- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem maradt sok titka a kétféle Galaxy A16-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre ígéretesebb a Galaxy A56
- Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
Hirdetés
-
Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
ma Az Asus idei két csúcsmodellje szerezhető be 400 ezer alatt, a Zenfone 11 Ultra és a ROG Phone 8 is akciós még nagyjából két hétig.
-
180 Hz-es testvérpár született a Philips monitorokkal foglalkozó divíziójában
ph A hófehér köntösbe öltözött, 1440p-s kijelzőknek jó kontrasztja van, és ez hatványozottan igaz a 68,58 cm-es képátlójú példányra.
-
S.T.A.L.K.E.R. 2 - Már nézhető a játék fejlesztéséről szóló dokumentumfilm
gp A másfél órás anyaghoz magyar feliratozás is készült, érdemes lehet megnézni a videót.
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Friss tés vagyok. Mikor belépek a weben a saját fiókomba vagy az androidos telekom alkalmazásba, akkor jön egy sms és email a belépésről. Hol lehet kikapcsolni ezt az értesítést?
A biztonsági értesítőnél nincs megadva email cím és telefonszám.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz Barthezz2 #54541 üzenetére
Magánszemély esetén személyi vagy jogsi + lakcímkártya.
Kényelmes cipőben menj majd, mert a boltok elég cigány kialakításúak: nincs ülőhely. Ott a sorbanállás szó szerint értendő, de még az érdemi ügyintézés során is áll az ember a pult előtt mint egy alsóbbrendű idióta.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Tényleg, mikor van a számlazárás? Sehol sem látok ezzel kapcsolatos infót a fiókomban és a szerződésben. Move XS + NetPlusz XL van hozzá, szóval semmi extra.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Nem próbáltam, de a leírás szerint nem is lehet.
Nem szeretek telefonon keresztül beszélni, mivel a teljes figyelmemet és a telefont is leköti, így ez a tarifacsomag bőven elegendő. Ugyanezért a voip alapú kommunikációt sem kedvelem.
A net opciót internetezésre használom a privát és a munkahelyi dolgokkal kapcsolatosan. A telóm mindig neten van (kivéve mikor alszom), otthon a wifin, mindenhol máshol pedig mobilneten. Ebbe beletartozik a böngészés, email, whatsapp, facebook messenger, google ökoszisztéma használata a munkahelyi dolgokra is, bkk utazás stb. - hogy csak a jéghegy csúcsát említsem.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Én kivártam a soromat a 2. alkalommal, mert 14-en voltak előttem a papír szerint, ám rengetegen elmentek közben és így röpke 20 perc alatt sorra kerültem.
De soha többet személyes ügyintézés. És nem csak emiatt, mert mindenhol gyűlölöm a személyes ügyintézést, tartson az akár csak 2 percig is.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Amikor én kétszer voltam a tében december végén, akkor mindig azok kerültek előbbre, akik telefont vásároltak. Azt nem tudom, hogy meglévő előfizetéshez vagy újként vették, de azok a pultok pörögtek, míg a többiek le voltak szarva. A számla befizető pult pedig az idő nagy részében üresen tátongott.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
December 27-e óta vagyok tés: Move XS + NetPlusz XL.
Jött ma egy email, amely szerint elkészült a számla: mínusz háromszázvalamennyi forint. Viszont se a távszámlában, se a tés honlapon lévő fiókomban és az androidos telekom alkalmazásban sincs bent egyetlen számla sem. Ez mi akar lenni?
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
ForRedGlory és Kbali: köszi.
Másik kérdés: felesleges a távszámla.hu oldalon lévő regisztráció, igaz? Mert az elektronikus számla és annak elektronikus befizetése anélkül is teljesül.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz ForRedGlory #54831 üzenetére
Ez most itt hivatalos, félhivatalos vagy nem hivatalos ügyfélszolgálat tőled?
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz lord.lakli #54817 üzenetére
Értem. Regisztráltam volna a távszámlára, de ahhoz a még nem létező számláról kellenek adatok. Ez aztán a logika.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Mű a francnak küld a té papír alapon egy tájékoztatót arról a nyomorult 130 Ft-ról, amelyet átemeltek a dominó kártyáról az előfizetésre, miután azt átváltották?
Mi a fenét kezdjek egy papírral, azonkívül hogy nem tudom hová tenni. Nem heccből kértem az elektronikus számlát és használom már máshol is évek óta...
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz chungee #55231 üzenetére
Szerintem nem éri meg a sorbanállást és a személyes ügyintézést egy számhordozás, hacsak nem vagy vállalkozó és ezáltal fontos a szám.
Ahogy a többiek is mondták, először a Telenornál kell módosítani az adataidat az új személyi alapján, aztán mehetsz át a Tébe bejelenteni a hordozást.
Elmondom az én történetemet. Éppen az ünnepek alatt akartam áthordozni a számomat a vodától, mivel egyrészt lejárt az egyik régebbi munkahely által biztosított kedvezményes díjcsomag, másrészt a tés kültéri/beltéri térerő és hálózat is jobb a városban (direkt teszteltem 2-3 hétig egy dominós simmel).
Szóval bementem a vodához és leegyeztettem az adatokat, illetve otthonról előre befizettem a számlát. Aztán bementem a téhez és elindítottam a számhordozást. Éppenséggel az nem tűnt fel a papíron, hogy az irányítószám nem ugyanaz mint ami a lakcímkártyán szerepel (mindkettő helyes és 30 éve használom ezeket). Természetesen emiatt elbukott a hordozás és jöttek a karácsonyi ünnepnapok. A vodás csomag pedig időközben átváltódott egy publikus csomagra, amelyhez nem rendeltem mobilnetet, mivel a téhez képest nevetségesen drága volt. Ezért ekkortól már a dominó kártyát használtam élesben, amelyre fillérekért aktiváltam egy 1 gigás netet.
A karácsony után megint bementem a téhez. Kiderült hogy nem tudják kitörölni a sikertelen hordozást, csak valami sales csoport segítségével, akik legközelebb január 3-án dolgoznak. Addig még 1 hét lett volna hátra, emellett 20-30 percet álltam sorban mint a birka, ezért jött a b-terv: mondtam a fickónak hogy akkor váltsuk át a dominót egy Move XS + NetPlusz XL kombóra. Megtette, közben kivágtak egy fél erdőt mivel annyi papírt kaptam. Mikor készen voltunk, átmentem a szemközti vodába és lemondtam a ..csába az előfizetést, amely 7 nap múlva meg is szűnt.
Még aznap kiírtam a faszbukon az új számomat, emellett pár fontos embernek privátban is jeleztem. Ez volt szombaton, majd hétfőn telefonon keresztül módosíttattam a számomat ahol kellett (pl. bank stb.). Aztán jött a szilveszter és az utána következő rövid pihenőnapok alatt az önéletrajzomban és az állásportálokon is módosítottam a telefonszámomat.
Több tanulság is van:
- A lehető legrosszabb akkor intézni egy számhordozást, amikor alig van hivatalos munkanap az ünnepek miatt.
- Egy irányítószám nagy hatalommal bír.
- Egy új szám megadása gyerekjáték, feltéve ha közönséges ember vagyok.[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Most nézem, hogy aktív az epack, de az eszámla inaktív. Pedig ez nekem alapból aktív volt. Most akartam aktiválni, és technikai hiba miatt nem engedi. A 1430-on vissza tudják aktiválni?
Hoppá, az androidos Telekom alkalmazásban aktív az eszámla is. Most akkor hol van az igazság?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Nem értem ezt a számla dolgot. Az androidos app jelezte az új számlát, amit egyből be is fizettem. Utána eltűnt és se az appban, se a té webes felületén, és se a távszámla oldalán nincs számla dokumentum.
Ez valami fantom dolog, ami a befizetés után eltűnik?
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Kérdés. Most egy Move S + NetPlusz XL kombót használok.
Ha átváltok Eco XS + NetPlusz XL kombóra, akkor ugrik az LTE hálózat használatának lehetősége? Illetve ehhez is használható az eszámla?
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz erdoke #59598 üzenetére
Én is ezt a hibaüzenetet kaptam. A mai napon tisztult le, hogy már volt egy telekom fiókom november óta, amikor is egy dominó kártyát regisztrálam be oda. Ez januárban át lett váltva előfizetéses csomagra, amely nem lett beregisztrálva a telekom fiókba.
Amikor ma reggel be akartam regisztrálni az előfizetést a telekom fiókba, akkor az azonosítónál a telefonszámot adtam meg, és aztán a belépés után jött is az általad írt hibaüzenet. Ezután egy gondolattól vezérelve az email címemmel léptem be a telekom fiókba, és láss csodát: sikerült az előfizetést hozzárendelni.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok!
Szeretném átváltani a mostani hűség nélküli Move XS + NetPlusz XL csomagot Domino + NetPlusz XL-re, mivel így 2ezerrel belljebb lennék havonta. Nem világos, hogy most melyik a havidíjmentes Domino csomag?
Online tudok váltani erre a sima Domino csomagra? Mikor érdemes? Ma van a számlazárás - nem tudom, hogy nulla órakor vagy éjfélkor. A számla ki van fizetve. Egyből fel kellene tölteni a Dominót?
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Sziasztok,
Lezárt hang (Move XS) és net (NetPlusz XL 3 GB) csomagban vagyok. Ha több mobilnetet szeretnék a jelenlegi havi 3 GB-nál, akkor ahhoz előfizetéses csomagot is váltanom kell, ha jól látom? Tehát lenne egy Mobil S hang + 4 GB net csomagom havi 6.000 Ft-ért:Viszont itt nem mindent értek. Bátran választhatsz új díjcsomagot, mert díjcsomagváltás során:
1. Hűségidőd nem hosszabbodik meg
ok
2. Vállalt minimum havi díjad nem növekszik.
Dehogynem, hiszen havi 6.000 Ft lesz, ha átváltok.
3. A jövőben bármikor visszaválthatsz egy alacsonyabb havi díjú, de a vállalt minimum havi díjnál drágább tarifára.
Nem válthatok vissza, mert lejárt csomag. Akkor miről beszélünk?"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Ráadásul itt azt látom, hogy csak 2 év hűséggel lehet tarifacsomagot váltani? Úgy tudtam, hogy ez a 2 éves hűség már alkalmazható.
http://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/havi-dijas-mobil-dijcsomagok/mobil-s
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz enginev3.0 #90205 üzenetére
Oké, de ha váltok, akkor 2 év hűség kerül a csomagra. Azt pedig nem akarom.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz enginev3.0 #90207 üzenetére
Ezen az oldalon van elcseszve ez a tájékoztatás:
Az árak 2 év hűséggel a vállalt költési szintre vonatkoznak (a hűségvállaláskor a Mobil díjcsomag és a net csomag havi díjainak kedvezmények nélküli összege). 1 éves hűséggel vagy hűség nélkül is köthetsz előfizetést online és üzleteinkben, az ezekben az esetekben érvényes díjainkról előzetesen a díjszabásban tájékozódhatsz.Mivel a díjszabásban látható a 7. oldalon, hogy 2 éves hűséggel 1700 Ft lenne a 80 perces csomag díja.
Engem hűség nélkül érdekel, csak akkor igazítsák már a honlap tartalmát a díjszabáshoz, mert ez így megtévesztő, hiszen azt sugallja, hogy kötelező a 2 év hűség. Holott nem az.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz enginev3.0 #90207 üzenetére
Köszi neked és kali fórumtársnak is az infókat.
Csomag átváltva, maradt az eredeti hűség. A honlap készítőjének pedig egy fekete pont a fals infókért.
"nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
Telekom mizéria. Március 6-tól válthatok csomagot, és feleslegesen fizetem a Mobil S diját, mivel nem beszélek gsm alapon. Kétféle megoldás van:
1. Váltás előfizetésről kártyásra, ekkor 25 Ft/perc a beszéd, és 3300 Ft havonta a 4 GB NET. Tehát havonta összesen 3300 Ft.
2. Váltás előfizetéses csomagról a 0 Ft-os előfizetéses opcióra, ahol 35 Ft/perc a beszélgetés (cserébe nincs havidíja), és 4000 ft havonta a 6 GB net csomag. Tehát havonta összesen 4000 Ft. Csavar, hogy egyszeri 5000 Ft-os adminisztrációs díj van. :smiley:
A beszélgetés ára lényegtelen, mivel nem telefonálok. Általában 2-3 GB netet használok el, tehát a 4 GB a minimum. A kártyás csomagoknál nincs ennél nagyobb net csomag, ha pedig elfogyna, akkor horror áron lehet plusz netet venni. Az előfizetésnél optimális lenne a 6 GB netes csomag, és az egyszeri 5000 Ft-os díj pedig hosszútávon már nem veszteség az én mobilos szokásaimmal.
A 0 Ft-os előfizetéses csomag felé hajlok."nincs rá lezsóidő"
-
petipetya
nagyúr
válasz dptrsk #96313 üzenetére
Köszi, ezt a Dominó Maraton 4 GB csomagot valahogy nem vettem észre. Lehetséges, hogy 2 hónapra is elegendő lesz, de lehet elfogy fél hónap alatt - mondjuk inkább az előbbi érvényes nálam. Pont ez kell majd nekem. Ezek alapján kártyásra fogok váltani.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Samsung Galaxy Watch7 40mm Bluetooth új BONTATLAN 2év garancia Watch 7
- PowerColor Radeon RX 6700XT Red Devil 12GB OC DDR6
- Samsung Galaxy Watch Ultra 47mm LTE új BONTATLAN 2év garancia SM-L705
- HP Zbook Studio G3 Intel Core i7-6820HQ, 32Gb ram, 512 Gb SSD, Win10, 119.9e huf
- JURA Impressa E85 automata darálós kávégép
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen