- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- MIUI / HyperOS topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alusky
senior tag
válasz
ECHO2235 #63683 üzenetére
Gyorsan kifuttatta a Hell, pedig azt gondolná az ember két különbözővel jobban tudna piacot fogni. És akkor még csökkentettebb cukortartalom is lesz ezek szerint. A zöldalmás meg a black cherryt szoktam venni mert a 7 g cukorral még ihatóak voltak, de ha még kevesebb lesz benne akkor rájuk rohad felőlem, mert inkább megveszem a Bad applet +200-ért.
-
ECHO2235
aktív tag
Jönnek a nagyok is, váltva az epic szériát -
ECHO2235
aktív tag
megjelent a Pink Guava is
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
james001 #63676 üzenetére
Van olyan infomorzsa, hogy augusztus , de ezt kizártnak tartom, hatalmas csicskaság lenne.
De bármikor jöhet.
Hivatalos megjelenés június 23-27 között lett volna, íreknél több mint 1 hete már kapható bizonyos helyeken, de amugy olaszba, hollandba, Belgium, spanyol, ezeken a helyeken már több helyen is van bizonyos boltokban. Úgyhogy.. remélem sunyin, de valahol már lesz Jövőhéten. Nagyon várom már -
pockos13
aktív tag
válasz
Pepsiisgood #63665 üzenetére
Nekem mindegyik ízlett. Szerencsére vettem belőlük 4-4 darabot. Ezek igazán maradhatnának állandóra is.
-
james001
veterán
Lando Norris monszti lehet hogy már jövő héten jön ide is? Mondjuk nem hiszem hogy igaz,mert ezt egy instás posztban olvastam,valami lengyel csávó mondta hogy juni 25-26 körül lesz már európában... Ha igaz is ide biztos nem ér el ilyen gyorsan
-
Alusky
senior tag
Itt meg new genek nincsenek sehol, de már az is meglepő, ha a két nyári Hellből mindkettő kapható nem csak az egyik vagy a másik.
Adrenalinból is csak az egyik kapható az ananászos, se a sárkányos se a fagyis.A Floewater hűtőkből meg kidobálták a vizeket és Hellek meg Xixok vannak benne. Ki gondolta volna, hogy a kutyát nem fogja érdekelni csapvíz.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
grizlisandor #63672 üzenetére
Nálunk meg pont fordítva...vadászom egy ideje az ananászost és sehol sincs...csak a lila sárkánygyümölcsös. Érdekes a terítés az biztos...
-
koshmar
veterán
válasz
grizlisandor #63670 üzenetére
Nem találod vidéken? Én már hetek óta veszem, itt az isten háta mögött!
-
grizlisandor
veterán
Ez a Tayberry -sárkánygyümölcs ízű Adrenalin a Kálámbó felesége kb, nem találom itt vidéken.
-
pockos13
aktív tag
válasz
Nekem is bent figyel a hűtőben 3-3 darab, pénteken tesztelem őket.
-
james001
veterán
válasz
Beszereztem én is őket már végre.
A sima vaníliás finom,semmi extra,az epres viszont borzalmasMeg amúgy azt hittem ezek 330asak de meglepődve néztem hogy 250esek... Így nem hiszem hogy fogok venni bármikor is többet,meg egyébként is le volt rabolva a display alig volt pár darab már...
-
Pepsiisgood
újonc
válasz
A vaníliás (Cream) az nálam betalált, nem annyira durva mint anno a Vanílíás Max volt, sokkal kellemesebb, és finom.
De az Epres Vaníliás az nagyon nagyon nem
az nagyon ilyen mesterséges íze van, tömérdek szénsav és nem olyan mintha kólát innál, vagy ha igen, akkor felöntötted Dr. Pepperrel és a kettő nem egyezik. Biztos lesz akinek tetszik, de meh. A sima Creamet azt ajánlom, szerintem gyakran fogyasztanám, mert épp elegendően van más íze, míg a másikat túltolták.
-
Pepsiisgood
újonc
Sikerült beszereznem 2-t a Lidlben, viszonlyag baráti ára volt 279+50. Hamarosan hozom az ízértékelőt róla, hogy milyenek
-
Alusky
senior tag
válasz
Pepsiisgood #63662 üzenetére
A Hell Epic nem tartozik bele, pont ezért hozta létre a Hell ezt a termékcsaládot előző évben, mert már tudták előre, hogy ez biztosan meg lesz szavazva és mik lesznek a feltételei. A New Gen meg ugyanígy, várható volt tulajdonképp, hogy nem hagyják üresen a 250ml kiszerelést sem, marketing szempontból meg jobb külön termékként, mint kicsi Epicként forgalmazni.
72.5mg van az Epicben, a korhatárosban 80mg van. A Hell jegeskávékban 100mg van. Egy liter kólában is 110mg van amit simán bever egy iskolás gyerek.
-
Mayky3
csendes tag
A vicc az egészben, hogy kávét és fekete teát bármilyen korban vehetsz, amiknek sokszor több is a koffein tartlma mint a 32/100-as e-drinkeknek...
-
Pepsiisgood
újonc
válasz
grizlisandor #63656 üzenetére
Főleg hogyha jól tudom az 500mlsek nem esnek ebbe a kategóriába?
aminek végképp semmi értelme sincs (nem tudom, a Hell Energy Storeon ott nincs a 18+-os címke így innen gondolom)
-
pockos13
aktív tag
válasz
basaharc502 #63655 üzenetére
Valamit mindig ki kell kiáltani közellenségnek.
-
pockos13
aktív tag
válasz
Pepsiisgood #63652 üzenetére
Ez nekem nagyon ízlik, kellemesen citrusos és kesernyés.
-
kiscapa
csendes tag
Az ananászos-barackos adrenalin is meglepően jó, kiérződik rendesen az ananász, behűtve hamar lecsúszott. Piszta pozitív csalódás a nyári felhozatal.
-
Cranium
tag
válasz
basaharc502 #63655 üzenetére
Aztan fogadjunk az az ismerosod meg szivja azt a gyasz mangos-kortes-kokuszos fing szagu ecigit, vagy vedeli a piat, vagy eszi a sok egeszsegtelen hizlalo kajat, de energia ital? Fuuuuuj! Ordogtol valo!
-
grizlisandor
veterán
Most jöttem rá, hogy nagy idétlenkedés ez a szabályzás, durrantani kellett volna az összes koffein tartalmú termékre, persze tökéletes megoldás nincs, meg megoldja a gyerek, ha akarja, de így ezzel a koffein tartalom bontással csak bonyolítják az életet.
-
basaharc502
aktív tag
válasz
Alusky #63651 üzenetére
Olyan lett ez az energiaital dolog itthon, mint a sör vásárlása, ha veszel egy kartonnal akkor már tuti valami alkesz segédmunkás vagy.
Igen, érezhetően erre tart a dolog, főleg, hogy önkiszolgálónál mostmár kell a kasszás, hogy jóváhajgya, tehát csak úgy megvenni, hogy "ne lássa senki" már nem is tudod....és milyen gáz már, hogy bennem is ilyen gondolatok cikáznak, ha leemelek egy energiást a polcról...
Volt olyan, hogy ismerőssel találkoztam és kiszúrta a mostert a kosaramban...jó hangosan elkezdte lökni a szöveget, hogy nem is gondolta volna rólam ,hogy ezeket a szarokat iszom...kb. mintha koccintósból vettem volna 6 kartont. -
Alusky
senior tag
Ez a sárga almás Kobra elég gagyi, gagyi tutti, gagyi alma és gagyi édesítőszer ízű. A lila sokkal ihatóbb, ha arra vetemedtek, hogy 145-ért energiaitalt isztok.
-
Mayky3
csendes tag
Ennek a New Gen zöld almának egyetlen dolga lett volna. Még almának el is menne, de zöldnek túl édes.
Kár érte... -
Pepsiisgood
újonc
Olyan íze van, mint a tavalyi nyári hellből a Groovy Grapefruit, aminek meg Grapefruitos Apenta íze volt, csak nem tetszett. Ez viszont bejön, lehet csináltak vele valamit, vagy csak most jobban esett, nem tudom. Az íze ugyanúgy Grapefruitos Apentás, csak kellemesebb, pont jó arányban van minden, nem hiszem, hogy rendszeresen innám, de nem is baj, ha esetleg kezembe kerülne. A dög melegben lehűtve kivételesen jól esik ez
-
Alusky
senior tag
Vettem egy tálca válogatást, Watt ízesek, Adrenalin ízesek, meg Hell ízesek, Focus, Multi, AI, meg a mostani sparkling meg az a traubi szerű.
Ilyet szól a kasszás, hogy talán megyek futni? Mondom nem, csak ritkán járok a városba, a kicsi Coopban meg semmit nem kapni ezekből és mind vagy 50%-kal drágább.Olyan lett ez az energiaital dolog itthon, mint a sör vásárlása, ha veszel egy kartonnal akkor már tuti valami alkesz segédmunkás vagy.
-
koshmar
veterán
Íttam egy New gen zöldalmasat, hát full cukrosan ez betyár jó lenne!
-
Elemental
addikt
válasz
grizlisandor #63645 üzenetére
Én csak a fizikális személyit fogadom el.
-
james001
veterán
válasz
grizlisandor #63643 üzenetére
Addig örülj amíg elkérik,legalább fiatalnak néznek
-
grizlisandor
veterán
válasz
Alusky #63644 üzenetére
Mennek majd a próbavásárlások, mint anno a kocsmában.
kicsit vicces, mert anno kiskorúként, de nagy növésűként én kértem ki mindig piát a haveroknak, fura érzés, hogy most meg villantani kell és még nem is szeszkót vettem.
Milyen jó, hogy a kocsiban marad a pénztárca, mert minek az, úgy is telefonnal fizetek... Dap jó lesz igazolni az életkort?
-
Alusky
senior tag
válasz
grizlisandor #63643 üzenetére
Boltosnak nem azok mennek akik dúskálnak az IQ-ban. Mármint átlag Coop stb. dolgozónak, tudom, hogy vannak itt boltvezetők nem rájuk gondoltam.
Ha sört vettél volna sose kérte volna el, de jajj most az energiaitalra kell így elkéri a 80 éves öregembertől is, hátha 17 éves. -
grizlisandor
veterán
Ma elkérték tőlem a személyit, mert vettem két energia italt.
Mondom meg fog lepődni, mert nagyon messze vagyok a 18-tól. -
ToBeY
nagyúr
Valaki próbálta már a Messi Prime copy-ját a MÁS+?
Felénk most elkezdték árulni kb prime árban is van a kínaiban.
-
ECHO2235
aktív tag
Azthiszem elmondhatom, hogy eddig se volt rossz tapasztalatom külföldi vásárlásokkal kapcsolatban illetve szállítással kapcsolatban, de ez most az összes eddigi pozitív esetet is felül múlja.
Lehet ti már ismeritek, nekem új volt, de van ez az Allegro nevezetű oldal, talán olyan mint az ebay kicsit.
Nade, találtam egy eladót, ami inkább cég gondolom, van Cosmic Peach Nitroja meg Khaotic mondom hmmmm..
2 tálca vagyis 24db
12ezer forint szállítással együtt..
Egyenlő kb darabja 500ft, mondom ez best buy, idehaza nem veszel annyiért, főleg nem ezeket, mondom had szóljon.
10.én rendelés
11.e feladták Lengyelországba
És ma 12.e már kisszállítva, brutál jól becsomagolva.
Úgyhogy
Most boldogság van 😎 -
FoLey-v
addikt
Most megint ezeket láttam. Tavalyi summer energiaitalok.
-
kiscapa
csendes tag
Ez a new gen zöld almás kifejezetten jó lett, főleg behűtve, jó almás ízű. A classicban van bármi érdekes az alap hellhez képest, íz szempontjából? Nézegettem azt is, de annyira egy átcsomagolt tutti frutti azért nem érdekel túlzottan.
-
ToBeY
nagyúr
Sikerült ma szereznem kici pénzért Prime Meta Moon-t majd kíváncsi leszek az ízére.
-
Alusky
senior tag
válasz
koshmar #63633 üzenetére
Pedig most pont az van agyonreklámozva, meg jönnek az ujjongó rajongók köréd gyűlni, mert te vettél egy Zero Pepsit. A reklámban szarrá nyalogatják magukat mennyire istenkirályvilágcsászár, közben semmivel sem tudnak többet egy másik zero üdítőnél.
Mikor fog már leesni a woke gyártóknak, hogy ez az alkoholmentes sör esete, ott se véletlen, hogy a radlerek vették át ezt a szerepet és a klasszikus sörökből alig van alkoholmentes, mert szarok. -
Alusky
senior tag
Most látom a Pepsi cukormentes, ki gondolta volna. Akkor már nem is annyira fontos.
-
Ventur@
senior tag
Jó ez a zöldalmás Hell New Gen, csak egy dologgal van bajom. Nekem kicsit kilóg az édesítőszer íze, még így jól behűtve is (tegnap du. óta a hűtőben volt és most bontottam meg). Egy picivel erősebb buburékot - nekem - még elviselt volna, de egyébként pofás cucc lett. Szóval most jár egy kis taps a Hell-nek
.
-
ECHO2235
aktív tag
válasz
Pepsiisgood #63621 üzenetére
A Strawberry banana kicsi verzioja még hivatalosan meg sincs erősítve
Az majd később jön, tehát azt még hiába keresed.
Egyenlőre ami kapható az a Classic, Black Cherry, Green Apple.
Picit később jön a pink guava ami hivatalos hell-től is.
Majd később az eper Banán kicsiben, de ezt eddig max 1-2 oldal hozta le -
Alusky
senior tag
Elfelejtettem, hogy a vasárnap is ünnepnap, vasárnap akartam volna menni vásárolni. Úgyhogy nem mentem és koplaltam, mivel a maszek is már zárva volt addigra. Ma reggel kinyitott két órára elmentem megnézni, bár csak gagyi orig Hell, RB, meg Burn szokott lenni nála, most meglepetésemre volt Mango loco meg Pacific punch is, vettem is mindkettőből, egyiket reggel ittam, most iszom a másikat.
Nem a kedvenceim, de életet mentenek és mégse egy orig Hell. Azért egy Bad Apple meg Aussie limonádé jobban csúszott volna.
650+50 -
Pepsiisgood
újonc
Első kóstolásra a Zöld Almás New Gen szerintem inkább azoknak fog bejönni, akik az 500ml Zöld Almát nem szerették, vagy ezt feltételezem, mert nekem az 500ml Zöld Alma rendszeresen fogyasztható, de ez a New Gen változat nekem személy szerint ilyen elment egynek, az ilyen fél-cukrosok/cukortalanok általában nagyon durván szénsavasak és itt ez rontotta el, mert jó lett volna, csak több szénsavat éreztem, mint alma ízt. De kinek mi, várom, hogy megkóstoljam a többit szokás szerint
Viszont ez a Strawberry-Banana valami mítosz lehet (eddig) mert sehol sem találkoztam vele, azt sem lehet látni neten, hogy milyen doboza van, de elvileg a Hell szerint létezik
-
SlayR0113
tag
Újra van normál citromos Pepsi is meg jött egy Mirinda Mango Tanguerine...bár azért nem az igazi
-
rsanyi20
tag
válasz
ECHO2235 #63614 üzenetére
Nem tudom van-e összefüggés aközött hogy ez most jött és hogy a Pepsit újra itthon tudják gyártani (minden vélemény nélkül hogy ez “kinek köszönhető”, és hogy ez hogyan sikerült a Balogh Leventének), de ha igen, üdvözendő dolog ez.
Remélem ha ez így van, egyre több “Pepsi” családtermék újdonságot hoznak idehaza -
ECHO2235
aktív tag
-
FoLey-v
addikt
válasz
koshmar #63609 üzenetére
A feketecseresznyésben 7,9g cukortartalom. Nem mondom azt,hogy rossz,de nem is a legjobb. Majd a feketecseresznyésre is kíváncsi leszek a mai napon. Úgylátom 5 ízben lesz kapható. Classic, Black Cherry, Green Apple, Strawberry-Banana, Pink Guava.
Igen ugyan annyi az ára neki.
Alusky A feketecseresznyésben 7,9g cukortartalom van. A klasszikusban nemtudom,azt nem vettem,mert nem érdekelt.
-
FoLey-v
addikt
válasz
grizlisandor #63605 üzenetére
Nem rossz az íze pont nyárra tökéletes.
Közben beszereztem
-
grizlisandor
veterán
HELL Lemon Pink-Grapefruit
Nem rossz, nekem 1:1 JIM Citrom, ugye azt ők töltik, de most Hell csomagolásban és fancy terméknévvel. -
FoLey-v
addikt
válasz
grizlisandor #63602 üzenetére
A Hell gen? Vagy a lemon-pink ?
-
koshmar
veterán
válasz
grizlisandor #63600 üzenetére
Mármint melyik ket új?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest