Hirdetés
-
65325 - 65201
65325 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
razorbenke92
őstag
Pont ezt mondtam joshua7 fórumtársnak, mikor elvitte a sajátjait. Régóta ez az az íz, amit bármikor innék újra, és nem csak a kóstolásig volt élvezhető.
-
ECHO2235
aktív tag
-
grizlisandor
veterán
Big Shock Mango & Orange
Innám gyakrabban, finom ital. 1% mangó-, 9% narancslé koncentrátum! -
ECHO2235
aktív tag
Köszönet ismételten razorbenke úrnak!
-
grizlisandor
veterán
Semtex Juicy Grapefruit
Na ez már valami, 1:1 grépfrút, végre valami izgalmas ital, de nem innám minden nap, savanya és meg van a keserű íz is a végén.
Egy jó burger mellé el tudnám képzelni, vagy a nagy hőségben jéghidegen. -
kiscapa
csendes tag
-
koshmar
veterán
Köszönöm az infókat, nagykereskedésnel már sikerült bezsebelnem őket, így nem kellett kimenjek a Lidlbe!

-
Zsírkrétamen
senior tag
-
grizlisandor
veterán
-
koshmar
veterán
A Gummy Bear Hell meddig lesz Lidl only?
-
Norbi.
őstag
Úgyérted a RW&B-ből kicsit és nagyot is, összesen 3?
Ezen a döntésen múlik, de úgy fest ki is fogytam, vagy max 1db kicsi RW&B marad.
igen, ha lehet.

-
razorbenke92
őstag
-
Norbi.
őstag
Sziasztok!
Aki még esetleg várt volna a jelentkezésemre amcsi Monsterre és nem kapott volna tőlem privátot:
Sajnos nem kaptam lehetőséget a fedélzeti poggyászom becsekkolására (és úgy tűnik, ha USA-n belüli átszállásom van, akkor erre nem is érdemes építeni) így viszonylag kevés italt tudtam hozni. (19x 473ml + 4x 355ml fért be az általam megfelelőnek ítélt kipárnázás mellé a 23kg-os limitbe)
Sokan szerettek volna 2-2 dobozzal, de eddig mindenkinek 1-1 dobozzal tettem félre, meghagyva a lehetőséget azoknak, akik még vártak.
Ami még esetleg gazdára vár itt van :
Aki szeretne valamelyikből itt jelezze először, hogy lássák a többiek a szabad készletet. Privátban meg egyeztetünk.
A nagyok ára 1500Ft a kicsik 1300FtOfftopic: Azért nem csekkoltam be közben, mert kicsit elszabadultak körülöttem a dolgok. Hogy csak egy példát mondjak: Odavitettem egy határidős mintát, hogy ott megcsináljam. Mivel pénteken még nem voltam vele kész, haza kellett volna hoznom. Ezek nem nehéz, de nagy dolgok, amiket a fedélzeti poggyászomba kellett volna tennem. Ha oda kell tennem, akkor a 2 heti ruhám a feladottba kerül át, amivel buktam volna vagy 3-5kg súlyt, ami miatt meg buktam volna 6-8 doboz Monstert ami már meg volt véve, nyilván nem akartam otthagyni. Ennek fényében pénteken bent maradtam és szombat reggel 7ig megcsináltam a határidős melót, majd mentem a hotelba, csomagoltam és irány a reptér.
Szia, szeretnék mindből 1-1et, ha megoldható.
-
razorbenke92
őstag
Sziasztok!
Aki még esetleg várt volna a jelentkezésemre amcsi Monsterre és nem kapott volna tőlem privátot:
Sajnos nem kaptam lehetőséget a fedélzeti poggyászom becsekkolására (és úgy tűnik, ha USA-n belüli átszállásom van, akkor erre nem is érdemes építeni) így viszonylag kevés italt tudtam hozni. (19x 473ml + 4x 355ml fért be az általam megfelelőnek ítélt kipárnázás mellé a 23kg-os limitbe)
Sokan szerettek volna 2-2 dobozzal, de eddig mindenkinek 1-1 dobozzal tettem félre, meghagyva a lehetőséget azoknak, akik még vártak.
Aki szeretne valamelyikből itt jelezze először, hogy lássák a többiek a szabad készletet. Privátban meg egyeztetünk.
A nagyok ára 1500Ft a kicsik 1300FtOfftopic: Azért nem csekkoltam be közben, mert kicsit elszabadultak körülöttem a dolgok. Hogy csak egy példát mondjak: Odavitettem egy határidős mintát, hogy ott megcsináljam. Mivel pénteken még nem voltam vele kész, haza kellett volna hoznom. Ezek nem nehéz, de nagy dolgok, amiket a fedélzeti poggyászomba kellett volna tennem. Ha oda kell tennem, akkor a 2 heti ruhám a feladottba kerül át, amivel buktam volna vagy 3-5kg súlyt, ami miatt meg buktam volna 6-8 doboz Monstert ami már meg volt véve, nyilván nem akartam otthagyni. Ennek fényében pénteken bent maradtam és szombat reggel 7ig megcsináltam a határidős melót, majd mentem a hotelba, csomagoltam és irány a reptér.
Ja és ami kimaradt: Júni 22-27 között megyek vissza, ha esetleg valaki kimaradna, azon az úton ő élvez elsőbbséget.
-
razorbenke92
őstag
Sziasztok!
-
grizlisandor
veterán
Semtex Air
Ez olyan semmilyen, hogy ne vegyetek ilyet.
-
grizlisandor
veterán
Semtex Cactus
Meg lehet inni, de semmi extra.
-
Pepsiisgood
újonc
-
pockos13
aktív tag
CBA sem vitte túlzásba a felhívást a termékre, a RB-s, kartonon a simák mellett egy sor sárga valami, mondom ez lesz az?
A limeos nagyon jó, a jégnél is hidegebben.
-
pockos13
aktív tag
-
ToBeY
nagyúr
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nem szoktam Bombát inni nagyon de néha teszek velük egy próbát, valszeg ez az íz régóta van, nem tudom, de ez szerintem rohadtul jól sikerült
. Az sem zavar, hogy zérós, vagy hogy 37mg koffein. Elképzelhető, hogy ilyet többször is veszek. Eddig a simát ittam, meg olyan 3 hónapja próbálkoztam a Mojitós változattal (na az viszont förtelem
), de ez abszolút elnyerte a tetszésemet.
Kéket vedeltem régebben (jégbonbon talán?), de sajnos már sehol nem találok.
Auchanban még volt egy ideig, de elfogyott teljesen. (nem olyan jó mint a régi blue, de finom volt) -
koshmar
veterán
-
ToBeY
nagyúr
Én éppen ma kóstoltam a summer editiom cotton candy-s Bombát az érdekes...
-
Pepsiisgood
újonc
Nem szoktam Bombát inni nagyon de néha teszek velük egy próbát, valszeg ez az íz régóta van, nem tudom, de ez szerintem rohadtul jól sikerült
. Az sem zavar, hogy zérós, vagy hogy 37mg koffein. Elképzelhető, hogy ilyet többször is veszek. Eddig a simát ittam, meg olyan 3 hónapja próbálkoztam a Mojitós változattal (na az viszont förtelem
), de ez abszolút elnyerte a tetszésemet.
-
ECHO2235
aktív tag
-
rxmiss
aktív tag
papillion csak 5% juice es koncentratumbol (alma, korte, ananasz) kis gyumolcspure (mango, banan), aztan toltak bele plusz 44g cukrot.
-
ECHO2235
aktív tag

Ebbe itt aztán van Japán, Koreai és Bahreini szörnyecske is
Ripper nem utolsó a maga 23% gyümölcstartalmával, Pappilonrs is kíváncsi lennék mennyit tartalmazhat -
ECHO2235
aktív tag
-
ToBeY
nagyúr
-
james001
veterán
"⚠️ Inspired by information from @snackwire and my personal sources. Edited in Photoshop — which means these are mockups, not official renders!"
Jah azért mondom,gyanúsnak néztek ki.
Hát ha tényleg dubai csokis lesz az egyik az nem hiszem hogy ilyen dobozban lesz,inkább valami zöldes-sötétbarnás dizájnt képzelek el. -
ECHO2235
aktív tag
-
ECHO2235
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
james001
veterán
-
SlayR0113
tag
Nagyon pörög idén a Monster
-
ECHO2235
aktív tag
Lengyeleknél megjelent a Nitro Blue Flash, meg valahol már láttam képet az arany színű Norris dobozról is, csak csesztem lementeni
-
grizlisandor
veterán
Big Shock Gold
Finom volt, tuttifrutti egy kis savanyú utóízzel.Big Shock Berries
Piros bogyós, nincs túl gondolva, finom. -
koshmar
veterán
-
rxmiss
aktív tag
Ma eljutottam bevásárlóközpontba. Nem tudom hogy itt mennyire volt ez eddig, de ilyen zóna adagot is láttam most.
a cukormentes feherbol es meg par szinbol volt korabban is ilyen pici
-
razorbenke92
őstag
Ma eljutottam bevásárlóközpontba. Nem tudom hogy itt mennyire volt ez eddig, de ilyen zóna adagot is láttam most.
-
Pepsiisgood
újonc
-
winfos
tag
Meg lehet kissé késve, nem tudom itthon mikortól van, tegnap láttam, de megkóstoltam most a Sudachi Lime-os Red Bull-t, na nekem ez abszolút jó, viszont ahogy a legtöbb Red Bullnak így ennek is inkább habosított szénsav állaga van, ami szerencsére behűtve eléggé megszűnik ennél az íznél, hogy ne zavarjon.
Nyáron abszolút jól esik, főleg ilyen dögmelegben. Ízre egyszerre limeos és citromos, az a citromlé fajta citrom szóval ezt tényleg csak az fogja szeretni aki imádja ha valami ennyire citrusos. Egy kis grapefruitot is érzek benne szóval ez nekem abszolút nyerő
És ha valakinek érdekes mától 399 a lidl-be. Ahol szerencsére szokott lenni bontatlan tálca.
-
Pepsiisgood
újonc
Meg lehet kissé késve, nem tudom itthon mikortól van, tegnap láttam, de megkóstoltam most a Sudachi Lime-os Red Bull-t, na nekem ez abszolút jó, viszont ahogy a legtöbb Red Bullnak így ennek is inkább habosított szénsav állaga van, ami szerencsére behűtve eléggé megszűnik ennél az íznél, hogy ne zavarjon.
Nyáron abszolút jól esik, főleg ilyen dögmelegben. Ízre egyszerre limeos és citromos, az a citromlé fajta citrom szóval ezt tényleg csak az fogja szeretni aki imádja ha valami ennyire citrusos. Egy kis grapefruitot is érzek benne szóval ez nekem abszolút nyerő
-
ECHO2235
aktív tag
Meg is jött, hihetetlen, hogy idehaza néha bennyit bénáznak futárcégek meg ilyenek, ez meg lengyelbe lett tegnap délelőtt feladva és ma már késő délelött/kora délután jött az sms hogy vehetem át
-
ECHO2235
aktív tag
Bakker
Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de ez az új New Gen Hell egész jól sikerült.
Picit most is van olyan érzésem, hogy hasonlót ittam, de ez ha nem new gen lenne.. kitűnő lenne. Igy se rossz. Egyetlen iható new gen talán -
Elemental
addikt
Am apropó Hell, csak én érzem úgy hogy megszüntették valszeg a Strong Apple-t, kb semelyik boltban nem látok nagyon már itt belőle, csak így csak-csak, holott a Classic, Strong Apple és a Black Cherry kb a 3 leghúzósabb tétele a brandnek így nem értem

Egyelőre beszerezhető, és nem is hallottam infót, hogy megszűnne.
-
ECHO2235
aktív tag
-
X@b3e
addikt
-
Pepsiisgood
újonc
Olyan íze van mint egy sima classicnak tehát tutti frutti egy nagyon kicsi változtatással, talán enyhén ananász még pluszba. De a Gummy Bear eleve is ilyen íz szóval nem tudom mire számítottam
a dobozra vegyesgyümölcs + tutti frutti van írva. Nem rossz, de ugye New Gen ami nagyon harsány Classic íz változtatás tehát vagy legyen valami hűde vagy kerülés. Finomnak finom, meg amúgy Gumimaci íznek Gumimaci íz
Am apropó Hell, csak én érzem úgy hogy megszüntették valszeg a Strong Apple-t, kb semelyik boltban nem látok nagyon már itt belőle, csak így csak-csak, holott a Classic, Strong Apple és a Black Cherry kb a 3 leghúzósabb tétele a brandnek így nem értem

-
Pepsiisgood
újonc
Elv mától kapható az Új Hell, megpróbálom ma levadászni
Olyan íze van mint egy sima classicnak tehát tutti frutti egy nagyon kicsi változtatással, talán enyhén ananász még pluszba. De a Gummy Bear eleve is ilyen íz szóval nem tudom mire számítottam
a dobozra vegyesgyümölcs + tutti frutti van írva. Nem rossz, de ugye New Gen ami nagyon harsány Classic íz változtatás tehát vagy legyen valami hűde vagy kerülés. Finomnak finom, meg amúgy Gumimaci íznek Gumimaci íz
-
ECHO2235
aktív tag
Esélytelen igy van.
Jövőre hivatalosan nálunk jelenleg jó eséllyelUltra Vice Guava
Nitro Blue Flash
És Voodoo Grape lesz
Ha! Hacsak be nem kavar valami.
De mivel első 2 most jön eu-ba, ezért azok nagy eséllyel
Németeknél mondjuk új rehab is lesz, úgyhogy... -
james001
veterán
-
pockos13
aktív tag
Büszke sasos Strawberry Lemonade.
Nekem nagyon ízlik, nem bírtam kivárni, hogy lehűljön, de kellett volna.
Epressége olyan, mint a gyerek epres vitaminja. Ilyen túlérett erjedt eperíze van.
A mindenféle citromsav amit beledurrantottak nagyon dolgozik, a Nitronál is fanyarabb az íze, emiatt szerintem jéghidegen fogyasztandó.
Ilyen gondolom nem lesz nálunk.
-
james001
veterán
Július 4-én ünneplik az Egyesült Államok alapításának 250. évfordulóját, mindennel ezen pörögnek most itt.
Biztos fogok vinni, majd igyekszem jelezni.Thx

-
Pepsiisgood
újonc
Elv mától kapható az Új Hell, megpróbálom ma levadászni
-
razorbenke92
őstag
-
koshmar
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
koshmar
veterán
Tudnék itt venni 250-es Hamilton Monstert 455-ert, de minek, ha +5 forintert abból veszek 2 Hellt?

-
james001
veterán
Epressége olyan, mint a gyerek epres vitaminja. Ilyen túlérett erjedt eperíze van.
A mindenféle citromsav amit beledurrantottak nagyon dolgozik, a Nitronál is fanyarabb az íze, emiatt szerintem jéghidegen fogyasztandó.
Nagyon rámentek erre a 'murica stílusra most

Szólj ha hozol majd belőle![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ToBeY
nagyúr
Én most ezt a Bomba Gold-t iszom mert ehhez sikerült jó árban hozzájutni nagy tételben
Semmi extra sima tutti-frutti,de a finomabbig fajtából és 38mg a koffein. -
razorbenke92
őstag
A tacos mellé akasztottam

Szerk: Trolli kukac gumicukor, zero utóízzel. Mókás ízélmény, szép a doboz, de nem fogok többet inni.
Van Strawberry Lemonade is.
-
razorbenke92
őstag
A tacos mellé akasztottam

Szerk: Trolli kukac gumicukor, zero utóízzel. Mókás ízélmény, szép a doboz, de nem fogok többet inni.
Van Strawberry Lemonade is.
-
ECHO2235
aktív tag
Amúgy az a sok pénzes zsák nem tudom mi rajta, vagy mi a jelentősége
Nyereményjáték, ott van a lidl újságban is.
-
Pepsiisgood
újonc
Amúgy az a sok pénzes zsák nem tudom mi rajta, vagy mi a jelentősége
-
Pepsiisgood
újonc
Nem tudom, hogy volt-e, ha igen bocsi,
de ez mondjuk jó lehet csak sajna ugye New Gen, olyan lehet mint a White Gummy Bear Reign az USA-ban
. -
ECHO2235
aktív tag
Ahhhhhhh
Sikerült allegroról kuponnal rendelnem
9160ra jött ki 24db aussie lemonade
Azért 380ft/db ár és ingyenes szállítás..
Ha más nem egy ideig legalább lesz
-
rxmiss
aktív tag
Én még azóta is keresem őket, mert az itteni spárba nincs, cba nincs a közelbe, tesco-auchanba meg úgyszintén nem találtam. Pedig nagyon rá vagyok pörögve, mert az amcsi verziót imádtam
magas labda, nem teszek be kepet

-
Ventur@
senior tag
Az a pár hely Miskolcon, ahol szoktam vásárolni, na ott sem volt egyikben sem. Sőt Nitro sem egy ideje. Piastris Monsterek jöttek, meg Viking berry és az új Ultra Fantasy Ruby Red dögivel.
-
james001
veterán
-
Zsírkrétamen
senior tag
Én még azóta is keresem őket, mert az itteni spárba nincs, cba nincs a közelbe, tesco-auchanba meg úgyszintén nem találtam. Pedig nagyon rá vagyok pörögve, mert az amcsi verziót imádtam
-
SlayR0113
tag
Ezek a honosított új ízesített MD-k rettenetesen butítottak lettek az édesítőszerezéssel

-
Elemental
addikt
-
james001
veterán
Amúgy ha már monsztik amiket ritkán látni,akkor én pl Monarch-ot is alig látok,sőt most találtam először idén szerintem,azt hittem ez is megszűnt

-
ECHO2235
aktív tag
Lesz olyan, hogy
Hell New Gen Gummy Bear
Szóval a melon prickly pear után még egy izgalmasnak hangzó íz lehetőséget dobnak a kukába az ócska new gen hülyéskedésükkel és lesz egy ócska íz
-
Elemental
addikt
-
ECHO2235
aktív tag
-
ECHO2235
aktív tag
-
Elemental
addikt
-
X@b3e
addikt
Amúgy az ultra gold ananászos is egyre tűnik el mindenhonnan...
Még jó, hogy az is a jobbak közé tartozik, biztos megszüntetik valami jó kis újabb puncsos miatt... -
pockos13
aktív tag
-
grizlisandor
veterán
-
koshmar
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
ECHO2235
aktív tag
-
ECHO2235
aktív tag
Tényleg elmennek a jó k****....
Nem baj, van még Rio Punch, Pipeline Punch, Pacific Punch tököm puncs, erre mind-mind égető szükség van. Még van külföldön néhány puncsos szar amit nem hoztak be, esetleg a zsenik náluk betehetnék a portfólióba... Idióták- Assault
- Ripper
- Ultra Citron
- Ultra Watermelon
- Aussie Lemonade....Nymoroncok.. Nem lehetne h náluk is leváltják a vezetőséget és mennek ők is Vityával? Csak kérdem..
Az a baj, ezek az ízek szinte világszinten szűntek meg, max pár országban lehet rájuk lelni
-
koshmar
veterán

Hozzászólásokért bármit.
Visszaolvasva sem a Big Shock, sem a Semtex nem rossz, majd meglátjuk.
A nem magyar piacos Guaranát nem tudtam otthagyni, főleg, hogy 0,5 literes.Pedig a Guarana a Szentkirályi márkája, milyen ízek ezek??

-
ToBeY
nagyúr
Valaki próbálta már esetleg a warheads üdítőit,tényleg jó savanyúak?!
Mert most nálunk elég jó árban adják,egyet vettem kóstolónak.
-
X@b3e
addikt
Tényleg elmennek a jó k****....
Nem baj, van még Rio Punch, Pipeline Punch, Pacific Punch tököm puncs, erre mind-mind égető szükség van. Még van külföldön néhány puncsos szar amit nem hoztak be, esetleg a zsenik náluk betehetnék a portfólióba... Idióták- Assault
- Ripper
- Ultra Citron
- Ultra Watermelon
- Aussie Lemonade....Nymoroncok.. Nem lehetne h náluk is leváltják a vezetőséget és mennek ők is Vityával? Csak kérdem..
-
grizlisandor
veterán
-
james001
veterán
-
grizlisandor
veterán
-
ECHO2235
aktív tag
12 x MONSTER Energy Ultra Strawberry Dreams Energiaital 500ml 5300-ért jó ár lenne, smart ingyen postával.
Monster AUSSSIE LEMONADE Juiced üdítőital 500 ml x12 7k, annyira nem buli, bezzeg az év elején még 5700-ért tuduk venni, kuponnal megérő volt. Jelenlegi áron meh.
Az se annyira vészes, max kell kupon
-
ECHO2235
aktív tag
-
ToBeY
nagyúr
Ne,az Aussie Lemonade megszűnt?
Nyáron melegben a citromos Rehab mellett a második kedvencem volt!
-
james001
veterán
Mennyire jön ki?
Nem mintha nem lenne itthon még készlet.
Őszintén,nem figyeltem mennyit vont le
De 30% jár rá,599ft alapból tehát akkor 419 körül? -
grizlisandor
veterán
12 x MONSTER Energy Ultra Strawberry Dreams Energiaital 500ml 5300-ért jó ár lenne, smart ingyen postával.
Monster AUSSSIE LEMONADE Juiced üdítőital 500 ml x12 7k, annyira nem buli, bezzeg az év elején még 5700-ért tuduk venni, kuponnal megérő volt. Jelenlegi áron meh.
-
ECHO2235
aktív tag
Sehol egy jó akció, én göthös vagyok így csak az új citromos RB ment le.
Az még mindig veszett jo
Amugy az a red bull kicsit nekem olyan
Hogy
A jo isten elvette az Aussie Lemonade Monstert, de adta ezt.
Nem ugyanaz a méret, de legalább van.
Valahonnan kell szereznem Aussiet-t
Legalább 1-2 tálcával rendelek szerintem allegroról -
grizlisandor
veterán
-
Elemental
addikt
-
james001
veterán
Sehol egy jó akció, én göthös vagyok így csak az új citromos RB ment le.
Pennyben van most monsztira de ugye csak azzal a hülye kuponnal,vettem azért tegnap egy og és mangósat

-
grizlisandor
veterán
-
ECHO2235
aktív tag
Mi ez a pangás a fórumon?
-
ECHO2235
aktív tag
Nem energiaital, de attól még teli monsterek
-
ECHO2235
aktív tag
-
james001
veterán
Pennyben is van már az új MD. 499+50ft

-
grizlisandor
veterán
-
ToBeY
nagyúr
-
koshmar
veterán
Akkor Summer Cool Hellek nem is lesznek?
-
pockos13
aktív tag
De, a párom néha mondja de nem tudok olyan magasra mutatni ahonnan leszarom.
-
grizlisandor
veterán
Red Bull The Spring Edition Cseresznye
Nem a szokásos tutti-frutti íz, de nekem nem jött be.
Cseresznyét nem tudom mikor ettem utoljára, de nem ilyenre emlékszem.
-
grizlisandor
veterán
Red Bull The Summer Edition Sudachi Lime
Jó volt, eleinte édes, majd a több korty után kezd keseredni.
Össze kellene kóstolni az Aldi Bodza-Citrommal meg a JIM citrommal.
-
james001
veterán
Asszony nem szereti ha iszom előtte a monsztit,meg sokszor mondja hogy ne költsek rá,de azért van hogy ő is vesz nekem,és néha ő is iszik pl az új Ruby Red nagyon ízlett neki... Ki érti ezt

-
ToBeY
nagyúr
Elmagyaráztam neki(felolvastam a dobozt),hogy nincsen benne semmi olyan dolog, ami másba ne lenne és olyan nagyon káros lenne.És még odadobtam a rokonnak,hogy sokkal károsabb az,hogy engedi a gyereknek napi egy üdítőt meginni(bármelyiket szinte)
Azóta csönd van
-
koshmar
veterán
CBA sem vitte túlzásba a felhívást a termékre, a RB-s, kartonon a simák mellett egy sor sárga valami, mondom ez lesz az?
Lidl se, a fehéret nem rakták az energiaitalok közé, már majdnem elindultam kifelé nélkülük, mikor a bejáratnál láttam meg őket, de egyáltalán nem voltak kiemelve, hiszen befelé elsiklottam mellettük

-
Elemental
addikt
Titeket a családtagok nem bombáznak állandóan, hogy ne igyátok ezt a mérget? Az asszony egy időben rendszeresen küldte a videókat, meg cikkeket, hogy ez milyen durva.
Nálam meg már szállóigévé vált, hogy "beveszem a vérnyomáscsökkentőmet monsterrel"
-
grizlisandor
veterán
-
Skeleton01
aktív tag
A Cotton Candy: enyhén édes nyitás - oké, aztán borzalmas étcsokoládés utóízzel bír, a Cactus Twist ellenben nekem tetszett, erős közép...
-
Cranium
tag
Megkostoltam a ket uj Hellt, a vattacukrosat, meg kaktuszosokat. Hat nekem bun szarok voltak, zs kategorias. Egyetlen Hell ami izlik az az almas. Regen volt a strong cola, az is izlett.
-
koshmar
veterán
Kettőt hoztam a Lidl-ből, holnap kóstolás.
Én is vettem egyet, egy próba
-
grizlisandor
veterán

Ugye függ attól, hogy minek a 30%-a.
600 pénzért adják, nem nagy buli ez a 30% kedvezmény.
-
ECHO2235
aktív tag

Be lett ám harangozva!
Én is innen láttam meg, bár elég cink, hogy a promo doboz fontosabb volt a lapra..
-
grizlisandor
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
65325 - 65201
65325 - 65201 65200 - 65101 65100 - 65001 65000 - 64901 64900 - 64801 64800 - 64701 64700 - 64601 64600 - 64501 64500 - 64401 64400 - 64301 64300 - 64201 64200 - 64101 64100 - 64001 64000 - 62001 62000 - 60001 60000 - 58001 58000 - 56001 56000 - 54001 54000 - 52001 52000 - 50001 50000 - 48001 48000 - 46001 46000 - 44001 44000 - 42001 42000 - 40001 40000 - 38001 38000 - 36001 36000 - 34001 34000 - 32001 32000 - 30001 30000 - 28001 28000 - 26001 26000 - 24001 24000 - 22001 22000 - 20001 20000 - 18001 18000 - 16001 16000 - 14001 14000 - 12001 12000 - 10001 10000 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- V.Milán: Adózás a használtcikkek értékesítése után (egyszerűen)
- iOS alkalmazások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Metal topik
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Új! CompTIA Network+ Certification Kit Exam: N10-009 (Sybex Study Guide + Practice Tests)
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg
- DJI AVATA 2 Fly More Combo Three Battery drón szett - ÚJSZERŰ állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - ÚJ gép
- Új! CompTIA Security+ Certification Kit: Exam SY0-701 (Sybex Study Guide + Practice Tests)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Lian Li Vector V100R 750W
- ASUS TUF Gaming B760-PLUS WIFI D4 Alaplap (ddr4)
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 830 G5 13,3" i7 8650u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest

Auchanban még volt egy ideig, de elfogyott teljesen. (nem olyan jó mint a régi blue, de finom volt)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

de ez mondjuk jó lehet csak sajna ugye New Gen, olyan lehet mint a White Gummy Bear Reign az USA-ban

szekra