Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
radio100jozs
őstag
Nektek sem működik már 2 napja a Telekom online felülete? Állandóan Technikai hibával dob ki, és ez megy már péntek este óta. Még szerencse, hogy nem kívánok semmit rendelni karácsonyra online, mert a Telekomnál még erre is alkalmatlan lenne.
-
legenda
válasz radio100jozs #94303 üzenetére
Nálam most is működik, pénteken még rendeltem is, azóta át is vettem, most meg letöltöttem hozzá a jótállási jegyet.
Most nézem, megint dolgozói netes akció van a nem Telekom dolgozóknak.
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Jamcsabi
tag
Böngésztem a Telekom televízió készülék kínálatát, van egy pár jó ajánlatuk.
1., Az LG 65UJ634V tévé otthoni előfizetésre vállalt 2 év hűséggel nagyon jó áron kapható: 267.740,- Ft
2., Az alábbi készülékek listaáron, előfizetés és hűség vállalása nélkül is, jóval a piaci ár alatt kaphatók:
- Thomson 49UC6406: 134.650,- Ft
- Panasonic TX-49EX600E: 157.080,- Ft
- Panasonic TX-55EX600E: 195.360,- Ft[ Szerkesztve ]
-
bozsokiandra
tag
Sziasztok! A telekom webshopban kapható Huawei E5577C router kártyafüggetlen? Még domino csomagban is jóval olcsóbb mint máshol de nem szeretném elkötelezni magam a telekom felé.
-
veterán
válasz bozsokiandra #94306 üzenetére
Felesleges kérdés, ingyen lehet függetleníteni, ha mégse lenne kártyafüggetlen.
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
törölt tag
Független, és megy rá az 5.000 Ft-os kedvezménykupon is.
-
törölt tag
válasz bozsokiandra #94309 üzenetére
coop
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Apukám nevén lévő NextS díjcsomagról lejárt tegnap a hűség, ha hétfőn bemegyünk a helyi T-be, hogy átírjuk az én nevemre mert nekem van tv-tel-net szolgáltatás a nevemen és így olcsóbb lesz neki, akkor ott helyben kell kifizetnem az eddig elhasznált vagy túlforgalmazott díjakat vagy majd a díjneten keresztül kell a jövő hónap elején? Kártyával vajon lehet fizetni, ha kell vagy ez hely függő?
-
madle
őstag
válasz fornettisuti #94313 üzenetére
-
lugosi
MODERÁTOR
Független, én is vettem.
-
dave182
senior tag
válasz Soulfly842 #94272 üzenetére
Bízom benne, hogy ha a későbbiekben lesz kérdésed, hasonló segítséget fogsz kapni, hasonlóan segítőkész kollégáktól... És így megy szépen előre a világ
-
pvt.peter
őstag
Köszi a választ.
Nem értem, hogy miért kellett eltüntetniük.
Nem ez lenne az internetes felületnek és az elektronikus számlázásnak a lényege, hogy el lehessen érni minden szükséges dolgot neten keresztül is?
Persze értem én, hogy megszűnt a szerződésem, de ettől ezeket a számlákat ugyanúgy el kellene érnem továbbra is ha esetleg vmiért szükségem lenne rájuk.
Na mind1... írtam nekik, hogy küldjenek el e-mailben minden doksit a megszüntetett előfizetésemmel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
Soulfly842
addikt
válasz dave182 #94319 üzenetére
Segítettem volna így is - attól függetlenül, hogy a fórumozás normáitól eltértünk (egy - de megfelelő - helyen, egy kérdés, s ottani választ), de láttam a kereszthivatkozások armadája ellenére, hogy már kaptál választ, így csak a didaktikai szándék vezérelhetett már
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
válasz szalai112 #94312 üzenetére
Szia!
30 napnál régebbi számla (lejárati időt tekintve) ne legyen és akkor nem lesz baj. Postai befizetésnél viszont kalkuláld bele, hogy akár 5-7 nap is lehet a könyvelődés időtartalma... Ez sajnos a királyi posta privilégiumainak az egyike.
Ha a 30 napos határidőből kicsúsznál, akkor tudnak fizetési könnyítési megállapodást kínálni (részletfizetés, halasztás), de ennek ~5200 Ft a fizetési könnyítési eljárási díja (feltétele, hogy az elmúlt 3 hónapban nem lehetett fizetési könnyítésed és ~ kb 4 befizetett számlád legyen az előfizetői szerződés megkötése óta).
A fizetési könnyítés könnyítési díj eljárási díját sem ebben a hónapban kell fizetni, hanem a közvetkező tárgyhavi szla-ban.
Abban esetben, ha több hónapra szóló megállapodást kötnél, akkor a fizetési könnyítési megállapodás alatt szigorúan kötelező az elkészülő szla-kat határidőre befizetni.
Ilyen jellegű megállapodást köthetsz, ha felhívod a 1414-et és a behajtási menüpontot választod.
-
BéHGT
senior tag
Sziasztok!
Ha rendeltem egy készüléket új előfizetéssel úgy, hogy már van előfizetésem, és a Rendelés státuszánál az van, hogy "Megrendelés teljesítése folyamatban" akkor azt már vissza is igazolták a hétvége alatt? Mintha reggel még az lett volna, hogy visszaigazolásra vár... -
lomposfarkas
tag
Szevasztok, másnak is ilyen iszonyat a T weblapja? Eddigre szinte otthonos érzésként szoktam meg, hogy napi rendszerességgel ég a retinámba a "szerver hiba" felirat, de amióta Telekom fiókba kényszerített, azóta csak az "általános hiba" meg "Az oldal nem megfelelően van átirányítva" szövegeket bámulom és kb. nem is érek el semmit, a cég látható de nem lehet rámenni. Eddig is egy katasztrófasújtott terület volt a T lapja, de egyre lejjebb süpped...
-
lomposfarkas
tag
válasz lomposfarkas #94324 üzenetére
Tettem egy kísérletet IE11-el és azzal beeresztett... hányni tudnék ettől a jelenségtől, hogy egy feladathoz csak egy böngésző jó.
-
KZP
őstag
válasz lomposfarkas #94325 üzenetére
Én Chrome alól vagyok benne.
-
radio100jozs
őstag
válasz lomposfarkas #94324 üzenetére
Nekem péntek óta ugyan ez a MyTelekom felülettel, állandóan hibába fut, hiába próbálom másik gépen is, lehet akkor a Chrome a bűnös? Kipróbálom akkor IE-vel én is.
-
radio100jozs
őstag
válasz radio100jozs #94328 üzenetére
Ez sem jött össze, péntek óta állandóan technikai hibával kidob a Telekom oldal, ha be akarok jelentkezni.
-
KZP
őstag
válasz radio100jozs #94329 üzenetére
Ott valami előfizetéseddel kapcsolatos hiba lesz, szerintem. Nem váltottál mostanában pl. díjcsomagot?
-
szalai112
senior tag
válasz Soulfly842 #94322 üzenetére
kösszönöm
-
thomas77
senior tag
Nekem Redmi 4X-szel nem megy a *102#. Ha átrakom a kártyát másik telefonba, ott simán működik. Ez mitől lehet?
A *111# érdekes módon megy a Redmiban is. -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Normális, hogy most aktivált domino SIM-re nem tudom aktiválni az GB ünnepi netet?hardverapro.hu/tag/chipman - Steam Deck 512GB, AMD 5800X PC, i7+1660Ti laptop eladó
-
radio100jozs
őstag
De pénteken váltottam át Előfizetésesről Dominóra, és akkor leválasztódott a szám a fiókomról, és hiába próbáltam több alkalommal is vissza tenni, nem sikerült.
Ma délben megint kaptam üzenetet, hogy ismét leválasztották a fiókomról a számot, mire ismét vissza tettem, de most már gond nélkül be tudok lépni.
De ami a világszenzáció, ma délben a számomat egy totál ismeretlen cég nevére eladták, és arra vannak írva a dokumentumok. Beszéltem a Telekommal, annyit mondtak, menjek be egy üzletbe, és a "írassam vissza" a nevemre???!!!. Beszéltem az állítólagos céggel is, de ott nem is tudnak erről, nem voltak venni, intézni semmit a telekomnál.
Szerintetek lehetséges olyan, hogy a pénteki átíratás olyan adatkalamajkába került, hogy csak ma ment át rendesen a szerződésen, és egy totál más cégre tette be a rendszer? Ja még az aláírás sem az enyém, de az én pénteki dokumentumaim meg sehol nincsenek.
Ja és most már az applikációban is működik minden, benne a számom is.
[ Szerkesztve ]
-
bulbaa
tag
Sziasztok!
Arra vagyok kíváncsi, hogy a domino egyenlegem hogyan alakult az elmúlt hónapokban.
Az egyenleglekérdezés csak az aktuálisat mutatja, míg a híváslista kicsit "overkill". Létezik valami köztes alternatíva?
A híváslistához egy kérdés: hogy kell értelmezni az ÁSZF-ben azt, hogy: "Első híváslista/30 naptári nap egyéni előfizető részére díjmentes" ? Ha most kérek ilyet életemben először akkor csak 30 napra visszamenőleg ingyenes? Lehet hosszabb távra is ingyenesen kérni, vagy akkor az már "több darab" híváslistának minősül?Előre is köszönöm!
-
kgb79
tag
válasz Soulfly842 #94322 üzenetére
Ez ebben a formában nem igaz. A postának nincs ilyen privilégiuma. A T napon befizetett csekkek feldolgozása még aznap éjjel megkezdődik. Az utalás a számlavezető bankok felé a következő munkanapon megtörténik. Hogy ők mennyi ideig ülnek rajta mielőtt telepítik a megfelelő számlára, az már más kérdés.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok. Megigényeltem a COOP-os törzsvásárlói kedvezményt, meg is kaptam a kuponkódot, azonban érvénytelen kódot ír megrendeléskor. Tartozékra szeretném beváltani. A rendelés összege 10 ezer forint felett van, nem akciós termék és online rendelhető. Mi lehet a gond?
-
pana0017
senior tag
Közben megvan a probléma. Nem gondoltam, hogy az akciót nem jelzik láthatóbban. Egyelőre megtartom a kódot mert vagy akciós amit venni akarok vagy nincs raktáron...
-
Teaway
veterán
Kártyacsere 4G-sre és mobilnet aktiválás: délután 1 perc alatt az üfsz-on
Nincs itthon csokid??
-
törölt tag
Hali!
Jótállási jegy alapján nem adja ki valahogy a Telekom a számla másolatát?
Vettem egy telefont...csak jótállási jegy van hozzá. Ilyen Telekom fiókos, kitöltött, de pecsét nélküli. Huawei nem tudom ezt elfogadja e... -
törölt tag
válasz zsoltzsolt #94346 üzenetére
Közben válaszoltak fb-on Huawei-ék is.
'A garanciához vagy az eredeti vásárlást igazoló számla másolatára van szükség, vagy az érvényes (lepecsételt/kitöltött) garancialevélre.'
Szóval akkor elégnek kell lennie annak a jótállási jegynek... Köszönöm Neked is.
-
legenda
válasz #04441088 #94345 üzenetére
Szia,
Amennyiben te vagy az eredeti vásárló/előfizető adott készülékkel kapcsolatban, úgy a számla másolatának a kikéréséhez a jótállási jegy sem kell, elég magadat igazolni és már adják is, de ha nem te vagy, úgy nem adhatják ki neked és a jótállási jegy sem segít, mert az a készülék adataira van kiállítva, azzal bárki intézheti a garanciális ügyet, a számla viszont a természetes vagy jogi személy nevét és szükséges adatait tartalmazza, ezért azt más, illetéktelen személyek nem kaphatják meg.
Elfogadják amúgy a jótállási jegyet, a vonatkozó jogszabály szerint is az kell alapesetben.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Roxkex
senior tag
Ne haragudj, hogy ilyen későn írok választ !
Az előfizetés / hívószám alatt az előfizetés testreszabása dologra gondolsz ?
Mert olyan menüpontot nem igazán találtam amit említesz.
A telekom app az a legfrissebb jelenlegRedmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Itt az új LOGOUT!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mesterséges intelligencia topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- iPad topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Kés topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen