Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeki
nagyúr
válasz petipetya #54543 üzenetére
Egyetértek. Sőt, vigyen kis összecsukhatós széket aki t-mobilba megy, mert nem csak hogy kizárólag állni tudsz, de olyan tömeg van még mindig, hogy az laza óra is lehet.
Idióta köcsög tervezte meg , a másik idióta meg jóváhagyta hogy ilyenek legyenek a boltok, mert ez a trendi mindenhol. Vodánál is.
Ja, ha lenne 100 méterenként ilyen bolt akkor megértem, mert nem lennének sorok.... én már 2x hagytam a picsába a T-t, a hülye új elrendezésű boltja miatt. -
AstraCDX
senior tag
válasz petipetya #54737 üzenetére
Igen próbáltam, azzal sem megy, sőt ha átírom "internet"-ről "internet.telekom"-ra, akkor Skylight újraindításánál létrehoz egy másik "T-Mobile HU1" profilt amiben az APN "internet" lesz .
Tehát valaki ott a "háttérben" beírkálja a beállításokat, de azzal sem lát térerőt, és nem is műxik .
De szerintem bármi is legyen oda írva, a Skylight-ban térerő jelzésnek lenni kéne, nálam most csak 5 piros emelkedő vonal van, és a "Kapcsolódás" gomb szürke .
A T-Mobile HU profilban van helye Felhasználónévnek, és Jelszónak is . Azt ki kéne tölteni, vagy üresen is jónak kéne lennie ?
Illetve van ott még egy "PDP típusa" ami nálam "IP" . Az jó lehet ?
Üdv.
Astra
-
-
St3ven
addikt
válasz petipetya #55268 üzenetére
Látom te is a legnagyobb káoszban érkeztél a T-hez. Annyit azért biztatásképpen elmondhatok, hogy az alapdolgok (pl. milyen szolgáltatásod aktív éppen) ennél megbízhatóbbak szoktak lenni. A Vodához képest mindenesetre jobb helyed lesz itt.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
Teko001
őstag
válasz petipetya #64757 üzenetére
A domino 5-re válts. Technikai okokból új SIM kártya is kell hozzá, így muszáj benned. Szerintem mindegy mikor váltasz, mert részarányosan számlázzák ki általában (habár a számlazárást nem teljesen értem, elvileg 1-től 1-ig számláznak, vagy neked nem?).
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz petipetya #90203 üzenetére
De ha most move xs+3gb netért fizetsz mondjuk 5 ezret, és az új csomag ára, havi 6ezer lesz, akkor bármikor módosíthatod az új csomagod, úgy, hogy csak havi 5 ezret fizess megint
Erre vonatkozik a 2. és 3. pont
Pl: Mobil M + 1GB, az csak havi 5, addig engedni fog lemenni
Még lehet 2 évre kötni, október végétől lesz érvényben az új szabályozás, és akkor is lehet majd, ha veszel készüléket
[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
enginev3.0
félisten
válasz petipetya #90206 üzenetére
Weboldal szerint nem, és én ahhoz ragaszkodnék, ha még is rád akarnak sózni
Illetve ha jól tudom, akkor itt is van 2 hét elállási jogod, tehát rögtön visszaléphetsz ha hűség kerülne rád, de ezt azért még erősítse meg valaki
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Indian74
senior tag
-
dptrsk
Topikgazda
válasz petipetya #96310 üzenetére
Dominonál ott a Maraton is.
Veszel havi Net4GB és egy Maraton 4GBt.
Ha nem lenne elég a havi 4GB, akkor a Maraton kiegészíti, aminek a lejárati ideje a SIM lejárati ideje.+Domino esetén vannak feltöltési bónuszok is.
Illetve a Domino Most opcióval 9/19 ft a perc és SMS díjad.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz petipetya #96310 üzenetére
A Domino Fix csomag + Most opció + egy 4Gb-os Maraton csomag? Nem jó neked?
Így 9/19 Ft-os perc és sms díjaid lesznek. A 4GB neted meg görgetheted, nem kell 1 hónap alatt elhasználnod. Amikor elfogy újra töltöd.
[ Szerkesztve ]
Yamaha RX-A4A 8K erősítő, Zidoo Z1000 Pro eladó: https://n9.cl/ba3pe
-
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Villanyszerelés
- Motorolaj és szűrő topik
- Gitáros topic
- Fogyasztásban kedvező asztali Core Ultra sorozatot prezentált az Intel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Az MSI új portékáit vizslatva kiakad a Geiger-Müller-számláló
- További aktív témák...
- Legion 5 15IMH05H 15.6" FHD IPS i7-10750H GTX 1660 Ti 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Új! Lenovo LOQ 15AHP9 83dx005vhv Gamer notebook - 3év garancia
- DJI AVATA drón akkumulátor - vadonatúj, nem használt
- Eladó Galaxy S20 8GB/128GB Dualsim SM-G980F/DS
- HP Victus 16 - ÚJ - 16" GAMER notebook - Ryzen 5-7640HS, 16GB, 512SSD, RTX 3050
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest