Hirdetés
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- 6 Android főverziót ígér a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Razr 40 Ultra - jó volt a terv
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Hirdetés
-
Untappd lista
lo Leginkább saját magamnak, lista ha felkerül vagy lekerül egy-hely az Untappd-re.Mostani lista:Beerálló- Székesfehérvár...
-
Megjelent a Prince of Persia: The Lost Crown sztori DLC-je, a Mask of Darkness
gp A kiegészítő minden platformon öt euróba kerül, érdemes lehet lecsapni rá.
-
Újabb analóg billentyűzettel bővül a Keychron kínálata
ph A cég rövidesen megjelenő, vezetékmentes újdonsága két alapkivitelben választható, és az egyiket fával díszítették.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
Nevetséges, hogy már megint nem jelentkezik be az ügyintéző felületre. Egy normális motort kellene már az oldal alá tenni, nem a dizájnolgatásba fektetni az energiát, mert ez tényleg roppant mód gáz..
Közben látom, hogy az egész mobilos részleg halott. Tegnap este is ugyan ez volt..
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz tipuka #32029 üzenetére
"De arra amúgy kaphatnék választ, hogy akkor 2 év hűséget alá kell írnom majd, ha csomagot váltok, mert lejárt a a hűségem?"
Nem értem, hogy hol itt a kérdés? Persze, hogy alá kell írnod.
Amúgy előfizetéses csomagról nem lehet átváltani Like-ra, csak ha előtte átpakoltatod magad Dominoba, majd onnét lehet Like-ba. Ilyenkor (ha csak nincs egy T-s ismerős ) 30 napot kell eltöltened Dominósként és csak utána lehetsz ismét előfizetéses.Most nézem, hogy már elvileg lehet váltani előfizetéses csomagról is. Régebben ez nem így volt.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz proly01 #32119 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha mozaik s-ben akartad megvenni akkor miért nem vetted meg? Meg lett mondva, hogy 4G akció volt.
A tököm tele van amúgy, hogy még mindig csak S-es csomagtól lehet részletre venni telefont.. Felháborító, hogy egy olyan ügyfélnél sincs rá lehetőség, aki még sosem tartozott...
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz lord.lakli #32122 üzenetére
Tényleg annyi S-ben.
-
savoo
addikt
válasz dokee78 #32127 üzenetére
Azt még ne keresd mert még nem frissült, csak a webshop.
(#32128) lugosi: ezt mostanában rendszeresen eljátsszák új készüléknél. Majd megjavul. Valamikor.
Főoldalon van a Lumia 520, hogy 35 helyett 28. Ha rákattintok ott meg 41-et ír... Van káosz bőven.
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
Lumia 925-nél hova tűntek az előfizetéses csomagok?
-
savoo
addikt
válasz morphin #32262 üzenetére
Az egészben az a legviccesebb, hogy semmi logika nincs abban mi alapján lehet valamit megvenni részletre bármilyen csomagban és mi alapján csak S-től... Tudom, tudom 4G-seket lehet S-től, de ebben rohadtul semmi logika nincs...
Még a 260 ezer forintos 64 gigás I5-öt is meglehet venni simán részletre...Ja amúgy szerintem személyesen sem veheted meg részletre..
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
válasz Varszegig #32266 üzenetére
Nem tudom mit olvasol...
"az új elõfizetõk vagy a fenti csomagokra váltók számára 2013. november 1-jét követõen nem használhatók internet alapú hang és videó hívásokra."
"Igen, a november 1. előtti hívószámokon engedélyezett marad a VoIP, míg díjcsomagváltás vagy új adatcsomag aktiválás nem történik."
-
savoo
addikt
válasz Varszegig #32288 üzenetére
Igen neked. Vagyis most már nektek is...
1430 írta a második idézetemet. Eléggé Telekomos, nem?
Itt meg kihagytam egy vesszőt az első nem után, tehát pont azt írtam, hogy nem korlátoztnak: "Nem rohadtul nem az áll benne, ha most váltasz akkor nem korlátoznak." mea culpa
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
-
savoo
addikt
-
savoo
addikt
válasz ANDROID??? #32666 üzenetére
Tényleg van olyan aki megveszi ezt a borzalmat?
-
savoo
addikt
válasz Soulfly842 #33008 üzenetére
Valaki árulja el nekem mi abban a logika, hogy míg a 1020-at lehet venni bármilyen fajta előfizetésre részletre is, addig pl a 925-öt csak S-től felfele?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Ingatlanos topic!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Itt az új LOGOUT!
- 10x-es Holdfotót villantott a Vivo X200
- Magisk
- Ukrajnai háború
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- 256GB M.2 NVMe SSD meghajtók
- Új HP Envy 13 X360 WUXGA 2in1 Touch i5-1230U 4.4Ghz 10mag 8GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Ajándék 10e Ft Meta Kredit! Quest 3 128 és 512 GB 2 év cseregarancia
- iPhone 15 Pro Max 256 GB (Black Titanium) - Független - Gyönyörű Állapot
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garanci
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen