Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
-
Mobilarena
Energiaital topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ECHO2235
aktív tag
De hogy legyek ontopic is, siralmas megint a hellnek a marketingje vagy mi
Kitesznek egy tippelős nyereményjátékot fb-n, hogy találjuk ki mi lesz az új íz, miközben ott van az oldalukon
Komolyan ezeknek fizetnek, hogy ennyire ne értsenek a dolgokhoz?
-
ECHO2235
aktív tag
Ezzel személy szerint tudnék vitatkozni, mégha látom igazság és értelmi alapját.
Ha egészségtudatosságra akarjuk tolni a népet, akkor .. nah érted, koffein ezerrel, de amúgy cukormentes..
Kb mint mekibe menni és zéró kólát inni az egészségem miatt érted
Na persze ezzel nem akarok semmi többet írni, meg belemenni, mert nincs bajom ezekkel a dolgokkal, csak azért néha kicsit már túlzásba van víve, én aki cukrosat akar, az meg lassan pofára esik.
Nekem ez a monsternél sem tetszik, hogy most minden ami ilyen sportolóhoz köthetö, az zéró zéró zéró, először zéró lett és új íz a hamiltonos, ami cukrosan egyedi volt és jó, most meg egy tucat zéró f*s, aztán most a Rossi is zéró lesz, ami esetében az egyik legjobb ízt kukázták is nálam.. a Norris már alapból zérón dobták ki, bele se merek gondolni milyen beteg lett volna cukrosan, pedig igy is kedvenc, nekem, aki amúgy utálja ezeket a cukormentes dolgokat..Másodfelől amúgy, van már zöld almás "cukrosba" a butyuta newgen-ből, szerintem az is botrány lett.
Kár hogy nem sikerült egy rendes zöld almás cuccot összedobni, amúgy innám, de majd kipróbálom ezt a full koffeines cukormentes dolgot azért. -
ECHO2235
aktív tag
https://www.hellenergy.com/hu/bemutatkozik-a-legujabb-cukormentes-hell-kedvenced-itt-a-zero-green-apple/
-
Cranium
tag
Intersparban ahova jarok beszedtek a felirat nelkuli Monstereket pedig jo arba voltak, most nem tudom, hogy aztan hogy tudjak ezt eladni? Lehet raktarbol hozatok ki ha maradt eredeti ara
-
Alusky
senior tag
Coopban megoldották ám a címkézést, még a hátuljára is került energiaital felirat, ahol a külföldi nyelvű leírások vannak, elől meg semmi.
-
SlayR0113
tag
Ma azt hallottam a Voodoo Grape és Strawberry shot is esélyes EU megjelenésben köztük nálunk is már idén...
-
ECHO2235
aktív tag
-
ECHO2235
aktív tag
Nah, a magyar oldalon az első "újdonság " be is "jelentve"
-
Iramirez
senior tag
Szakmai kérdésem lenne mesterek,olyan italt keresek ami hasonló ízremint a hellclassic, szénsavas tuttifrutti.Xixo multi megvolt,van egy kicsi utó iz.Adrenalin kids is pipa kurva nagy az utó iz.Ami nem jó.
Más alternativa ?Egy leszokott energydrinkes keres valami pótlékot

-
ToBeY
nagyúr
A brunk Dark energy milyen ízű valójában?Mert olyan ízre mintha mangó és narancs között lenne,talán mandarin nem tudom.
-
válasz
koshmar
üzenetére
Red Bull Festive Edition, Wolt alkalmazás már listázza.
-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Nem kapott akciót a kalendárium, de megpróbálták rám sózni, hogy mekkora deal.
-
ToBeY
nagyúr
Vajon valódi vagy kamu?Szerintem AI mert nem láttam eddig sehol
-
Megnéztem a másik közelben lévő Tesco-t, ott sem volt.
Na majd du megnézem mennyire lett akciós az RB kalendárium.
-
koshmar
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Erről nem is tudtam!
-
-
ToBeY
nagyúr
válasz
grizlisandor
üzenetére
Azt külön is lehet kapni itthon?Nem csak a RB calendar-ban volt benne
-
-
koshmar
veterán
válasz
grizlisandor
üzenetére
Új RB a Fuji alma? Nem fogsz hasra esni..

-
Nyugi arcok...
Tegnap mondom benézek a kis Tesco-ba, hátha lesz új RB, hát kapufa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Motoros topic
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- 3D nyomtatás
- Steam topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore café
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Burn-ből is az alma-kiwi a kedvencem

szekra