ha hívásra is alkalmas készülékben volt használva,akkor a fő számra érkező hívást mindenképp jelezte.
-
KillerATi
tag
válasz Fecó88 #132395 üzenetére
Van valami “oka”, hogy a telekom azonos adottságokkal rendelkező előfizetéses csomagjai drágábbak mint a többi szolgáltatónál? Teljes mértékig elégedett vagyok itt mindennel, viszont elég drága, és ugye emelni is fognak. Tudom hogy erre a kérdésre igazából nincs válasz, de hátha valaki tudja a tutit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest