- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
dedike #61921 üzenetére
Hát keményen megdolgoztak, mert az ügyintéző nevét tudtam, de a pontos dátumot nem, és esélyes volt, hogy vagy április utolsó napjaiban vagy május elején, aztán rájöttem, hogy csak május elején lehetett, mert a számla alapján reklamáltam...
Elég sok ügyet intéztem idén meg főleg, így az is jó, hogy az ügyintéző nevét megjegyeztem, mert sokkal beszéltem, több ügyből kifolyólag, illetve egy-egy ügynél több ügyintézővel is nem rikán, hogy biztos legyen az adott dolog.
-
Soulfly842
addikt
válasz
dedike #59930 üzenetére
Nem feltétlenül. A készülékhűségidő az továbbra is adott lesz, az adott kötbérrel egyetemben, de a kisebb díjcsomagra - az ÁSZF változás miatt átalakított díjcsomaghoz kötődő hűségidő miatt - lentebb válthat az ügyfél.
Max hangalapú Move XS-re, vagy
Aranytárskártya Net&Roll XS-re -
kelekyle
őstag
válasz
dedike #59814 üzenetére
Ez az oldal frankón működik
-
válasz
dedike #59523 üzenetére
a második lépés után - amikor a kedvezményes domino sim igényelhető az előfizetés mellé - kifehéredik minden - többszöri nekifutásra is - és sehova tovább, csak vissza.
érdekesség, hogy utána üres kosarat mutat bármilyen művelet után, de ha előfizetést váltok bármelyik másikra, akkor viszont már jelzi, hogy van egy tétel a kosárban és meg is jeleníthető, onnan pedig már enged tovább az utolsó lépésig, a véglegesítést viszont már nem próbáltam ki, hiszen nem szeretnék rendelni.zoli62; a flottás előfizetés egy külön kategória - az általad leírtak mellett/ellenére is -, így ez nem olyan különös dolog.
-
válasz
dedike #59371 üzenetére
azért írtam úgy, hogy alapesetben, mert;
5.2.4. A korlátozás a megtévesztés esetét kivéve, valamint – amennyiben az előfizető több előfizetői szolgáltatást egy egyedi előfizetői szerződés keretében vesz igénybe az 5.2.1. c) pontban szabályozott díjtartozás esetét kivéve - a műszakilag kivitelezhető mértékben, csak az előfizetői szerződésszegéssel érintett szolgáltatásra terjed ki. (Eht. 137. § (2a))
forrás; link
minden hívószámhoz külön előfizetői szerződés tartozik - akkor is, ha azonos az előfizető -, de ha a fenti kivétel megvalósul, akkor persze más a helyzet.
-
hurenzon
senior tag
válasz
dedike #59084 üzenetére
Igazán nincs mit, ezeket ajánlom.
-
taip
senior tag
válasz
dedike #58173 üzenetére
Szerintem is illene kellő rugalmasságot tanúsítani a Telekomnak, hiszen ő módosítja egyoldalúan a feltételeket és tereli át az előfizetőket egy másik, nem feltétlenül kedvező konstrukcióba.
Ha ennyire fontos nekik, hogy az adott díjcsomag megszűnjön, akkor számoljanak a költségeivel is (azzal, hogy egyesek alacsonyabb havidíjú csomagra váltanának).
A kérdés csak az, hogy ez tényleg így lesz-e?radi8tor1: Mire adtak lehetőséget? Hogy szabadon lelépj a Telekomtól? Mert akkor egyrészt mondhatjuk, hogy rugalmasak voltak, másrészt te nem éltél a lehetőséggel, így jártál.
Az is igaz, hogy ha benyelték volna, hogy teljesen lelépj, akkor logikus lenne, hogy egy kisebb díjcsomagra váltást is engedjenek. -
Teko001
őstag
válasz
dedike #56124 üzenetére
Egyetértek
Néha írják itt páran, hogy ezt bezzeg otthon nem engednék meg maguknak... Van egy ismerősöm, ő pont az anyavállalattal szívott Németországban. Egy hétbe telt, mire kitalálták, hogy nem, mégse lehet mobil előfizetőjük, visszavették a mobilt, és menjen inkább a leányvállalatukhoz, ahol pontosan ugyanezt a csomagot megkaphatja más csomagnéven, de ott lehet előfizetőjük
-
Teko001
őstag
válasz
dedike #56121 üzenetére
Neked is kiírta azt a flotta kódot? Valószínűleg nem... Nem állítottam, hogy a lakosságiban nem kéne működnie. Ha flottás, lényeges lehet. Ha nem flottás, nem. Azért kérdeztem, mert vannak olyan funkciók, amik a régi rendszerben sem működtek, és elég valószínű, hogy az újban sem fognak (és ez nem csak a webshop részre igaz, hanem más részeire is a MyT-nek/Ügyintézésnek - azok pedig ugye maradtak a régiek, valahol a webshop is azokhoz a rendszerekhez kapcsolódik). Ettől függetlenül előfordulhat, hogy hiba, és meg kéne neki is jelennie.
-
Rivaul
addikt
válasz
dedike #56023 üzenetére
Ezek melegek... A jó kódommal harmadjára enged be. És egy lassú fos az oldal bármely része. A mai világba egy ilyen cégnél ez sztem megengedhetetlen.
Amúgy mit várok... Vettem 3 hónapja egy telefont. A régi címem rögzítették ami a rendszerben volt, pedig elkérték a lakcím kártyám. Mondom előfordul. Bementem másnap hogy nem jó a cím a papíron. Elkéri a lakcím kártyát és átírja. Itthon megnézem és most a kertes házunk 3 emeletén a 24 ajtó mögött vagyunk... Csak a cím felét javította. Már nem szólok.
A teló vételekor kérdezték hogy készülékbiztosítást kérek-e. Mondom hogy NEM. Biztos ami, biztos alapon azért az extra csomagot rákötötte havi 1890-ért
Ez csak nem rég tűnt fel mikor valamiért ránéztem a számla részletezőre
Telibevert egy pofátlan banda lett. Már nem a szolgáltató van értem életérzéssel megyek hozzájuk, hanem a nyakamon lévő lánc rángatása dominál...
-
-
-
ForRedGlory
félisten
-
madle
őstag
válasz
dedike #53968 üzenetére
Szerintem olyan 300-400 percet beszélek havonta, ennek majdnem fele a párom aki Telekomos szintén, a többi pedig vegyes beszélgetés, vannak Telekomos és nem Telekomos ismerősök is, de szerintem a nagyja az ott van. Viszont az a 160 perc hálón kívül szintén elcsordogál. Azért is gondoltam erre, meg persze az 500MB 4G, az elég fontos, mivel Telenoros voltam eddig, de használhatatlan az internet városon kívül bárhol.
-
[P]laci
senior tag
válasz
dedike #52396 üzenetére
+ (#52397) Nazara:
jó hát power userek előtt nincs titok!de Gizi néninek, aki éppenhogy csak tudja használni a zinternetet, neki ez nem volt opció.
mindazonáltal erről én lemaradtam tavaly (egyszerűen nem volt aktuális semmilyen vásárlás), szóval ha idén is van vmi... remélem megosztjátok.
-
-
válasz
dedike #50747 üzenetére
Ezt én is megerősítem.
2013 decemberében vettem a T-nél fehér Blackberry Z10-et ami kártyafüggetlen volt, Vodás kártyával is ment.
Most akkor a kolléga azért fizessen 15K-t egy független telefon függetlenítéséért, mert egyedül valami számomra érthetetlen ok miatt a T-é tiltja a Blue-s kártyákat? -
dptrsk
Topikgazda
válasz
dedike #50726 üzenetére
Ez butaság...
ha 2 egyetemen tanul párhuzamosan akkor lehet 2 érvényes diákja.S akkor még ott az átmrneti idő amikor pl bsc 2013/14/2 befejezte a diákja 10.31ig érvényes és 14/15/1ben elkezdte az msc képzést egy másik egyetemen ahol kb 09.01től adnak matricát/igazolást adott félévről.
-
[P]laci
senior tag
válasz
dedike #50726 üzenetére
+1:
1 diák 1 diákigazolvány 1 Like S/Music XSráadásul idézet az ÁSZF-ből: "A felsőoktatási diákigazolvánnyal való visszaélés esetén a visszaélést elkövető Előfizető/Számlafizető a Move XS díjcsomagba kerül automatikusan átváltásra."
(#50729) hurenzon: szabály(oka)t/törvény(eke)t sokszor meg lehet szegni, azokért viszont sokszor elég egyszer is megbűnhődni...
-
[P]laci
senior tag
válasz
dedike #50394 üzenetére
Ha érdekel valakit, akkor:
- nokia.com
- mobilarena teszt(#50393) djculture: ingyen Lumiát a népnek!
ingyen Lumiát Vangelisnak az elromlott 800-asa helyett!
(#50395) pepe091: jaja, nagyon rafkósak!
-
[P]laci
senior tag
válasz
dedike #50324 üzenetére
nem mi vagyunk a célcsoport úgy érzem.
(#50325) kali: én csak azt nem értem, hogy ilyen akciók esetén miért nem úgy választják ki a 3 akciós készüléket, hogy legyen: 1 felsőkategóriás, 1 középkategóriás és 1 belépőszintű... mindenki választhatna, amit akar... de nem...
-
insight
aktív tag
válasz
dedike #50288 üzenetére
Nekem is eszembe jutott, de nincs különbség, ugyanúgy tiltakozik...
Valószínűleg az előfizetéshez van belőve, és csakis a dedikált ügyintéző tudja lemondani. Jó nagy buziság, de direkt csinálják az ilyesmit, különben a dolgozók össze-vissza kommandóznának a beállításokkal...
-
válasz
dedike #49680 üzenetére
én igen, mert néhány fontosabb levelezést is ezen bonyolítok, de bízzunk benne, hogy gyorsan orvosolják a problémát.
nagyon sok éve használom, és sosem volt még vele probléma, ezért bízom benne, nem szeretnék csalódni...
win 8.1 alatt beállítva az integrált kliensben, és az is kiabál már, hogy ellenőrizzem a beállításokat.
mobilon is beállítva, ott nem panaszkodik, egyszerűen csak nem működik a küldés/fogadás. -
Z()L3
tag
válasz
dedike #49574 üzenetére
Nah email-t azért küldtem, meglátom tudnak-e segíteni
De ilyenkor ha pl. van egy aktív csomagom, amit esetleg nagyobbra cserélnék (Mozaik XS-t Move S-re) akkor elképzelhető hogy tudok telefont venni kedvezménnyel ?
Mondjuk ha nem vettem telefont akkor tényleg nem értem hogy mi a bánat van. Boltban szóba sem került a 2 éves hűség, jobban elolvasva a szerződést meg úgy tűnik hogy mégiscsak van. Konkrétan nem találom sehol, de egy ilyen szerepel : "jelen szerzõdés-kiegészítés aláírásával Elõfizetõ megerõsíti, hogy a Szolgáltató a szerzõdés megkötését megelõzõen felajánlotta a 12 hónapig
tartó, valamint a határozatlan idõtartalmú elõfizetõi szerzõdés megkötésének lehetõségét, és bemutatta azok részletes feltételeit;"Ebből nekem az jön le hogy bizony nem 1 év hanem kettő...De ezek a [moderálva](bank, telefonos multik stb,stb...) mi a [moderálva] beszélnek folyton mellé ? Csaj 1 évről dumált, és 2 éves hűséget íratott alá ? Olvassam el oké, de most őszintén : ha azt mondja 1 év, akkor mi a [moderálva] olvassam el ? Annyi és kész...azt a [moderálva]
Mondjuk ha nem jön össze így mert magyarul mondva [moderálva], akkor sincs akkora gond. Trééknél a kiszemelt teló (Lumia 630 vagy 635 - elvileg ugyanaz a 2 teló, csak a 635 4G képes is - ami nagyon nem kell, nálunk még rendes 3G lefedettség sincs xD) 47 760 jó magyar forint. Egy GSM-es honlapon 40-től 48-ig mennek az árak. Igazából így [moderálva]....
[ Módosította: radi8tor ]
-
Z()L3
tag
válasz
dedike #49570 üzenetére
[moderálva]
A szerződésen mondjuk nem találok konkrét dolgot aminél le lenne írva hogy én most 2 évre szerződtem.
Mondjuk azt sem értem hogy mi volt az az 1 év amit a csaj mondott, mármint ha jól rémlik elém dugott egy telefonlistát hogy nézzem meg és ha kell most válasszak mert ezzel a díjcsomaggal következő alkalommal csak 1 év múlva tudok telefont venni.Hűséget meg vállalnék én telefon nélkül is, hát hova a bánatba megyek máshova ? xD Kábeltv+net kombóra is vállaltam hűséget (mondjuk más szolgáltató) és ott se kapok semmit (jó de, olcsóbb pár fillérrel xD)
Ha meg nem lehet kedvezményesen telót venni, veszek kártyásan, kidobom a Sim-et amit adnak hozzá, mostanit meg cseréltetem olyanra ami a Lumia 635-be kell és kész.
Legtisztább az lesz ha legközelebb arra járok és bemegyek az üzletbe
[ Módosította: radi8tor ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- SSD kibeszélő
- Építő/felújító topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Energiaital topic
- Kutya topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Medence topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest