Hirdetés
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Jelenleg Like díjcsomagom van a Telekomnál aminek a hűségideje 2019.01.2 -én jár le.
Szeretnék átmenni másik szolgáltatóhoz, viszont ennek a feltétele az, hogy ne legyen a jelenlegi szoláltatómnál hűségidő.
Hogyan lehetne ezt a legfájdalommentesebben megoldani?
Egyáltalán áttudom "pöccinteni" a dolgokat úgy, hogy ne legyen hűségidőm a Telekomnál és az előfizetésem is megmaradjon?Köszönöm a választ,
Üdv,
PetiEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
A kötbér nem lenne olyan sok, azt simán kifizetném.
A probléma az, hogy vinni szeretném a számomat is, és így ebben a kombóban nem fog működni a dolog.
Ha felmondom az előfizetést akkor ezzel ott tudom hagyni a Telekomot, ezzel viszont ugrik a számom is...Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Köszi a választ. Én is erre jutottam amúgy.
Előbb beszéltem egy telemókussal és azt mondta, hogy ez nem így van, direkt rákérdeztem, hogy mi van akkor ha kifizetem a kötbért, de erre is azt mondta, hogy nem lehet így sem...
Majd bemegyek személyesen, ott már csak nem hazudnak a szemembe, nem?!Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz 4Grider #93881 üzenetére
Köszönöm a választ és neked is @kali.
Ezek a feltételek nem állnak fent, így talán sikerrel fogok tudni járni.
Persze ez attól is függ, hogy mekkora a kötbér.
Készülékkedvezményt nem vettem igénybe, Like díjcsomagom van, erre kaptam volna havi 500Ft -t kedvezményt 2019.01.24. -ig.
"amennyiben az Elõfizetõ a fenti kötelezettségeket megszegi, vagy számlatartozása miatt a Szolgáltató az elõfizetõi szerzõdését felmondja, úgy azon hónapok után, amelyekben a kedvezményt igénybe vette, 500 Ft kötbért köteles fizetni a Szolgáltatónak, mely 8 napon belül esedékessé válik"Talán tényleg nem lesz olyan drága.
Már csak az a kérdés, hogy az alap szerződés felmondása mennyibe fáj...
A napokban majd elmegyek a Trékomhoz kideríteni az igazságot, majd jelentkezem
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz pvt.peter #93882 üzenetére
Közben a mai nap megtudtam szabadulni a hűségidőmtől ~5700Ft kötbér ellenében
Természetesen ez sem ment egyszerűen. Az ügyintéző már az elejétől kezdve flegma volt, azt mondta, hogy ezt nem is itt kellene intéznem, hanem majd az új szolgáltatónak fogják automatikusan kiküldeni a kötbér számlát. Természetesen jobb szerettem volna személyesen intézni, nehogy vmi "baki" csússzon a rendszerbe, aztán meg rohangálnom kelljen a pénzemért.
Ez után azt a tájékoztatást kaptam, hogy ez bizony 12000 jó magyar forintba fog kerülni ezt már akkor sem tudtunk tisztázni, hogy hogyan is jött ki, ugyanis a teljes kedvezmény amit kaptam 2 évre (2019.01.24 -ig) mindössze 11500Ft volt.
Elmondott minden varázs csiribiri számomra ismeretlen szót, kifejezést (reaktív ügyfélmegtartó akció volt a kedvencem ) de mégsem jött ki a reális összeg.
A sok halandzsa után átváltottam flegmába, értsd: szó szerint mondtam neki, hogy itt senkit nem érdekel az általa elmondott vélemény és elgondolás ugyanis a szerződésbe fekete fehéren le van írva, hogy csak azon hónapok után kell kifizetnem 500Ft -t amelyekben a kedvezményt igénybe vettem.
Ez után pár másodperc szünet, majd "akkor én most telefonálok egyet" kijelentés hangzott el.
6-7 perc "kőkemény" matekozás után kijött a fentebb említett 5700Ft -os összeg...
Tehát nekem volt igazam.Mi ebből a tanulság?
Mindig résen kell lenni, hisz ott húzzák le az embert ahol épp nem veszi észre.
Persze nem azt mondom, hogy a többi szolgáltató jobb lenne, sajnos van a többihez is szerencsémMondjuk az érdekes, hogy szűk 1,5 nap alatt kétszer akartak átb*szni a Telemókusok.
-
pvt.peter
őstag
válasz drmotto #93934 üzenetére
Lehet, hogy nem ez a módja, de a korábbi tapasztalataim miatt szerettem volna személyesen intézni ezt a dolgot.
Ha nem így lett volna, akkor most futhatnám megint a kötelező köröket, hogy miért számláztak ki 12000Ft -t, ugyanis először ennyit akartak rám sózni, de ezt írtam is a #93930 -asban.Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ha a Telekomos fiókomból automatikusan törlése került egy mobil havi díjas előfizetés (számhordozással átmentem a Telenorhoz) akkor az ehhez tartozó korábbi számlákat hol fogom tudni elérni?
-
pvt.peter
őstag
válasz Hegyirabló #94255 üzenetére
Sosem ertettem, hogy mi ertelme van ennek a keszulek "kedvezmenyes" dolognak, egy nagy lehuzas az egesz. Persze jol nez ki, hogy milyen "olcson" hozza lehet jutni.
-
pvt.peter
őstag
Köszi a választ.
Nem értem, hogy miért kellett eltüntetniük.
Nem ez lenne az internetes felületnek és az elektronikus számlázásnak a lényege, hogy el lehessen érni minden szükséges dolgot neten keresztül is?
Persze értem én, hogy megszűnt a szerződésem, de ettől ezeket a számlákat ugyanúgy el kellene érnem továbbra is ha esetleg vmiért szükségem lenne rájuk.
Na mind1... írtam nekik, hogy küldjenek el e-mailben minden doksit a megszüntetett előfizetésemmel kapcsolatban.[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz pvt.peter #94320 üzenetére
Hát ez vicces volt.
Azt válaszolták e-mailben, hogy kérvényt kell írnom, aláírni majd beszkennelve visszaküldeni és akkor majd elküldik elektronikusan a számlá(ka)t.
Tettem egy próbát telefonon, hogy esetlegesen ne kelljen szkennelgetnem.
Az ügyintéző azt mondta, hogy 1500Ft/db -ért tudja csak elküldeni nekem a számlákat postai úton.
A magyarázat erre az volt, hogy sok munkaidőbe telik előkeresni ezeket az adatokat...
Komolyan nem értem ezt a sületlen bandát.
Egy elektronikus rendszerben hogyan tarthat sokáig előkeresni az adatokat? Épp ezért elektronikus, nem?Aztán felhívtam egy másik ügyintézőt ő pedig megerősítette az e-mailben leírtakat.
Marad tehát a kérelem küldözgetés e-mailen keresztülEz egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Android 4.4.2 -re rálehet vhogyan varázsolni a Telekom appot?
-
pvt.peter
őstag
válasz herdsman12 #102024 üzenetére
Értem, köszi a választ.
Másik kérdés: tényleg majd csak Telekom appból lehet megújítani havonta a feltöltős előfizetéseket?
Mi a helyzet azokkal akiknek régi készülékük van? Nekik be kell menni havonta Telekom üzletbe?Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
pvt.peter
őstag
válasz Cs1csó #102037 üzenetére
Hát eldobom az agyamat
Köszi a felvilágosítást, szerencsére nem nekem kell, úgy hogy engem közvetlenül nem érint ez a probléma.
Remélem, hogy kitalálnak rá vmi megoldást, a legjobb talán a webes felületről történő megújítás lenne...Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13"2020 Touch Bar i7/32GB RAM/512GB SSD
- HP OMEN Gaming 16 - ÚJ - GAMER laptop - i7-13700HX, 16GB, 1TB SSD, RTX 4070(8GB)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Compaq 8300 Elite SFF, i5-3470, 8GB DDR3, 120GB SSD, WIN10
- Új, bontatlan AIRPODS PRO 2
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen