- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
KillerATi #142199 üzenetére
Nincs esetleg tiltólistán a szám, mint spam vagy hasonló? Én IKEA-val jártam ugyanígy, nem értettem, hogy mi lehet az oka, aztán egyszer észrevettem, hogy már tiltólistán van a szám, amiről küldenék, sajnos elég sok a spam meg a betyár, aztán ilyenkor hajlamos vagyok rögtön kukázni.
-
joelke HU
őstag
válasz
KillerATi #139137 üzenetére
Épp én is erre akartam rákérdezni. Mert engem is ez a csoda várt. Mivel több család szám volt a fiókokban ezért nem az én nevem volt alapból kiválasztva, de módosítani sem lehetett.
Csak a keresztanyám adatait fogadta el.
Milyen szomorú lesz, hogy sem plüsst sem mobilt nem fog kapni -
tuto558
aktív tag
-
Kaba
veterán
válasz
KillerATi #130398 üzenetére
Igen emelik, de csak csekély mértékben párszáz forinttal.
Az érintett csomagokat megtalálod az ászf változásokban, illetve a téged érintő részt a Júliusi számlád végén ( ott az is láthatod, hogy felmondhatod vagy sem). Vélhetően már nem is vagy hűségben, mivel az érintett csomagok 2020-nál régebbi csomagok.
A kötbér mindig az igénybevett kedvezmény összege. -
kakuk.tamas
addikt
válasz
KillerATi #125286 üzenetére
Van. Az e-simet nem lehet kivenni a telóból, iPhone esetében reset után is megmarad a profil. (Nálam mindig megmaradt)
Nálam az e-simen ki van kapcsolva a pin, így ha elvesztem a telót, resetelik, ugyanúgy van rajta mobilnet, ezáltal még biztosabb, hogy a findmyiphone-ba megy a teló lokációja. -
törölt tag
válasz
KillerATi #125286 üzenetére
Előfordulhat mégis szükséged van dual képességre, olyankor jó. (nyaraláskor helyi, másik szolgáltató kártyája, céges szám) Készülékváltáskor nem kell vacakolni az áthelyezéssel. Másfelől ha elromlik a telefon és a pótkészülékben nincs eSIM, akkor mehetsz Telekom üzletbe fizikait kérni. Idővel majd amikor csak eSIM készülékek lesznek, akkor a gyártónak is jó mert helyspórolás, vízállóság és esztétikai szempontból. Csak az rossz, hogy a szolgáltatók csigalassúak bevezetni a támogatást. 2021-ben működnie kellene már mindegyik szolgáltatónál mindegyik csomagban, mindegy havi számlás vagy feltöltős.
-
-
törölt tag
válasz
KillerATi #124863 üzenetére
Egyelőre túl van ez misztifikálva... (bár telefont nem 1-2 évre szoktam venni... nekem teljesen jó még most is a 4g (2018-ban lett véve), nem is tervezek emiatt telefont cserélni... A szokásaid azok amik eldönthetik esetleg ezt a kérdést, hogy fontos-e vagy sem... nekem pl nem
-
4Grider
félisten
válasz
KillerATi #124863 üzenetére
Telefonon én még nem látom értelmét az 5G-nek, mert jellemzően ahol van, ott egy telefonnak több mint jó 4G sávszélesség áll rendelkezésére. Vannak persze kivételek (pl. Balaton part főszezonban). Az elkövetkező 4-5 évben pedig nem fogunk a 4G-től elbúcsúzni, csak a 3G-t kukázzuk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged