Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
punky10
addikt
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Ha wifi stickben van,az tud SMS-t fogadni.Legalábbis az Alcatel tudott,és a Huawei mifi is...
-
válasz
fornettisuti
üzenetére
Tavaly nem voltam érintett, de idén már van egy olyan dominó kártyám, ami csak internetezésre van, csak adatforgalmat kezelő egységben van.
Hogyan lehetett megoldani, hogy egy SMS-t fogadni nem képes egységben lévő kártyára is el lehessen végezni az adategyeztetést?
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok!
Az egyik családtag kártyáját szeretném átíratni a nevemre.
(Dominó, feltöltős sim)
Esetleg van lemondó nyilatkozat? Vagy mind a kettőnkre szükség van átírás esetén? Mennyi idő míg ezt megvalósítják? Esetleg online intézhető?Köszi
-
tony_snow
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy kiegészítőkre vonatkozik-e a garancia? Vettünk 2 Samsung telefont kb 10 hónapja, az egyik kábel nagyon könnyen kijön a telefonból, ha úgy mozdítom nem tölt, a gyorstöltés már nem működik, a másik kábel meg normális használat mellett megtört belül ahol csatlakozik a telefonhoz, de még tölt. -
jani4454
tag
válasz
norberto_th
üzenetére
+1
-
kano
nagyúr
Sziasztok!
Sikerült valakinek már függetleníteni a Huawei 3372h modemet?
Köszönöm! -
-
Megoldották végre az alkalmazásban is, hogy korlátlan mobilnetnél nincs már a félrevezető 0 MB kiírásos üres körgrafikon és a Többet neteznél? extra net vásárlós hivatkozás, hanem a kijelzés a EU keretet mutatja.
-
berbatov2
senior tag
Albania eus orszagnak szamit mobilozas szempontjabol?
-
törölt tag
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Mostantól.
-
Már most megjött a felhívás a májusi adategyeztetésre. Ha most adategyeztetek, akkor az 1 év mostantól ketyeg, vagy akkor is 2019 májusig van rendezve az egyeztetés?
-
Merlini
tag
válasz
4Grider
üzenetére
Igen én is ezt játszom pár éve 2 SIM-es telefonnal.

Számhordozáskor össze is számolta a srác, hogy van X db aktív és Y db még a 3 hónapon keresztül újra aktiválható Dominó SIM a nevemen. November, decemberben a fórumhozzászólások alapján még akadozott a Dominóba hordozás, nagyjából manuális számolták össze kinek hány Dominó, Bluemobile, MOL mobile SIM van a nevén, de ezek szerint már feldolgozták az informatikai rendszerükbe.Néhány éve Telenornál és/vagy Vodafone-nál, nem engedtek csak évente 2 SIM-et aktiválni egy személyre. Még régebben talán Telekomnál is volt pár darabos limit. 2016 őszi 200e SIM mizéria miatt már nem éves új aktiválási limit van, hanem ez a 10 db-os törvényi limitre álltak be.
A 80 percet fodrászhoz bejelentkezésre, ügyfélszolgálatok, cégek hívására használom.
Elmúlt években volt mindhárom szolgáltatónál feltöltős internet akció, néhány amit használtam: 3 hónapra 1GB új Dominó kártyáknál, Telenor Klikk 3*1GB, Voda 2017 nyári 4+1GB, decemberi 1GB, Dominó karácsonyi 5GB. -
válasz
dokee78
üzenetére
Úgy helyesebb, érthetőbb lenne a kiírás, hogy felhasználható: 2018. 02. 08. 23 óra 59 perc 59 másodpercig, mert valójában ma éjfélkor indul újra a kereted, tehát 2018. 02. 09. 00 óra 00 perc 00 másodperckor.
milenda: Hol látsz zárt lakatot, ami azt jelentené?
Mert a nyitott lakat hálózati zár nélküli készüléket jelent. -
4Grider
félisten
válasz
Merlini
üzenetére
Egyre többen játsszák azt, hogy második kártyának online rendelnek Domino Fix Extra sim-et. Azon ui. 990 Ft-ért 1 GB adatkeret és 80 perc beszélgetés van. Standard használattal az elfogy 1-2 hónap alatt, a vége felé pedig rendelnek egy újat. Mivel egy személy nevén 10 aktív Domino sim lehet, ezért a nagy felhasználóknak ez nem megoldás, de a standard felhasználók közül a két kártyás telefonnal rendelkezőknek egészen jó ez a megoldás még Most opció nélkül is...
-
Soulfly842
addikt
válasz
ricshard444
üzenetére
Hát, ahogy mondani szokták: Te írtad alá a szerződést és jogilag a felelősség is a tiéd, hogy fizetve lesz. Sok mindent nem tudsz ezzel kezdeni.
Annyit tudtok még csinálni, hogy kifizetitek a telefont és akkor átlehet íratni az ő kártyát a nevére (aktív hűségidő alatt is át lehet így). Így megkapja a számot és nem kell letiltanod

-
Merlini
tag
Friss Dominó használóknak van egy percdíj optimalizáló tippem.
A Dominó Fix SIM csomag 990Ft-ért 40 percet, 500MB mobilinternet és 5db SMS-t tartalmaz. Nekem megér az 500MB internet 445Ft-ot (Maraton 4GB 3559Ft /8)Tehát 545Ft-ért kapok 40 percet, ez 13,6Ft percenként. Ez a hálózaton kívüli hívások 19Ft/perces díjánál kedvezőbb. Hálózaton belüli 9Ft/perchez képest viszont már nem buli (MOST opciót bekapcsoltad?).
Azonban 2500Ft online feltöltéssel 25 hálózaton belüli percet és 100MB mobilinternet bónuszt kapok amit 14 napig használhatok fel. SMS-ben +BONUSZ a 1414-re az aktiválásához.
Így feltöltést követő két hétig hálózaton belül ingyen telefonálok 25 perc erejéig, hálózaton kívül pedig a 40 percből használok.
Két hét - vagy a 25 hálózaton belüli perc elfogyta - után érdemes lehet még egyszer feltölteni 2500Ft-al, ha van még a kezdeti 40 percből.
Ebben az estben már 6eFt költésnél és 5eFt körüli egyenlegnél járunk akár bő 2 hét alatt. Amennyiben havonta 2-3eFt-ot úgyis fel szoktál használni beszédre és/vagy mobilinternetre, vagy fel tudjátok használni autópálya matricára, akkor érdemes másodszor is feltölteni. Fix Extra csomagnál akár harmadszor negyedszer is érdemes lehet feltölteni.
Most hordoztam Dominóba a számomat és sima Fix csomagba raktak, de a szerződésen 180/366 nap felhasználhatóság szerepelt. Ha azzal kezd az ember 80 perc lebeszélhetőségű 2eFt csomagot akar, akkor lehet azzal is adják. -
Köszi a válaszokat. Igen az a kérdés, hogy meddig megyek el. Én alapvetően egy segítőkész és kedves ember vagyok, de ilyenkor nagy dilemmában vagyok, hogy elöbbre jutnék e a feljelentéssel vagy az ilyen húzásokkal.

Igen, a nők hatalma kb végtelen.

-
csecso22
tag
Sziasztok
A Telekom honlapján a kis lakat a telefonok mellet mit jelent? -
embe
nagyúr
válasz
ricshard444
üzenetére
Ezzel túl sok mindent nem tudsz kezdeni. Te sarad, neked kell fizeti. Max kérsz valami halasztott fizetést...ha van ilyen, és adnak.
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Ahogy előttem is írták, tiltasd le. És szerintem egy életre megtanultad, hogy nincs az az élethelyzet, amikor beleugrasz még egyszer egy ilyenbe.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Ez attól függ függ, hogy meddig szeretnél elmenni. Fel is jelentheted, hogy miután szétmentetek, ellopta, vagy csak nem akarja visszadni. Jogilag a tiéd, el sem adhatta volna. Szóval, rendőrség, majd szolgáltató. Tiltás+sim csere, aztán behajtani a készülék árát. A számlákat nem fogodntudni, hiszen azt te használtad. Az exed meg majd leboxolja azzal akinek eladta jogsértő módon. Lehetőséged van, ebben te döntesz.
-
4Grider
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Tanulópénz. Remélhetőleg egy életre megtanultad, hogy saját névre nem vesszük más részletfizetését. Tele van ilyen sztorikkal a net.
A sim-et próbáld meg cseréltetni (ha még használatban és nem a te kezedben van), ilyenkor inaktívvá válik a régi sim. A telefon ellopása helyett pedig én az eltűnését jelenteném be. Akkor is letiltják és nem lesz hatóság félrevezetése a dolog. -
törölt tag
válasz
ricshard444
üzenetére
le kell tiltatni a szolgáltatóval a sim-et és a telefont is: ellopták ...

-
-
4Grider
félisten
válasz
ricshard444
üzenetére
Sok lehetőséged nincs.
Meg kell beszélni az ex-el, hogy a telefont az ő ötlete volt részletre megvásárolni saját magának. Nála van a telefon, legyen oly kedves fizetni. Ha erre nem hajlandó, akkor legalább a telefont kérd el, függetlenítsd ki legálisan és ingyen, és próbáld meg eladni, hogy néhány hónapot tudj az árából fizetni. -
Én egy elég kényes kérdéssel vagyok most itt, szóval:
A volt barátnőm kapott egy telefont előfzetésre az én számlámra, mert aranykártyával ingyen kihozhattuk és nem akart kifizetni helyben X ezer forintot. Belementem, mert hülye vagyok, nos:
Azóta már nem vagyunk együtt, viszont evidens, hogy a számlája ettől függetlenül hozzám jön, mivel az én nevemen van és nekem erre nincs keretem, hogy az ő telefonját is fizessem, mert addig ő fizette míg együtt voltunk, de már nem kívánja fizetni, mert kirúgták a melóból + miért is tenné.

Mit tudnék ezzel a helyzettel kezdeni? Ha nem fizetem engem tolnak meg, viszont én még enni is szeretnék a hónapban.

Köszi előre is!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
norberto_th
üzenetére
Én január legelején lettem - számhordozással - dominós, az app nálam azóta sem működik. Bízom benne, hogy megcsinálják.

-
norberto_th
aktív tag
Mr előre tartok ettől a 4napos leállástól, ami fejlesztést és bővítést jelent. Nem sokszor sült ez jól el...hány hétig nem müxik majd az app

-
Zeki
nagyúr
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nem.
-
-
vpanangin
senior tag
Ezek normálisak?
Kellene egy új, nagy képernyős TV, gondoltam egyik Dominós számomat beviszem előfizetésesbe és részletre veszek hozzá egy Pana 55"-os készüléket. Pénteken megrendeltem, hétfőn hívott is a megfelelő csoport, hogy mivel nincs náluk előfizetésem így bekérnek előre 172 000 Ft-ot a 193 000 Ft-os TV-re amit majd természetesen havonta levonva jóváírnak. Mondom kézcsók, ha volna 172ezrem, nem szaroznék egy 193 ezres TV-vel + 24 hónap hűségidős előfizetéssel. Válasz: kell a TV vagy nem? Így nem kellett.
De nem is én lennék, ha ma egy másik Dominós számommal nem próbálkoztam volna be újból. Hívott is a csoport, egy másik női hang. Ma a bekért előleg ugyanarra a konstrukcióra 58 000 Ft lett volna. Kérdezem, ez meg hogyan lehet? Hétfőn annyi volt, ma meg ennyi? Válasz: ennyit dob ki a gép. Oké, mondom ha két naponta 75ezret enged a rendszer, akkor ugye ki tetszik találni, hogy pénteken újra megrendelem?
Elbúcsuztunk egymástól. Mára legalább is ...
-
4Grider
félisten
válasz
Chris.G
üzenetére
Aktuálisan már boltban is kapható Domino Fix Extra sim? Csak mert azon van 1 GB net és 80 perc beszélgetés. Eddig mindenhol azt az infót nyomták, hogy az csak online rendelhető. A boltban lévő Domino Fix (nem extra) sim viszont 500 MB netet és 40 perc beszélgetést tartalmaz.
-
Chris.G
tag
Sziasztok!
Van a Telekomnál egy havidíjas előfizetésem, nincs már rajta hűségnyilatkozat. Szeretném átvinni a számomat más szolgáltatóhoz, de egy a gond, hogy nem az én nevemen van a sim kártya. Az üzletben azt mondták, hogy 4500ft az átírás, de úgy is csinálhatjuk, hogy az előfizetésből dominóra váltunk (2000ft), új sim kártyát kapnék, amin van 80 perc lebeszélhetőség és 1gb net, és úgy a névátírás 0 ft.
Ezek után mikor indítható el így a számhordozás? -
4Grider
félisten
-
gabe_
őstag
Sziasztok,
Vennék egy Domino Quick sim kártyát a pontán 990ft-ért, csak netezni kellene. (ebben ugye van 500mb adatforgalom).
Az lenne a kérdésem, hogy ezt utána mennyiért lehet feltölteni, és mennyi adatforgalmat kapok?
Megéri ilyet venni csak netezéshez, vagy van ennél olcsóbb megoldás?
Köszönöm előre is. -
válasz
zoltan6
üzenetére
A t-email alap díjmentes, 500 MB tár van hozzá, a t-email plusz 1000 MB táras és 274 Ft, de voltak/vannak olyan díj-, illetve adatcsomagok, amikhez utóbbi is díjmentes - jóváírás képében -, viszont ha valaki azon díjcsomagokból átvált másmilyenbe, akkor már nem írja jóvá a rendszer a 274 Ft-ot, így lehet fizetős külön bekapcsol(tat)ás nélkül is.
Nekem is így lett fizetős a plusz, régebben díjmentes volt már az 1 GB-os adatcsomaghoz is - korábban talán már az 500 MB-hoz is -, most meg már a korlátlanhoz sem az, viszont használom és kihasználom, így megér havi 274 Ft-ot.
Telefonon lemondható amúgy, ha nem használod, vagy elég a díjmentes alap is. -
zoltan6
addikt
válasz
-secret-
üzenetére
Azt vágom hogy mi ez,csak az a baj olyanért fizetek amit nem használok,fél éve fizetem a t-email+t,holott még a simát sem használtam,nincs is telekomos email címem.

A keresőbe beírva most visszaolvasgattam hogy több embernél is bekapcsolták ezt a szolgáltatást önkényesen.
-
zoltan6
addikt
Megtudná nekem valaki mondani mi a jó isten ez a t-email+ szolgáltatás?
Hónapok óta ott van a számláimon,sose kértem,hogy kapcsoljanak be ilyesmit,nincs is telekomos emailcímem.
Valamelyik túlbuzgó ügyfél szolgálatos bekapcsolta nekem?
Hogy tudom egyáltalán letiltani? mert a telekom fiókomba nem találtam ilyesmit.Csak telefonon?
t-email plusz (SZJ 72.21.12) (Tárterület, Mbyte:1000) 1 hó 215,75 215,75 274,00
-
-
lindermen
senior tag
Sziasztok,
Céges előfizetésben mit jelent a Dualo Flat opció? számlában láttam...
Köszi előre is!
-
n@p@lm
addikt
Erről a korlátlan mobilnetről (a február vég attrakció) írnak valahol a Telekom oldalán?
Van egy havidíjas ATK 8 GB netes adatcsomagom, vajon arra is érvényes lesz? -
válasz
enginev3.0
üzenetére
Háááát, rontani biztosan nem tudnak a jelenlegi helyzeten, mostanában legtöbbször fel sem tudtam jelentkezni a telekom fiókomba, ha néha sikerült is, akkor se tudtam csinálni semmit, mert folyton leakadt

-
Ez a felmondás inkább a külön és/vagy hűséggel megkötött előfizetéseknél mérvadó.
Készülékkel együtt rendelt előfizetésnél, a havi díjas előfizetést is simán megszüntetik elállás esetén - a számlát persze rendezni kell, ha adott ideig használva volt -, vagy ha a hűség hosszabbítva lett, azt törlik.
A Domino kapcsán nem olvastam még senkitől, hogy elálláskor mi a helyzet, ha az X Ft ellenében adott keret leforgalmazásra kerül, ezért írtam a korábbiakat. -
8
senior tag
már amikre él az elállás
Előfizetésre csak akkor van 14 napos elállási jog ÁSZF szerint, ha nem tudják biztosítani a megfelelő minőséget az előfizetési helyen.
Mivel ebben az esetben ilyenről nincs szó, ezért fordult meg a fejemben, hogy a sim kártyára lehet, hogy nem vonatkozik az elállás ténye, így azt talán megtarthatom.Telekom ÁSZF 20. oldal
2.5 Mobil internet-hozzáférés, mobil rádiótelefon, műholdas, valamint földfelszíni digitális műsorterjesztési szolgáltatást nyújtó szolgáltatók esetén a 8. § (2) bekezdésében meghatározott felmondás feltételei
Telekom mobil szolgáltatásra (mobil internet-hozzáférés, mobil rádiótelefon), valamint Telekom műholdas, valamint földfelszíni digitális műsorterjesztési szolgáltatásra kötött Előfizetői szerződés esetén az Előfizető az Előfizetői szolgáltatás nyújtásának megkezdésétől számított 14 napon belül az Előfizetői szerződést – az alábbiakban meghatározott jogkövetkezményekkel – azonnali hatállyal felmondhatja, ha az Előfizetői szerződés további teljesítéséhez fűződő érdeke azon okból szűnt meg, hogy az Előfizetői szerződésben megjelölt igénybevételi helyen (cím, annak hiányában helyrajzi szám) az Előfizetői szolgáltatás minősége nem felel meg az Előfizetői szerződésben foglaltaknak, vagy az Előfizetői szolgáltatás nem vehető igénybe.
-
Az elállás a szerződés megkötése előtti állapot visszaállítását jelenti, tehát hivatalosan mindent vissza kell adni - már amikre él az elállás -, ha pedig valami a szükséges mértékű kipróbálást meghaladó használatból eredő értékcsökkenést szenvedett, akkor azzal felelősséggel tartozik a vásárló a vállalkozás irányába.
Nem tudom, hogy miként abszolválja a Telekom a fentieket, de legrosszabb esetben kiszámlázza a Domino SIM kártyát és megtartod.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- AMD Gamer PC Ryzen 7 5800x RX 6600XT
- 1 TB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- Lexar NM790 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

azért köszi

Nem és rohadt drága is,3-as zóna mint svájc,lányomék számláján most vettem észre.svájcot hívták németből,415ft/perc 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
dptrsk