- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayCet
aktív tag
válasz #76385920 #52621 üzenetére
Na, bementem. Hölgy elkérte személyim, lakcím kártyám, és láss csodát, kiderült, hogy félreértés, egy 10 évvel idősebb fickó van feketelistán. Köszi, trémobil. Most megyek haza, és hívom a Webshopot. Imádtam mikor tegnap a hölgy próbálta bizonygatni, hogy én vagyok feketelistás. Ahoz van eszük, hogy feketelistát tartsanak, de egy értelmes rendszert nem tudnak felépíteni alá...Persze nem hibáztatok senkit, csak a sz@r rendszert.End of story.
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
-
veterán
-
veterán
-
legenda
válasz #76385920 #57923 üzenetére
szia,
nem, a surf (link) alapban tartalmaz 150 MB adatforgalmat is, ami miatt például a jóval olcsóbb mobilinternetes bővítőket lehet aktiválni mellé, szemben a többi domino díjcsomaggal, amikhez csak a jóval drágább adatcsomagos verziók kapcsolhatók be.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
dptrsk
Topikgazda
válasz #76385920 #57946 üzenetére
De feltöltökártyás.
Úgy működik, hogy ha adott hónapban van rajta 890forint levonja s cserébe kapsz kedvezőbb percdíjakat és 150mb netet.
ha nem tudja levonni a 890 forintot, akkor drágább percdíjak vannak, s nem kapsz 150mb adatkeretet, de a telefonszám aktív akkor is. -
törölt tag
válasz #76385920 #59676 üzenetére
előleget nem mindenkitől kérnek, meg csak új szerződés kötésekor kérnek, hosszabbításkor már nem...ácsi, a készülékek ára nagyban függ a választott tarifacsomagtól is! nekem a teló nexts-sel 144ezer lenne új előfizetőként, tehát ennél drágábban nem adhatják a készüléket főleg ha jogosult valaki kedvezményre is!
-
legenda
válasz #76385920 #61061 üzenetére
aki t-s illetékes és esetleg van róla információja, az vélhetően nem oszthatja meg, én pedig nem vagyok az, ráadásul nem is igazán követem - legalábbis nem kellő részletességgel - adott gyártó típusait, így még tippelni sem merek.
-
veterán
-
legenda
válasz #76385920 #64685 üzenetére
munkanap most a szombat, hátha...
igaz, ennek ellenére szeretik sok helyen/pozícióban nem a melóban tölteni a napot, vagy ha muszáj, akkor is csak rövidebb intervallumban és visszafogott tempóban.
azt kellene, hogy kellő számú panaszt zúdítani a szolgáltatóra a bejelentési csatornákon, amely mennyiség biztos átlépné az ingerküszöböt.
érdemes bízni abban, hogy akinek kapcsolódó problémája van, az nem csak itt a fórumon panaszkodik, hanem hivatalos úton is?
innen tudom, hogy néhányan jelentették a szolgáltató irányába is, de jó lenne, ha mindenki így tenne.[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz #76385920 #64850 üzenetére
Ne aggódj, ez a technikai hiba a T-nél a webshop normál működéséhez tartozik. Hosszú napok küzdelmével rendeltem meg 2 vezeték-nélküli töltőt, a megrendelésnél már csak az átvétel volt kalandosabb, fűszerezve az ügyintéző hölgy, és kollégája bunkóságával. Tehát nyugalom, dőlj hátra, még hosszú út vár rád, a végére megbánod az egészet.
(Majd lehet egyszer leírom az egész sztorit, de most túl sok idő lenne.)
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest